Jump to content



Данна - Той


Препоръчани коментари

преди 1 минута, PHILIPP PLEIN каза:

Паника?

Точно и аз си мислих колко много звучи като песен на Оцко. Деян първо рециклира на Ганев стила, сега явно е време на Оцко.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Самият факт, че се споменаха вече 4-5 Оцкови песни говори, че е в негов стил. Той така или иначе правеше една и съща песен 100 пъти, това си е много сладък троубек. По-смешно е, че в коментарите отдолу някой я хвали как се различавала от масовката, а реално това е само защото излиза 2020. 2014-2015 щеше да е една от многото, ама сега наистина влиза по друг начин.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Щеше да звучи като типична Оцкова песен ако Данна не мачкаше с изпяването. Имам чувството, че гледам и слушам Преслава и Десислава от добрите им години, евала.

И забележителен интерес за първа соло песен.

Link to comment
Сподели в други сайтове

WOW, много, ама много ме изкефи, и музика, и текст на много добро ниво, браво за римите, изобщо не очаквах Десита да е автор и на двете, тя на нейните си песни няма толкова добър текст. Иначе мацката е топ, още от началото ми направи впечатление, че има голямо бъдеще.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не е на Оцко? Не е feat. Деси Слава?:blink: Ако го нямаше инфото под клипа, доста щеше да се спори по тези теми. Данна комбинира лъчезарната усмивка на Гергана, харизмата на Преслава и тембърът на Деси Слава/Емилия., страхотна е:1000(33): Десита пък се е справила супер с текста и клипа, браво! Значи все пак може би Данна е в Алфа? Асенов действително е копирал стила на Оцко в звученето, но се е получило добре. Успех!

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Gerganafen каза:

Значи все пак може би Данна е в Алфа?

Да, отдавна го обявиха - Алфа и Пайнер я продуцират съвместно, като Алфа се занимават с музикалното продуценство, Пайнер с финансиране и лансиране.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...