Jump to content



Спомени и бисери на zai4eto82


Препоръчани коментари

Цитат

Как може днес до 21:30 часа беше пълно, а нямаше толкова работа. Имаше 13 лапета резервация, които ядоха 12 салати и един котлет, другите резервации ядоха и повече салати. Тръгнаха си наведнъж и вместо да си тръгнем в 22:00 като вчера,, чакахме една маса от 3-ма човека за 3 чинии. И единият пита сервитзорката до колко часа работим и тя му отговорила, че до 22:00 часа. Той я питал колко е часа било 22:40 и му отвърнала, че изкаквали клиентите и на тях му станало неудобно и си тръгнаха в 23:00 часа. Шефката преди това ни каза да се обличаме докато ги чакаме, за да можем веднага да си тръгнем. Добре,че сервитьорката ми предложи да ме прибере с колата си, а моята клежката се прибра с такси със сервитьора. И утре съм първа смяна. Шефът ще отваря тъй като жена му ще е на уроци по испански. Пицарчето пък ми предлага все аз да му оправя гърба с машинката да съм ходила в тях. Днес като дойде баща му да му донесе храна и му каза за мен: Ето я снахата. И баща му вика щял да доведе оркестър. Викам на колегата ти луд ли си. 

 

преди 17 минути, Willy каза:

Неее, тази жена сериозно заслужава сериал. АЛО НЕТФЛИКС?!

Сакън недей, ще развалят цялата история! Предлагам да почваме сценария и ще пуснем един кикстарър за финансирането. 

Link to comment
Сподели в други сайтове


Днес отивам на работа следобед и как ме посреща пицарчето с новината, че щял да се жени. Питам го за коя шматка дето всеки ден е с различни и той ми вика много хубаво момиченце била, скромна. Вчера той докато пиел и тя била в тях при него, тя пиела количка. И аз му викам къде я намери тая монахиня- на количка била и като ми я показа на снимка, а той скоро ми е беше показвал пак една очилата и днес ми показва друга нейна снимка- пак с очила с къса коса и аз като я видях и пак му казах, че изобщо не е готина- направо е излязла от манастира тая. Пък той харесвал си я, случайно се запознал с техните на Нова година дето баща й му дал 20 лв да се почерпи. И днес нашта му донесла пълнени чушки с кайма и ориз и й казал, че ги прави по-хубави от майка му. И иска да я взема на работа при мен на студена кухня и да ни запознае. И аз му викам за какяо ми е да я познавам, хич не искам да я виждам. Нека да дойде да й кажа как ми прави той кафенце, количка ми сипва, грижи се за мен и как се върти около мен все. Пък той ми отвърна нищо няма да й казваш. ВИкам да й кажа ли как днес ми се откачи презрамката на сутиена и как дойде да я наместиш ама не можа и веднага ще те зареже сигурно и той се притесни. :D Не можа да я намести. И му казах къде я намери тая монахиня- очилата и с къса коса, тя моята коса по-дълга от нейната и по-хубава. И той ми каза, че от днес спирал да ми прави кафе, количка и инструктира другия колега как съм обичала кафето да ми го прави той. И аз обаче му отговорих, че не искам кафе от другия колега. И даже днес ме питаше дали искам да ме прибирал ама бил зает както се изрази с оная, ама той даже я нарича жена ми монахинята от манастира. И идва при мен и пак ме прегръща и ми казва, че сме щели пак да се уважаваме ама от разстояние и чак вика щял да иска разрешение от монахинята дали да излизал. И аз му казах щом още отсега й иска разрешение да излизал, не го виждам като се ожени как ще е- ще е като затворник. А онзи ден като му писах дали искал сериозно да исвам в тях той тогава каза, че се базикал. Днес като го питах същото отговори, че наистина искал ама бил с монахинята и съм щяла да му разваля работата. Днес се сгоди и дъщерята на Мистрал заведението- имаше балони, фоийерверки. Като си тръгвахме и Мистрал беше фул. Пицарчето и там огря- отишък да честити годежа на дъщерята на шефа на Мистрал и ми каза,че много искал да бъде с нея ама я изтървал. И аз му викам ами тъй е- имаш си монахиня, а пък на Мистрал е принцеса момичето. А пък каза, че не обичал момичета- принцеси. И му казах на пицарчето, че щом моето мнение не е важно какво мисля за монахинята за рождения ден няма да му купя тоя път подарък. монахинята от манастира да му купува. А и Коце харесал преди 2 часа днес коментарите на всички за сина си и харесал моя като му писах от работа.  :P

Пицарчето иначе с голямо самочувствие. Вика била съм го изтървала. Новото момче за разноса е по-готино от пицарчето ама на не му го казах. 
 

