Jump to content



Лидия ft. Константин - Грешници


Препоръчани коментари

Прочетох коментарите и си викам ехееее, яката работаааа.

пуснах песента и... тооолкова банално и скучно 😅 да, всички искаме нова музика, но какво е това? Чопнато от оцко, напомня на 1000 други и те приспива... 

тези, които така бурно го възхваляват това парче, утре рано сутрин бърз тест за ковид...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Гейлинчо пак е пазарувал гледания и отговаря на всеки коментар за да не личи....

Песента е жестока, но е далеч от "мега хит".  Лидъл е брутално красива, но защо е облечена само в бални рокли? Нямат ли нормални дрехи?!?!? 

Защо, по дяволите, се чу*ат в леглото на Гергана? Срам нямат ли? Бързо да пишем на Гери да пали танковете и да атакува дъщерята на Хитлер.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Алфите отново са на схемата "важно е количеството, не качеството". И съответно резултата е на лице - поредната съсипана песен от Гъбин и Асенов. Клипа сме го гледали прекалено много пъти през годините. Поне локациите да бяха хубави, а то :wacko: Но тук се забелязва, че масово феновете на П. Дж. възхваляват песента, защо ли :laughing: Свикнали са на ниско към никакво качеството и всичко такова им се струва като вселенски хит. Гъбин отново не е спал и е купувал гледания като не виждал. Затова ли отиват парите от кампанията в Бразилия питам аз :rolleyes: 

П. С. Лидето никакъв връх няма да види милата. Ако очаква с такива "проекти" в 21 век да стане лидерка, по-добре да се откаже овреме.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Личи си че се е постарала, но не ме грабна песента. В никакъв случай не е лоша, но звученето ми е познато, текста пят и клиширан.. Разбирам, че е трудно да се намерят теми, които да не са използвани вече, но чак пък да повтарят стари фрази... не. В клипа има идея, която има връзка с песента, харесва ми, но можеше и добре да подберат кадрите. 

Давам оценка 6/10.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 20 часа , pechenko каза:

Защо, по дяволите, се чу*ат в леглото на Гергана? Срам нямат ли? Бързо да пишем на Гери да пали танковете и да атакува дъщерята на Хитлер.

Лиди заради мен се е снимала там, да ме зарадва.:Vishenka_05:Вокалите са супер яки, дано са "безпроблемни" - сериозно се притеснявам вече, егати каръка бих бил и двете ми любимки да бъдат cancelled поради една и съща причина.:unsure::cry:

Лиди изглежда ОСЛЕПИТЕЛНО както винаги, а песента както беше казал някой комбинира перфектно ретро с Оцково звучене.:1000(33): :heart: Новата ми любима песен! Браво на Лиди, че редом с комерсите продължава да пуска и по-меланхолични неща. :heart: Богиня!:Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Страшна песен изкараха! Наистина Лидия този път изби рибата. Не знам дали това е най-силната премиера на Алфа, но определено май ще се нареди до най-големите им хитове❤️

Link to comment
Сподели в други сайтове

Най-добрият издържан проект от Алфа. Не мога да повярвам, че най-сетне пуснаха наистина добър клип. Лидия е уникално красива, жестоко изглежда във всички визии, а и самата атмосфера на хотела (Шератон), предполага по-голяма изисканост. Вчепатлен съм, но от песента очаквах повече, усеща се Оцко вайб.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...