Jump to content


Online: Азис - Циганче


Препоръчани коментари

Смятам, че и тук няма да му се получи. Вече съвсем залитна към циганската вълна и в стремежа си да се хареса на мангалите по целия свят ще изгуби масата българи, които го харесваха. Почти се е слял вече с Роксана, Силвър, Аднан и разни такива, които ги слушат само малцинството.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не ми харесва, едва ли много ще се открият в този текст... Освен това тези комплекси ме дразнят, много говори по темата последните години и вече всичко си каза. Предната песен беше много красива, не стана хит, тази изобщо пък не я виждам, а и не става 5 години в един стил. Кючек / кръчмарска балада редува, а се надявах да направи пак нещо различно...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Циганска версия на “Няма такава жена” на 100 Кила хъ хъ.. Бива я, но предпочитам Цвети Янева.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не е мой тип песента. В текста едва ли много хора ще намерят себе си, като музика не е нито за дискотека, нито да си я слушаш в къщи. Според мен не му се получи този път. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не ми харесва. 

Стана банално вече - първо бяха правата на различните, сега циганите. И общо взето - едно и също. Достатъчно беше, че изпя тази песен

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Най - пренебрегвания и най - осъждания просто. Педераст, циганин, самотна майка и същевременно самочувствието до небесата. Е, писва. Не му отива да го играе на такъв. А, всички знаем, че не му и пука. Пари от това няма да изкара, на какво се надява? Избухна с едно "Хабиби" и това си беше. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Какви са тези хвалби в коментарите под клипа, Азис пусна поредната негова песен за циганье, с текст и аранжимент от Хабиби. До болка познат проект, но понеже е Азис и гласът му е харесван от милиони, ще стане хит. Плюс е, че има подкрепа от ромското население.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ох, малко в повечко ми идва вече тая фалшива съпричастност, която демонстрира Азис към различните и дискриминираните. Аз съм ок с това да се правят песни с послание, да се засягат социални теми, да се защитават каузи и нечии права, но когато това е искрено и от душа. При Азис лъха на фалш и ПР. Пак да си излъскаме имиджа ... 

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Link to comment
Сподели в други сайтове

На мен ми е смешно и забавно, докато гледах, слушах. :D  В стремежа си да обхваща и показва социални теми от ежедневието, започва да става банален. Циганска му работа. Въпреки идеята му да изглежда, че прави нещо много сериозно, изглежда смехотворно. :D 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...