Jump to content

Д.Теофиков, Малката, Цв.Грахич, А.Робов-Не се отказват


Препоръчани коментари

Много ми е странна тая песен, все едно слушам няколко песни в една. Има малко продължение на “И това ще отмине”. Не го виждам като голям хит.

Link to comment
Сподели в други сайтове

4 месеца слушаме "И това ще отмине" и накрая ни пробутват тая претоплена манджа с нов текст.:1000(10): Пашев си е точно като Токича и Оцко с преправянето на всяка песен поне по 3 пъти под различно заглавие. Клипът е добър иначе.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това дори за машъп да е правено, въобще не е на нивото на което трябва да бъде. 

Добър начин да представят новите имена и техните проекти, но нищо повече. 

20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Не мисля, че са целяли да направят хит или да залагат на тази песен, а точно обратното... Пашев има концепция и прави една песен трио/квартет като иска да настърви феновете и с тази 'риба', която е пуснал тийзва предстоящите проекти като така феновете са още по-нетърпеливи и очакват нещо избухващо. Пашев работи с акъл за разлика от останалите.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента не ми харесва. Слушали сме я преди, клипът е добре направен. 

 

Имам въпрос- какво представлява Diamond Beat Production? Кои хора стоят за това? Част от Пайнер ли са или само им се качват клиповете в канала на Планета? 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това ще повтори истерията по "И това ще отмине" и "Тръгвай си". Минимум. Страшно зарибяващо и те кара да го въртиш пак и пак. Пашев се оказа истинският революционер в чалгата, който върна жанра сред тийн аудиторията. Най-после се появи някой, който прави всичко с концепция и мисъл. В текста си казва всичко човекът, слушайте и не говорете глупости преждеговорящите, че ще трябва да си скъсате дипломите на чалга експерти. :D

Link to comment
Сподели в други сайтове

Все едно съм слушал тази песен тоооолкова много пъти, но с различен текст. Едва ли бих я пуснал втори път.  Робов е добро попадение, дано разгърне правилно потенциала си. Също дано дойде ден, в който Diamond Beats да започнат да работят с различни от Пашев композитори, защото имат нужда. Успех на проекта.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Най-голямата тъпня от летните предложения за мен! Опит за повторно "И това ще отмине" или още 100 песни в една..... Пашев тук със сигурност е миксирал много свои песни на Малката и Теофиков и други изпълнители които работят с него. А тия пръдльовци да не казват, че няма Генерали, щото за хит като Генерала могат само да си мечтаят! Песента е ненормално добра! Поне разбрахме новия прякор на инфантилната 30 годишна женица с големите зъби, тя се мисли за Тарантула - ясно! Грахич пада ниско да участва в този проект, но все едно. Клип - инфантилен, песен - инфантилна, всичко до болка скучно и втръснало! Дано спрат с тия проекти или променят концепцията си, че вече са Досадни! 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нищо не разбрах. Бъгс Бъни, Точ и Джери? Какво е станало още през юли, всеки път го връщах и не можах да чуя?

Отделно клипа, какъв беше замисъла там? А това да нападнат и оберат негър пък беше черешката на тортата. 😐

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не се отказват? Ми дано да се откажат след това, щото песента за нищо не става. Несаркастично твърдя, че Шефът и шефката на Клеа е класи над това. За Кралицата Юнона пък да не говоря. 

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...