Jump to content


Емрах и Алисия - Душо моя


Препоръчани коментари

Алисия ли е виновна това да ми хареса, не знам. Не очаквах даже дует да пуснат, но не се учудвам! Видеото много ме изкефи, песента също е интересна и ми допада. :)

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Хубава песен, но еднаквите мелодия на Даймънд започват да писват. Протитипът е добър, но не може да слушаме едно и също толкова пъти.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Дуетът с баща му звучи 100 пъти по-хитово от този. Нямаше никаква нужда от тази песен, още повече, че само за месец се включи в две други. От толкова бълване и накрая се получава това "нещо".

А и защо на плочката пише само "Планета ТВ", а не както на другите песни на "Планета Пайнер"? На песента с Тони Стораро, който също не е от компанията, си пише "Планета Пайнер". 

Link to comment
Сподели в други сайтове

"Акула" и "Тръгвай си" ги инспирираха за години напред, не знам кое подред копие е това, тук вече й целия ефект е търсен. Както и да е, готини са, Алисия си е класа, и тя избърза с нова песен, има си голям хит в момента, Емрах и той донякъде. Определено "душо" е скандално, никой не се обръща така към човека до него... Емрах е готин иначе, има нещо в него. Песента не е лоша.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Доста ми допадна и като песен, и като клип, браво! Емрах изглежда потресаващо обаче - каква е тая прическа? Мяза на излизано от майка си теле. Ясно защо Ася не отговаря на геронтофилските му мераци.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Заглавието е смехотворно. Алисия е супер яка, а Емрах е наистина много противно келеме в тая песен, изглежда много мангалско и евтино. Само в кадрите дето са на дивана изглежда адекватно. 
Иначе хитово звучене, нямам забележки там! 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...