Jump to content



Поп фолк скандали


Препоръчани коментари

От 24.01.2021 г. от 23:43, Olay каза:

 

Седмична класация на другото дет следим
2 - Да си тук - Меди
3 - Чукове - Марсо и другите двама
5 - Недей ме вини - Галин и ко
13 - Не, мерси - Меди
28 - Ивана - Меди
30 - Гледай ме - ГН
37 - 100 живота - Галена
40 - Наливай ми
42 - Беден в сърцето
45 - Кавала кючек
50 - Красиви лъжи
52 -  СОС - Галин и Джесита
59 - Параноя
61 - Бели нощи
62 - Граници
65 - Трапа на годината
69 - Поредната цигара
76 - Тоi - Тройница
77 - Черни очила
78 - жипиеса - Тройница
81 - Пиян
82 - Милион
97 - Да си знаят
98 - Poker Face
100 - Ножа - Коя 34
102 - Проблем
109 - Просто секс
114 - Всеки му своето
115 - Нарцис
117 - Любовница
118 - Минутите
120 - Мания
126 - Вивалди
127 - Не се отказват
130 - София хилс
141 - Зарязан - Меди
142 - Излъжи ме - Тройница
145 - Само за мен
151 - Ангажименти
152 - Аз не съм рапър
155 - Има ли нужда
160 - Добре ли си
169 - Улично момче
171 - Локдаун - Теофика и Малаката
177 - Паника
179 - Те амо
181 - Хубаво ми става 2
186 - Ела с мен
188 - Въртележката
189 - Сен тропе
199 - Тясно

Впечатляващи позиции за Меди. Дори и Галена и Преслава не са постигали подобни резултати с 3 поредни песни. Че и Меди е с 5 песни. Прави ми впечатление, че в Спотифай Алфите са голяма сила. С повече песни от лидерките са. СОС и Кавала са на сходни позиции. Дори Излъжи ме е тами то преди съвсем по новата Добре ли си. Общо взето, благодарение на тази класация става ясно, че Добре ли си далеч не е хита на 2019,както 2ма Галенови се опотват дс вменят. И впредвид, че е с най много стрийма, а в България не блести с кой знае каква бройка, доказва теорията, че трупа солидни от балканите.

От 25.01.2021 г. от 12:34, omline каза:

Имах си х`аз - eвтинко, бързинко и с гаранции, че ще се забележи - classic Ivana.

 

П.П. Искате ли да залагаме коя подред ще е "Полужива"? :D

Мисля, че е време да се срути мита около големите вечни хитове на Ивана и с този машъп точно това ще стане, с което разбира се Деса ще блесне. Не че имам съмнения, че нейните хитове са по големи и по вечни, но това ще го затвърди. Все пак и като милиони гледания, и като въртене в клубовете и като пеене на песните им от колеги, Деса я води главоломно. Може би това, че Деса напусна Пайнер дори по скоро и помогна, отколкото да и попречи да направи песните си златни, защото много от нещата, налагани по турнета са безумно писнали на хората. 

От 25.01.2021 г. от 14:14, WindWalkerMonk каза:

За всяка изпускаш много неща. Глория беше в мюзик айдъл, Кама беше в плейбой. Не е само Дес с брадъра. Отделно 2007 е годината на Преслава с главни букви. Не знам дали помниш какво беше тогава, ама стадиона щеше да рухне под звуците на лъжа е. Няма друга дори на 1% близо до Преслава в тази година.

Като успехи във фолка Преса няма конкуренция тази година, но като масово популярен в страната, Деса и Азис нямат стигане. Недостицжим сезон като масов и медиен интерес. Пресата гърмеше месеци след края му, а последните години живота на едно риалити изтича 3 дни след финала му. Тогава не беше така. Освен това ДесиСлава взе първото място за най сексапилна българка на ФХМ, което дори Планета излъчиха, имаше турне с Комиците и Мад концерт на връх Нова година, така че извън чалготеките и жанра, постиженията и не са за подценяване. За жалост беше слабо продуктивна. Помня само Регетона от въпросната година. 

От 25.01.2021 г. от 14:19, WindWalkerMonk каза:

Да, защото е била топ през всичките години почти.