 

Сагата продължава. Днес отивам на работа към 16:00 часа за 2-ра смяна и пицарчето беше 1-ва смяна и как ме посреща само- щял да ходи на семейна среща пак в ресторант с монахинята и техните и й бил поръчал 10 червени рози и пита МЕН къде имало бонбони във формата на сърца, че искал да й купи. И аз му отвърнах, че в магазина ама той къде в магазина и аз му викам много тъп въпрос. Отиваш на Билла, Кауфланд, Велека, Болеро има един куп различно видове бонбони и гледаш. Той като се разсърди защо съм била толкова лоша, а той винаги ми бил помагал. Аз откъде да знам точно къде има такива бонбони. И като ми изтърси, че щял да пита шефа дали ще вземе монахнията при мен на студена кухня. Мислих, че се базика. Пицарчето като си тръгна в 16:00 и дойде шефът по-късно и ми каза утре пицарчето щял да доведе шматката за първа смяна. И аз казвам на шефа ама как тъй, аз не искам да я виждам, нито да се запознавам с нея. Той трябвало АЗ да й обясня кое къде в кухнята- от какъв зор. Утре първата ми смяна с тая ще е ужасна. И сервитьорката даже ми каза, че монахинята освен с очила и къса коса била и много бавна, много скромна. И аз като чух това и викам къде я намерил тая, толкова ли го е закъсал. Утре пицарчето само ще я докара сутринта, ще се прибере и той ще дойде за междинна сняма в 12:00 часа. Утре отивам на първа смяна гримирана, тя тая монахнията сигурно ще ме следи да не припаря до "любимия" й. Днес поне приключихме рано още в 22:00 часа. 
 

Вие пък голямо нетърпение. Бях на работа до 16:00 часа. Взех душ,  перланя. лакирах се и вече мога да седна.

То няма кой знае какво за разказване. Сутринта отивам на работа и поздравявам шефа и го питам тая ще идва ли днес, а той ,ми отговори, че никой нямало да идва, а пък аз чак се гримирах. А шефът и колегата толкова убедено казаха, че щяла да идва монахинята, че чак и серввитьорката повярва. И дойде пицарчето в 12:00 часа и ме гледа, че съм гримирана и ме пита защо си гримирана, никога не си била гримирана на първа смяна и сервитьорката тогава и тя беше при мен и му вика, че заради него и аз й казах, че изобщо не е заради него и после пицарчето питаше да не е заради монахнията и се разбра, че е заради нея. Купил й бонбоните с форма на сърце и 10 червени рози и даже искаше да ми показва какво му писала по едно време пък аз нямах търпение да ми свърши смяната и да си ходя и му викам какво ме интересува какво ти пише тая и не му обърнах внимание. Днес и кафе си купих и в 15:50 си тръгнах. Шефът ме ядоса, защото днес на обяд спорихме на тема попфолк. Той започна като каза, че това не било музика, че трябвало да погребат този стил, че как може аз и другите хора да слушаме тази музика. Това не било музика щом никъде не е излязла по света. Каза, че забранил на дъщеря си и сина си още от малки да гледат и слушат попфолк. В тях Планета била изтрита и аз му казах как може да забрани нещо, което дори не е слушал. И дъщеря му, която е на 15 години не слуша попфолк, защото шефът й забранил от малка. И аз му казах, че съм на принципа да не не ограничавам никой да слуша каквато си музика иска. Как ще забраниш на някой нещо без да го е чувал дори, той си знае неговото. Ама клиповете какви били, и аз му викам на запад пък щото са облечени изпълнителите да не говорим за текстовете и доникъде не стигнахме. И той ми каза даже, че се радвал, че попфолкът все по-налко фенове имал пък аз му викам, че изобщо не е тъй- дискотеките са пълни и попфолка се слуша вече в spotify, deezer, itunes. Днес дойде и техник за миялната най-после. Бях писала вчера в заявката техник за миялната, че дойде един и само ме гледаше. Шефът ми каза как не съм усетила, че тоя ме харесва и заради мен дошъл и разпитвал за мен. Само дето дойде, машината работеше докато не откаже пак- някава част трябвало да се поръча от Германия. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Светът е Ники

Айде след малко Никитата ще празнуват- моят Ники, брат ми и колегата Ники и дъщеричката на колегата Ники ,защото е Никол. :P

Честитих на брат ми, звъннах на моя Ники, сега да пиша на колегата Ники.:P

Клавиатура-демон

Клавиатурата на новия лаптоп на брат ми свети червено.

Из дебрите на труда

Докато чакам от Кауфланд да се обадят след като вчера подадох там, нали всеки ден обявите и звъннах на едно заведение, то се оказа Малибуто. Викам си- да бе само за бар съм. Казаха ми,че като отида там да търся управителя и аз им отвърнах, че по обяд ще отида. Чудих се изобщо да влизам ли, то точно до Планета Пайнер клуб е. Реших най- накрая,че ще вляза след като говорих с моя Ники по телефона пред бара. И влизам аз, дойде управителят, а той един готин мъж. Каза ми: Здравейте, не сте ли малко млада (малка) за работата?

И аз му отговорих,че не и че съм 82 набор и че съм работила все по заведенията. Той ме питаше къде съм работила казах му за Инканто.

Питаше каква заплата искам, отговорих му 500 лв.

