Jump to content



Online: Емилия и Денис Теофиков - Тръгвай си


Препоръчани коментари

Не мога да повярвам, че в поп-фолк музиката има проект, в пълния смисъл на тази дума. Всичко е измислено от-до, няма слаб момент, наистина. Емилия тази година надмина себе си и може би й е най-силната. 

За Денис мнението ми е едно и също от самото начало - роден да бъде звезда!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Значи тази Анастасия е скандално добра, мислех, че няма да има кой да сравня с Мариета, но се появи тази жена. Какви текстове, да даде малко пример на Петя Радева как се прави... Това за бащата и майката дето е във втория куплет е такава десятка, евала!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това, което направиха Емилия и Денис за попфолка не може да се опише с думи. Наистина счупиха стереотипи, смачкаха рекорди, прегазиха конкуренцията като с танк. Всичко е уникално - песни, клипове, концепция. Заслужават си успеха. Това е пример за начина, по който трябва да се работи в чалгата. Подобно нещо не се е случвало от дуета на Криско и Слави, че и тогава не беше чак такъв фурор. Взривиха държавата, както никога никой не го беше правил. 

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Доста сме емоциоанални, не трябва да се прибързва, Слави и Криско беше нещо твърде неочаквано и въпреки тъпата песен, трудно ще има аналог скоро. Но да, това което прави Денис с четвъртата си песен и Емилия в 20-тата си година на сцена е наистина впечатляващо.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много, много добре! Браво и на двамата, идеята с двата клипа е страхотна и е реализирана по най-добрия възможен начин. Само хубави коментари прочетох за проекта. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Stela каза:

Отвяха ми главата с тази песен... Уникална е! Много, ама много по-добра е от "Акула".  Клипа също много ми харесва. Денис Теофиков е новата голяма звезда на фолка, браво на това момче! Въздейства страшно много с този глас и начин на пеене. Всичко е без забележка. 😍:Vishenka_05:

Подкрепям! :Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Част от текста е копиран от сръбската песен - "Сузе бисери" на Шемса: "Да су сузе бисери богатство бих имала"

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Link to comment
Сподели в други сайтове

Очарован съм, Емилия е моята любимка след Камелия, но нейна песен не ме беше впечатлявала скоро, а тази ме хвана от първото слушане. Не мога да спра да я слушам всичко е 10ка! БРАВО!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ще излъжа ако кажа, че я чух цялата, както и Акула повече от 1 път доброволно - всичко е а ла София ден и нощ, но още по-аматьорско, не знам защо хората като видят някакви диалози в клип и веднага почват да припадат и да слагат етикет "качество". Това е всичко друго, но не и качество. И двете песни са тотален шит

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Силнооо - мисля че  това точно описва цялостния проект от 2те песни и клиповете! Емилия тази година е конкурентно способна дори на Галена. Браво!

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Vancho каза:

Денис прави песента. Не се заблуждавайте, че някой се вълнува от Емилия. М/д е ужасна актриса. 

И все пак се опитва жената да внесе нещо ново в проектите си.

Link to comment
Сподели в други сайтове

“Акула” ми харесва много повече като песен, но и тази не е лоша. Емилия заслужава поне една година да е номер 1 по всички параграфи. След такова силно начало за нея тази година, ако се реши на концерт, според мен ще има доста интерес. 

879836.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...