Е доста силно изказване. След албума Нещо горещо Камелия макар и номер 1 на турнето, не успя да остави масови и вечни хитове. Дори по големите и такива към днешна дата не важат. Докато ДесиСлава макар и с по трудно забележими хитове през онези години, към днешна дата са и доста по актуални от Камините в онзи период. Аз колкото и да харесвам Деса, не мога да я сложа за някакъв тотален лидер на никоедесетилетие или пред Кама. За мен двете вървят ръка за ръка. Несериозно е да се слага едната под другата. И двете стигнаха до там, където много други не успяха. Лидерите след 2007 няма да усетят и капка от това песните ти да тресат държавата, а не скромен таргет у чалготеки. Вечни хитове, пяти от прохождащи певици, златни албуми, създадени течения и образи, по които десетки след това са градили кариери... 

От 25.01.2021 г. от 15:10, -A. каза:

Да не говорим, че едва ли не една рандъм песен като ''Заклевам те'' също беше в топ 100 на най-гледаните клипове на vbox7. Имаше и други чалгарки там, но единствената с няколко клипа беше Преслава. И между другото за много кратък период от време ''Как ти стои'' натрупа нужните гледания за да се докопа до тази класация. Може към днешна дата никой да не слуша или да търпи този трак, но ''Как ти стои'' наистина си беше сензация и бум.

Коментирай, че макар и с най много песни и най голяма истерия около Преса, така и най гледаната чалга песен във вбокса си остана Някой ден на Деса. Беше в топ 5 на всички клипове в платформата. Феноменално за онези години. 

  • Like 2
  • Haha 1

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Slavi каза:

Общо взето, благодарение на тази класация става ясно, че Добре ли си далеч не е хита на 2019,както 2ма Галенови се опотват дс вменят. И впредвид, че е с най много стрийма, а в България не блести с кой знае каква бройка, доказва теорията, че трупа солидни от балканите.

Е, ти нали каза че Spotify като цяло не е фактор, заради далеч по-слабите цифри, когато пратиха че "Татуировка" там е с нулеви стриймове.

Още нещо, ако правим заключения само от Spotify, то тогава хита на 2020 не е Проблем, защото има поне 6-7 по-стриймвани песни?

  • Like 3
 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, zai4eto82 каза:

Ама може ли започва сега 107 дни и ми я спират за реклами Фен. Да ги утрепеш. 

Често ти я спират - явно ги е страх да не зацикли програмата на тая песен 107 дни.

Друго си е 

 

  • Like 1
  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Изненадан съм от съотношението лайкове-дислайкове на песента. Песента не е с някаква скандална тематика, съвсем нормална фолк песен си е, може да не пее хубаво в нея, но 10К лайка на 4,5К дислайка е прекалено. Имам чувството, че повечето са цъкнали по default палец надолу. 

Иначе на обложката е страшно грозна. Да й бяха избрали по-добър кадър. :1000(29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, asylum каза:

Често ти я спират - явно ги е страх да не зацикли програмата на тая песен 107 дни.

Друго си е 

 

Не само на нея. И други песни като пускат като наближава реклами ги спират. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , THE IIconic каза:

Оф последата седмица ми е най-слушаната песен сигурно тази на Галена и пак не зацепих, че си приличат. Айде, след Сертаб пишете и на Елли Кокину (макар, че гръцката песен сигурно струва стотинки в сравнение с композиция на Демир Демиркан).

  • Like 1
  • Haha 2
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Olay каза:

Оф последата седмица ми е най-слушаната песен сигурно тази на Галена и пак не зацепих, че си приличат. Айде, след Сертаб пишете и на Елли Кокину (макар, че гръцката песен сигурно струва стотинки в сравнение с композиция на Демир Демиркан).

Който напусне Бета мюзик, наш враг вече не е! ❤️ Даже, ще се радваме да остане само нейната и да им покаже мястото!

  • Love 2
 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

От 25.01.2021 г. от 18:25, Willy каза:

Ако тази песен имаше реален успех, нямаше да бързат да пускат нова. Още съм на мнение, че е напомпана с 1-2М купени гледания.

