Jump to content



Спомени и бисери на zai4eto82


Препоръчани коментари

След като Кралицата вече не е част от форума,нека си направим тема,в която да споделим нейни любими бисери,истории или просто да изкажем колко ни липсва,така ще можем винаги да си я спомняме и да я  увековичим за поколенията!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Кралицата след като прочита за болежките на Кити:

Аз просто съм озадачена.

 

Търсиш си едва ли не принца, не била с мъж, и куп други неща. Изумена съм, защото нашия гл. готвач гадния на работа с едното око не вижда, ама е гл. готвач. Сервитьорката ни едната и тя така с едното око, както и единия ни барман и той, и все нещо правят, а ти да не правиш нищо, не мога да си го обясня. Човек с образование, можеш да постигнеш много. Толкова недъгави хора има, обаче работят и правят нещо. Аз съм без думи.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Как започна всичко:

Ами не. Просто бях с едно момче на Нова година, което ме канеше отдавна и аз все му отказвах и накрая се съгласих точно на Нова година тъй като не исках да бъда сама с нашите, понеже моят Ники беше ми казал,че щели да идват сина му с приятлката си и нямало да се видим. Така беше казал. И аз викам като е тъй, няма да стоя сама, приех предложението на момчето и отидох в тях. А аз бях казала на Ники,че след като няма да съм с него, ше отида при друг. Той не вярваше. Когато отидох при момчето- толкова хубав апартамент има, толкова се беше постарал-свещи, питиета, романтична атмосфера, мезета,шоколад. Всичко беше толкова хубаво, когато бях с него. Лежах в него, прегръщаше ме, секса беше повече от страхотен- младо момче на 33 години. Такава енергия много ненаситен и пак Близнаци, паснахме си идеално в леглото. Посрещнах Новата година с него, беше ми странно. Докато не ми звънна Ники след това да ми честити Новата година и че бил в центъра със сина си и приятелката на сина му и аз му казах,че съм с едно момче. Не му стана приятно хич. После след известно време пак ми звъни, момчето ми вика не му казвай,че си правила страхотен секс, ще го убиеш, няма да спи заради това, не било хубаво за един мъж. Аз му казах на Ники,че си прекарвам страхотно и празнувам. И той каза как не те е срам, толкова години сме заедно, а ти да си с друг. Захвърли всичките ни години заедно на вятъра, Аз толкова те обичах, а ти какви ги вършиш. Щеше да ме разплаче. Каза ми дотука сме, край, ходи си вика при него, нека той да те води по плажове, сбогом, повече не ми звъни. И на мен ми стана много гадно, а мислих,че ще ми е все тая. А му бях толкова бясна,че не е с мен. И по някое време пак ми звъни: Знаеш ли какво ми е, не знам къде се намирам, как можа. И като ми каза: Имам си друго момиче и е в хоотел в Созопол на брега на морето и аз откачих. Дето никога не е бил с друга жена докато е бил с мен. И аз като започнах да го разпитвам каква е тая, как така, откъде я намери. А той: задето съм била с момчето и затова си намерил друга. :(

И после докато сме били заедно с момчето щото ние много пъти бяхме заедно до сутринта, много е издръжлив и как сме заспали прегърнати и на другата сутрин днес се събудждам до негов 11:00 часа, а той ме събужда с целувки и секс пак, направи ми кафе и гледам,че Ники ми е звънял ак 1:35 сутринта, но аз съм била с момчето в спалнята и не съм го видяла. Прибрах се на обяд днес и Ники пак ми звънна и какво ми каза: в хотела е в Созопол на брега на морето с тая шматка някаква 30-годишна позната, хич не искал да бъде с нея, не му харесвало с нея както с мен и искаше да напуска хотела днес и да идва при мен и да ходим на някакво много хубаво място , да си вземем стая, защото вече имал пари- спечелил петица от тотото 10 000 лв и ми подготвял изненада с романтика в тоя хотел в Созопол на брага на морето да сме няколко дена там, а пък аз развалих всичко. :(  Той искаше да напуска хотела днес, но оная дето е с него, не искала да си тръгват, искала да бъде с него и аз вместо да съм с него там, той е там с нея в момента. :(

Всичко беше подготвил за мен. а сега е с нея тая новата и не мога да го проумея как той ще е с нея на такова хубаво място романтично.

