Jump to content



Спомени и бисери на zai4eto82


Препоръчани коментари

Сред филтрираните ми съобщения, които бяха даже и от чужбина, писали ми и от Испания, Турция, арабските страни разни мъже и не само, и сред тях аз чак сега виждам едно момче , което ми е писало 2015 от Бургас и чак вчера му писах и той се изненада, че чак след толкова години сега му пиша чак и съм на линия. 2015 писал и аз чак сега го виждам, как е възможно.

***

Божеее, с тоя сме си писали преди години в абв, и чак палави неща сме си говорили вика. Аз дори не помня, а той и във фейса ме намерил.

***

(Потребител) Готин ли е? :Vishenka_05:

Туцето Ахам. Страшен мръсник.

Таня, какво стана с онзи мръсник, с когото не си бяхте писали от години и случайно се намерихте?

 

Какво може да стане,нищо не е станало, а и не мисля, че ще стане. Такива като него под път и на път.

***

Никой зорлян не може да ми надене халката.

Отивам на работа.

***

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, ice_hot_sm каза:

Някой да ми обясни какво е станало, че май съм изпуснал. Защо Зайчето я няма вече във форума? 

Реши да напусне и да си изтрие профила, защото се разсърди че я иронизират. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Fast каза:

Реши да напусне и да си изтрие профила, защото се разсърди че я иронизират. 

Е, неее. За всеки бих допускал, че може в даден момент да изчезне от форума, но не и за zai4eto82. Тя за мен е емблема на Рамания. Най-колоритната личност тук. Казвам го без никаква ирония. Макар и по различни въпроси да не споделям вижданията ѝ, това не ми пречи да ѝ се кефя и наистина да я смятам, че е Кралицата на форума. Без нея тук няма да е същото. 

Дайде да направим нещо. Някакво отворено писмо. Да ѝ пишем нещо, за да ѝ покажем, че е значима за форумния живот тук. 

#zai4eti82comeback

Link to comment
Сподели в други сайтове

От вчера и днес съм в ново заведение- ресторант и то пет звезден, който вътре е лъскав- уникална зала за клиенти, тоалетни за чудо и приказ, течния сапун съвсем модерен- като се доближиш до него светва зелена лампичка за секунди и веднага тече течен сапун и после светва червена лампичка, кърпите за ръце и те модерно направени. Кухнята уж не е мизерна- една голяма кухня обаче няма никаква организация.

В кухнята работи един главен готвач- едно младо момче, който идва още сутринта в 9:00 часа някъде и започва да прави подготовки, след него идват един на студена кухня и един на топла и по един сервитьор на смяна още в 8:00 часа.

Сервитьорчето дето се оказа моята зодия и вчера черпи за рождения си ден ми каза да се пазя от единия колега- студена кухня, защото хвърлял, викал, пуши трева. Другата сервитьорка една надута. Значи там никой нищо не чисти в кухнята- всеки само готви, прави подготовки, цапа и хвърля всичко за миене. Тиганите им едни тежки, то само единият им тиган тежи, да не говорим, ако трябва няколко да носиш наведнъж- те не са леки като в Инканто ами не знам от кой век са. Тенджерите им тежки, всички тигани, тенджери ги носят в една мивка и там се мият на ръка- тази мивка само за тези неща. Това нито един колега абсолютно нищо не си мие- големите им дъски дето работят на тях не знам по колко пъти ми ги дават да ги мия на ръка. Миялната им една сложна, трябвало цялата да я разглобяваш , за да я измиеш. Готвачите в кухнята дето са лапета не те имат за човек. Никой не си чисти работното място, не си хвърлят чувалите, не си метат кухнята, не си мият кухнята- абсолютно никакъв ред на работа и организация. Главният им готвач няма никакви лидерски качества.

Жената, която ме сменя на 2-ра смяна, тъй като аз съм само 1-ва смяна от 6:45: 16:00, тя вечерта мие всичко, което е останало за миене от кухнята и чинии, тя мете кухнята и я мие, тя хвърля чувалите, после е и пазачка и спи в заведението.

Аз ставам в 5:30 сутринта и в 6:30 съм на работа. Трябва да й чукам на жената, защото тя спи там, за да ми отвори.