Брат, вижда се, че Не ме търси задържа гледания и интерес, в спотифай също се открои с подобни позиции. Все пак Лидия и Десита са там, песента е качествена, проекта е пипнат... Тъпо е да се говори така. 

До преди 2 месеца се ревеше, че алфите не пускали песни по време на пандемия, а сега ви дразни, че пускат редовно... И аз се смея на Спонджи, но все пак нека сме обективни... 

 

От 25.01.2021 г. от 19:29, чушка. каза:

Пуснете гръцката Галена и разнообразете вечерта си.

Минала Галена през нивото на Фурейри... Тук не говорим само лъснати клипове и имидж. Фурейра би смазала дори и световни звезди като присъствие на сцена и шоуспектакъл. Дори нямя близък еквивалвнт в българската музика. Концепция и стил наистина на световно ниво, но ако трябва да съм напълно откровен Галена е доста по знаков изпълнител за Бг, отколкото Елени за Гърция. Просто там лидерите са наистина пеещи. Елени е с много успвхи, но и с много провали. Нещата не и се получават от раз. Оше повече, че от 2-3години младия таргет е полудял по рап/трап музиката и е много трудно да забележат нещо извън него. 

От 26.01.2021 г. от 1:10, Сашо каза:

Очакват я гладни времена Диона. Подозирам,че ще вади само флопове. Видя слава за 1 година и се насра, в сряда според мен отново ще я размажат, както стана миналия месец. 

Диона имаше голям потенциал, но с фирма и продуцент зас гърба си. Странно ми е, когато си видял, че сама не се справяш и за година с продуцент постигнеш толкова много, какво бу те накарало да продължиш отново сама. Нито имаш голяма фенска база, нито признание от публика и колеги, нито си доказал себе си като фактор, за да правиш подобни ходове. Не трябваше да избързва. Дуети с топ имена можв и да я спасят, но на дали някой ще и върже... 

От 26.01.2021 г. от 12:53, Olay каза:

На сцената на „Като две капки вода“ ще се завърнат AZIS, Софи Маринова, Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи Бохосян, Милица Гладнишка, Къци Вапцаров и Поли Генова.

Голямо разочарование... Фики беше едва последния сезон. Софка и Азо май и топ 4 не стигнаха... Освен това жанра е представен само от малцинството... Искаше ми се Преса и Деса от фолка... 

А тоя Къци кво ми го лансира толкова този арменец... Почти всеки участник би бил по добър избор от него... 

От 26.01.2021 г. от 18:10, BobiTo каза:

Тука след като излезе от Брадъра смаза. ❤️ Лили мачкаше в периода 2008-2016, дано пак започне, песни като "Като хлапе" са хубави, но друго си е: 

 

Каква 2016 те гони. Кариерата на Лияна е мъртва от 2013 и едва последната и песен успя да постигне един приличен успех. 

От 26.01.2021 г. от 19:23, Willy каза:

Похвално е че експериментира, в фолка отдавна е сред топ имената. 

То пък голямо експериментиране да се бръкнеш с 20 бона за проект с Кости и да се пльоснеш на готово. Без значение коя би била на мястото на Емилия в случая, всяка би извличала дивиденти от актуалността му в момента и модерния стил, който разви последните 18 месеца. Защо не пробва сама да видим ще стигне ли милион. Иначе е факт, че подобни успехи излиазат на преден план пред поредното фолк хитче, но все пак е хубаво да имаш и някаква полза от всичко това, както навремето Азис създаде име у бранд извън Бг, а дори и Андреа. В случая Емилия има гол хит, но нито някой се вълнува от нея, нито е поканена заради успеха на парчето някъде, общо взето нищо... 

  • Like 2
  • Dislike 1

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Slavi каза:

 

То пък голямо експериментиране да се бръкнеш с 20 бона за проект с Кости и да се пльоснеш на готово. Без значение коя би била на мястото на Емилия в случая, всяка би извличала дивиденти от актуалността му в момента и модерния стил, който разви последните 18 месеца. Защо не пробва сама да видим ще стигне ли милион. Иначе е факт, че подобни успехи излиазат на преден план пред поредното фолк хитче, но все пак е хубаво да имаш и някаква полза от всичко това, както навремето Азис създаде име у бранд извън Бг, а дори и Андреа. В случая Емилия има гол хит, но нито някой се вълнува от нея, нито е поканена заради успеха на парчето някъде, общо взето нищо... 

