Jump to content



"Пайнер" отговаря... за Андреа


Препоръчани коментари

И като не осигурява нищо, какво дирят там над 30 кокошки??? Щом ми е притеснително мнението, щом не си успял да ми разбереш примера е още по притеснилно, ама съдба. 

Значи нищо не им дава пайнер, ама те навряни там от толкова години. 😀😀😀😀😀 

Значи са някакви слабоумни и насила са ги накарали, с опрян пистолет в главата да подписват. 

Не знам как Азис, Алисия, Софи Маринова, Емануела преди, Коцето сега и други и други са оцелели без Пайнер

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 338
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Тази държавица си се управлява от няколко човека и сегашните събития са твърдо доказателство за това. Мисли си ти, че си свободен, че от теб зависи нещо, че имаш силата да променяш. 
Потресаващо е! Поне Слави Трифонов да се активизира по въпроса, нали е голям пътеводител и почитател на свободата на словото, да покани Андреа, да поговори по случая дори и без да я кани, но не...
Аз наистина мисля, че тази ситуация засяга и нас по много начини, засяга неща, които всеки е изпитвал на гърба си по някаква причина. Най-малкото факта, че един единствен човек говори, а всички други които също са потърпевши си мълчат ме дразни супер много. Вас не ви ли дразни? Не сте ли били в такава ситуация в някакъв аспект? Грозна работа, олицетворяваща манталитета на българския народ - “абе я аз да си трая, да съм си добре пък тоя ако успее да се пребори за нещо ще е супер”. 
Не мога да вляза в положение на когото и да било, заемащ страната на “Пайнер”, не го разбирам! 
Не са за жалене изпълнителите, очевидно живеят живот по-добър от на 98% от хората в България, но конкретно създалата се ситуация е показател за много от причините да сме на дъното в Европа като държава! 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Vancho каза:

 Преслава не е удобна, тя просто е черна в очите на много от нейните колеги. И с право. Няма какво да се заблуждаваме, тя и Митко са си главните виновници за залеза на чалгата и пропадането на Пайнер.

Не може 15 години да буташ един изпълнител за сметка на други... тва е абсурдно. Митко трябваше още 2012-2013 да почне да налага нови имена и да спре с това натрапване на Преслава. Да, напомпа й яко кариерата, изгради й статут на мегазвезда, но загуби страшно много. Загуби цяло едно поколение подрастващи, турнетата се закриха, а залите се изпразниха.

Началото на пропадането беше на 13 ноември 2001г. с първото излъчване на Планета. Откакто всичката продукция на Пайнер беше изтеглена от всякакви кабеларки, властта се съсредоточи във фирмата. Преди това хитовете ставаха хитове благодарение на хората и местните медии. Със започването на Планета се създаде възможност за манипулация и резултатите са видни.

Вторият пагубен момент се нарича Троянската свиня Ивана. Това долно същество продаде душата си за няколко години слава, а след това беше изритана като парцал надолу по стълбицата.

Преслава е чак след това и тя просто вече играеше по съществуващите правила. Don't hate the player, hate the game.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, WindWalkerMonk каза:

Не  е точно така. Пайнер им намират участия, дават макар и начална сума за видеоклипове. Едитинга и монтажа също е при тях, освен ако чалгарката не е с претенциите на царица. Техниката също е от тях,както и екипа.

Много хубаво. Не съм казал, че не заслужават никакъв процент, но предвид това, което осигуряват, както и заробващите им условия, парите са им прекалено много.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, WindWalkerMonk каза:

Не  е точно така. Пайнер им намират участия, дават макар и начална сума за видеоклипове. Едитинга и монтажа също е при тях, освен ако чалгарката не е с претенциите на царица. Техниката също е от тях,както и екипа.

Нищо не осигуряват. Повечето сами си намират участията и после отчитан като балами. Екипите си ги наемат те и им плащат от своя джоб. Начална сума за клипове няма. Нищо няма. 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Slavi каза:

Точно колко добри приятелки са не знам, но самия факт, че изобщо общуват с такъв парцал не говори добре нито за Галош, нито за Деса... 

 

Не съм съвсем сигурен дали това, което казвал е тска. В онези години не само Цура завиждаше на успехите на Андрюш, но и на Галена и се искаше да вкуси от тази формула за успех. Очевидно беше, че Галена не се кефеше особено на Андреа. Имаше и някаква ситуация около дуета им помня. 