И като си оправя аз залата, тоалетни и вънка измета, тя мие даже и черните решетки на газовите котлони, полира приборите на сервитьорите, ние мием пепелници. Викам си на акъла какво правят сервитьорите изобщо. Иначе скъпи чинии големи и толкова тежки, а тоя шеф не му се дават пари за консумативи като веро, гъби и т.н- гледаш да ползваш по-малко,че нямало пари.

Сервитьорите издокарани за пред клиенти и лъскаво, а пък персонала все едно не са хора- едно кафе само ти се полага, на 50 % можеш да ядеш, аз не си купувам обаче, нося си.

И тази жена дето е и пазачка, тя си тръгва някъде по обяд и после идва да ме сменя в 18:00, аз си тръгвам към 16:00. от 1 месец тази жена не е почивала, а й се отворила рана от разширени вени и едва работи, ама другата нали е в болница заради операция на мозъка и затова е тъй и аз само 1-ва смяна. В чудо се видях как персоналът изобщо не си помага- никакъв сплотен колектив няма в кухнята. Тоя дето пуши трева се казва като сина на моя Ники и си помислих да не е той, ама не е като питах моя Ники. Тоя напушения изобщо не говори и не се е запознал с мен. Аз го усетих още вчера, че не е читав и познах.

В Инканто всеки си чисти работното място, готвачите си метат и мият кухнята, чувалите си ги хвърлят те, даже Ники е идвал вечерта при мен да ме пита дали е пълен и ми го е хвърлял, само аз съм си го хвърляла на 1-ва смяна. Дъските големите си ги мият готвачите, даже и Ники, много рядко са ми ги давали да ги мия и то да ги пускам в машината.Сервитьорите си полират приборите, мият си вечерта пепелниците. Ники бърше хладилници и колегите. Аспирацията не я чистим ние, а готвачите на санитарния полуден. Ники е казал, че решетките се пращат на фирма и се мият от нея, готвачите си чистят всичко- и печки и котлон. Има някакъв ред и улеснено за миячките при Ники.

И днес на новата работа идва една дърта баба едвам върви и искаше да ми пуска договор, тя се оказа, че била счетоводителката и ми искаше трудовата книжка здравната, ей как да й обясниш, че не са в мен, тъй като трудовата книжка ми е в Инканто за нанасяне на стаж от Мола дето го бяха забравили , а здравната ми е в пицарията. И тя тая ми викаше не я интересувало искала утре и двете, за да ми пуска договор. Аз й отвърнах,че не зависи от мен, че утре може би ще си взема трудовата от Инканто, тя вика да звъня на шефовете. Викам й, че няма шефове, главният готвач ми се обажда като всичко е готово, пък трябва да си занеса после трудовата и в пицарията и там да ми нанесат и да си взема и оттам парите. Оная не разбира от дума и само спорим не я интересувало, да съм ги носила, имало проверки и как тъй майката на шефа ме назначила без документи. Дадох й медицинско и дотам. Тя пък ми каза щом отсега спорим не се знае какво ще е после- не се вижда като баба Яга е, никой не я харесвал.

Звъннах на колегата Ники, то пък като му чуя гласа ме разстройва, а той както винаги един весел и ми вика: Узунова, здравей и аз му викам здравей, Ники. Трябва ми трудовата книжка, че ми правят проблеми на новото заведение. И той ми отговори, че ще звънне на тяхната счетоводителка и ще ми звънне пак. Обади ми се и вика, че мога да дойда да си я взема. Казах му, че съм до 16:00 на работа и след това ще мина.

После звънях и на пицарията и това в 10:50 часа как тъй шефът ми вдигна. Казах му за здравната вика, че мога да си я взема.

И към 15:45 си тръгнах, майката на шефа ми каза след като съм дошла в 5:30 да си тръгвам в 15:00, аз си тръгнах в 15:45 часа.

И направо в Инканто отидох. Ники ми даде трудовата книжка, разписах се казах му, че с всеки изминал ден все по-готин става. Споменах и му, че главният готвач в новото изобщо не е като него- никакъв ред, тормозят те. Аз от 2 дена съм на новото, а очите ме болят от недоспиване да ставам в 5:30, ръце, гръб- да не съм го намерила здравето на улицата. И като ме питаха колегите къде работя и като им казах, заведението е хубаво, ама шефът не ми казаха там колегите. Казаха ми в Инканто, че новият ми шеф на новата работа бавил заплатите с 3-4 месеца. Като чух това изобщо какво правя там. Имат още едно заведение, а пари нямали. Още като го видях тоя шеф го разбрах,че е мутра, а и като го видях как се развика вчера на майка си, ужас- от такива по-далече. Утре отивам за последно и им казвам, че ще съм дотука. До 6-я ден може да съм умряла при тези.

