Jump to content



Eмилия и Денис Теофиков - Акула


Препоръчани коментари

преди 1 час , MrKidGSA каза:

И на мен ми харесва повече от на Галена и Миле. Няма го онзи банален мазен отсвир. Браво, нека се правят повече такива готини поп-фолк песни. 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Типично за Емилия, дуетите й винаги са много силни и няма слабо. Теофиков за пореден пък доказа и дава заявка, че ще бъде една от звездите в чалгата.

Клипът е добър, но някои диалози, са напълно излишни. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Браво, Емилия!!!! така се прави, както едно време, спомняш си май.... 

песента беше уж продължение на дуета с Борис Дали, защо го е сменила с тоя... 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Значи, целият клип крещи "парите не са всичко", "любовта не се купува" и такива клиширани фрази и идеи, и накрая видеото завършва с бандата на Емилия, която гепи бижуто на новата изгора на мъжа ѝ.

Текстът е банален, мелодията е слушана. Не ме кефи видеото. Много малко им се получават клиповете със сценарий.... изглеждат аматьорски, зле заснети, някакви смотани хотелски стаи с лукс по бг стандарт, някакви актьори, дето ни е втръснало от тях, снимани по екшън сериали и всякакви риалита, репликите им са заучени и изкуствени. Емилия може и повече от това.

И докога този младеж ще го ползват лелки вече и ще пеят колко го искат и как им е зле без него? Не може такъв дует да е силен, няма как да представи адекватно идеята на текста, на авторката и изобщо цялата концепция се губи някъде.

 

А относно фразата за Царево, която развеселява тука всички, правилно щеше да е ако беше казал старото име на града Мичурин, защото Царево му от 1991-ва. Щеше да има и повече тежест, понеже звучи смешно и не толкова известно.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много яка песен и клип. 

Обаче Емилия ме дразни. Не знам защо ми е някак неприятна - и като поведение, и като излъчване, и начина по който говори.

Винаги ми е изглеждала като жена, която демонстрира фалшив морал, принципи, класа, а в същото време е пееща златотърсачка, на която мъжете й сервират всичко на поднос.

Не искам Денис да прави дуети с пенсионерки. Искам самостоятелно парче.

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Donatella каза:

вие собре ли сте ? тази песен няма как да е над 'Добре ли си '' 

Парчето е по силно и хитово реално, но нито Емилия е Галена, нито Денис-Миле, така че по гледания на дали ще ги догонят. 

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

В този клип повече заложиха на актьорската игра. Малко гадно ми стана за Еми като видях Башар как я метна върху масата. Песничката е ок, хареса ми много. Надявам се следващото парче да е още по-добро дори и от това.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 1 час , meleto каза:

Да махат от тренда Галена. В тази песен и клип е истината.

Иска ти се. :D

Яка е песента, особено където пее Денис много ме кефи. Гласовете им си пасват. Клипа също е добър, но началната част ми е леко смешна и излишна. Харесва ми, но можеше текста да се изпипа повече. С Цветелина дуета беше по-голям бум. Мисля си, че продължението ще е по-силно, особено ако е балада. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента е добра, спор няма ама да звучи различно от масата песни - ай си*тир :laughing:  Пашев се надушва от километри, стига сте се филмирали напразно! :no2:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...