Дилема

Много неудобни часове за концерта на Планета- едни ще гледат турски сериал, друг ще гледа "Откраднат живот", трети ще гледа Новини, четвърти някой филм, пети "София- Ден и Нощ и Биг Брадър. Аз къде да се вредя на двата телевизора? :S

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , xroflx9 каза:

Как започна всичко:

Ами не. Просто бях с едно момче на Нова година, което ме канеше отдавна и аз все му отказвах и накрая се съгласих точно на Нова година тъй като не исках да бъда сама с нашите, понеже моят Ники беше ми казал,че щели да идват сина му с приятлката си и нямало да се видим. Така беше казал. И аз викам като е тъй, няма да стоя сама, приех предложението на момчето и отидох в тях. А аз бях казала на Ники,че след като няма да съм с него, ше отида при друг. Той не вярваше. Когато отидох при момчето- толкова хубав апартамент има, толкова се беше постарал-свещи, питиета, романтична атмосфера, мезета,шоколад. Всичко беше толкова хубаво, когато бях с него. Лежах в него, прегръщаше ме, секса беше повече от страхотен- младо момче на 33 години. Такава енергия много ненаситен и пак Близнаци, паснахме си идеално в леглото. Посрещнах Новата година с него, беше ми странно. Докато не ми звънна Ники след това да ми честити Новата година и че бил в центъра със сина си и приятелката на сина му и аз му казах,че съм с едно момче. Не му стана приятно хич. После след известно време пак ми звъни, момчето ми вика не му казвай,че си правила страхотен секс, ще го убиеш, няма да спи заради това, не било хубаво за един мъж. Аз му казах на Ники,че си прекарвам страхотно и празнувам. И той каза как не те е срам, толкова години сме заедно, а ти да си с друг. Захвърли всичките ни години заедно на вятъра, Аз толкова те обичах, а ти какви ги вършиш. Щеше да ме разплаче. Каза ми дотука сме, край, ходи си вика при него, нека той да те води по плажове, сбогом, повече не ми звъни. И на мен ми стана много гадно, а мислих,че ще ми е все тая. А му бях толкова бясна,че не е с мен. И по някое време пак ми звъни: Знаеш ли какво ми е, не знам къде се намирам, как можа. И като ми каза: Имам си друго момиче и е в хоотел в Созопол на брега на морето и аз откачих. Дето никога не е бил с друга жена докато е бил с мен. И аз като започнах да го разпитвам каква е тая, как така, откъде я намери. А той: задето съм била с момчето и затова си намерил друга. :(

И после докато сме били заедно с момчето щото ние много пъти бяхме заедно до сутринта, много е издръжлив и как сме заспали прегърнати и на другата сутрин днес се събудждам до негов 11:00 часа, а той ме събужда с целувки и секс пак, направи ми кафе и гледам,че Ники ми е звънял ак 1:35 сутринта, но аз съм била с момчето в спалнята и не съм го видяла. Прибрах се на обяд днес и Ники пак ми звънна и какво ми каза: в хотела е в Созопол на брега на морето с тая шматка някаква 30-годишна позната, хич не искал да бъде с нея, не му харесвало с нея както с мен и искаше да напуска хотела днес и да идва при мен и да ходим на някакво много хубаво място , да си вземем стая, защото вече имал пари- спечелил петица от тотото 10 000 лв и ми подготвял изненада с романтика в тоя хотел в Созопол на брага на морето да сме няколко дена там, а пък аз развалих всичко. :(  Той искаше да напуска хотела днес, но оная дето е с него, не искала да си тръгват, искала да бъде с него и аз вместо да съм с него там, той е там с нея в момента. :(

Всичко беше подготвил за мен. а сега е с нея тая новата и не мога да го проумея как той ще е с нея на такова хубаво място романтично.

Всичките тези драми и безвъзвратния изход на Зайка от форума заради един 33-годишен патладжан.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Цитат

 

Бях при фризьорката ми допреди час. Само 30 лв ми взе за терапията и сега ми е мека косата и понеже съм й редовен клиент и нейн човвк на промоция подстригването и ми предложи да ме направи на букли и сега съм на букли като певиците. Все гледа да съм хубава и всеки път вика различна ще ме прави. Следващия път и плитка. :P

 

Добре ми дойде терапията след работен ден. Много добре се чувствах при фризьорката ми.

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

По-инттересното е,че днес като бях в парка до работа  понеже не ми се влизаше рано и докато си гледах телефона и идва едно момче при мен и ми казва,,че и си сама. Викам какъв е тоя. А той позна ли ме. Гледам го, ами аз го познавам. Виждали сме се 2 пъти, само сме се целували и аз го оставих, защото си бях с Ники и той знаеше за него. И как ме позна пък и ми вика; Още ли си с оня, запиши ми номера, айде утре на кафе. Пък аз като му го записвах, се оказа,че му го пазя. Аз му казах  за какво да се виждаме на кафе, пък той толкова настояваше. Вика утре ще ти звънна преди работа. Едни целувки и не ме е забравил. 

....

Този ми пише сега. Аз ще спа той ми пише. Бяхме приключили, решихме, че няма да се виждаме повече и сега за какво ме търси. 

...

Потребител - Има ли пари тоя?

Туцето - Де да го знам, не помня. Помня, че много хубаво сме се целували.

...

Момчето ми каза, че приятелят му, който бил с него му казал, че доста съм се зарадваха като съм го видяла. 

...

Колкото мен или май беше по-малък с няколко години. И го питам и след толкова години не ме забрави, а той:Ти за забравяне ли си, Танче.

Бре, бре. 