В Инканто както винаги ме разстроиха, аз за какво не искам да ходя там,-едно, че като виждам колегата Ники ме разстройва и за всичко там ми става мъчно. Те ми викат за какво не идваш да ни виждаш, викам все по-трудно става, винаги се разревавам, така и беше днес.

После ходих до пицарията, оставих си трудовата книжка, взех си здравната, ще ми се обади да си я взема, върна ми медицинското.

Тая бабата-счетоводителка от новото утре ще побеснее като й кажа утре, че трудовата ми книжка не е в мен , ама аз трябва да си взема парите от пицарията, пък и не ми трябва договор като се махам.

Ники пък не можа да ми даде последните пари с книжката днес. Трябва да стане точно 15-ти, че тогава да ги дадат и да ми се обажда пак, че пак да ме разстройва.

Тъй че аз и жена му на моя Ники и двете сме без работа. "Върви" му на моя Ники.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мостовете на Мадисън (Burgas' version) 

Ама как го усещам колегата Ники, че ще е той още преди да видя кой звъни.

Ей сега ми звъни телефона и викам на брат ми само колегата Ники ще е, защото знам, че днес дават парите и обикновено ги дават в 18:30.

И познах, гледам Ники ми звъни и вика да дойда за парите, когато мога. Казах му, че утре ще намина, защото и днес през деня ми звънна шефът от пицарията утре да ходя да си взема и оттам парите, и трудовата книжка. С една дума утре за последно отивам в Инканто и за последно виждам колегата Ники.

Край и ново начало + Мента

Потребител: Утре няма ли да ходиш на работа?

Туца: Нали казах къде ще ходя. От днес се махнах и това е. Днес не съм работила, взех си багажа и да ме няма. Ходих в 6:30 сутринта, казах на пазачката и си заминах.

После си направих една разходка на морето, снимах изгрева, перфектно беше морето- едно гладко- красота.

Наско Ментата има много красива жена и тя певица .Имат и дуети, и направил песен за дъщеря си. То добре, че баща ми ги пуска от телефона на телевизора, че да знам.

Краят на една ера
 

Това беше.Ходих в пицарията да си взема парите, защото шефът уж ми каза днес по обяд да дойда. Отивам при него той ми каза, че счетоводителката не му дала трудовата ми книжка и парите, а трябвало да ги донесе и ми вика ела към 17:00:18:00 часа пак. Няма да се разкарвам за тоя дето духа по 1.30 лв ей така за билети. Ще му звънна, за да е сигурно. После отидох в Инканто в офиса при Ники, даде ми парите, които имах да вземам и каза ми: "Съжалявам, че не можах да те върна, ама управителят вика абсурд". Прегърнахме се, не ми се искаше да го пускам, пожела ми късмет и успех и че ако има нещо ще се чуваме.

Моят Ники пък като му казах иска да ходим в Приморско. Аз му викам, че всичко ме боли и ми трябва един масаж, той пък ми каза, че и него го боляло всичко ама от седене, а при мен е от работа. Казах му,че няма да ходим. Ако намери пари може, ама тъй- надали.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Starboy каза:

Мостовете на Мадисън (Burgas' version) 

Ама как го усещам колегата Ники, че ще е той още преди да видя кой звъни.

Ей сега ми звъни телефона и викам на брат ми само колегата Ники ще е, защото знам, че днес дават парите и обикновено ги дават в 18:30.

И познах, гледам Ники ми звъни и вика да дойда за парите, когато мога. Казах му, че утре ще намина, защото и днес през деня ми звънна шефът от пицарията утре да ходя да си взема и оттам парите, и трудовата книжка. С една дума утре за последно отивам в Инканто и за последно виждам колегата Ники.

Край и ново начало + Мента

Потребител: Утре няма ли да ходиш на работа?

