Jump to content


Кои са най-надценените фолк изпълнители?


Препоръчани коментари

И в историята на чалгата, както и в общата, има доста изкривени образи - не са малко тези, които във времето с нищо не са заслужили днешния си статус на легенди. Кои са най-надценените фолк изпълнители и защо мислите, че имиджът им е въздух под нялягане? 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Страхотна тема! 

Повечето, стъпили на върха, са били надценявани по един или друг показател, особено след като са започнали да позалязват.

Глория е била надценявана, но и ощетявана. Реално си е стандартно ниво певица с пикове и спадове, като всяка друга, но може би първата много голяма звезда. Дори когато започна да спада качеството при нея, песните и клиповете продължаваха да бъдат излишно възхвалявани.

Десислава е била изключително надценявана като уникален талант, едва ли не че можела да пее всякакви стилове, а реално си е типична чалга гърла с изяви по кръчми. Доста грешни ходове е правила, но при най-малкия успех е издигана до небесата от феновете й.

Ивана бе изтъквата като интелигентна и певица на народа, а всъщност зубреше фрази от книги за самопомощ и вестници тип Лична драма, Трета възраст и прочее. 

В момента такава певица е Галена, но това е само във форума, защото в ежедневието хората не се интересуват вече така от чалга. Тук дори лайното на Галена би се изтъкнало като притежаващо специфичен и прекрасен вкус, цвят и аромат. Няма нищо перфектно у никоя певица, просто държи някакво прилично качество, което все пак другите не могат да си позволят с пари, изкарани само от чалга. Прави си хубави песни, клипове и участия и това е - нищо, което да не сме виждали от предишни лидерки, били силни на деня.

Цветелина Янева е била хвалена за някакъв предполагаем глас, който, в малкото пъти когато сме го чули на живо, е звучал доста колебливо и противно. Наскоро гледах последния й клип, който уж струвал много пари, а ми се стори аматьорски на фона на видеа на Галена, Анелия и Ани Хоанг от последните години... 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...