Jump to content



Поп фолк скандали


Препоръчани коментари

преди 1 час, HIStory каза:

Тихо там, че Деска е само с шест години по-млада, освен в дует да я изпеят... Ти случайно да си открил извора на вечната младост? Едва ли майка ти примерно е по-млада от Глория, та в една посока ги пращаш ;)

Деса изглежда по-дърта от Глория, въпреки че разликата им е 3-4 години. 

преди 12 минути, Fast каза:

tVse9ka.png

5WDnNL9.png

tbN005A.png

 

Ох, пак го е хванала логореята тоя. Много скучно...

  • Like 2
  • Haha 3

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Krislena каза:

Не знам какво става в последно време, но в глава е като презрял патладжан - и като форма, и като цвят.

  • Haha 3
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 1 час, DarkChild каза:

Да, но всеки избира как да живее. Някои ядат здравословно, спортуват, не пият и пушат. Други пък обратното. Между двете мисля, че е ясно коя остарява по-добре.

Глория може да остарява по-добре, да е все така слаба и добре изглеждаща, това с годините не се промени. За съжаление обаче и други неща не се променят в нея - надменното поведение и излъчване, гримаси и пр. 

По-рано гледам наш'та дебеланка пак е захапана за тъпотата ѝ и столиците. И тъй като се заформи няква опозиция Глория - Десислава, да влезна и аз така леко в досадното съпоставяне. Това че Глория не се е излагала по подобен начин, съвсем не я прави по-умна. Просто тя е чешит, навярно много добре знае това и е наясно, че попадайки в подобни риалити предавания, където има много провокиращи ситуации участниците, е осъзнала, че не си струва, дори и за висок хонорар, рискът да бъдат разрушени някои митове, както подобно нещо се случи с Рени например. Ще е много забавно да видим Кралицата извън зоната ѝ на комфорт. Между другото, тя никога не е участвала в предавания, където да не е заобиколена от премерени водещи, пред които да може да си придава важност и да маниерничи, а на всяка наченка за малко по-провакативен въпрос, тя да не използва заучените си фрази, едни от които са от сорта на "жълтата преса" и "По дърво безплодно...". 

И както почитателят на Глория каза, че харесва Десислава като изпълнител, но като човек, не, веднага в мен се пробудих усещания, които съм имал още от детството, а именно да харесвам певицата Глория, но личността - не съвсем. Периодично ме е отблъсквала през годините с държанието си, въпреки почитта ми към тогавашната ѝ кариера. 

Между другото, точно добродушието на Десислава ѝ придава чар и кара хората да забравят и простят простотиите ѝ. :)

Относно "Не сме безгрешни" - замислял съм се неведнъж върху фразата "Обичаме и тези, дето ни нападат, защото имаме добри души, които могат всичко да прощават". Представям си колко "искрено" го е изпяла това Глория. Хаха 😀 

  • Like 1
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, DarkChild каза:

Не можах да изчета целия пост горе, но сега се замислих, че Деса огромна част от кариерата си дължи на реалити програми.

Абсолютно! Добре че беше гологъзенето ѝ в Брадъра, че да види слава и да усети какво е да си звезда. Хаха 😀 Проста, ама па истинска риалити Кралица. Предлагам догодина да се пробва в някое кулинарно такова - хем ще е в ТВ формат, хем ще плюска на воля и ще поддържа талия... Така, де - имах предвид - сланини. 😂

  • Like 1
  • Haha 4
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, DarkChild каза:

Не можах да изчета целия пост горе, но сега се замислих, че Деса огромна част от кариерата си дължи на реалити програми.

Което й е предимно в плюс, защото значително помогна на хората да установят каква певица е. А и си мисля, че е по-добре на млади години да ходи по такива формати и още тогава да се е показала такава, каквато е, отколкото цял живот да налага друг имидж, но накрая да опре до Брадъра или нещо подобно и чак тогава да се види истината. Да, за Глория и Ивана намеквам, защото съм сигурен, че ако продължават в същия дух след години ще са безпарични като Рени и ще опрат и те до този формат, когато някой ден се е върнал в българския ефир.