Туца: Нали казах къде ще ходя. От днес се махнах и това е. Днес не съм работила, взех си багажа и да ме няма. Ходих в 6:30 сутринта, казах на пазачката и си заминах.

После си направих една разходка на морето, снимах изгрева, перфектно беше морето- едно гладко- красота.

Наско Ментата има много красива жена и тя певица .Имат и дуети, и направил песен за дъщеря си. То добре, че баща ми ги пуска от телефона на телевизора, че да знам.

Краят на една ера
 

Това беше.Ходих в пицарията да си взема парите, защото шефът уж ми каза днес по обяд да дойда. Отивам при него той ми каза, че счетоводителката не му дала трудовата ми книжка и парите, а трябвало да ги донесе и ми вика ела към 17:00:18:00 часа пак. Няма да се разкарвам за тоя дето духа по 1.30 лв ей така за билети. Ще му звънна, за да е сигурно. После отидох в Инканто в офиса при Ники, даде ми парите, които имах да вземам и каза ми: "Съжалявам, че не можах да те върна, ама управителят вика абсурд". Прегърнахме се, не ми се искаше да го пускам, пожела ми късмет и успех и че ако има нещо ще се чуваме.

Моят Ники пък като му казах иска да ходим в Приморско. Аз му викам, че всичко ме боли и ми трябва един масаж, той пък ми каза, че и него го боляло всичко ама от седене, а при мен е от работа. Казах му,че няма да ходим. Ако намери пари може, ама тъй- надали.

А защо се е махнала от Инканто не разбрах? И защо шефката не искала да я взима обратно? Да не е е имало аху иху с шефа? 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, GSA каза:

А защо се е махнала от Инканто не разбрах? И защо шефката не искала да я взима обратно? Да не е е имало аху иху с шефа? 

Ето това парченце от пъзела ни липсва, забравили сме го. Имаше някакъв управител, който я изгони, май нещо заради заигравки на работното място, но темите изглежда са изгубени :( 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  От 28.06.2019 г. от 17:59, zai4eto82 каза:

Къде е Коце да му кажа,  че преди час копах на работа.  

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ивановците са нечовеци

Иване, това,че ти не си човек, аз не съм виновна.На работа имаме 2-ма Ивановци и единия е много повече човек от тебе.

Link to comment
Сподели в други сайтове

как сте изпуснали това ?

 

Цитат

И като се прибирах сега и във входа правят задната врата и работници имаше и чакам асансьора и слиза едно младо момче отгоре по стълбите и ми вика здрасти, а пък аз не го познавам хич, че и готин беше. И казах на Ники,аз тогава говорих по телефона и вика какъв е тоя само се заглеждаш по други, прибирай се. И аз му викам какво да направя момчето ме видя и ме поздравява.

:roll1::roll1::roll1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много искам да намеря този коментар дето Туце обясняваше какво е правила фризьорката й, маски, шампоани, кристали и така нататък, дори снимка беше прикачила, а Фиклена просто отсече с думите: Косата ти е мазна. 

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Starboy каза:

Много искам да намеря този коментар дето Туце обясняваше какво е правила фризьорката й, маски, шампоани, кристали и така нататък, дори снимка беше прикачила, а Фиклена просто отсече с думите: Косата ти е мазна. 

image.png.afa7d74c147145446cc550912658d9b9.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, FikLena каза:

Днес сутринта пицарчето ми писа,  звъня,  че някой му е казал,  че съм качила снимка в един сайт,  че съм коментирала личния му живот.  Сега идва  да ме бие.  Каза всичко да изтрия.  Вече само по работа ще си говопим с него. Някой от форума явно познава момичето.  Големи проблеми станаха

––––––––––––––––––––––––––––--

 

Да - помня го и това. Какво стана в крайна сметка след това? И кой издаде Танчето така и не се разбра? 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Станала на криво

Не, изобщо не ме интереуват тъпите ви коментари. Не живея за хорското мнение и ще си правя каквото искам. Ще си слушам, харесвам който си искам, ЯСНО ЛИ ТИ Е. АКО НЕ ТИ Е ЯСНО, ДА ТИ ГО ПОВТОРЯ- НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО МИСЛИТЕ. ЗНАМ КАКВА СЪМ НАВЪН, ТУК НЕ СТЕ ВАЖНИ!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Колежките и ... секса!

