Jump to content



Диона и Ариа - Тарикат


Препоръчани коментари

Диона, ако можеше да изкара някой верен тон, щеше да е най-хубавото нещо излизало в поп-фолка последните години. Буквално АРТИСТ. 

Ариа прави трета версия на "Ламборгини", като втората отново е нейна. Явно е фенка на песента.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Първата песен на Ариа която не ми харесва. Какво е това бе, смесица от 20 песни - Ламбо, Къде си, Феноменален, Излъжи ме, Просто секс...

Диона пък от друга страна е толкова смешна и жалка в опита да е яка.

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Пошла помия, която не мога да гледам повече от 30 сек, отвратително. Ако тва ше са новите диктаторки в чалгата... по-добре Добрич и Смядово никога да не залязват, че...

Link to comment
Сподели в други сайтове

На мен пък ми допадна. Наистина са си паднали като енергия, малко е досадно, че мелодията напомня на "Излъжи ме", "Просто секс" и доста други песни, но пък зарибява определено. Рап частта на Диона е черешката на тортата в песента, брутално се е получило. 

 

Алфа трябва да спрат да работят само с Асенов, защото се е изчерпал определено. Не мога да го разбера това с работата с определени композитори, трябва да се експериментира. Всеки си има определен стил, който писва в даден момент. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Доста неща в този проект са тотално сбъркани. С по-добра концепция от това е можело да излезе нещо много сполучливо, но уви. Когато екипа, с който работиш е съвпукност от N на брой пошли гейки, ей това е крайния продукт - ДЪНО! Ария да се стяга, спокойно можеше да си остане само с "Живее ми се" за лятото.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Гадно, както почти всичко на Дилдона всъщност. Ариа не трябваше да затапва "Живее ми се" с това. Иначе супер много прилича на Магда в клипа - няма индивидуалност в нея, единствено гримът тип "котешки поглед" я отличава донякъде. От последната серия летни парчета на Алфа най-силното си остава "Поредната цигара".

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ариаааааа, най–яката тупалка, която съм чувал през живота ми! Т О П 

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не е запеваемо, не е музикално. Струва ми се опит да се повтори не Ламбо, а GPS-a като успех, ама... ще видим.

Ще повърна от това размазване на клиповете на клиповете на Алфа, супер евтинджоско...

Важното е, че Ариа пак е на земята :ba: 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Диона е страшен оцет, Ариа за пръв път има шанс да види хит и нейната част ме кефи, не дразни, но не, няма да го бъде. Диона видя, че стана с 2 кючека и сега само това ще се "пее", смешни са, Галин се опитва да ги прави големи имена, но с този интерес трябва да ползва момента не за количество, а за качество, да разнообразява, да търси новото. Текстът е добър като за кючек. Просто всичко се повтаря и бълването е прекалено.Да беше това дуета с Емануела и щеше да е супер. Много е жалко, че големите имена напускат, за да дадат мястото си на такива като тези.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Защо точно с Диона? 

И защо мяза на "Излъжи ме" ?

Нищо, и така музиката е готина, Ариа е топ, Диона обаче е кръгла нула като певица. Рапърка е определено, но не и певица. То и обработките не и помагат. Тая на живо ще е баси магарето.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това някакъв микс между "Бензин" на Емануела и Ариа и "Излъжи ме", но с този текст..... видео, лигавене и гнусно пускане на езици.... много пошло, наистина. И на мен не ми хареса. Двете имат по-хубави песни. И "Живее ми се" и дуета с Алисия на Ариа, другата "Къде си" и дуета с Галин също, тук хич ги няма. Жалко. 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...