Освен това певици с позиции и мъже като Цура и Галош имат повече основания да потропват с крак. Мъжете им не малко пъти са спонсорирали мероприятията на Пайнер. Все пакбтака Галена за пръв път видя и турне. 

 

Преслава е много удобна на всички да е сочената с пръст. Покрай всичкибстатуетки, които е взела доста комплекси е създала в колегите. Освен това при такава печалба от нея, няма нужда да тропа с крак, ясно е че Пайнера ще я бута и за певица, и за закриване на концерти. Още по малко, че е подплатена с фенска любов. 

Не случайно Андреа не каза нищо лошо за нея, и неведнъж я е подкрепяла и лайквала неща в инстаграм. 

Тя Андреа и за Галена нищо не каза снощи. А тя е много по-удобна мишена от Янева. Двете са говорили с уважение една за друга. Със сигурност Андреа се е дразнила на Галена, когато е работила с хора, с които и тя работи и то много успешно, но това си е на ниво конкуренция. Нищо общо няма с мръсните игра на Янева и Димитров,за които тя говори. 

Преслава не е създала комплекс в колежките си. Но няма как колегите й, които са наясно какво става във фирмата, да не се издразнят, че правят хитове, бачкат, вдигат нивото и накрая друг им обира труда. Едно е фирмата да каже даваме “Певица” за оборот, а друго е да казват “ Даваме я за най-много успехи през годината” и накрая да я дават по първия критерий, защото статута на някоя трябва да се запази. А и да се надигнат повече от една певица и да казват публично тези неща, не е нито в тяхна полза, нито биха имали облаги от това. За едното “мерси” от Галя няма да го направят. Да се спрат наградите след всичко това, значи има защо.

Галин не е Пеевски. Няма нито тези пари, нито медийната власт. Богати мъже/гаджета са имали доста певици, но “свинчо” е един. Нито пък Галин е спонсорирал концерт на Пайнер или Галена е щадена от медии. Та те медиите я правят на сол и само търсят всяка кофти снимка и проект за оплюване. А и Галя бачка като луда откакто е на сцена. Никога не е легнала на гърба на Галин да я издържа и само да си е студийна певица. 

Между другото  Янева се мазни на Галена и защото не веднъж е споделяла, че кара Добри да звъни на Галя да я съветва за проекти. 

Депутатската власт е далеч по-високо ниво от вафлени босове и синчета на богаташи.
Анелия защо не я оплюват в медиите, откакто се заговори, че има турски депутат за любовник,който й е осигурил без пари да снима “Дай ми още” и я набута в турските муз. канали? Азис е в пъти по-известен там, но не са му въртяли песните в муз. им канали, а хем като си ги продуцира сам ще стане много по-лесно.  
Мара като беше хванало “мечо” (също с депутатски връзки) и нали е по-проста от Цура, се изтъкваше как Кости първо на нея й пуска всички песни да си избере и чак тогава на колежките й ги пуска. Доста силен коз, но като няма нюх и фенове, пак не й помогна особено. 

879836.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Преси и без свиня до себе си ги мачка всички. Кралица!

Драмата на Мара и Цура е, че с клипове в Космоса, с милиона хвърлени за песни и с фирмени привилегии, пак са кръгла нула.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

    Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Като се замисля сега Рени за колко неща също е била права....

Ми реално Димитров си е индиректен сводник. Гледай сега логиката. Когато ти кажат "търси си спонсор" на 99% от певачките им става ясно, че това се превежда като "търси си свиня, която да ти плаща продукцията, щото ние пари за това няма да дадем". Няма какво да се правим на прости, спонсорите, обикновено мутри и "бизнесмени" (модерното на "мутра") имат голямо его и обичат да си го задоволяват с известни момичета. Щото едно е да си спал с комшийката, друго е да си спал с Мария певицата да речем. Повече мъж ставаш...

Когато кажеш на певачката "търси си спонсор", ти реално я склоняваш към проституция. Щото гледай сега. Когато си лягаш с някого за материални или финансови облаги (в случая да ти плащат клипове) как се нарича? Проституция. И кой им го е казал? Димитров. Това го прави индиректно един вид сводник. Понеже секса за финансова облага си е точно това - когато получаваш пари за секс си е проституция. 

И от там вече зависи морала. Ако ти е като на Мария...ясно е какво се случва. Ако пък е на Янева...ей това вече е долна мастия. Тази и Мария не успя да я стигне. Марче поне си ходи по интервюта, влезна си и в брадъра и някак си дори с малко участия си имаше контакт (било то и през екрана) с публиката и малкото си останали фенове. Янева не се появява никъде, и то като гледам - направо си е за добро. 