Link to comment
Сподели в други сайтове

История за една кратка и неосъществена авантюра:

За стажанта:; Вчера тоя път беше сутринта на работа и ми вика здрасти пак, пак ме гледаше и ми каза че му било последен ден, ще се сбогуваме и аз му викам много тъпо. Новата колежка само ме караше да ходя до горе да вземам чинии само и само да го видя. После ми вика като дойде да носи чинии вземи му телефона, фейсбука. Викам нищо няма да стане. И всеки път като се качвам догоре и ако той е в залата ме гледа, или ми се усмихва, или ми намига. И докато аз съм била горе по работа, а той слизал да носи чинии в миялното, колежката ми ми каза, че той казал за мен, че съм била симпатично момиче и дали имам 21-23 години. Колежката ми му казала, че не била сигурна, но му казала, че имам 23. Той ме изкара много малка, че и момиче. И като го засякох в миялното най-накрая се запознахме с помощта на колежката, и то как се запознахме, хванахме се с пръстче, защото ръката ми беше мокра. Бил барман някъде и стажуването при нас му било като 2-ра работа. Иначе от колежа по туризъм бил и на 21 е. Шефът ми вика: Ти днес изтърка направо стълбите да се качваш, друг път не мога да те накарам. И стажантът идва и му вика ей я каката. То толкова да ми личи, че го харесвам, ужас. И стажантът идва и казва на шефа: Хвани си кака да те отрака или и най-сбръчканата стафида е хубава. И аз даже му казах на момчето защо не дойде при нас да работи, той каза, че щял да идва често. И колежката-студена кухня го издебнала докато а пак съм била някъде по работа и му искала телефона, а той казал, че няма да го даде, бил обвързан. Има си гадже, а пък от първия ден ме гледа, усмихва ми се, намигва ми. И като разбрах какъв е, не исках да го виждам. И преди да си тръгна, събирам чувалите и той там беше до бара и ми вика хай бейби аз нищо не му казах. Бях бясна. Не стига, че си има гадже ами и бейби ще ми вика. После пак трябваше да се качвам и той беше там и ми вика какво става, викам му ще си ходя. И после го чаках да се облича в съблекалнята и като излезе беше напарфюмиран, каза ми чао, чак и ме потърка по рамото. За какво го прави. Затова не ми трябва мъж, карам си с Ники и това е. Във вторник вечерта, ако заминаваме за Приморско и няма да мисля изобщо.

Ники знае за стажанта.

 

Новата ще я махат. Сега звъннах на колежката дето оправяше залата и ми каза, че остава на работа. Жената за залата остава, няма да я оправям аз, че беше ад, а новата я махат. Имало Господ.

Доволна съм. Явно има някаква сила, която ме пази след ходжата. След него не съм пила изобщо хапче за глава като беналгин.

Link to comment
Сподели в други сайтове

От 12.01.2022 г. от 18:39, THE IIconic каза:

Не,с колеги тройки не сме правили. Имаше един дето не знам какво ми ставаше от него и все исках с него да карам смяна. Накрая бяхме сами в кухнята един ден и се стигна само до свирка. Не знач после как съм ходила на лабота. Докато имаше едно момче-колега дето много го харесвах и беше по-малък от мен. С него се стигна до секс. На плажа бяхме с него, на морето и аз патка го оставих заради оня-1 месец изкарах с тоя колега. Даже си имаме телефоните, миналата година го видях и вече си е намерил някаква. Имаше и един друг колега дето пък бях в тях- водка ли пихме и стигнахме до леглото после. Няколко пъти бях с него. И още един колега дето бях в тях-първо ме покани в заведението на шефа, пак пихме водка и дали дето бях и замаяна и с него. И оня ми звъни къде съм, трябваше да му обясня, както и бях замаяна и оня вика с мен ще бъдеш и с него бях. После колегите ме видели да излизам от апартамента на колегата-по-точно един колега живеел в същия блок с тоя колега. Направо ужос да се чудиш какво да обясняваш.

Култов разказ за един много натоварен период на Зайка! :fuck: 

Link to comment
Сподели в други сайтове

От @DrAkO

Докато чакаме предстоящия празник, да си припомним един минал:

