Jump to content



"Пайнер" отговаря... за Андреа


Препоръчани коментари

Па в БГ се едно има истински папараци, ели па някой се крие, а не си пращат сами снимките само и само да им се чуе заглавието. И нормално да пишат за някви секс-труженички - хем вероятно бутат някой лев да си видя заглавията и да поддържат цената, хем просто прекопирват от предния път и закачат новите снимки. 

Медийно затъмнение на баба ни Глория фърчилото. За да има такова, трябва да имаме нормални медии, ако се появи такава ми се обадете да си говорим понанататък. 

А специално Цура кой да я щракне, при условие че не седи в БГ, а както се оказа, дори не е била бременна ;) Ели па някой се вълнува от най-безинтересната чалгаджийка на света, кво точно да пишат за нея? 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 338
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Затова казвам, че нямаме нормални медии. Защото тук става въпрос за нещо повече от Андреа-Галин (подлогата на Митко) - става въпрос за Пайнер, самата Андреа, един депутат с адски много пари и власт и как като си имаш медии си имаш...всичко. Тук говорим вече за нещо политическо и анормално. Не живее в БГ ами, какво да прави при простолюдието? Пък и изобщо кой я приема при все чия жена е...

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, DarkChild каза:

Ами много яка песен. Някой знае ли авторите?

 

 

Не четеш ли, в началото Андри си е творяла песните сам-самичка от-до! Иначе някакъв Драганински се е писал за композитор на това парче.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Че на кой му пука за Цвети Янева?

На мен - не. Нито ми е любимка, нито я смятам за човек за пример, откакто е с прасуна.

На хората просто им писна да им бутат мутреси за пример за подражание в обществото, не го ли разбрахте? Никой не иска да вижда и чува Андреа, Николета, Цвети Янева и подобни. Приемете го.

На мен ми е смешно тя какво търси в Дубай, там има само пустиня и е пълна скука. В златна клетка по цял ден - не мерси, няма за какво да и завиждам, това не ми е представата за готин живот. Сигурно по цял ден си говорят глупости с Милица, която също живее там.

Смешни и жалки са.

Link to comment
Сподели в други сайтове

От 8.12.2019 г. от 21:34, Kitty каза:

Извинявай, но ще те забия с някои факти, които удобно пропускаш!

Първо - Рени се беше взела мега насериозно и се жалваше, че тук не била оценена, както в чужбина (разбирай Сърбия, тя не е чак Селин Дион, не е световноизвестна, колкото и да и се ще). Мрънкаше за специално отношение, много си беше повярвала.

Второ - да не забравяме свекъра и, имаше скандал с него, не много добър. Шеф на кардиологична болница ли беше, на детска ли, не помня точно, но имаше скандал, бяха изчезнали огромни суми пари, болницата беше в окаяно състояние, а Рени тогава се покри и отказа да коментира темата.

Не ни я изкарвай светица, още има хора, дето помнят този скандал.

Да откраднеш от болните хора/ деца е дори по - голямо престъпление да спиш с мутра!

Не оправдавам Цвети Янева, все ми е тая, като е тъпа, ще ходи с мутра и ще си носи последствията.

Но не изкарвй Рени светица.

Да не говорим, и че беше лъгала, че била звезда в иСраел. Каква звезда бе, там не знаят бъкел български, звезда била!

Май и при нея имаше данъчна проверка и изскочи, че живее много нашироко. А нямаше толкова участия, колкото Глория, Ивана, Анелия и Гергана.

Рени е просто алчна и злобна жена.

Не ти, а аз те забих с факти, за които нищо не можеш да кажеш. 

Първото ти не знам какъв факт е. Оплаквала се, повярвала си - ни в клин, ни в ръкав. 

Второто пък дори не е за нея, а слух за бащата на бившия и мъж - за нея поне измисли нещо, тя няма нищо общо с това. 

И никога не е казвала, че е звезда в Израел. Да, имала е участия там, пяла е на концерти, а скоро пак ще пее на концерт там. Била е гост в посолството ни в Тел Авив 3 пъти и е пяла техния и нашия химн също. Но до тук, не слагай думи в устата и. 

Дори завършваш с това, че чакала всичко на готово. Ти избирателно ли помниш и чете ли изобщо поста ми? Достатъчно. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Колко мръсотия има в този човек Митко Димитров... само се чудя как така успява да заспивя спокойно, след толкова лошотия която е направил. Андреа и нещата, само една малка част. Колко още съдби и животи е променил този гадняр, все още не знаете. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Рени чакала на готово? Рени ако чакаше на готово досега да беше налапала оная работа на някой от многобройните мечоци-милионери и да беше пускала песни на тримесечие.