Тя Цура изобщо от какво печели? Да го беше накарала да и направи някакъв моден бранд - няма. Няма и участия. На 3-4 месеца обаче - песни. Платени разбира се от Шиши. И то все такива клипове, дето са си цифра.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 23 часа , retr0 каза:

Щом Камелия не се включи значи има договорка с “Пайнера” да са си в добри отношения, за да не й спре клубовете и на нея. Подлога! Симулира някаква бунтовност преди време, но парите я принуждават да мълчи. “Пия си кафето

с Пайнера, да”.

Къде буташ Камелия в този кръчмарски скандал? Камелия е прибирала 75% за себе си през целия 17-годишен договор с Пайнер, а за днешната звездица Емануела остават само 25%. На колко мислиш, че е била Андра? - като Емануела, разбира се. Затова избяга Андрюша, за пари.

Камелия е много далеч от тези дребни свади. Тя, ако иска да каже нещо намира време и място, огромна трибуна и след това Пайнер никога не правят каквото и да е изявление. Знаеш ли колко се напъваха тук агитката на Глория, Деса и Ивана да ми обясняват 10-12 години как бездарната Кама не може без Пайнер? Забелязваш ли днес как тя направо експрлодира във всякакъв план без Пайнер, а визираните, са направо занулени при Митака? Да им натривам ли носовете сега? - няма смисъл.

Нали няма наивници, които да мислят тук, че Кама ще остави този сеир така да си мине? Спокойно, нека мине време и ще го забие както трябва Митака. Най-малкото може да го попита що така прави с това наивно дете Андрюша, с която едно време щеше да закрива нея? Но няма да го направи сега, защото ще изглежда като адвокат на Андра, като част от тази инициатива на Андра. Ще стане тогава, когато и се удаде възможност да жегне Митака за друго, а към него да добави Андра и празната зала, която разбира се е слабото място на Митко "Пайнера", а не казусът "Андреа". Камелия е гърмян заек и сама си спечели правото, да говори като последна инстанция.

:1000(19):   

Link to comment
Сподели в други сайтове

Кубрат знае ли за този пост? Щото в момента го гледам на живо в студиото на Диема спорт 2, да коментира мача Анди Руис и Джошуа. :thumbup: Андра май му е взела компа и пише ли пише.... :g2:

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , xroflx9 каза:

Някой знае ли световните певици горе долу какви са им договорите? При тях май е 30% за продуцентите и 70% за тях.

Тц, не е така, като при нас е. Знам го, защото миналата зима следих поредицата за онзи, убития черкокож рапър, същата история - имал е проблем с продуцентите си, защото те са взимали повече, а той по - малко.

Така е при доста изпълнители и там, но просто те не говорят за това, защото са си намерили начин да печелят там - имат си собствени бизнеси, рекламни лица са на разни продукти, издават книги, снимат филми/сериали, участват в риалити шоута, продават се всякакви неща със техния лик.  Но, като тръгнат да се разделят със продуценти, и там скандалите са за пари.

Просто при нас певиците си гледат работата, малцина имат и някакъв бизнес или са рекламни лица. Анелия например си имаше съпруг бизнесмен и не беше зле, беше и рекламно лице на различни неща.

Деси Слава например успя сама, но не лесно. Част от успеха и беше това, че напусна "Пайнер" като вече наложено име, голям талант, и хората не я забравиха лесно, тя правеше качествени и музикантски неща, понякога провокативни, но тя винаги си е казвала, че не иска да се ограничава само в един стил,  а и гласът и си го предполагаше - че ще пее различни неща. Трудно и беше, но успя.

Докато Андреа е мега противна, долна, неморална, нормално никой да не я иска. На никой не му се гледа непрекъснато порно и не му се слушат едни и същи неща за секс, за простотии....................