Ами да, на 38 е. 

...

Ето момчето помни целувките също като мен. Значи имам добра памет. 

Сега пък целувки ми праща. 

...

Ей, много помня. Бивш футболист беше. 

..

Ще имам среща с това момче. Сега ми звънна. Вика ми що не съм му звъннала вчера в 23;00 да ме вземе от работа, защо съм се прибирала пеша. Сега ще се приготвям, ще дойде с колата да ме вземе да се видим на кафе и да хапнем. Бре, бре. 

...

И е бившо футболистче. Снощи ьаради него не можах да спа. До 2:00 и нещо сме писали. 

Днес по телефона ми вика да отида да се видим, аз му викам не ми се върви сега, спи ми се. А той аз ше дойда с колата да те взема и сега го чакам. 

Ей, тъй се прави с мъжете-всичко да изпълняват.

...

Из дневниците на една гранд дама 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Майсторът, който у нас от 1 месец всеки ден да прави ремонта на терасата, той идва все по хладното и все като ме види и ми вика здрасти. 

Днес пак няма да се диша. Навън е 34 градуса и пек. Как ще се работи , не знам. Може пак да затворим следобед и по хладното да се работи. То не влиза никой. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тези за дограмата бяха млади двама братя- за 1 ден свършиха. Но другите неща си има работа и ги прави един човек. Е сега в момента я боядисва и си пуснал гръцка музика на терасата. 

...

Заешки майсторлък 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Преди почти 30 мин се прибирам от фризьор и срещам на входа баща ми с майстора. Той ми вика здрасти и ме пита няма ли да ходиш на плаж. Баща ми отговаря вместо мен; Тя е на работа. И той: Ех, тая работа. Викам му плаж на почивния ден. Баша ми много доволен от работата му и му даде още 50 лв макар,че той не искаше. 

....

Link to comment
Сподели в други сайтове

Какво се случи днес- купувам си някои неща от "Болеро" и на касата едно младо момче. Така доста ме гледаше и ми се усмихваше, аз му пожелах лека работа. Ами аз с потник и къси панталонки и с новата прическа явно съм му направила впечатление.

...

Днес се чух с мойто Танче, какви неща ми каза само за Инканто-центъра. Заведението както беше хубаво, пропаднало. Мойто Танче отишла да види колегите и питали за мен, че не идвам ввче. Танчето казала защо да идвам като работя на хубаво място и хора и че съм се отървала. По-лошото е какво заварила-казват, че откакто ме махнаха заведението е станало ужас. В миялното адската мизерия настанала, туркинята, която е там задръстила миялната машина, мие с мръсна вода, всички мивки задръстени и канали от нея, миялноъо извира вода. Тоя, която се занимаваше да оправя миялното като течове и т. н, вече не му се занимава. Тоалетните били адски мръсни, студена кухня се принуждавали да ги чистят- доста сервитьори и от кухнята са напуснали. Само гл. готвач Николай и от студена кухня са останали, всички други сс нови. Уволнили са другата миячка, защото прекалено много болнични си вземала. Имат само една миячка -туркинята, която работи сега по цял ден вече 3 месеца без почивка и от време на времв идвала някоя жена от Мола да помага, но и в Мола миячките в Инканто напускали. Не съм очаквала, че толкова зле ще стане в центъра-толкова мръсно. Докато аз цъфтя на новото място и си правя нови прически, Инканто-център е пропаднал. Мойто Танче мислила да даде някоя друга смяна-щели да й платят 35 лв, но се отказала да се трепе.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Като му казах на шефа, че в центъра са зле и той ми каза: не те давам. Това е да влезеш под кожата на шефа без да правиш нищо.

...

73 набор е шефа ми.

...

Такова нещо не съм очаквала, че ще ми се случи-шефът да си пада толкова по мен. Все иска да се закача.

Тая година ми се случват все някакви неща.

Дето викаше колегата Ники, че шефът просто си говори така-да, ама не. Действията му говорят друго.

...

С какви привилегии съм от шефа- днес само на мен даде фирмени тениски- тъмнорозова, светлорозова, жълта и морско синя. И вика пред всички нали съм била негов човек. Топла кухня ми каза дя кажа на шефа и фирмена шапка да ми даде, той ми даде на Борчвор бяла и вика, че на тениските трябва да пише Мис Гранд Италия, защото съм била такава за фирмата. И като го питах защо на сервитьорките трниските им нямат надпис и той ми вика, че нямат заслуги и къде съм била аз, къде те-била съм на по-високо ниво от тях. Днес шефът ми каза, че искал да вземе квартира за 10 дена, а той преди седмица обсъждаше в кухнята за квартирите. Викам му значи затова търсиш квартира. Ей, голям мръсник е шефа ми. С какво го спечелих толкова, не знам, че да търчи след мен.

...

 

Вече съм червенокоса и на кичури. На работа ще ги изненадам днес, че и мойто Ники- утре правим 13 години с него.