Зайка празнува 14 февруари

Вчера денят започна ужасно- тая мойта пак като види малко повече работа и ми оставила за миене, иначе изчистила. Докато оправях кафе- бара и ресторанта, си слушах новия албум на Исмаил. Сутринта пак на мен се паднаха да дадат 2-та фритюрника за миене,че и за капак и сушистите ми дадоха техния. Още тогава разбрах,че денят ще е ад и не сгреших. Започнаха ни малко по-късно тоя път в 12:30 часа с поръчките. 
През деня работихме за известните личности- при нас бяха Графа, Мария Илиева, Пеньо, Пацо, консулът на Турция, кмета на Бургас, Джон Траволта ми каза пицарят понеже те са пред него докато им прави пиците, имаше и италианци, руснаци, турци. Вечерта работихме за обикновените хора, неизвестните- за богаташите. А оттатъка в суши-бара Галена си беше направила резервация, тъй като тя вчера в "Астория" имаше участия и пицарчето след работиа й ходи на участие, защото ми каза,че с нея се имат и за него Галена е така както за мен Рики Мартин. А вечерта слушахме и малко "Веселина" и бяха пуснали на Галена "Пантера".
Да не забравя да спомена, че и паднах, както слизах да нося измитите неща, дали от умора, или защото мокро и паднах. Добре,че не паднах лошо. 
Цял ден хвърчах и изобщо не ме затрупаха, на никой нищо не му липсваше, ако беше другата щеше да е затрупана и да ми е оставила цялата кухня. Нямаше време нито до тоалетна, нито за ядене. Само сутринта ядох едно шоколадово сърце за закуска- меденка от майка ми в нас, вафлата си я взех уж за работа и нея нямах време да изям, тъй че цял ден нищо не бях яла. Колегите по едно време казваха, как може хората да си правят резервации в Мола за 14 февруари- толкова глупаво. Този път нямаше никаква украса в ресторанта за празника като миналата година, но шефката се беше погрижила да има цветя за всяка една дама и по един специален бонбон с нещо картичка със сърце, на която пишеше "От Инканто с любов". 
Ники ми звънна в 23:30 часа, казах му,че още съм на работа и като съм готова ще му звънна,а той бил вече пред Мола да ме чака. Ама какво хубаво ми звъни с "Cuanto Me Acuerdo De Ti"- една от новите песни от албума на Рики. tongue.gif
В 00:00 часа пак ми звъни, вече бях в съблекалнята, той ми вика,че бил направил кирия до Центъра и пак пред Мола ме чака. Вече тъкмо тръгвах,управителката ме питаше: "Танче, яла ли си нещо днес?" .Отговорих й, че цял ден нищо не съм яла, че тя ми даде едни гризини с шунка, ама аз толкова изморена,че както бях гладна хапнах много малко. 
И най-после вече отивах при Ники, той ме чакаше пред Мола и най-накрая ужасния работен ден свърши- хубавото тепърва предстои. Дори не очаквах,че може да бъде толкова хубаво. Ники ме посрещна с целувка в колата. Разказах му какъв ад преживях на работа, той ми каза,че вече свърши и сега той е при мен. Тръгнахме към хотела, взехме багажа и най-после влязохме в стаята. Разтоварихме всичко, аз наредих масата, сложихме свещи. Ама преди това Ники започна с изненадите. Честити ми Св. Валентин, като ми подари една голяма много красива торба, на която пишеше с големи букви "LOVE" и много сърца на нея,а вътре имаше една червена роза с червена панделка, и аз му благодарих с целувка. Бях много изненадана, но изненадите не спряха дотук. Подари ми една много интересна гривна и едно голямо червено плюшено сърце, на което пишеше LOVE. Каза ми" Да го гушкаш и да си го ползваш за възглавничка и да си мислиш за мен като ме няма". Не съм очаквала такова нещо от него- така ме изненада. И Ники ми каза,че когато купувал розата, продавачката била мой набор и тя го питала коя роза искал, той като й посочил и тя му казала,че има много добър вкус и че на жената, на която ще я подари, много ще й хареса(т.е. мен) 
Наредих масата- Ники беше купил едно печено пиле с картофки, топено сирене, лютеница, франзела, хлебчета, луканка, червено вино, фанта, портокали,ябълки и шоколад тирамису. Уж бях толкова гладна, че хапнах много малко и дали от работа, или от виното си бях много замаяна. Казахме си: "Наздраве за любовта". Шоколадът беше уникален, такъв не бях яла досега- един голям, страхотен. Вафлата от майка ми, Ники я беше изял половината. 
И взех си един душ, дойде ми много добре този душ след тежкия работен ден. Аз да спомена,че бях си взела дрехи с мен за хотела, още на работа, бях се подготвила. И Снежанка се завърна, Ники така пожела,ама си бях забравила обеците, тъй да ме е яд. На работа този път отидох на токчета. 
И Ники като ме видя ми каза: "Снежанке, много си хубава" и ми се усмихна и целувка последва. Спалнята не знам дали за Св. Валентин, ама си имахме червени възглавници и завивки. И пак си имахме свещи в спалнята и бяхме на музиката от новият албум на Рики.  happyppl.gif 
Рики нали навсякъде казва,че албумът му е много романтичен и е за правене на любов, че си сбъднах мечтата. 
Страхотна атмосфера.