Рени никой не иска да я чува, защото много грозно се изплю върху фирмата, която я направи звезда. Тя нямаше никакви доказателства за сводничество. После се хвалеше, че живеела в бункер в иСраел, пълна смешка.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , retr0 каза:

Тази държавица си се управлява от няколко човека и сегашните събития са твърдо доказателство за това. Мисли си ти, че си свободен, че от теб зависи нещо, че имаш силата да променяш. 
Потресаващо е! Поне Слави Трифонов да се активизира по въпроса, нали е голям пътеводител и почитател на свободата на словото, да покани Андреа, да поговори по случая дори и без да я кани, но не...
Аз наистина мисля, че тази ситуация засяга и нас по много начини, засяга неща, които всеки е изпитвал на гърба си по някаква причина. Най-малкото факта, че един единствен човек говори, а всички други които също са потърпевши си мълчат ме дразни супер много. Вас не ви ли дразни? Не сте ли били в такава ситуация в някакъв аспект? Грозна работа, олицетворяваща манталитета на българския народ - “абе я аз да си трая, да съм си добре пък тоя ако успее да се пребори за нещо ще е супер”. 
Не мога да вляза в положение на когото и да било, заемащ страната на “Пайнер”, не го разбирам! 
Не са за жалене изпълнителите, очевидно живеят живот по-добър от на 98% от хората в България, но конкретно създалата се ситуация е показател за много от причините да сме на дъното в Европа като държава! 

Слави Трифонов е сериозен човек и няма как да покани нестабилен психически човек в шоуто си.

Стига, всички виждат, че Андреа е откачила, че е изгубила връзка с реалността. Дъщеря на богати хора, не е лишена от нищо, нищо не и липсва. Просто няма участия, защото просто НИКОЙ НЕ Я ИСКА! И аз да имах заведение, твърдо не бих я канила! Кой себеуважаващ себе си собственик на клуб ще кани пропаднала женица, която пее с обърнат микрофон, лази по земята, държи се курвенски и сама се излага? Тя няма чувство за реалност - мисли се за мега - звезда, пипа си снимките, защото очаква постоянно покани за участия и проекти в чужбина, мисли се за голямата работа, а реалността е друг.

Колко реално с и феновете? Истинските? Онези, дето ще си купуват албумите и и ще си ходят на участията и? Едва ли са много.

Тя просто си живее в измислен свят, далеч от реалността. Не е останала на улицата, гладна, жадна, гола и боса. Просто няма участия, защото никой не я иска, в чужбина също е реално никоя, просто никой не я иска, а тя си е въобразила, че има вселенски заговор срещу нея.

Деси Слава си имаше участия извън "Пайнер", не е била спирана да работи, това са пълни глупости. Едва ли господин Димитров е звънял на кметовете в цяла България да не я канят да пее на празниците в градовете и селата им. Деси пя за втори път при нас през септември 2008, но за съжаление не можах да изгледам целия концерт, припаднах и ме откараха в болницата.

Просто Андреа няма харизмата и фенската любов на Деси, там е разликата. Деси правеше и стойностни проекти, а Андреа няма нито един.

Link to comment
Сподели в други сайтове

4DF37A6A-1B64-46A0-A3AF-D568163474B1.jpeg.ed2cd171339219aca61154b58bbf07bf.jpegD4520E2E-33AE-4192-9EA5-7BA720361D10.png.fd40fd21aaa210e12f6d9b9de346ac6f.png
 

Кубрат я подкрепи...

4C7DD3C3-260E-43B5-8152-B73819B3DFF9.gif.c876cdf3714d6a7b643709fb78be2828.gif

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Колкото за наркотиците, нямах предвид напълняването,  а треперенето и. Не е болна, най - вероятно прекалява със субстанции, от тях може да се получи треперене, както и да развие психически проблеми.

Не е чудо невидяно, прави като западните си колеги - успокоява се с наркотици. Те водят до треперене, промени във външния вид, например опадане на зъби и коса, психически разстрйства, агресия.

А дебелеенето може да е, защото си похапва много.

Не я съжалявам грам.

Тя просто е осъзнала жестоката истина - че никой не я иска и затова драпа да се върне в "Пайнер" и тормози господин Димитров. Той би трябвало да я даде под съд за тормоз.

Както и Кубрат. Той едва ли се вълнува от поп - фолка, явно Андреа му е хакнала профила.

Тя е за психиатрично освидетелстване. Нейното много напомня на периода на срива на Бритни.

А колежките и си мълчат, защото просто я виждат какво куко е, вероятно и тях е тормозила.

Link to comment
Сподели в други сайтове

това е скандално !!

 

Цитат

А относно съобщенията, които ти написах бяха с цел да се примирим ! Но не и да се върна в залязващата ти фирма ! Исках да ти дам процент за да ме оставиш да пея и да не заплашваш заведенията да не ме канят.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нова версия за ексклузивния скандал:

Андреа е искала да участва на концерта с надеждата да се завърне в Пайнер, но е била отрязана и заради това е изляла злобата си срещу него.