Знам, аз на тази тема не споря. Просто предпочитам да гледам нейните проекти за чуждите пазари, пред поредната Ганева/Пашева фолк боза. Иначе тя доста лети в небесата, покрай успеха на Джале. На лайв почна да говори как била успешна и имала фен бази в другите държави. Даже като написах коментарче на рандъм човек, че 100-те милиона са главно заради Жадор, тя се включи от нищото и писа да не злобея.🤣

  • Like 1
  • Haha 3
 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

От 26.01.2021 г. от 19:50, Danger. каза:

Лято 2018. 

Има 12 милиона сборно и много добър прием на концерта.

Колкото това беше хитче, толкова е и “Милион”. ;) 

Е все пак Милион ги направи за няколко месеца, а Маракеш за няколко години. Реално Милион е една идея по успешна от Маракеш, но да, сходни са като успехи. Но Красиви лъжи и Кавала не са по различни... Там както каза и Боровинката хайп момент е Криско в попфолка и, а после и в кючек. А ти си правил опит да ги буташ една идея повече, защото имали с 1 милион повече от друга песен. Например Той и Джипиеса ги слагат в малкия си джоб. Нормално е нов изпълнотел като Данна да е с 1-2 милиона по малко от най големите имена в муз бранш последните години. 

От 26.01.2021 г. от 20:08, asylum каза:

И съм в шок, че тотален хит като Гот ми е, тресял дискотеките над 2 години, се сравнява с някакъв Маракеш, от който не знам и думичка. Нека не прекаляваме с хвалебствията към любимките си, защото се олеква така! Аня нищо не дели с Галя, пука й на...

 

Общо взето, когато 2 десетилетия подред имаш едни пт най големите хитове в жанра, е трудно да надскочиш себе си. Анелия вече е в групата на изпълнителите, които нямат нужда от актуален хит, за да са сред актуалните. 5 часа не и стигат, за да изпее хитовете си. А и за мизерното положение на жанра Гъзарка и Милион са си на топ позиции... 

От 27.01.2021 г. от 17:22, Willy каза:

Галин за по-малко от година колко бози изкара, не е истина. Дилема, Куката, SOS, За всички бивши, сега и новата с АдЪм. Налагаше ми се да ги търся в тубата.

Сос и Дилема не са лоши песни. Той ги опротивява. Един добър продуцент би следвало да пиставя изпълнителите си преди себе си, но толкова го е яд, че няма голям хит, че не спира да се бута във всеки проект за сметка на алфите. 

От 27.01.2021 г. от 18:26, чушка. каза:

А реално погледнато, Диона им направи най-големият хит, в лицето на "Излъжи ме".

Аз честно казано не се сещам за нито една самостоятелна песен на Галин през последните години, която да е станал голям хит. Държи слава и някаква популярност предимно с визията си.

И най-големият самостоятелен женски хит е на Диончето с "Къде си".

Ама то от 2 години ако не са имената в алфа, той бъкел хит няма да види. Вижда се, че Диона, Лидия и Десита имаха прогрес и той гледа да се отърка за малко актуалност... Почти всяка песен, в която вземе участиее обречена на провал... А да не говорим, че ум прави лоша услуга с този начин на продуциране. Буквално ги третира като еднодневки. Добър ход да е продуцент. Ако не беше тази му стъпка, отдавна да сме забравили, че го е имало на пазара. 

От 27.01.2021 г. от 18:48, чушка. каза:

Галин е свалял всякакви типове, включително е бил гадже с Кристиян Кирилов, който е настоящият мъж на Джулия. 

Тук успя да ме сюрпризираш. Но Галин направо е бил като секси мацка за Кристиан впредвид всички пенсионери, които е обришил последните години. 