Бях си взела и новият ми розов анцунг и розовите чехли, долницата обаче ми е широка, да видя кога ще отида да я оправят, че не ми се искаше да настивам, макар и да имаше климатик. Ники искаше да гледаме филми в хола завити, на мен обаче не ми се гледаха филми, а ми беше толкова замаяно и изморено,че по скоро исках да си легна. По някое време заспахме прегърнати или по скоро дремехме.
Няма нищо по-хубаво от това да спиш в прегръдките на любимия човек, с нищо не може да се опише. Ама то Ники като е до теб, не може да се спи- само те прегръща, гали и на това не може да се устои, а той има златни ръце. 
Много ми е хубаво с него и да нанкам при него. И така пак любов, страст и пак уж се заспа,ама не съвсем. Но бяхме прегърнати, така нанкахме.
Това с никой друг мъж не съм го изпитвала, както с Ники. 
Не усетихме кога се съмна. На сутринта Ники ме събуди с целувка и като отворих очи беше толкова хубаво да го видя пред мен и да ми каже "Добро утро"!
Колко замаяна бях като се събудих и рошава, и имаше сутрешна любов. Не знам как не събудихме съседите през нощта. 
Сутринта Ники ми беше приготвил закуска- портокали и шоколад тирамису-едва хапнах, нищо не ми се ядеше от замайване и лошо ми беше. 
Прибрахме всичко и тръгнахме. Сварихме и един лек дъжд сутринта. В 9:00 часа тази сутрин Ники ме прибра, изпрати ме с целувка и отиде да спи. Аз като се прибрах не знаех на кой свят се намирам. Даже още ми е замаяно, затова спах до 18:40 часа. 
Това ми е най-хубавият Св. Валентин- Ники е много романтичен.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Зайка към asylum 

На теб какъв ти е проблема с мен? Това, че ти си по цял ден тука, аз не съм виновна. Даже не знам и за каква супа става въпрос. Какви са тези работи, не знам. Мен ме няма по цял ден, влизам за малко  и тръгвам. Да не ви следя тука цял ден колко страници сте изписали. Нямам такова време. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Зайка се Ваксинира. 

Да им имам реда на ваксините. Ще отида първа и ще мина последна. Първо викат да седнат Астрите, после Модерна и накрая Файзер. Тези дето дойдоха последни, минаха преди мен. Що за ред? И викам на сестрата, че бях много зле с първата доза, а тя ми отвърна, че щом било така, сега ще е още по-тежко. Направо ме успокои. А един каза, че даже рамото не го боли. Поне бързо ми издадоха сертификат.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Зайка с нов телефон. 

Да е жив и здрав брат ми,че ми настрои новия ми телефон. Снощи до 2:00 часа се занимава, защото държеше аз да си го отворя като се прибера от работа, аз се прибрах към 23;30 часа. Копира ми всичко от стария ми телефон, синхронизира ми всичко аваст паролите за сайтовете, където влизам да не си играя да пиша пароли, подреди ми телефона. Има по-висока резолюция моя телефон от негоявия макар,че неговия е по0скъп, но пък неговия телефон вече е от 2017, а моя е от 2021 и страшна камера има, не ми дразни оичите, сайтовете като скролвам, не ми се замъглава, уникални цветове. Самсунг Галакси А32 2021- страшно телефонче, светло лилаво. Вече има място за всичко. Мога да си инсталирам каквото искам. Снимките ще са яки , много съм доволна. Ще си събирам пари и за нов латоп. :P

Link to comment
Сподели в други сайтове

Какви откачени фенки имало на Исмаил. Една започна да ми пише гадни коментари под снимките във фейса,че съм била кучка, дявол, да съм изтрила снимката, на която съм с новия албум на Исмаил. Впоследствие като писахме с един фен на турски благодарение на Гугъл преводача, момчето ми казва,че този човек е жена,която ми пишеше гадните коментари, и че тя ме ревнувала от Исмаил и затова да я изтрия,защото е луда. Е вече е блокирана.

+

КАКЪВ СИ ТИ, ДА НЕ СИ ГОСПОД, ИЛИ НЯКОЙ МНОГО ВАЖЕН, ЧЕ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯВАШ?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Зайка в почивен ден: 

Днес нищо няма да правя. Как ли не съм заготвила в тоя пек. Това не е за мен аз на печката. Цяла седмица съм се блъскала . Днес само ще почивам. А и лятото манджи. луд ли си. Яде се леко. На 40 градуса сме работили 6 дена, имам нужда от почивка. 