След 9-тата минута:

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Beat. каза:

Нова версия за ексклузивния скандал:

Андреа е искала да участва на концерта с надеждата да се завърне в Пайнер, но е била отрязана и заради това е изляла злобата си срещу него.

След 9-тата минута:

 

Жестока е Елза! Икона!

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 13 часа , omline каза:

Егати - ни дума, ни вопъл, ни стон никъде за вчерашните събития. Имаме ли поне ние снимки на постовете?

Пфф. Мили дежа, не си мислете че има някакво информационно затъмнение над тоя скандал, само щото Дора била извадила кирливите ризи на Митьо Пайнера и Цура. 

Истината е много по-елементарна - никой не се вълнува от чалга, обичайните най-жълти сайтове вече отразиха квото имат да отразяват в тоя, сички останали просто няма да напишат и два реда, дори Дора верно да пусне порното с Гнома. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Е какво отразиха? Отразиха само първия ден, престрелките с Галин и до там. Тия сторита , в които е намесена Янева защо да не са отразени? Сайт като hotarena би изригнал мощно при други ситуации, сега - мълчание. Отразява се само в негативна за Андреа светлина - че е интригантка, че завижда на колежките си и т.н. Е, и Кубрат я подкрепи. Какво стана?

Никъде не виждам да са отразили сторитата, в които са намесени турнето, Lafka, Оцко, Кости, Янева и намека с прасето. 

Смятай какво влияние има Пеевски. Едно е да си свиня с пари, друго е да си баш командир на медиите. Много е грозно, долно и гнусно да се говори за свобода на медиите при това положение.

Сайта на Георги Гюзелов (менте PR) Secret.bg пък отдавна се ползва (може би от Митко, както намекна Андреа) за нападки срещу нея - обработени снимки, та обработени снимки. Не снимките, тя и по клиповете се стеснява, разтяга и т.н. Ма това вече стана банално и изтъркано. Фотошопа на живо е по-голям резил - Преслава не на снимка, а направо на живо се опитва да заприлича на Галена. "Пиян" пък като клип много напомня за "Бонбони" на Цура. 

В същия сайт на Гюзелов не спират през седмица да се пишат анти-статии против Анджелина Атанасова (плеймейтка от реколта 2017, когато спечели Капчикова). Значи не ги интересува скандала покрай Андреа, но този покрай много по-неизвестната Анджелина видно ги интересува повече? Квото им се плати и им се кажи, това пишат. Деси Димитрова (от същия плеймейт) най-редовно поне 3 пъти на седмица се разписва с някоя новина - каква рокля имала, кога пръднала и къде ходила на почивка. Видно Деса и Анджелина са по-интересни от Андреа и Димитров. Ай, стига бе...

Такива долни подкупни жалки форми на "медии" никъде ги няма.

Относно спонсорите да добавя, че те би трябвало да са работа на фирмата, а не на изпълнителите. Рекламодатели би трябвало да се свързват с фирмата, да сключват договори и да рекламират в клипове, продуцирани от компанията. А не да им се казва "търси си спонсор", сиреч "търси си е*ач". 

Не знам какво се опитват да изкарат Андреа долна интригантка и завистлива към чуждия успех. Какъв успех? Андреа над 10 години е на сцена, на какво да завиди, на Теофиков с 10-те песни за 1 година или за бездарното (поредно) синче на Стораро? Когато колежките и гледаха клиповете с отворени усти Андреа вадеше нови и още по-добри. На кое да завиди?

Плюс това е факт, че е може и да се събличаше, може и да правеше доста скандални и пикантни неща (което е нормално в шоубизнеса), но 13 години с един мъж...по-добре да те спонсорира собствения ти баща, който наистина ти дава парите от сърце, за да ти помогне като баща, отколкото да ти лепят столевки по челото, докато те оправят отзад...

Какво лошо има, че баща и е дал тласък в кариерата? На Тита кой и го даде? (тласъка, не това, дето си мислите, ха-ха). А на Гери-Никол бащата адвокат? На Фики? На Емрах? На тая новата "надежда" Даниела Пирянкова, която няма дори легална възраст , за да работи?

Какво лошо има родителите да помагат на децата си? А по-добре ли е същите да ги перат отзад и в устата дебели мазни чичковци? Когато баща ти даде, това е от сърце , за види детето му успяло, да се развие, да му даде един начален шут. Когато ти ги дава една свиня е за да задоволи егото си , че му е лапала еди коя си певица. В този ред на мисли чести и прави и на Рени! Бункер, мункер, поне не е преследвала съмнителни милионери. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...