 

А пък шефът днес като ме види какво ли ще каже.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Днес ходих рано да си върна международния паспорт. оттам до банката за онлайн банкирането, че си забравих паролата и понеже бях наблизо до Инканто, се отбих там да чакам Ники за бележката. Обаче чаках сигурно 2 часа, там повечето се правеха, че не ме познават, само някои ми се зарадваха. Една от колежките ме почерпи с кафе, един от кретените сушисти ми вика тука е служебна маса и ти не си вече от фирмата, а ние тук си седим и пушим и пием кафе, айде иди другаде. И аз го наредих едно хубаво. После дойде управителят и му обясних защо съм дошла. Накрая една колежка ми даде номера на счетоводителката. Звъннах й, тя ми вика Ники бил на събрание с шефката и щял да дойде чак привечер. Аз й викам на мен ми трябва тази бележка утре за епикризата и как може в Инканто все по трудния начин да става с викане, разправии, да се нервя, а в Гранд Италия ми дадоха бележка без проблем. И тя като се ядоса да не съм й викала, щяла да я прати по Ники,ама аз цяла вечер няма как да чакам. И после счетоводителката ми вика да дойда в офиса, обясни ми къде е, слезе долу и най-накрая си взех бележката от Инканто. Наредих управителя на Инканто,че където работя всичко е толкова лесно и спокойно, и точно, и после как да идвам в Инканто като само се нервя. Съжалявам единствено, че не видях колегата Ники. После бях на нещо като шопинг, купих си един колан за дънки, един друг колан за кръста да ми го пази, то даже не знам колан ли се казва, дънки сиви си купих, бял, светъл панталон. После бях при бившите ми колеги от Инканто дето са отворили заведение до нас, купих си пица от тях, те пък ми направиха отстъпка, защото съм техен човек. Прибрах се и пак излязох. Отбих се при фризьорката ми да се видим, да си поговорим, нали сме приятелки с нея вече. Тя като ме видя ме питаше добре ли съм вече, почерпих я за мое здраве. Тя ме гледа и ми вика ела да те оправя, нали си ми приятелка и ми направи подстригване и изправяне на косата безплатно. Бяхме заедно с нея докато затвори салона в 18:00 часа и ми каза,че ще кара скоро курс за гримьор само да събере парите и иска аз да съм й модел за професионален грим, ако съм свободна. Заедно с нея ходихме до аптеката да си купи това-онова, после се изпратихме.Много си я обичам.Колегата дето ме прибираше ми писал,че е в депресия, ревал дето вече не е в БГ, а замина на корабите. Пита как съм, на работа ли съм. Аз му казах и когато иска може да ми пише.Тъй че цял ден днес бях в движение.

****

 

Не може Танчето да не види готино младо момче и да не го заговори и не му го каже. Ей, опасна съм. И какво се случи: отивам днес в аптеката до нас да си купя антибиотика и пробиотика и гледам вътре едно готино младо момче в бели дрехи. И аз му казвам какво искам и само го гледам докато ми обяснява за хаповете. Накрая не се сдържах и му казах как така работите в аптека толкова млад, че и хубав. И той ми вика: Ооо, благодаря. Ами аз работя тук от понеделник до петък. И аз му казвам, че не съм го виждала, а той ми отговаря: Всъщност аз съм управителя. И пита ме какво ми има, казах му бъбречна криза, и той значи тежко е положението. Викам да. И той ми сподели, че лежал в болница 2 операции на очите. И след като му казах, че е готин, му казах с мерак човек да идва тука в аптеката.Много готин беше. :Vishenka_05:

Пак в болницата за получаване на епикриза и болничен лист.Там ми казаха, че дето не бях занесла служебните бележки епикризата и болничния лист не са ми готови.Изчаках да ги напишат.

Оттам да занеса епикризата на личния ми лекар, обаче я нямаше, сварих майка й си тръгваше, че тя ми влезе в положение и й я дадох.

Изписаха ми още хапове с епикризата, то аванса замина повечето само по болници и хапове,а в понеделник го взех.

Шефът и той ми каза, че имал такива проблеми и чак в София ходил и ми вика пак ли си боядисвала косата, викам му не-само е изправена и подстригана безплатно от фризьорката ми.

И пак обратно в аптеката при готиното момче. :Vishenka_05:

И тъкмо да влизам, и момчето вънка го гледам пуши. Казах му здрасти и той на мен. Поне знам вече, че пуши и ме пита: Бързаш ли. Викам му, не. А той, ей сега ще я изпуша и ще вляза. И му викам, че още хапове ми изписаха с епикризата, а той ми отвърна много сериозно са те почнали. Вече на ти си говорим. И почна да ми обяснява как да ги пия. Аз го помолих да ми напише всичко на един лист за всяко как се пие, и за него не беше проблем. Питах го за храната, водата каква трябва да е. Вика от тези хапчета ще ми се обърка стомаха, ще имам болки. Минералната вода трябва да е нискоминерализирана, млечните продукти ги спирам, месото. Само варени, печени картофи, варено месо, ориз. Всичко подробно ми обясни и ми каза накрая: Успех в лечението. Много сериозно се оказа положението.

 

Значи имам 2 хапа преди храна-1 час преди храна и едни капки преди храна и 2 хапа след храна. Мане, мане. Как ще ги съчетавам като съм на работа, не знам.

