Jump to content



Емилия и Фики - На всичките в устата, 2020


Препоръчани коментари

 

текст | Фики

музика и аранжимент | Светлин Къслев

сценарист и режисьор | Валери Милев

оператор | Орлин Руевски

пост продукция | Борис Тивчев

Link to comment
Сподели в други сайтове

Жестока песен! За пореден път Емилия е различна. Можеше да заложат на някое гръцко парче или на Ганев и Пашев което едва ли не щеше да е гаранция за хит, но са решили да експериментират. Евала! 

Клипа също е много добър. Има доста оригинални кадри.

2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Жестоко парче и як клип! Можеше да се постараят повече за текста.

Песента много ми хареса от първо слушане, защото обожавам такъв стил песни и доста прилича на една друга любима песен:

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Прекалено модерна музика за нашия прост народ. Текстът куца стабилно на доста места. Клипът е брутален. Личи си, че има богат мъж. Но жалко за целият ѝ труд, който е положила. Ще остане недооценена.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Различна е песента наистина. Чест и прави на Емилия, че продължава да експериментира и не залага на Пашеви или Ганеви комерси. Само за текста е трябвало повече старание. Харесва ми изпълнението също. Различна за поп-фолка песен определено! Така се прави - нека повече певци бъдат толкова смели. Време е обаче за самостоятелно парче от Емилия! 
Клипът е абсолютно като по учебник. Световно ниво, че дори и повече, но все пак Валери Милев. Готина Емилия и Фики са го барнали доста. Май за момента само Камелия и Емилия работят с него?

Иначе да бяха извикали Райна да им покаже как се танцува на пилон. В “Сафари” преди години ги сложи всички в малкия си джоб!

Аз съм доволен, че е различен проекта. Не може само еднотипни комерси, с които т.нар. топ имена заливат пазара от години и не може да им се различат песните. 
 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Както песента на Галена и Криско, така и тази, не са мой тип песни. Но евала за това, че и двете песни са различни и се отличават от еднаквите останали.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, zai4eto82 каза:

Изобщо не е авторска песента, как си присвояват мелодии само. На мен ми прилича на новото на Фейди:

 

Хаха нищо общо. Какъв е тоя евтинджос? 

 

Емилия е класа. И песента и клипа са абсолютен топ! 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Клипа е много добър. Може би най добрия за 2020. Песента почва да ме зарибява. Аз слушам подобни парчета, така че за мен не е нещо нечувано, но за върлите чалгари вероятно ще е различно. Текста е сборище на всички клишета. Буквално клише до клише. Личи, че Ема вече работи на друго ниво. Но не го усещам като голям хит като цяло. 

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не ви харесва? Слушайте си еднаквите песни на Ганев и Пашев или евтините на Асенов и не търсете развитие и различни песни в жанра.

Страшна много ми хареса! Имам забележки за текста и визиите от клипа, но ще ги спестя.

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Интересно, яко, свежо и модерно. Супер песен с невероятни трап елементи, Счети ме сцепи виртуално с този сингъл, мнооого ме кефи. А клипът е невероятен също – има някаква мистика, лъха на качество. Като цяло, тупалка! Надявам се да се оцени, че слушателите не знаят какво искат, като им се предлага истински поп фолк, мрънкат, че искат нещо различно, а като се предложи това различно (като това), искали обичаен и традиционен поп фолк, еми.....?

А за текста – е извинете много, не се намираме на стихосбирка на Силвия Плат, това е песен.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

 Не мога да преценя дали ми харесва или не... 🤣🤣

Рядко се случва, но изглежда, че нямам мнение... :D 

Текстът хем е клише, хем има някои приятни моменти. Песента хем не е лоша, хем е странна. Клипът хем ми е чалгарски, хем има нещо интересно в него. 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не очаквах нищо от тази песен, а тя е толкова хубава, различна и е нещо което напоследък не се предлага, т.е. нещо по-интересно. Браво, Фики! От "Като две капки вода" ми се издигна в очите. Емилия няма какво да я коментирам, защото я обожавам! Прекрасен дует, прекрасен клип, всичко е повече от чудесно и точно за сезона, а не поредния микс. Възхитен съм, независимо хит или не, но безспорно заслужава да бъде! 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това защо толкова много прилича на някоя песен на Алекс и Влади? Иначе и текста е тотал щета. Счетоводителката вместо да си качваше визиите всекидневно можеше да плати на някой текстописец.

Иначе като изключим това,наистина добър проект като за тая.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ехаа, така представено е вече съвсем друго. Клиоът е много изпипан и ме кефи,  браво за труда. Да, текстът можеше да е по-добър, но като цяло съм приятно изненадан  от тази приятна бърканица. Емилия ми напомня защо харесвах толкова Десислава... именно заради тези експерименти, кога успешни, кога не,  но все пак различно и смело решение. Така се правят интересни неща, не като дотичал при композитор и поръчваш нещо, което да прилича на Еди кой си хит и т.н. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Хареса ми. 

Иначе за пореден път тоя форум няма угодия. 

Излезе поредния Зоопарк на Пашев, света бива ореван как си кавърдисва собствените песни и нищо ново. 

Ся излезе нещо ново, света бива ореван колко било зле. Ми не е зле, просто е поредната по калъпа на Пашев/Ганев/Оцко. Нищо му няма на Къслев или който е там. 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...