  • Like 1
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, DarkChild каза:

Не можах да изчета целия пост горе, но сега се замислих, че Деса огромна част от кариерата си дължи на реалити програми.

Това е така, но и това я е научило на нещо - да преглъща егото си. Например в брадъра дето спечели си тръгна с мизерен хонорар + колата дето продаде. Най - ниският от всички (вкл. Зарко дето й се смя), но това беше условието да спечели. 

Наистина Глория е пример затова как спортува и въобще за цялата воля около здравословният начин на живот. Тъпо е да се опитва някой да изкара Деса по - напред тук, а и смешно. тя е мнооого назад, а и Глория винаги е била по - красивата от двете. 

Но е смешно и да се изкарва Деса по - назад от Глория като актуално творчество. За хитове, концерти, а - у може да се спори, като Глория сигурно за концерти води всички, както и за хай предавания като коледни мероприятия, и т.н. Ритон, Христова, не знам си още кой сложиха Глория като най - голямата звезда. Но дотам, от там насетне, Деси Слава я води с векове:

1. Деса инвестира в продукцията си: клипове, песни, монтаж (цялостна визия). Ганев/Неганев комерс, това се слуша, това иска аудиторията и Деса го предлага.

2. Деса се развива като презентиране и подбор на песни. Знае кога и какво да изпее. Лесно можеше вместо До тук и Две сърца да изпее (Смени паролата си и Мога) други песни например, както Глория се изложи със Симона. Но изпя това което трябваше. Колко пъти хората са посрещали топло и Глория и тя се е насирала... неизброими.

3. Откъм поведението в медиите Деса отново я бие. Глория е груба, елементарна, много често излобява на хората не защото са я обидили, а защото не е разбрала какво й казват. Малко като Пацо на Преса. Отделно след скандала с Мегз вместо да си отстои позицията се скри. Деса просто си трае, следва урока от батето: ако си тъп трай си, така само ще подозират,. 

Като точка 1 е най - важната за мен. 90% от значимостта на един изпълнител, тва им е работата бе. 

  • Like 2
  • Haha 2
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, SG каза:

Да, за Глория и Ивана намеквам, защото съм сигурен, че ако продължават в същия дух след години ще са безпарични като Рени и ще опрат и те до този формат, когато някой ден се е върнал в българския ефир.

Няма как да останат без пари, защото тях двете все някои ще ги викне да пеят и ще изкарат някой лев. Може би ще се наложи да преглътнат егото и да намалят хонорари и претенции, особено Глория по втория параграф. Сами са си виновни, дешната продукция и на двете е на много ниско ниво, Ванча се опитваше известно време, не й се получи и се отказа, а някогашната прима прекрати отношенията си с реалността преди повече от 10 години и заживя в собствен свят наливайки се с денс бозички пълни с кубчета лед. 

  • Like 2
Link to comment
Сподели в други сайтове

Някой:

И галенови, които плюхте по всяка мазна помия, излязла последната година, отново  припадате олигавени... 

Същото време:

Nazzko за "Имаш да ми даваш": Много тъпо, а и прекалено мазно.

Slavi за "Куката": Не знам какво говорите, но тази помия се очертава като топ хит. За моя вкус е гадно и мазно, но е доста креативно и разчупено.

Nazzko за "Граници": Тъкмо си викам еее, много приятно и баш накрая... тая гнусна мазнотия ми разваля всичко. Язък

Nazzko за "Не ме оставяй": Парчето дори не можах до край да изслушам, прекалено циганско и мазно... годината е 2019 все пак. 

