Jump to content



Online: Емилия и Денис Теофиков - Тръгвай си


Препоръчани коментари

Не очаквах продължението да е толкова изкъртващо като първата песен, но...просто евала. Това е наистина проект с концепция - чалгата има нужда от такива. Интересът е брутален. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Акула си остава топ. Диалога им ми се стори малко стил индийски сериал: чакай да ти кажа аз съм ти майка. Ава как? Аз съм твой дядо- същия стил. Първия клип беше много по-як и замислен. Мазния отсвир разваля песента 

А кого гръмнаха?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Честно казано не ми харесва повече от "Акула" нито като видео, нито като песен обаче финалът беше доста силен! Много ми допадна това, че е проект с концепция и дори да не ми се струва нещо повече от първата е песен която все пак е хубава, видеото е добро, ще има интерес и го заслужава. :) Да, Емилия тази година пуска хубави неща, но това не е нещо ново, тя си е име все пак.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

БРАВО НА ЕМИЛИЯ! След кратката пауза се стегна и им отвя главите, ето такива песни трябва да се правят. Денис има уникален глас, чака го голямо бъдеще. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Отвяха ми главата с тази песен... Уникална е! Много, ама много по-добра е от "Акула".  Клипа също много ми харесва. Денис Теофиков е новата голяма звезда на фолка, браво на това момче! Въздейства страшно много с този глас и начин на пеене. Всичко е без забележка. 😍:Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Браво Емилия. На 20-тата година от кариерата си да вади такива проекти е уникално. Това е поп-фолк и качество, което трябва да се предлага. Денис е чудесен също. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Разбиха, просто разбиха, толкова съм възхитен от всичко, песента е убиец, брутална е. Така са я изпяли, настръхвах на хиляда места. Хората масово коментират по същия начин, не съм бил толкова горд с нея от "Обичай ме"!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много се кефя, че чалгата мачка. Песента е един път. Ще минат рекорда със сигурност. А след няколко дни сигурно Галин и Азис ще го подобрят. Галка сега ще се амбицира още повече за следващите песни.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Точно, нека има повече такива проекти, за да се създаде голяма конуренция и да смачкат. Тази година ми е любимата, толкова силно не е било, телефонът ми е пълен от-до само с поп фолк. А тази песен ще стои там поне година на repeat.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...