На работа е голям купон, имам такива готини колежки, че по цял ден само се смеем като си разправяме разни истории.

Ама то на работа само за секс се говори, такива мръсници са моите колежки.

Вчера моите колежки ме запознаха с едно много готино момче-сервитьор на 36 години, ама хич не му личаха-такова готино момче- жалко,че ще работи в другото заведение на шефа.

Изобщо на работа хич не е скучно, като имаш такива хубави колеги.

Вчера си платих и една част от осигуровките, най-после взех по-малко да ги плащам.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ей, много ме ядоса моят Ники преди малко. Значи вчера като ми се обади след 3 дена като не ми се беше обаждал и каза,че ще ми се обади довечера(вчера) след работа , той не се обади. 

И сега ми звъни днес преди малко на почивния ми ден да ми каже,че бил със сина си на ранчото пак да оправят там и се връщал и да съм слязла за 5 мин да се видим при положение,че не сме се виждали от почти 2 месеца, И аз като се вбесих още повече и като му се развиках по телефона ; 2 месеца не сме се виждали и да сляза за 5 минути, няма да стане. Оная вече нали не работи и той вече ми звъни чак след няколко дена- толкова рядко. 

И аз повече се ядосвам. Не може цяла седмица не звъниш и после се сеща за мен и аз хоп да скоча при него- няма как да стане. И му го рекнах; Когато решиш да се видим нормално, тогава ми звъни. А не да кажеш, че ще звъннеш ,а никакъв не се обаждаш. А той: утре какво ще правиш. Отвърнах му: Нищо. Ще съм в нас и после на работа. Пък той вика що не дойдеш вкъщи. И аз му отговорих: Не, няма да дойда. И му казах: айде затварям ти, щото само ме ядосваш и му затворих. 

Колко е нагъл само. Не стига,че 2 месеца не сме се виждали ами и да сляза за 5 мин. Ами не е познал. Пълен кретен!

----------------------------------

Не знаеш как стоят нещата. Чуваме се по телефона, когато може. Не сме се виждали, защото неговата сега е без работа откакто я уволниха по Нова година и си е тя вкъщи. Няма къде да се виждаме. Той и не работи сега, изтече му разрешителното, няма пари да го поднови засега. Отделно днес като ми се обади ми каза,че дето ходил със сина си на ранчото да оправят това онова сега той не може да стъпва,защото му се забил един клон в обувката и днес си отложи и ходенето до болницата пак заради крака, защото той си има проблеми отдавна с бъбреци и други работи и си ходи на болницата от време на време. И винетка щеше да ходи документи да изкарва, всичко отложи. Искаше днес да ходя в тях, защото бил сам ама му отказах, искаше вчера да се видим за малко като се прибирал от болницата ,но отказах. Засега положението е такова. Като се стопли повече, ще се виждаме- ще ходим в Приморско, на ранчото. А и то сега никъде не може да се ходи без пари. 

___________________________________________________

Моят Ники пак ме сънувал. Преди ,че ме отвличали и той се притеснил и тръгнал да ме търси. Сега пък ме сънувал,че сме ходили някъде и правим секс. Обаче аз съм била и с някой друг. Като не идва, тъй ще е- ще ме сънува. 

_________________________________________________

Една как я наредих във фейса сега. Някаква ми изскочи включила се на жияо и започнала да обяснява как да се грижим за кожата си на лицето и тя понеже не ми хареса как изглежда и й писах в лайфа коментар, че изглеждам по-добре от нея. И тя като почна изглеждала съм добре, защото съм ползвала фотошоп. И аз я наредих и й казах, че не ползвам фотошоп и че не е нужно да го ползваш, за да иглеждаш добре. И че някои с течение на годините младеем, други изглеждат на повече отколкото са и си е до ген. 

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тръгвам си за да остана

Помолих momo да ми затвори двете теми за Рики и за "Споделено със", да не си мислите,че някой ми ги е затворил просто ей така. По мое желание са затворени и това ще ми бъде последния пост тук в този форум. Повече няма да пиша каквото и да било.

Отсега нататък ще си свалям само музика и това е. Изобщо няма да пиша в каквито и да е теми!

 

Много ми харесва ризата на Исмаил, всеки път е толкова хубаво облечен. :P

 

Имаме новинаааааааааааааааааааааааа, прясна, прясна.