Дано не ми прилошее от толкова много хапчета както ми каза момчето в аптеката, а фризьорката ми вика ще те женим, защо не го поканиш на кафе.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Посетих го готиното момче в аптеката пак да го питам какво трябва да ям. И влизам, и на едното гише имаше една по-възрастна жена и аз като видях момчето на другото гише и направо при него. И като го питах за храната малко му стана неудобно и се усмихваше. Много готин.

 

И съм вече с гел лак-розов брокат и бял във фризьорския салон, където работи фризьорката ми. Розовият лак с брокат бил много търсен, който аз си харесах.1

****

За добро утро “Убийството на Версаче” е взел награда Еми, както и Дарън Крис, но Рики не е взел, но пък е бил много готин. Но въпреки това той с номинацията си вече е спечелил.

***

Имам най-добрия шеф. Вчера пусна колежката топла кухня да почива, че посрещала гости, а той от 19:00 до края работи на студена кухня. Много забавно беше с него, как правеше салатите и си пееше песните, които пускаха по радиото. По едно време се обади ма колежката й й каза и днес да почива, той щял да работи на студена кухня целия ден. Това другаде не съм го виждала. Шефът днес даде 300 лв. за уредба и колонки да слушаме качествено музика в кухнята. Той си чисти и работното място също.

***

Добро утрооо. В момента Рики получава поредното си признание в Ел Ей Avanguard award. Награда, която имат само 5 човека като Елтън Джон, Майли Сайръс и др. И сега и Рики ще притежава тази награда. 😎

***

Карълайн май е бременна от Томас-сина на Рич, а Рич не може да има деца вече. Как ли ще реагира Рич, когато разбере, че Карълайн е бременна от Томас. Зенде и Никол са вече двойка.

****

Бях в аптеката. Разбрах как се казва фармацефта. Едната жена дето беше на едното гише вика на едно момиче младо изпратено от Медицинския колеж за стаж да изчака да се обади на шефа. И аптекарката звъни на шефа и му казва: Здравей, ЖОРО и аз му чувам гласа по телефона. Как пък всички Жоровци са готини. Това момиче утре ще е е на стаж при фармацефтчето в 9:00 часа, че е младо и хубаво момичето. Направо й блазя, че ще стажува при него.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не стига шефа, ами и сега дразнителя-пицар. Уж щеше да напуска, вчера ми говори само за секс и искаше да му записвам номера. Отказах му. Викам му довчера не се понасяхме все едно, а сега какво ти става. И вчера вечерта се опитваше да ме закача като си тръгвах, а аз в тоя момент говприх с Ники по телефона и му казах и Ники ми вика кажк му, че си имаш приятел.

Дразнителят нарочно ме дразнил и се държал лошо с мен, за да не заподозре някой. И фризьорката и кухнята ще излязат прави за тоя, че искал нещо от мен, егати.

Аз - Здрасти. То покрай тебе ако е мъж, да знаеш че нещо си иска със сигурност.

...

Не знам дали е заради ходжата,но след него веднага като бях на преглед, неврологът ми каза,че съм била по-добре и ми вика за очите тези хубави сини очи и след това с всеки изминал ден се чувствах по-добре. И замайването ми мина, и лошо дето ми беше. Не знам какво писа, какво прави ходжата, но ми мина и ми даде нещо за здраве, късмет- винаги с мен да е.А за бъбреците каза вода от Медово 40 дена се пие и няма да имаш никакви проблеми.

 

Вчера казах на шефа, че пицарят- дразнител само се закача с мен, но няма да го огрее.

***

Днес като стана въпрос за дразнителя-пицар, шефът вика да му дам номера му да пусне обява, че продава прасета, така се смяхме той и кухнята. После шефът вика: Танчето е хубава, тя е звезда и 2 пъти ми праща целувки.

...

Ама какъв готин стажант имаме. Идва и ми носи чиниите и аз му викам мерси, а той чак ми се покланя.

...

 

За стажанта:; Вчера тоя път беше сутринта на работа и ми вика здрасти пак, пак ме гледаше и ми каза че му било последен ден, ще се сбогуваме и аз му викам много тъпо. Новата колежка само ме караше да ходя до горе да вземам чинии само и само да го видя. После ми вика като дойде да носи чинии вземи му телефона, фейсбука. Викам нищо няма да стане. И всеки път като се качвам догоре и ако той е в залата ме гледа, или ми се усмихва, или ми намига. И докато аз съм била горе по работа, а той слизал да носи чинии в миялното, колежката ми ми каза, че той казал за мен, че съм била симпатично момиче и дали имам 21-23 години. Колежката ми му казала, че не била сигурна, но му казала, че имам 23. Той ме изкара много малка, че и момиче. И като го засякох в миялното най-накрая се запознахме с помощта на колежката, и то как се запознахме, хванахме се с пръстче, защото ръката ми беше мокра. Бил барман някъде и стажуването при нас му било като 2-ра работа. Иначе от колежа по туризъм бил и на 21 е. Шефът ми вика: Ти днес изтърка направо стълбите да се качваш, друг път не мога да те накарам. И стажантът идва и му вика ей я каката. То толкова да ми личи, че го харесвам, ужас. И стажантът идва и казва на шефа: Хвани си кака да те отрака или и най-сбръчканата стафида е хубава. И аз даже му казах на момчето защо не дойде при нас да работи, той каза, че щял да идва често. И колежката-студена кухня го издебнала докато а пак съм била някъде по работа и му искала телефона, а той казал, че няма да го даде, бил обвързан. Има си гадже, а пък от първия ден ме гледа, усмихва ми се, намигва ми. И като разбрах какъв е, не исках да го виждам. И преди да си тръгна, събирам чувалите и той там беше до бара и ми вика хай бейби аз нищо не му казах. Бях бясна. Не стига, че си има гадже ами и бейби ще ми вика. После пак трябваше да се качвам и той беше там и ми вика какво става, викам му ще си ходя. И после го чаках да се облича в съблекалнята и като излезе беше напарфюмиран, каза ми чао, чак и ме потърка по рамото. За какво го прави. Затова не ми трябва мъж, карам си с Ники и това е. Във вторник вечерта, ако заминаваме за Приморско и няма да мисля изобщо.