Slavi за "ЛамборгиниСтрахотен ден. Мазния кючек се очертава флоп, а Галенините пак са унижени и ги очаква заточение от срам

Slavi за "Ламборгини": Най лесно ебда направиш кючек кавър, за да имаш хит. Затова Галена прибягва до тези методи. Ще видим дали нейната с Фики ще се радва за 22 дни на 5 милиона. И там са голе и имена. 

За песните на Десислава:

Nazzko за "Сърцето ти е мое": Началото е тооолкова мазно, че ако не беше Десислава нямаше да я чуя нататък, но е Десислава и...

Slavi за "След 1000 жени": Жестока. Не очаквах толкова да ме впечатли. Клип, песен, изпълнение, много се е постарала. Надавам се да се забележи и пожъне успеха, който заслужава. 

Nazzko за "След 1000 жени": Събуди се с този проект, дано продължава все така, че и по-добре. Има още много хляб в нея, знаех си аз. Мен ме позариби, най-вече заради изпяванетоо

Slavi за "Сърцето ти е мое": Отдавна не съм бил така доволен от Деса. Много мелодичен попфолк, има я комерс линията, умерена е, а не прекалено чалгаджийска.

Slavi за "Имаш ме": Ми яка е песента. Хем модерна, хем различна, хем комерсиална, което е доста трудно постижимо.

Nazzko за "Вторник беше": Като за чалга-комерс си е доста добре, има баланс и много докосващо пеене в първия куплет .

Slavi за "Вторни кбеше": Музиката на ДесиСлава е страшна. Горд съм, че може да създаде такова нещо. Истински попфолк с меланхолия в куплетите, какъвто най и ходи. 

Иначе Галенови плюят по всяка мазнa помия :1000(29):

 

  • Haha 9
  • Wow 1
  • Sad 1
  • Dislike 1
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, fearless` каза:

Няма как да останат без пари, защото тях двете все някои ще ги викне да пеят и ще изкарат някой лев. Може би ще се наложи да преглътнат егото и да намалят хонорари и претенции, особено Глория по втория параграф. Сами са си виновни, дешната продукция и на двете е на много ниско ниво, Ванча се опитваше известно време, не й се получи и се отказа, а някогашната прима прекрати отношенията си с реалността преди повече от 10 години и заживя в собствен свят наливайки се денс бозички пълни с кубчета лед. 

Аз за Ивана напоследък чувам, че вече не била добре парично, навярно и Глория не е много по-богата от нея. Колкото и голям да си бил ако изпаднеш до техния залез става трудно дори и с по някое и друго участие чат-пат. Затова отвсякъде ги виждам да опрат до такива формати на даден етап. В България е така със звездите, за жалост. Далеч по-големи и уважавани легенди като Йорданка Христова и Маргарита Хранова тръгнаха на по 70 години да обикалят риалити предаванията. За тях всъщност беше много по-шокиращо, отколкото би било за звезди, които са били на върха за има-няма 10 години, а после- забвение.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, pechenko каза:

Някой:

И галенови, които плюхте по всяка мазна помия, излязла последната година, отново  припадате олигавени... 

Същото време:

Nazzko за "Имаш да ми даваш": Много тъпо, а и прекалено мазно.

Slavi за "Куката": Не знам какво говорите, но тази помия се очертава като топ хит. За моя вкус е гадно и мазно, но е доста креативно и разчупено.

Nazzko за "Граници": Тъкмо си викам еее, много приятно и баш накрая... тая гнусна мазнотия ми разваля всичко. Язък

Nazzko за "Не ме оставяй": Парчето дори не можах до край да изслушам, прекалено циганско и мазно... годината е 2019 все пак. 

Slavi за "Ламборгини: Страхотен ден. Мазния кючек се очертава флоп, а Галенините пак са унижени и ги очаква заточение от срам

Slavi за "Ламборгини": Най лесно ебда направиш кючек кавър, за да имаш хит. Затова Галена прибягва до тези методи. Ще видим дали нейната с Фики ще се радва за 22 дни на 5 милиона. И там са голе и имена. 