Коя 100 про цента е чувала истории, но като типичната влюбена и заслепена мома, вероятно мисляи, че някой им завижда и за това така се говори... Не и е лесно... 

  • Like 1

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ариа: “Каквото и да кажа за двете песни ще е твърде малко. Галена е моята любима певица и всички го знаят, за мен тя няма слабо, каквото и да пусне!”

 

 :ba:

  • Like 1
  • Love 6
Link to comment
Сподели в други сайтове

От 27.01.2021 г. от 22:44, SG каза:

За баладата започвам да си мисля, че ще си се слуша във времето и ще си направи няколко милиона, по примера на песните й от преди да се върне в Пайнер. Засега като че върви една степен по-добре от двата комерса от 2020.

Някои хора (като мен) просто трудно я възприемат ДС да пее с такъв променен глас, но с времето се свиква. Пък й машъпа като че й даде тласък да си бъде харесвана и така.

И според мен баладата ще се развива с времето и ще направи поне 3 милиона. 

Иначе промяната на гласът и го забелязват основно старите и фенове и то не заслепвните. Някои продължават да пишат сякаш живеят в 2014. 

Радвам се, че Деса напомни успешно за себе си, макар и с маш ъп, първия такъв със собствени песни. Един дует с Азис и последвалата самоясъоятелна ще набере инерция. Иначе няма какво да се лъжем. С тази визия и начин на пеене, трусно ще грабне децата. Но пък както виждаме си има свой таргет. Слуша се от всякакви хора като възраст и стереотип. Трудно е да угоди на всички. Едни искат фолклор, други балади, трети поп, а четвърти мелъди фолк. 

От 27.01.2021 г. от 22:55, SG каза:

Дуета с Азис ще е първи, предполагам. :D Той Азо сега ще предизвика голям интерес в национален ефир, особено като пак се прави на жена. И ДС има засилка от машъпа. Да запишат една добра песен и да снимат силен клип за лятото и ще мачкат!

Дано да излезе, но реално като ги знаем и двамата още 5 пъти могат да се скарат и да се забравят до тогава. Сега Василка ще е в Капките... Ако го проточат за след това може и да се разминат. 

преди 13 часа , Blueberry каза:

Биляниш с интервю в България Днес: https://www.bgdnes.bg/Article/9456013

Харесва Преслава, Галена и Яница, Разказва защо са се разделили с бившия и споменава, че я е тормозил и е обострил булимията й.

Чак ми става жал за нея... Журналиста дори не е запознат с кариерата и преди попфолка... 

Иначе липсва прекалвно голяма амбиция в нея, а на този тип артисти им трябва. Изглежда склонна към отказване.. 

преди 12 часа , Willy каза:

Галин пак с неговите схеми. 210к за 7ч. и 290 за 24ч.😹💀

Алфите винаги с имали първите часове интерес. Достатъчно е обиграна Гинка, за да купува първите няколко дни, за да симулира хит. 

преди 8 часа , Fast каза:

В профила му видях също и про-тръмпистки и антиваксърски постове. Трагикомедия. Mom4eto на Десита май е същия безнадежден случай. После се чудят защо ги зарязват. :D

Чак ме учудваш какво пишеш след като знаеш какви са били предишните връзки, че и сегашната на Преса... Биляниш поне бързо го е разкарала. Преса цял живот ще търпи... 

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Slavi каза:

Чак ме учудваш какво пишеш след като знаеш какви са били предишните връзки, че и сегашната на Преса... Биляниш поне бързо го е разкарала. Преса цял живот ще търпи... 

Чакам я търпеливо да се осъзнае.

  • Like 1
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Willy каза:

Е, ти нали каза че Spotify като цяло не е фактор, заради далеч по-слабите цифри, когато пратиха че "Татуировка" там е с нулеви стриймове.

Още нещо, ако правим заключения само от Spotify, то тогава хита на 2020 не е Проблем, защото има поне 6-7 по-стриймвани песни?

Точното ми мнение е, че Спотифай представлява фактое главно срвд децата, но все още е твърде оскъден. Там милион се стига за година, в тубата за 3 дни. Не случайно алфите, Денис, много трап бг парчета са на такива предни позиции за сметка на по големи хитове. 