Ники знае за стажанта.

 

Новата ще я махат. Сега звъннах на колежката дето оправяше залата и ми каза, че остава на работа. Жената за залата остава, няма да я оправям аз, че беше ад, а новата я махат. Имало Господ.

Доволна съм. Явно има някаква сила, която ме пази след ходжата. След него не съм пила изобщо хапче за глава като беналгин.

бел редактора - не, това не е от серията миналата година за студентчето стажантче дето учело в Пловдив физкултурник и имал приятелка, би трябвало да е различен индивид, това е от 2018та? 

***

Иначе до месец ще има пак промяна с косата ми. Днес след работа минах при фризьорката ми и тя като ми гледа косата каза,че от маската и терапията с черен хайвер и честото подстригване косата ми взе да расте бързо. И двете го решихме,че ще си оставам дълга косата, защото отдавна искам да си пусна косата дълга. И ще сменим и цвета.Като го обсъдихме, тя ми каза,че шоколад с карамел ще ми отива и вика,че ще ме направи пак хубава, пъкк и наближава рождения ми ден. Ама първо да минат нещата със зъболекаря.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Като писах на мениджъра на Рики, на пиарката му, на Джоан и на Рики, все пак мениджърът ми потвърди, че е фалшив профил, знаех си. Как може да има толкова нагли хора да се представят за някой, който не са. За изминалия месец поне 4 човека ми се представят за Рики и ме следват. Добре го наредих тоя. От самото начало не му вярвах.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тъкмо бях пристигнала и колегата преди да си тръгне ми вика:Танче, ела да ти покажа нещо и ми показва Джулия какво му писала по Вайбъра-целувки му пращала, Обичам те му писала и той се радва. И за какво ми го показва това. Като иска да е с Джулия, с нея да е, какво ме занимава с техните работи.

***

Те са били гаджета преди тя да тръгне с Фики.

***

Колежката- топла кухня вика ще сменя графика на бившия на Джулия, ще го прави в моите смени да е, защото питал за мен защо не съм в неговите смени. Иди го разбери.

***

Шефът ми е много откачен. Вика ми днес, че всички мъже се обръщали след мен, имало нещо в мен, очите ми светели-имам блясък в очите, била съм скрита лимонка и палавница. Как пък ме определи. И ми каза, че иска да ме прибавя във фейса, намери ме и като ми видя снимката-като русалка съм била вика. Видя и че Ники ми е приятел и викам това е жена му. Той ми каза, че това му е третата-като работили с шефа, все Ники забивал по някоя във всяко заведение. После колежката -топла кухня вика щяла да сменя графика на колегите, да може тоя на Джулия да ме прибира. И шефът вика той в кой график да се бутне да ме прибира и щял на кафе да ме води. Добре, че шефката я няма. И като тръгна да ме търси, пърео ме търси с Райна. 😆

***

 

Много забавно беше днес на работа ама с такива колеги и такъв шеф, какво няма.

Колежката-топла кухня ми викаше да не си тръгвам, била съм машинка, колегата щял да дойде, изкарай още една смяна, тъкмо ще те прибере. И вече първата смяна да си тръгваме, едната сервитьорка като ме видя и О, Танче, прегръща ме и ме питаше защо не съм гримирана днес. Щяла да ми подари гривна като обеците ми. Тоя на Джулия като ме видя и ми вика здр, Танче и аз. У викам здрасти, ама си тръгвам. И той почна да ме пита какъв ми бил графика и колежката-топла кухня вика, че му сменила графика да е в моите смени, че да ме прибира. И утре май заедно ще се прибираме. 5 часа не можем да си тръгнем първата смяна да си говорим всички с колегите и колежките. Много работихме, ама с такива колеги с мерак се работи.

Утре май трябва да се гримирам.

