Jump to content



Online: Теди Александрова и Галин - Куката


Препоръчани коментари

Пълно дъно..... това е подигравка с всички почитатели на тая музика. Вече почнаха яко да се гаврят!

Дано да им затворят кръчмите завинаги, микрофон да не видят тия! Подигравка е самият факт, че пускат толкова долнопробни проекти, качеството 0, няма текст, няма музика, вложили само във визии и видео.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Blueberry каза:

"Кво праим са" втори номер... 

 

Няма място за сравнение. Кво праим са не е изобщо толкова лоша песен, колкото я изкараха тогава. В сравнение с това е направо част от човешкото културно наследство.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Галин изглежда потресаващо, при повечето визията се подобрява с напредването на кариерата, а при него точно обратното. Муцки, стойки чудеса... всичко в този клип лъха на евтиния и изобщо нямам в предвид, колко струва видеото. И хич не ми се иска да съм на клуб и да ми "гърми" тази песен. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Галин веднага пусна въпроси в инстаграм като ощипана осмокласничка.. прекалено много се обяснява за всяко свое действие, което е чак дразнещо. Ама в предвид, че е зодия Риби, много навътре взима нещата.

 

Много повече очаквах от този проект, още повече, че това бяха двамата ми любими изпълнители в предиода, в който имах такива. Опитали са се да направят нещо различно и да се откроят, но са се осрали. Уж е предназначена за клубовете голямата "бомба", а избухващия ритъм нещо ми липсва. "да,да,да,да" сме го слушали вече от Теда, не знам защо се опитва да си пробута претоплената манджа. И все пак се радвам, че има изпълнители, които не залагат на сигурното и се опитват да бъдат различни. Но Галин не е готов и в професионален план да бъде различен и хейтван, докато Теда е свикнала - не му е там мястото.

 

Прочетох коментарите ви и с повечето неща съм съгласен, но Галин може да си позволи флоп. Позволявал си е и преди, което не го е спъвало изобщо. Вие може да не го виждате като голяма звезда поради всякакви причини, но по-малките му се кефят адски много и името в този случай работи за него. Нека бъдем реалисти - дори от Диона забравената рапЕрка направи тийн сензация, което е показател.

Link to comment
Сподели в други сайтове

С това съм съгласен, няма какво да си кривим душата, Галин се радва на огромен интерес, позитив или негатив, но и той, и Алфа си имат ниша, той дуета с Диона е потресаващ, но стана един от хитовете на годината. Просто много си е повярвал, тип Азис, дори и да има успехи, е противен, а не беше такъв. На сторитата вече е по-смирен и се извини за някои от думите от предните дни, но пак, отговарят всички напоследък с яко вирната глава, заяждат се с хората. Азис направо с кеф да го напсуваш, отвратителни са с това его, не съм видял някоя световна звезда да си позволява чак да казва аз съм легенда и никой не е по-голям от мен... Както и да е, отклоних се, дъното е този проект и колкото по-фейк стават с корекциите си, в отговори към фенове и песни, толкова по-бързо ще се свърши и с кариерата им.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Born to Die каза:

той дуета с Диона е потресаващ, но стана един от хитовете на годината.

Дуета с Диона е запеваем, тук е някаква тотална  манджа с грозде. "Само щом те видя, свят ми се вие" можеше да е началото на един гръмък припев, но това "да, да, да" го накъсва и провлачва излишно.

Галин много беше свил перките на сторитата, чак се извиняваше и за неправилно изказани реплики покрай протестите. Ако тая песен не предизвика "Ламборгини" ефекта, очаквам следващият ход да си го осмисли много добре и да не прехвалва толкова преди да е излязло.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...