Jump to content



Поп фолк скандали (Септември, 2021)


Препоръчани коментари

Току що, asylum каза:

Оле-мале, по Планьета тече някакъв дует на Десита и Данна - няма такова скимтене! Абсолютно мъчение. Предлагам да я включим в списъка с изтезания, който Андрю поде. 

Тя тази песен е от Януари 2020-та.

  • Haha 2
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Тя тази песен е от Януари 2020-та.

Това няма значение. Мъчението би било същото и през 2030-та. 

  • Haha 3
  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Това няма значение. Мъчението би било същото и през 2030-та. 

Поздрав за изчистване на гадния вкус като изгоряло месо в устата след Данна и Десита:

 

  • Like 1
  • Love 2
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, FolkEmpire каза:

Не я знам тая, но я правят гърбава :D

  • Haha 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

В това, че Галена няма да спечели средностатистическия българин едва ли някой има съмнение. Със сигурност, наща не е титан на мисълта и цепи с простотия, но тя не е там да се праи на Айнщайнка. Курнелия не спечели нищо по тоя път, а и само се излагаше правейки се на музикален експерт.

Галена е там за да се затвърди като топ модната икона на България, хитмейкърката и топ ентъртейнъра. Ако си е купила мястото затва ще да е. Иначе дано не тръгне да ми се праи на много музикална, да игнорва чалгата и т.н. Само ще стане за смях, да си е тва дето е. А именно:

1. Модна въхрушка
2. Хитмейкър
3. Човек предлагащ световни проекти

Тва стига. Никой не й иска или очаква повече. Хейта няма да спре, но па тея дето й се кефят такава ще ги бетонира. 

  • Like 3
Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз преди последното участие при Цитиридис се шегувах, че ни чака поредно мъчение, но взе че беше най-интересното й представяне в последно време. 

Мисля че чете критиките, айде така да ги нарека, нищо че повечето са злобни и неграмотни коментари. Също така смятам и че няма да си личи това че мисълта й тече по-бавно, защото тук не трябва да мисли върху някакви въпроси, а да коментира това което се случва на момента.

Много поздравления и за визията и тялото което е направлила, топ е!

  • Like 3
 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , asylum каза:

Основният й плюс е, че ще я научат хора, които не се интересуват от чалга. Пак не е малко, щото на нея вече вероятно й е скучно и еднообразно да работи с една и съща, основно дискотечна, публика 20 години.

Иначе и аз имам такива наблюдения за американски неуспешни продукти тук - колеги и приятели от Арабистан винаги се чудят що тука няма Бъргър Кинг на всяка пряка, а май само два, общо в СофияТА а Пица Хът - хептен нямаме. :D Други неща не сме и чувАлЕ. И ПО-ДОБРЕ! 

 

България само е загубила, че не е чувала за някои fast food шедьоври като Wendy's и In-N-Out.:crybaby:

Относно Галена- на нея предаването може да й е най-вече от полза. Нищо освен финалните лайфове не се снима на живо, включително и интервютата с рекламна цел. А в последните епизоди менторите дори не знам дали въобще говорят чак толкова. Очаквам и тя, и Дара да бъдат показани от най-добрата възможна страна и да станат симпатични на публиката.

  • Haha 1
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, WindWalkerMonk каза:

Мен по на разстройство ми прилича. Некво стискай....

241468405-395469281948234-32458128453903

По-скоро като ми се ака, но се правя, че всичко е точно, защото просто правих кекс! :D 

  • Haha 2
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, FikLena каза:

Daddy and girl

ОМГ ? кога пък се разделиха с Сандев ?

долна мръсна к*рва

Истинска пазителка на морала. Жрицата на честта ФикЛена каза тежката си присъда<3 кои сме ние да спорим!

  • Haha 5
  • Love 1
Link to comment
Сподели в други сайтове

Добър ден! Много глупости изчетох на последните 2 страници, та взех да драсна 2 реда, че като че ли имате нужда. А тези 2-3 лица, които много го разбират шоубизнеса и музикалните формати не е лошо да питат първо, а после писне като последна инстанция.

Желая ви лек и устремен ден. :1000(19):

  • Like 1
Link to comment
Сподели в други сайтове

Току що, foxy_vd каза:

Добър ден! Много глупости изчетох на последните 2 страници, та взех да драсна 2 реда, че като че ли имате нужда. А тези 2-3 лица, които много го разбират шоубизнеса и музикалните формати не е лошо да питат първо, а после като последна инстанция.

Желая ви лек и устремен ден? :1000(19):

Еее, напиши ни нещо умно, та да се образоваме. Нищо не каза :1000(19):

 

  • Like 1
  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

 

преди 4 часа , Danger. каза:

Янева и Пеевски от Алиекспрес (циганска версия) 

мой коментар под тази снимка:

МЛАДИ ХУБАВИ МОМИЧЕТА СИ ХВАЩАТ ДЯДОВЦИ С ПАРИ И ИСКАТ БУХЕМСКИ ЖИВОТ!А КАТО Я ГЛЕДАМ ТАЗИ ЯВНО МЛАДОСТТА ЩЕ И ОТИДЕ НА ВЯТЪРА СЪС ТИЯ ДЪРТИ СТАРИ ЧАНТИ ! МОДА! МОМЧЕТО Е МЛАДО КРАСИВО ЩЕ СИ НАМЕРИ МОМИЧЕ ПО ЛЮБОВ! ТАЗИ ЩОМ Е ТРЪГНАЛА ПО ТОЯ ПЪТ ДА ПРАВИ КАРИЕРА! ПО ПРИНЦИП ! НЕЗНАЯ ТЯ ПЕВИЦА ЛИ ЩЕ СТАВА! ИЛИ НЕЩО ДРУГО

 

моята връзка:

От 6.09.2021 г. от 22:28, FikLena каза:

 

image.png.71aa76b26c27c5ed3b6d67e620b33b4c.png

 

  • Haha 5
  • Love 1
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , asylum каза:

Еее, напиши ни нещо умно, та да се образоваме. Нищо не каза :1000(19):

Значи, жаждата за национален ефир в поколенията след първото в чалгата е вторият най-стар комплекс в чалгата. Както всички знаем много добре от много-много години, чалгата в България се дели на 4 етапа:

1. Бизнес до първото турне 2004

2. Бизнес по време на турнетата 2004-2009

3. Бизнес при ютубмания 2009-2014

4. Бизнес след като Камелия напусна Пайнер.