Е в момента съм със сладоледа и кафето в стаята и на климатика. 

 

Добре,че днес почивам. Тъй да ме боли корема. Пък хич не ми се пие аулин. 

На днешния ден, но през 2019 имам спомен с Коце в клуб Плей, Бургас на плажа. Правили сме косата, даже Коце ми е харесал във фейса.

Руса съм била (снимка)


Мълчи, че не са давали Рики днес нито по Сити ,нито по The Voice TV, което не е добре. Затова пък гледах Коце- 2 пъти с Проблем, Като хлапе и преди малко Любов ли е. Ама все пак и Рики трябва да пуснат. Какво се правят. Вчера го пуснаха, днес хич. 

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Остра реакция от 2019 - обяснява сегашните събития!

Ти гледай себе си и не ми казвай какво да правя. Най- мразя някой да ми се меси и да ми казва какво да правя, още повече пък за деца, ясно ли ти е. Гледай си твоя живот и не се занимай да ми даваш "акъл" за каквото и да било!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Похотливият шеф (и палавите колеги) от лято 2018...

Въй, шефът ми е навит. Какви работи ми приказваше сега, щяло само да бъде между нас, викам му не мога такова нещо, все пак си ми шеф, възбуждал се от мен. Особено като ми даде този розов потник и сега на кичури като съм още повече му харесвам. Сексуален тормоз на рабитното нясто вече като правя почти 5 месеца.

---

И аз не знам какво съм вече. Тая сутрин отивам на работа и той сам, защото нали той отваря и ми вика що не съм дошла по-рано, пък аз в 8:15 още дойдох и той си мисли, че заради него, а аз да оправя вънка по-рано, че сервиьорката иска като дойде веднага да бърше масите. Ама страшен мръсник е тоя шефа ми. Изгонил един колега вчера от пицарите, защото много знаел ми каза. И какво излиза, че шефът мен ме защитава и все е на моя страна от самото начало, защото го привличам. Ще започна май да се обличам вече по-обикновено. Той има 15 годишна дъщеря и син, жена му ми е шефка и е много взискателна, колкото и добра, той с мен се занимава. Англичанчето пък ми писал, че утре или вдруги ден ще идва в Бургас за 1 ден, и ми писа за косата яко.

---

Шефът ми днес мислеше, ще съм по-малка.

Вика ми каква е тайната, че младея.

---

Той ми е само колега. Днес освен Рики минахме през всички да слушаме в кухнята-всичко на Дара, Тита, Гери-Никол, Павел и Венци Венц, Криско, Криско със Слави. Идват сервитьорките да вземат поръчки и да носят чинии и викат вие тука направо дискотека сте си направили. А пък като идвах на работа и шефът ме гледаше тъй зяпнал и пред всички ми каза: "Въй, какво парче". Пък аз днес с розов потник и къси бели панталлнки, розови обеци халки, розов гланц и розови и сини сенки и високи сандалети и тоя шефът така ме гледаше. Добре, че я нямаше шефката. Утре имаме още в 11 и 11:30 имаме 2 резервации общо 19 човека. Спа няколко часа и 8:10 ще съм там.

Една от сервитьорките пък днес си хареса един клиент. Идва в кухнята някаква развълнувана и вика: Много е готин, сърцето ми ще изхвръкне. 😃

---

 

Какво се случи днес. Отивам 1-ва смяна и шефът ме гледа с късите бели панталонки и червен потник.

И по едно време докато оправях навън да обирам паяжини мр питаше да те вдигна ли, викам не.

После докато метах навън, директно ме питаше дали във фейса ми го има телефона ми, питах го що, той нямал ми го, да ми звъннел да излезем някъде вика. И след това ми каза: Ако знаех, че си 1-ва смяна, щях да дойда по-рано. Голямо преследване от шефа ми.

---

И на всичкото отгоре сега един от пицарите ме питаше: Танче, кога ти е именния ден, питам го що, а той ми отвърна да ти купя подарък. Напраео се чудя вече, аз нищо не им правя на мъжете, пък те след мен.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ох,имаше някаква история за някакво устройство,което купил брат й. NAS или нещо подобно го изписваше Кралицата,но прерових всичките коментари на @retr0 понеже си спомням че го коментирахме с него,но не ги намерих. 

Иначе се троубекнах как ни информираше на всеки час за онлайн дискотеката на Дамян ❤️

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...