***

И днес моят Ники ми се обади за пореден път и ми вика кога ще се видим, вика все работиш, все си изморена, а пък ние 2 седмици почти не сме се виждали. На предния ми почивен ден ходи до болницата той, на миналия ми почивен ден пак ходи за резултати, после му отказах вечерта, защото не ми се излизаше в дъжда, после пак на работа, искаше да ходя в тях, отказах му, после ми дойде и пак 6 дена на работа и днес ми вика да си избера кой ден да се видим- дали утре, в понеделник, или вторник,защото пак в сряда на почивния ми ден щяла да идва жената на брат му да говорят за апартамента. И аз му викам, че няма да стане тези дни. И той ми каза, че съм била все изморена, дето не съм искала, а че преди и изморена, и пеша съм се прибирала и съм искала да се виждаме и вика било от годините. А защо не помисли, че може би на работа ми е по- интересно и имам внимание, и не ми е скучно, и че ми омръзна все като се прибирам от 2-ра смяна, че не мога да му звъня, защото оная в тях била 1-ва смяна и после като не му се обадя и ми вика снощи защо не съм се обадила като съм се прибрала и ме пита някъде с някой ли съм, на гости ли съм.

Така е, като ми е скучно или не ми се обръща внимание, бягам.

***

Може ли шефът рани рано да ми говори глупости. Пристигам и ме пита: Наспа ли се викам горе-долу.

А той ами като не спиш сама. Викам сама спа. И той:а, сама, затова си рошава. Отвърнах му от вятъра е. А той: ттй ще кажеш, една баба под вас ми се оплака, че било много шумно у вас, че много се чувало. Викам му да, тъй ще е.

После ми каза, че съм го вдъхновявала. Много откачен шеф имам. Ама пред жена си не ми ги приказва такива. Ще пиша на Ники днес.

***

Сменили са графика на колегата. Днес е с мен и ми вика Танче, нали с мен ще се прибираш.

Като сме в една смяна, заедно ще се прибираме.

***

Точно, когато наближаваше да си тръгваме и заваля един дъжд. Колегата ми вика какво се притесняваш, Танче нали ще те прибирам.

И тръгнахме с колегата с дъжда, а като наближаваше да ме остави пред нас, пекна слънце.

И той като ме остави пред нас, аз му благодарих и му викам ти си ми като личен шофьор.

И тъкмо слизам от големия джип, и майка ми била на терасата и ме видяла.

Прибирам се в нас и тя ме пита каква е била тая кола дето слизам, викам колегата ме докара.

Колежката-топла кухня даже ми каза: Танче, добре си ти, прибират те с джипа, пък аз вика с дъждобрана ще се прибирам.

Още в 16:05 колегата ме докара пред нас точно пред входа.

Колегата даже ми и даде някакъв десерт с шоколад и сладолед.

Link to comment
Сподели в други сайтове

В момемта съм толкова развълнувана и щастлива, очите ми са насълзени от щастие. Знаех си, че Рики ми е харесал коментара. Преди малко той ми отговори. Писа ми, че ми изпраща много любов. Благодари ми,че винаги съм до негo. Нямал търпение да ме види и да ме прегърне. Умирал да дойде у нас, но не ми обещава, че ще е тази година., но смята, че все пи-близо идва да дойде тук. Благодари ми, че пидкрепям Фиебре. Боже, толкова хубави думи и съм първата, на която отговаря.

Въй, не мога да повярвам. След толкова години, Рики ми писаааа пак. Как да не го обичаш.Аз съм на седмото небе. Дааааааа. Йесссс. Случи сеееее. Какъв късмет имам само, не мога да повярвам какво се случи преди минути.

Обичам те, Рикииии, обичам тееее завинаги.❤❤❤❤❤😍❤❤❤❤❤❤❤❤😍😍😍😍

 

Кой е номер еднооо сега и кой обича феновете си, а-Рикииииии.

...

И какво излезе, че Рики отговори на много малко въпроси, но моя въпрос е забелязал и харесал още снощи и днес ми отговори подробно и с такава любов. 😊😍😍😍

***

 

Най- страхотното съобщение от Рики :wub_anim: :wub_anim: :viannen_28: :clap: :yahoo1: :77: :ba: :1000 (6): :heart: :dizzy: :mbounce: :g2: :happyppl: :P :Vishenka_05:

 

 

Highlighted reply

Ricky Martin Fiebre Q&A

3 hours ago

Sending you my love, Tania. Thank you for always being there. I can’t wait to see you and give you a big tight hug. I’m dying to go to Bulgaria. I don’t want to promise that I’ll be there this year because I’ve been doing this every year but I think we’re getting closer to that special visit. Thank you for supporting Fiebre!

****

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не мога да се нарадвам на съобщението от Рики. На другите фенове отговорил с едно изречение, а на мен с няколко изречения и то първа и най-отличаваща се.

:wub_anim: :viannen_28: :clap: :yahoo1: :77: :ba: :1000 (6): :heart: :dizzy: :yoji: :mbounce: :g2: :happyppl: :P :Vishenka_05:

 

***

Sлед като дарих пари за Пуерто Рико, сега ще помогна и на децата болни от рак като поръчах кукличката на Рики, която ще е при мен между 13 и 19 април :Vishenka_05:

 

И ми благодарят и на лично съобщение във фейса.

***

https://www.amazon.es/Juegaterapia-pel%C3%B...ds=ricky+martin

 

Отдавна исках да я купя, но нямах карта. Е вече имам и го направих- вчера за Пуерто Рико, днес за децата болни от рак. Тя е символична тази кукличка. Кърпата на главата на кукличката е с логото на фондацията на Рики и е по модел от самия Рики.

 

Директно от Испания и ще съм единствената от България, която ще има тази кукличка. :P

***

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...