За песните на Десислава:

Nazzko за "Сърцето ти е мое": Началото е тооолкова мазно, че ако не беше Десислава нямаше да я чуя нататък, но е Десислава и...

Slavi за "След 1000 жени": Жестока. Не очаквах толкова да ме впечатли. Клип, песен, изпълнение, много се е постарала. Надавам се да се забележи и пожъне успеха, който заслужава. 

Nazzko за "След 1000 жени": Събуди се с този проект, дано продължава все така, че и по-добре. Има още много хляб в нея, знаех си аз. Мен ме позариби, най-вече заради изпяванетоо

Slavi за "Сърцето ти е мое": Отдавна не съм бил така доволен от Деса. Много мелодичен попфолк, има я комерс линията, умерена е, а не прекалено чалгаджийска.

Slavi за "Имаш ме": Ми яка е песента. Хем модерна, хем различна, хем комерсиална, което е доста трудно постижимо.

Nazzko за "Вторник беше": Като за чалга-комерс си е доста добре, има баланс и много докосващо пеене в първия куплет .

Slavi за "Вторни кбеше": Музиката на ДесиСлава е страшна. Горд съм, че може да създаде такова нещо. Истински попфолк с меланхолия в куплетите, какъвто най и ходи. 

Иначе Галенови плюят по всяка мазнa помия :1000(29):

 

Тури му пепел! :1000(29):

 

  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, SG каза:

Аз за Ивана напоследък чувам, че вече не била добре парично, навярно и Глория не е много по-богата от нея. Колкото и голям да си бил ако изпаднеш до техния залез става трудно дори и с по някое и друго участие чат-пат. Затова отвсякъде ги виждам да опрат до такива формати на даден етап. В България е така със звездите, за жалост. Далеч по-големи и уважавани легенди като Йорданка Христова и Маргарита Хранова тръгнаха на по 70 години да обикалят риалити предаванията. За тях всъщност беше много по-шокиращо, отколкото би било за звезди, които са били на върха за има-няма 10 години, а после- забвение.

Не виждам защо това е учудващо. Няма откъде да са богати. Все пак концертно бюро им плащаше заплати като на всеки служител, а после след промените парите отиваха в чалгата.

  • Like 1
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, SG каза:

Аз за Ивана напоследък чувам, че вече не била добре парично, навярно и Глория не е много по-богата от нея. Колкото и голям да си бил ако изпаднеш до техния залез става трудно дори и с по някое и друго участие чат-пат. Затова отвсякъде ги виждам да опрат до такива формати на даден етап. В България е така със звездите, за жалост. Далеч по-големи и уважавани легенди като Йорданка Христова и Маргарита Хранова тръгнаха на по 70 години да обикалят риалити предаванията. За тях всъщност беше много по-шокиращо, отколкото би било за звезди, които са били на върха за има-няма 10 години, а после- забвение.

Ивана наскоро даде интервю пред Нова Тв и сподели на Мон Дьо, че перфектно може да спре да се занимава с музика защото е спестила достатъчно пари и винаги ще е била благодарна за което. Не мисля, че точно тя или Глория (която си има няколко бизнеса) имат финансови проблеми. Да не говорим, че Ивана е сигурно е в топ 3 на най-предпочитаните изпълнители за банкети и т.н. Съответно само декември да работи пак ще си направи достатъчно пари. 

 

 

  • Like 1
2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, DarkChild каза:

Не виждам защо това е учудващо. Няма откъде да са богати. Все пак концертно бюро им плащаше заплати като на всеки служител, а после след промените парите отиваха в чалгата.

И все пак направиха доста концерти и продължиха да печелят от старите песни дори и в първият близо четвърт век от демокрацията. А и далеч не мисля, че не са заделили достатъчно състояние по време на соца, но парите си отлитат като в последствие не си изградиш кариерата по модела на една Лили Иванова.