На готово чакаше навремето Гергана, тя сама си го и призна - след напускането на Токича и реформите в Пайнер на принципа на "ако си плащаш - ще си звезда" именно така западна. Тя си получаваше всичко на готово, отчиташе си процентите и си звездееше. Е, обичаха си я хората де, и това е факт. Още ми е слабост.

Рени на готово...не. На готово е Мария, която като я изхвърли Гущеров се е чудила как ще си плаща апартамента и как ще си плаща частното училище на дъщеря си. Е, разбира се, бързо се ориентира към Свинаря, ама той умря. Даже последната и песен е посветена на него. Сега има нов милионер, да видим кой ще е. Нищо чудно да е Бирмата, който мина Преслава.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 54 минути, presi_presi каза:

Колко мръсотия има в този човек Митко Димитров... само се чудя как така успява да заспивя спокойно, след толкова лошотия която е направил. Андреа и нещата, само една малка част. Колко още съдби и животи е променил този гадняр, все още не знаете. 

Да говорят, бе! Или ги е срам, че са били преебани, а го раздават ербап за пред хората? Дора сефте спомена за болестите си покрай тоя, браво! 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

"Пайнер" да не ви е благотворително дружество?

Решили певиците да си хващат богати мъже - хубаво, решили сами да си плашат видеоклиповете - пак хубаво.

Обаче май бързо осъзнаха, че един видеоклип не е никак евтин. Едно е да ти го плаща фирмата и ти да си мислиш, че не е скъп, че фирмата може да си го позволи, друго си е да те удари реалността.

Видеоклип не се снима без пари. Трябва да се плаща на осветители, оператори, режисьор, поле на монтажисти, да плащаш и за участие на балет или модел, а ако решиш да снимаш в модерен и скъп хотел, ресторант или дискотека - плащаш още.

Деси затова и се върна в "Пайнер, защото осъзна, че да си сам продуцент, без да разбираш грам от бизнес, няма да ти се получат нещата. Тя успяваше сама до един момент, но кризата и идването на ГЕРБ на власт промениха положението за поп - фолка.

Певиците не знам с кой акъл сами да решили да си плащат клипове, като нито имат стабилни връзки и бракове, нито разбират от бизнес.

"Пайнер" и телевизия "Планета", за да съществуват, се нуждаят от пари. А откъде да дойдат тези пари? Глупаво е да се разчита само на продажби от албуми, и то в кризисни времена. Нормално е певиците да дават проценти. Тези проценти отиват за фирмата, с тези пари именно се плащат заплати на персонала, купува се нова озвучителна и снимачна техника, правят се ремонти на студиата..........

Турнетата пък се финансираха от спонсорите, "Пайнер" съвсем сами не могат да си позволят да направят турне.

За големите концерти пък трябва да се плаща наем на зала.

Тези неща не ги плаща лично шефа, това са парите от процентите.

Но явно певиците не могат или не искат да го разберат.

Да не говорим, че тежат финансово на фирмата си със техните претенции за все по - скъпи видеоклипове.

Едно време правеха по - скромни, но по - ефектни и истински видеоклипове, не бълваха клипове и песни непрекъснато и фирмата беше по - добре.

На много певици им порасна работата и искат невъзможни хонорари, без да отчитат положението в страната, и могат ли хората да си ги позволят.

Част от успеха на "Пайнер" беше именно, че зарязаха пошлото и заложиха на нормални, лирични и чувствени текстове, модерни и мелодични музика и аранжименти, че във фирмата приемаха само истински музикални таланти, че се правеха стойностни видеоклипове на световно ниво. Точно стойностното пълнеше зали и стадиони. Затова концертите им днес са умряла работа, затова няма турнета.

Хората не искат порно шоу. Искат истинско музикално шоу.

Вие все някога ще пораснете и ще го разберете.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Камелия има опита и годините. Не, че и Андреа няма вече доста години опит, но на години е по-малка, и при Камелия има една мъдрост и повече търпение, по-спокойно приема нещата, не реагира с нерви. Което е нормално за улегнала жена на тези години. 