Прпстите хпроца си пускат ютуб на маса. За тях това е все още ново. По голямата част от народа ни са такива... 

преди 1 час , Willy каза:

Знам, аз на тази тема не споря. Просто предпочитам да гледам нейните проекти за чуждите пазари, пред поредната Ганева/Пашева фолк боза. Иначе тя доста лети в небесата, покрай успеха на Джале. На лайв почна да говори как била успешна и имала фен бази в другите държави. Даже като написах коментарче на рандъм човек, че 100-те милиона са главно заради Жадор, тя се включи от нищото и писа да не злобея.🤣

Ако мв беше версията на Жадор, нейната може би нямаше да мине 20 млн... 

А ако беше самосъоятелна, вероятно и милион нямаше да стигне... 

Иначе виждал юи си и профила в ютуб чартс. Половината песни са на някаква аржентинска Емилия. Верно ше излезе Коя на Балканите🤣

Галош и Преса бвз хит като Джале са далеч по познати на Блканите. Убеден съм. 

Заслужава са флопне и да се осъзнае. Но добре си е изпекла нещата. Навън ще трупа милиони на гърба на Кости и други дуетни половинки, а тук ще цеди Теофиков, за да напомня за себе си. Освен това Башур се грижи проектите и да се въртят и продуцират от големи румънски брандове... 

Ако беше някое младо секси пиче с индивидуалност и амбиции можеше и да пробие. Мисля си, че след някоя друга година и тя няма да помниза кариерата си на Балканите 

преди 1 час , Гальо каза:

@Slaviусилено защитава тази песен, а дори не и знае името👀 Галин ли те праща? 😂

 

Брат, на повечето песни и производни имена не знам. Почти не слушам излизащите неща последните месеци. Проекта на Меди и Галена е изключение. 2 пъти слушах Алфа колаборацията. Защитавам я, защото е добрио парчето. Десетки примери с подобни кражби. И Галош, и Преса, и Деса, и Азо... Че и повече са пипали... Нещо като е ок и успешно трябва да се признава. Ясно е, че гъбата търка гърбовете на златните си пиленца Лидка и Десита, за да помирише свежия въздух в чалгата, но е въпрос на врвме двете да го оставят. Порастват, отракват се.

 

Бях прав за дебюта на Биляниш. По успешен от този на Ариа. Коментирай

  • Like 2

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, zai4eto82 каза:

Премиерата на Емилия днес първо ще е по Сити Тв след 10:00 часа после в 12:00 часа в нейния канал в youtube. Дано е хбуава песента. 

Дреме ми за изгъзицата на Emilly Who, голямо интересно, че някакви подскачат в клипа. Доста опротивя с неглижирането на чалга феновете си, за да се "въобразява" на световна звИзда. Залепила се е като пиявица за Кости и Теофиков.

  • Like 1
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Гальо каза:

Галин, Десита и Адам са отследвали Диона в Инстаграм, до онзи ден и харесваха снимки😂 Как са позволили на Лидл още да я следва, не знам

Защото може би и Лидл излита скоро време обратно на село.

  • Love 1
  • Angry 1
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Гальо каза:

Галин, Десита и Адам са отследвали Диона в Инстаграм, до онзи ден и харесваха снимки😂 Как са позволили на Лидл още да я следва, не знам

Аз като ви казвам, че Лиди е нива над другите в Алфа... Нито се разказваше с тях по МОЛ-ове, нито има мизерните гледания на "мъжките" Алфи, следва си когото си иска... Истинска Кралица, колегиална и лоялна - явно Гейлин не може да й казва кого да следва, както нарежда на другите си кукли. ❤️

 

lidi4.jpg

  • Like 2
  • Love 2
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , asylum каза:

С какво ли се занимават сега следните индивиди:

 

Другите почти не ги помня, ама Нина много ме кефеше, беше си някаква тийн сензация за времето си:

На Ева май помня само това:

Иначе Близнаците или поне единия - Милко - се занимава с реклама във ФБ, за останалите идея си нямам 

 

FB_IMG_1611904914846.jpg

  • Like 1
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • pechenko unfeatured and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...