преди 20 минути, -A. каза:

Ивана наскоро даде интервю пред Нова Тв и сподели на Мон Дьо, че перфектно може да спре да се занимава с музика защото е спестила достатъчно пари и винаги ще е била благодарна за което. Не мисля, че точно тя или Глория (която си има няколко бизнеса) имат финансови проблеми. Да не говорим, че Ивана е сигурно е в топ 3 на най-предпочитаните изпълнители за банкети и т.н. Съответно само декември да работи пак ще си направи достатъчно пари. 

 

 

Едно е какво се говори по телевизията, но действителността може да е друга. Ивана въобще не виждам как може само от музика да е заделила пари за доживот при положение, че в най-силните си години даваше безумен процент на Митака. Глория е по-богатата навярно, защото през 90те си беше друго, а и после не се продаде за награди, но и за нея нищо не се знае за след едни 10-20 години. Иначе е факт, че и със старите лаври винаги ще ги канят, на съвсем не считам, че винаги ще им идва достатъчно.

А дали изкарват пари от странични бизнеси е друг въпрос, с който не съм запознат. Това действително би могло да им помага значително.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ice_hot_sm каза:

Глория може да остарява по-добре, да е все така слаба и добре изглеждаща, това с годините не се промени. За съжаление обаче и други неща не се променят в нея - надменното поведение и излъчване, гримаси и пр. 

По-рано гледам наш'та дебеланка пак е захапана за тъпотата ѝ и столиците. И тъй като се заформи няква опозиция Глория - Десислава, да влезна и аз така леко в досадното съпоставяне. Това че Глория не се е излагала по подобен начин, съвсем не я прави по-умна. Просто тя е чешит, навярно много добре знае това и е наясно, че попадайки в подобни риалити предавания, където има много провокиращи ситуации участниците, е осъзнала, че не си струва, дори и за висок хонорар, рискът да бъдат разрушени някои митове, както подобно нещо се случи с Рени например. Ще е много забавно да видим Кралицата извън зоната ѝ на комфорт. Между другото, тя никога не е участвала в предавания, където да не е заобиколена от премерени водещи, пред които да може да си придава важност и да маниерничи, а на всяка наченка за малко по-провакативен въпрос, тя да не използва заучените си фрази, едни от които са от сорта на "жълтата преса" и "По дърво безплодно...". 

И както почитателят на Глория каза, че харесва Десислава като изпълнител, но като човек, не, веднага в мен се пробудих усещания, които съм имал още от детството, а именно да харесвам певицата Глория, но личността - не съвсем. Периодично ме е отблъсквала през годините с държанието си, въпреки почитта ми към тогавашната ѝ кариера. 

Между другото, точно добродушието на Десислава ѝ придава чар и кара хората да забравят и простят простотиите ѝ. :)

Относно "Не сме безгрешни" - замислял съм се неведнъж върху фразата "Обичаме и тези, дето ни нападат, защото имаме добри души, които могат всичко да прощават". Представям си колко "искрено" го е изпяла това Глория. Хаха 😀 

Явно има поне една идея повече акъл Глория, щом е осъзнала, че влезе ли в такова реалити - ще се изложи.  Дето се вика - не се иска много, а навреме :) Никъде дотук не съм казвал, че не харесвам личността Десислава, нито пък идеята е била да се съпоставят по какъвто и да е параграф двете с Глория. Не, че не мисля, че добродушието и е реално колкото на Лияна, примерно... Глория поне е ясно какъв чешит е, не го играе бяла и невинна, пък същността да не е баш такава, за каквато я представя. Иначе това "Аз съм тъпичка, сладка, наивна и добродушна, затова всички простотии ми се прощават" е много вървежно, масовия българин като цяло симпатизира на жертвите, явно се асоциира с тях.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, SG каза:

И все пак направиха доста концерти и продължиха да печелят от старите песни дори и в първият близо четвърт век от демокрацията. А и далеч не мисля, че не са заделили достатъчно състояние по време на соца, но парите си отлитат като в последствие не си изградиш кариерата по модела на една Лили Иванова.