Новият албум "Metropol" на Ismal YK въпреки,че е минало съвсем малко време от издаването му е най- продаваният в Турция и най-слушания. Успехът продължава за Ismail YK. Същото се получи и с миналия му албум.

Приказвайте си каквото искате, Исмаил продължава да се харесва,yesssssssssssssss- най-хубавата минута отреди няколко минути. :viannen_28: :yahoo1: :yahoo1: :yahoo1: :77: :yoji: :g2: :happyppl: :happyppl: :happyppl: :happyppl: :band: :P

 

Заешки вълнения

Най-после слушам и новата песен на Sarbel. yahoo1.gif yahoo1.gif yahoo1.gif yahoo1.gif 77.gif g2.gif g2.gif g2.gif g2.gif happyppl.gif happyppl.gif happyppl.gif happyppl.gif tongue.gif

Вече му се похвалих даже.

 

Новият диск е уникален. Още по-готин е албума да го видиш в ръцете си. Направо не смея да го разопаковам, толкова е красиво всичко.Сега го разопаковах от картони, пликове,тиксо. Самият албум е с картонена кутийка-тя се маха и вътре вече се отваря стъклена кутийка и вече вътре е самият диск.

Обложката на албума е още по-хубава,отколкто я гледах в предавания, като Исмаил си промотираше албума. Заслужава си парите-всеки лев.

По- късно 

Пластмасова се води,ама е с картонена кутийка, тъй че е много хубаво направено.

 

Бясна!

И ти отдолу-Hristina изобщо не стой, защото нямаш никава работа в темата освен да обиждаш.

Малоумни ли сте вече, какви сте-не знам.

Това на едно лапе да му го кажеш,ще те разбере.

Ама на вас ви трябва едно хубаво наказание за обиди и заяждане,че да се научите.

Надявам се свестните модератори да си свършат работата!

 

 

Кой си ти да ми казваш как изглеждам,а?

Намерила Камелия какво да каже за Татяна, дето се облича да не казвам като каква. И после не била злобна,кой заблуждава.

Нямала Татяна хитове и дискография- друг път. Ей затова й изказване заслужава да я замеря с нещо.

 

Заблудени фенове.

Как може някои от чуждите фенове на Рики и Исмаил да мислят,че аз съм Рики и Исмаил. Не четат ли,че е фен страница. Наложи се в в страницата за Рики да го напиша на английски, испанските фенове не разбирали,айде и на испански го написах.

За страницата ми за Исмаил добре,че е Гугъл преводача,че го написах и на турски и да го разберат, направих и надпис и казах,че няма да отговарям на лични съобщения като: Здравей,Ismail YK, много те обичам или същото да ми пишат и за Рики,защото днес и това получих за пореден път.

С този надпис няма как вече да пишат,че съм Исмаил, още повече,че той има само личен профил в Туитър,а Фейсбук страницата му се поддържа от екипа му:

 

За Преслава

Преслава едно мнение не може да изкаже като хората,кому ли монтьор става от нея.

 

Виж, какъв е готин на новия ми подпис Рики от днес в епизода. Ти можеш ли да си такъв като него, не можеш и този поглед. 77.gif heart.gif dizzy.gif tongue.gif

 

Раздава се за всички

 

Току-що пристигна едно младо момче- куриер да донесе нещо за брат ми,че химикала му беше свършил,че трябваше да му услужа с химикал. tongue.gif

 

Зайка и косата

Права ми е косата, тъмна- всеки ми го е казвал,ама са ми казвали много хора,че ми е много хубава косата.

Повишена

Сервитьорка не съм била. Студена кухня ще бъда.

 

Браво на Рики! Aз каталясах, той се разхождал:

Филмът свърши, започва "Горещо". Как всичко е сметнато.

 

Заешка солидарност

Кой за каквото си мисли. Лично аз не бих го утрепала. По-скоро бих се грижила за него и съм се грижила за зайче на село като бях малка.

Зайче никога няма да ям.

 

Ех тоя Рики

Рики си е Рики- отново задръстване по улиците. Целият мол е пълен.

Историята се повтаря от 11 май 1999. tongue.gif

 

Зайка на зъболекар

Изтръпва от упойката и направо ме заболя устата да я държа отворена, докато той си върши работата.

Никога не съм обичала зъболекарите.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...