Но евала на Андреа, че каза толкова много неща и най-вече за Цура.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Fast каза:

 

Не знам дали да се смея на фотошопа, все едно Митьо се здрависва със секс куклата си, на неграмотното писане или развоя на сагата. Приятели беее

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Runevski каза:

Айде, отрече се от думите си.. 

Още скандални разкрития за Пайнер: 7:03

 

Коя ли е била скандалната оевица на Мустанга? Сигурно Луна.

 

А мръсотиите на Лайнера са пословични вече.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Fast каза:

 

Оф боже с тоя малоумен увод ме заболя главата докато четях и в един момент се улових че прескачам редове. Нищо смислено не е написала ако така си мисли, както го разбирам е клекнала на Димитров вероятно се е извинила и са си стиснали ръцете, нищо чудно наистина да му е писала съобщения да я върне в Пайнер. Както и преди се е случвало Андреа гърми с изказване в социалните мрежи, което после изтрива, а след това като я питат да обясни на глас по интервюта или някъде на живо ни лук яла ни лук мирисала, не знае за какво става въпрос, не е искала така да каже и т.н.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Като видях за пръв път снимката помислих, че е някакъв колаж. 🤣Представям си как отпред си стискат ръцете, а в гръб му е опряла оръжие и го кара да се завърне в Пайнер насила.

А за дългият пост - имаме си Мегз в чалгата.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Иначе за тази версия писах преди дни, но не очаквах, че ще се окаже абсолютно вярна 1:1.

От 8.12.2019 г. от 2:45, Beat. каза:

Нова версия за ексклузивния скандал:

Андреа е искала да участва на концерта с надеждата да се завърне в Пайнер, но е била отрязана и заради това е изляла злобата си срещу него.

След 9-тата минута:

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това с фотошопа е брутално, тая не е добре....като надуваема кукла е, грам реалност никаква...

Накрая ще излезе, че това е добре подготвен PR между Пайнер и Андреа за да се завърне яко със скандал. Макар, че беше намесена и Янева, ама реално тя не носи нищо на Пайнера, а ако Андреа има участия и отчита процент на него е ясно защо Димитров би я прецакал. С години му стои във фирмата, запълва само екранно и сценично време а участия не поема, т.е. никакъв приход за фирмата. И обида към малкото и фенове.

Андреа направо си плю на думите. Не знам кое от всичкото и е най-грозната постъпка, ама май е това. И с тия цитати на Меркел направо ме разстреля. Нищо чудно да видим следващия и клип в Пайнер. 

И наистина е редно да СПРЕ с фотошопа. Изтъни се, изпъни се, направи си там скулите, ама чак толкова да си замажеш кожата (ретуш) до ниво пластмасова кукла...навремето и Луна ги въртеше тия номера. То е нечовешко, няма такава нереално гладка кожа. Да не говорим, че впитото и лице стои неестествено на широкото и туловище. 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

От 7.12.2019 г. от 16:12, Beat. каза:

Хронологията на скандалните събития, за тези които са пропуснали:

Част 1

Част 2

Част 3

Част 4

Част 5

Тръпнем ли за Част 6: "Великото завръщане в Пайнер"? :happyppl:

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

ANDREA202001061.jpg.1810defcb77ddb67671e5c177cad6aff.jpg

Цитат

Нека да започнем 2020 година с добро

Поради многото запитвания от наши почитатели и спекулиране с името ми и политиката на “Пайнер” спрямо участията на Андреа, съм длъжен да внеса яснота и да декларирам, че не сме възпрепятствали този процес, още повече да налагаме забрани или каквито и да са рестрикции. Затова направихме полезна и за двете страни среща и се разбрахме, стискайки си ръцете в интерес на музиката, в името на добрите ни успехи през годините и с разума на позитивно мислещи хора!!! Андреа не е в “Пайнер”, но всички, които проявяват интерес към нея за участия, концертни изяви и предавания, могат да се свържат с нейния екип и да се договорят лично по въпроса, без да има каквато и да е намеса или възпрепятстване на интереса към нея от страна на “Пайнер”!!! Като доказателство за достоверността на думите ми, фотограф на снимката е лично Кубрат Пулев, на когото пожелавам успехите, с които да прослави България пред света! А през настоящата Нова година, на всички наши почитатели, партньори, служители, изпълнители и на всички българи, пожелавам крепко здраве, щастие и нека най-доброто тепърва да ни предстои!

инж. М. Димитров

Сагата продължава и през новата 2020.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...