Парите от соца ги изяде хиперинфлацията от 90-те. И както казах, дори тогава са получавали малко пари. Та те дори пенсия нямаше да получат. Имаше разправии преди няколко години.

  • Like 2
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, SG каза:

Аз за Ивана напоследък чувам, че вече не била добре парично, навярно и Глория не е много по-богата от нея. Колкото и голям да си бил ако изпаднеш до техния залез става трудно дори и с по някое и друго участие чат-пат. Затова отвсякъде ги виждам да опрат до такива формати на даден етап. В България е така със звездите, за жалост. Далеч по-големи и уважавани легенди като Йорданка Христова и Маргарита Хранова тръгнаха на по 70 години да обикалят риалити предаванията. За тях всъщност беше много по-шокиращо, отколкото би било за звезди, които са били на върха за има-няма 10 години, а после- забвение.

Ивана би влязла евентуално ако закъса, тя ще устиска да си запази имиджа,не мисля, че ще се изложи, гърмян заек е. Толкова време манипулира цял един народ колко е чиста, съчувстваща и искрена, че все ще остиска един месец. Глория обаче не мисля, че би - темерут е и го знае, едно голо име й е останало и не би го проиграла, а и е егоцентрик,което би й изиграло лоша шега. Подозирам, че по-скоро ще гладува (не, че се храни и сега де 😁), отколкото да се излага. Най-малкото как я виждаш в която и да е мисия? Глория в костюм на пчеличка - не мисля, че ще го видим някога. 

  • Haha 2
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Гальо каза:

Албумът на Ариа излиза декември, а новата песен - до дни. Ще се избухва

 

Ария и албум??? Че кой ще го купи, освен родата? Нито френска база има, нито пък малките, дето й се кефят на чекнежите биха извадили 5 лв. Старите имена има логика да пускат чат пат - имат си някакви фенове, които биха си купили албум, пък било то и само за да си допълнят колекцията. Ама Ария...  Освен да го подарява разписан след сеанс, друг смисъл не виждам. 

  • Like 2
  • Haha 1
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, DarkChild каза:

Парите от соца ги изяде хиперинфлацията от 90-те. И както казах, дори тогава са получавали малко пари. Та те дори пенсия нямаше да получат. Имаше разправии преди няколко години.

И все пак някак издържаха още 20 години преди да пречупят егото и да хукнат по риалити предаванията. Никой не е застрахован от такъв завой в живота.

преди 9 минути, HIStory каза:

Ивана би влязла евентуално ако закъса, тя ще устиска да си запази имиджа,не мисля, че ще се изложи, гърмян заек е. Толкова време манипулира цял един народ колко е чиста, съчувстваща и искрена, че все ще остиска един месец. Глория обаче не мисля, че би - темерут е и го знае, едно голо име й е останало и не би го проиграла, а и е егоцентрик,което би й изиграло лоша шега. Подозирам, че по-скоро ще гладува (не, че се храни и сега де 😁), отколкото да се излага. Най-малкото как я виждаш в която и да е мисия? Глория в костюм на пчеличка - не мисля, че ще го видим някога. 

Е, тя Глория навярно би влязла чак след като привидно си мисли, че е успяла да си уреди някакъв по-различен договор, но от шоуто пак ще намерят как да я изложат. :D Но да, истина е, че тя има твърде голямо его дори в направата на песни, а какво остава за участие в шоу за резили. Все пак нищо никога не се знае на този свят.

За Глория и Ивана всъщност може и да е добре да влязат в някой такъв формат. Цялата държава ще говори за тях за първи път от над десетилетие, независимо дали с добро или лошо... то за тях на този зациклил етап всичко би било от някаква полза, предполагам. Ако паралелно с това издадат и подходящите песни може дори да направят някой и друг нов масов хит.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...