Поради своята медийна несъстоятелност всички чалгарки пръкнали се след 2004 година без Галена (заради клипчето) имаха нечовешката амбиция да се появят в национален ефир, за да ги види някой. Първият такъв ангажимент бе на Мара "Общата", която след рекламата на бира "Ариана" стана Мара "Отварачката". Късметлийките наредили се на една сцена с Глория и Камелия  на първото турне, само за да запълнят до 8 бройката всъщност служеха само за фон на брандирането на М-TEL с осмиците и кампанията по предплатените карти "Прима" на мобилният оператор. През 2014 година в едно от предаванията "Горещо" на Венета Райкова разбрахме тази нерадостна истина директно от изявлението в ефир на самата Камелия, която удари най-големия шамар в историята на чалгата, на г-н продуцента Митко Димитров като каза какво е споделил мениджърът на M-TEL когато Митака е предложил турнето да е на Глория и приятели от фирмата. Съвсем нормално това бе игнорирано от господина, но неговото мълчание направи от изпълнителите на първото турне един фон на изявата на Глория и Камелия, който по своята същност е нещо сходно с балетите ангажирани от компанията.

В тази връзка сами разбирате, че след като са се отъркали у големите и са им подали микрофон да кажат нещо, на малките и не особено грамотни пълнежи на това турне вече им се е завъртяла главата и в двете гънки на мозъка се е появила идея, че може би са популярни, оттам значими и съвсем е игнорирана мисълта, че шефа без ония двете никъде нямаше да ги води. На елементарният човек толкова и му трябва, за да повярва във своето величие и значимост. В следващите години наблюдавахме чудеса от простота в ефира и медиите. Някои се усетиха и слушаха стриктно фирмата, като Преслава. Други като Емилия и Анелия не можаха да разделят този неземен убавец Коко Динев, а Мара блесна с култовата реплика.... "Трябва ми бързо ново гадже на пари, защото кариерата тръгва надолу". Този стил и отваряне на ветрилото от фирмата разбира се направи така, че акцентът се премести от ония двете към наследството "пайнерско". Учиха ги, съветваха ги, но резултат трудно се получаваше.

Дойдоха времената на риалити форматите и същите звездици от пълнежа ръгнаха към тях с невиждана сила и мотивация. Усетили, че пропагандата ги е направила обект предимно за подигравка те решиха да поправят това впечатление, но се забиха в още по-голяма посредственост. И въпреки популярността, постигнатите музикални успехи, концертната дейност и налагането им в шоубизнеса това първо впечатление така и не се изтри. Те и чалгарките дошли години по-късно имаха сериозния принос, същото усещане да се затвърди окончателно.

Това като предистория, защото дойдоха музикалните формати. А те не само затвърдиха създадената представа за чалгата, но и окончателно я лишиха от възможност за реабилитация. От пребиваването в тези формати българинът разбра, че Глория не може да чете и пее по ноти. Че Ивана няма никакво усещане за друга музика, освен за кръчмарската и частично за народната. За Мара се затвърди наложеното мнение, че е проста и нахална, но се добави елемент на нахалство и егоизъм, породени от нечовешките подигравки от Фънки. Деса и Преса бяха почти незабележими и продуцентите резонно дадоха повечко време на някакви техни мезикални изяви във формата, защото иначе нямаха какво да правят там. За съжаление най-пригодните за музикалните формати Азис, Есил Дюран и Камелия бяха смачкани от поп-лобито. Общо взето чалгата отдавна трябваше да има свое чалга риалити, но тази работа трябваше да се направи някъде през 2004-2005, когато ТВ Планета бе № 4 по рейтинг и бе гледана ежедневно от 200 000 зрители в националния ефир, а не през 2020 да кажем, когато нямат и 10 000.

Бих казал, че това, което едиствено могат да постигнат в такъв ефир нашите чалгарки и поне частично да се реабилитират в личен план. В тази връзка трябва да изтъкнем като най-голям личен успех този на Азис, който с решението си да напусне Брадъра преди финала и да не се бори за парите си заслужи да го наричат Васко дори и от най-върлите чалга хейтъри. Там някъде бе моралното падение на Деса, която по най-комплексарски начин се хвана за крайната възможност невярвайки, че Азис се е отказал и хората се настроиха против нея. Камелия до миналата година по БТВ се показа в почти блестяща светлина, но тя без да иска направи нещо за 4-те си дни в кащата на Брадъра, което тотално обърна представите за нея. Всички натискаха за шамара на Тошко бай`Тошов, но големият и удар бе един разговор със Софка за цици, силикон, операции, рехабилитация и поддръжка на най-свидният чалга бонус - силиконовият бюст. 

Сега, когато Галена е там въобще не трябва да гледа гласове и кандидати, а да използва шанса на се представи в такава светлина, в каквато я виждам тези дни при посещението в "Дисни ленд" - Париж където е с децата, майка си и ... Сашка "Ангелчето".

 

:1000(19):

 

  • Like 2
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • omline unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...