Jump to content



Лидия - Щрак


Препоръчани коментари

Боже колко е противна само. Няма такива досадници, всеки месец нови песни от тъпите алфа. Галин не се спря да копира еднаквите ритми на Ганев и да ги пише за авторски.

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Очаквах нещо избухващо, а не тази лигава боза. Може и да ме зариби след няколко слушания, но обработката на гласа й е нетърпима тук. Едва ли бих си я пуснал втори път. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Обработката на гласа е нетърпима. В ''Излъжи ме'' и ''Гпса'' звучи много по-приятно и лирично. Самата песен не е лоша, но заради изпълнението не бих си я пуснал пак. Пожелавам успех защото се вижда, че има старание.

пс Представете си дует между Лидия и Лорена. Това вече ще е епично с тези гласища.

2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Леле, изненадах се чак от алфаджийската пишман-кралица, тази песен е бомба! Напомня ми на ретро песните по добър начин, страшен заряд в композицията. Изпяването не е много добро, обаче Лидия в тоя клип е трепач, съвършена е! За съжаление самият клип е ужасно евтинджос и все едно @zai4eto82 го е снимала с розовия й Самсунг, просто много, много зле. 
Ама пак казвам - песента е чук, евала, ако само малко вдигнат бюджета за по-добри режисьор и оператор може и да се получат нещата и самостоятелно като ги представят, а не само когато са триота и квартети.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Бузукито е единственото, което става в песента. Радвам се, че сами си пишат музики и текстове, но са толкова елементарни и недоизпипани, лъха на аматьорщина.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Лидия е много хубава, песента е яка, но очаквах нещо по-яко, защото Галин е пуснал най-яката част от песента преди да излезе.

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Link to comment
Сподели в други сайтове

Някой въобще проявява ли интерес към премиерите на Алфа? 

Смисъл пускат тук таме по някъв тийзър, ама имам чувството че през ден пускат песни, които вече не търпят никъв интерес. Просто тийновете цъкат и ги вкарват ненадейно в тренда. Това според мен много скоро ще се изтърка. 

За песента конкретно - Галин очевидно краде отсвири от ретро песни, и няма да отнеме време докато тези неща не излезнат наяве. Песента е тотално тъпа, но пак идея по-добра от "Много луд". Клипа е евтин. 

20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Щом чак @retr0 я одобри, значи е хит! Мен лично честно казано не ме грабна веднага както бруталната "Да мога да обичам", но на кой му пука? Важното е, че Лиди кърти в клипа, пък музикалния фон не е толкова важен. :D Като го заразмахва това пръстче и се провиквам като Рики: Айййй! Сериозно, отчитам като плюс, че е музиканстско парче, без вокали и подобни щуротии, най-вероятно по-нататък ще ми хареса повече.

Lydia: Shtrak

Gerganafen: fap fap

Оф нещо клавиатурата ми се е бъгнала и пише глупости, извинявайте!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Най-слабата песен, пусната в най-неподходящия момент! Припевът прилича на една песен на Румина - "Нека позная" обаче е по-забързана и точно това е единственото в тази песничка, което ми хареса. Нито текст, нито музиката този път е нещо особено. Имала е къде по-силни песни. Не мисля, че нещо ще излезе от тази. Тотална боза! 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Общо взето не знам текста или изпяването развалят всичко? Не разбирам до толкова, но мисля, че определено е в грешната тоналност. Ако беше изпята по-прилично и с по-нормален текст, имаше голям шанс да се получи добро и интересно парче. 

Старанието е отишло най-вече за хореографията и до там... 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...