Jump to content



Политика (2021)


Препоръчани коментари

Много манипулативни медии. Да, човекът на първото излизане запецна. Но колко от тези уж сериозни медии съобщиха, че след това отново е имал излизане на трибуната същият? Само бТВ го споменаха, и то между другото сякаш. А тия от ГЕРБ толкова ехидни, толклова подогравателни, чак да ти се доповръща... Разбира се, те са обиграни (най-вече в лъжите и лицемерието). Но, ако застанат на световна трибуна, сигурно ще са по-смешни и от новака от видеото. 

Иначе тази закачка е добра: 😀

 

Screenshot_20211217_142920.jpg

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не го знам Радослав кой е, но е тотал щета....той досега в кафез ли е държан. На 29 е, предполага се, че преди 5 години е завършил образованието си. Сега го проверих в гугъл - завършил "Бизнес икономика" в УННС, после бакалавър "Публичен мениджмънт" в НБУ. Е, пич, ти за толкова години не можа ли да си изчистиш най-малкото диалекта. За толкова години не се ли срещна с някакви интелигентни хора, не попадна ли в интересни среди, не си ли упражни реториката, нямаше ли устни изпити, не защити ли дипломна работа? Абсурден е, ще ме прощавате.

Стига компромиси. 240 са там, само търкат седалките ето такива като него, половината не знаят какво правят там. Не мога да си представя и колко неграмотни има.

Да се надяваме, че следващия път няма да си глътне граматиката. Ама в крайна сметка той си е пожелал работа в публичния сектор.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Изведнъж много взехме да се възмущаваме от риторики. Защо си трайкахме 15 години от на Бойко риториките и издънките му по света и у нас, с Меркел, Курц и кого ли не... Хвани единия, блъсни другия. По-голям срам в морален и интелектуален план за мен няма. Политиката ни е пълна с лузъри и дилетантни, от които не можеш да вземеш думата. А ГЕРБ са най-арогантните подигравчии, които и като опозиция ще бъдат безскрупулни. Газ пикаят, че им дойде краят. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Кой си е траел? Масово неодобрение имаше към ГЕРБ в последните години. 

Коментирах ПРОМЯНАТА, не Боко. Ако това ще е промяната с цел властта да не е в ръцете на ГЕРБ, то тогава да вземем да вкараме и Фончо вътре...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Всички си траехме повече, отколкото трябваше. При това при множество дадени шансове и доказани злоупотреби и излагации. Но както и да е, говорихме за езикова несъстоятелност и риторика. На последните избори Борисов бе на второ място, като си помисли, че е пръв. Все още имат поддръжници и са неизтребими. Пълно е с техни хора навсякъде, администрации, прокуратура, учебни и лечебни заведения са пропити от техен манталитет, а ние вече порязваме новите още в самото начало. Ами да, изложи се Радослав, ама представи си, че е по-читав човек от ГЕРБаджийската клика, която му се смя. Хайде, от реакцията на Деса Атанасова не съм учуден, ами Томислав ме изненада... Все пак нека една доза толеранс, пък ще видим. Но към старите никаква милост, дето с опозиция си просят индулгенция. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Я си споделете впечатленията от новата власт!

Честно казано има два-трима дето ми правят добро впечатление - и разбира се сред тях не е белокосия вътрешен трол с 19-те имота (иначе Цветанов едно време им бодеше на всички очите с неговите 6 - разбирачи, къде сте).

Както и да е! Събев на транспорта засега ми прави много добро впечатление - изглежда като много съзидателен човек с добър изказ и възпитание - възлагам големи надежди да подобри БДЖ каквито заявки дава и само да е посмял да вдигне ръце от "Хемус". Другият такъв е говорителката на правителството - Лена Бориславова (не че е нещо кой знае какво, но е наистина симпатична и с тоз невинен поглед лесно може да ме излъже).

Сербезова на здравеопазването също изглежда свястна женица.

Другите са все още в диапазона от пълен потрес до твърде безлични за момента - поне за мен.

6590227P.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, FikLena каза:

Ще гласувам за Възраждане

март, 2021 - Изпра се! Мутри вън!

юли, 2021 - ИТН

ноември, 2021 - ПП  (да не ти е уроки)

януари, 2022 - Възраждане

Фикленке, ти си като семестриален график - на всеки 3 месеца се сменяш. Кво предстои април месец, не ми се мисли. Нагледен пример, че влизането от избори в избори в една година е пагубно - жалко, че нямам досег с Тошко Африкански-Трифонов, щот това беше негова теория.

 

6590227P.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

И за какви мерки се протестира? По-либерални мерки от нашите не знам да има в друга европейска страна. Уж навсякъде трябва да се изисква зелен сертификат, а всичко е толкова бутафорна. Само три примера ще дам: влизаме в "Happy" - да, персоналът беше с маски, но никой не ни изиска въпросния сертификат; отиваме в мол "Paradise" - пред входа голяма опашка, две-три служебни лица "проверяват" уж сертификатите, като тази проверка се състои единствено с поглед (явно въпросните служители имат специални сканиращи зрителни способности); отиваме на кино в Културен център "Г-8" - служителят е без маска, никаква проверка за сертификат. 

За справка - майка ми е в Испания. При различни разговори с нея, ставайки въпрос за някого аз все я питам дали въпросният човек е ваксиниран, отговорът е винаги един: "Абе, нали ти казах, че всички са с ваксини тук, всички са с маски, дори навън". 

Айде, да свалят т'ва правителство, да се възкачат "Възраждане" и ИТН, да направят Мангъров министър на здравеопазването и да видим как ще овладеят не само коронакризата, но и съпътстващата я здравна такава.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Средностатистическият българин действа така:
Иска да свали Бойко, окей, но няма решение кой ще седне на неговото място. (Не защитавам Боко, не го понасям, профилната ми е с цел майтап.)

Иска да спре това нещо с пандемиите, маските, сертификатите и т.н. Даваш му решение как всичко това може да спре, той го отказва понеже това му е манталитета, продължава да реве и ходи да се бута между шамарите на протестите понеже Костадин така му е казал.
Иска промяна, мързи го да си вдигне задните части и да си пусне гласа по време на избори, 'щото или е много зает или нямало за кого да гласува. Предпочита да си виси у тях и да псува телевизора и доказателствата са налице - изключително ниска избирателна активност и това е всеки път.
Съгласен съм, че през изминалата година всички се уморихме от тия избори и трябваше повече от един път да ходим да гласуваме, но това не е оправдание. Най ми е смешно, когато някой използва клишираната фраза "ако изборите променяха нещо щяха да ги забранят", 'щото го е видял на някоя улица.
Неслучайно повечето държави не ни вземат насериозно, а някои дори не знаят, че ни има на картата. Ние се гаврим със самите себе си, а какво остава за правителството.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...