Jump to content


Препоръчани коментари

Всичко за турнето в тази тема!

Много нови изпълнители ще бъдат част от любимото лятно турне

Любимото лятно турне обединява най-актуалните изпълнители. Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръща за четвърта поредна година с най-успешните и популярни български изпълнители, за да завладее лятото на хиляди фенове. Тази година Coca-Cola и The Voice обещават още повече изненади, незабравими моменти и емоции, както и ексклузивни срещи със звездите от българската музикална сцена.

През 2019 г. към най-голямото лятно музикално турне ще се присъединят много нови артисти, които ще зарадват своите почитатели.

Coca-Cola и The Voice отново ще подкрепят българските изпълнители и музика, давайки възможност на едни от най-добрите ни артисти да представят не само утвърдените си хитове, но и най-новите си проекти.

За поредна година Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще обедини меломаните и ще завладее тяхното лято, защото именно музиката е това, което свързва всички.

През 2018г. любимото лятно музикално турне зарадва рекорден брой фенове – повече от 220 000 души станаха част от незабравимото преживяване. Над 840 минути завладяващи емоции очакват почитателите на българската музика, а през кои градове ще мине турнетои какви са изненадитепредстои да разберем съвсем скоро.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

В Горна площада се пръскаше. Супер много хора! Иначе мина вяло като цяло турнето. Хората чакаха Криско, Дара и Павел и Венци. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Роско каза:

В Горна площада се пръскаше. Супер много хора! Иначе мина вяло като цяло турнето. Хората чакаха Криско, Дара и Павел и Венци. 

Изпълнителите като цяло са същите като миналата година. А някои, като Филева, ще участват на две турнета... също и на One Love Tour. Интересното е, че Гери Никол са я отсвирили отвсякъде. Вече два провала, при положение, че пуска песни на половин година. Сега доколкото чух, щяла лятото да пуска нова. Явно е разбрала, че бозата й Шефе, шефе няма да я бъде.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...
преди 1 час , meleto каза:

И Дара пее някаква нова песен "Дарби" или нещо от тоя сорт. Скоро ще излезе клип.

Песента излезе, просто още клипа предстои. На наградите на БГ радио нали я пя. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Ходих в София на 14.09. Ето и какво забелязах:

1) Eва и Йоана бяха освиркани от няколко групички.

Ева беше доста фалшива, но пък танцуваше добре. За да изпълни цели 2 песни, трябваше да направи кавър на песен, която само тя си знаеше коя е.

Йоана също заложи на хореография. Дали покрай освиркването на Ева и тя намаза. Но една идея по-слабо.

Балан счупи традицията на освиркването. Той тръгна добре с танците си, обаче, последната му песен е доста зле. После изпя и още една по-баладична, преди която обясняваше нещо за приятелката си, но никой не го отрази. Като цяло - доста слаб прием. Освиркванията бяха сведени до минимум.

2) Някои изпълнители заложиха на миналогодишния си микс и изобщо не бяха променили нито сценографията, нито миксовете.  

3) Женската половина изпълнителки изглеждаха ужасно.

4Magic следваха. Бяха доста сковани и въобще не им се занимаваше. Имаше избухване на "Вечерай Радо", а "Колко ми липсваш" беше добре приета. Вече при тях имаше само пеене, без освиркване.

4) СУма ти изпълнители заложиха на дуети и колаборации, но партньорите им ги нямаше.

Алма. Изпя си двете песни.  На хората им беше безразлично. Танцуваха си. А тя беше адски притеснена и скована, но пробва да танцува като в клиповете. Изглеждаше зле.

TRF. Миналата година с Вирго подгряваха. Сега беше по-напред, но пък Вирго липсваше по някаква причина. Ей тука е тъй си е хит, не че с някакъв съществен прием, но все пак. Момчето пя и други песни, но доста по-слабо. Даже след като откри с Ей тука е тъй, стана досадно.

Чоко. Има добро поведение на сцената, имаше истерия. Най-добре му се получи с Анаконда. Песента с Анти също е хит. Черешката звучи зле на концерт, но имаше приличен прием. Като цяло тук имаше по-силно избухване от при 4Magic.

Михаела Филева. Тази година ми беше скучна. Някакви нови песни, които не са много популярни. Иначе, изпя и "Без етикет", "Инкогнито", които си се пееха. Също завърши с нова версия на "А дано, ама надали". Странно за мен, не изпя Цяла нощ. Добре я приеха, без излишен ентусиазъм, но пък добре.

Алекс и Влади. Толкова са зле горките. Пяха на живо. Обаче микс от 100 песни и нищо не се отличи. Много тъпо, че не изпяха Лов Стори. Затова поне "Имаме цялото време". Като цяло никакъв прием. Поне викаха в началото и в края.

Тита. Все повече прилича на чалга гърла. Тя изглеждаше най-добре от жените. Освен това, отново беше ударила една стограмка за отскок, както миналата година и опитваше да говори нещо. Не може да се отрече, че всичките й песни бяха с топ прием. Дори Късай, която е супер стара. Може би само Първа среща не беше кой знае с какъв прием. То май само тази песен беше нова в микса й. После се появи на сцената с Криско и пяха Искаш да бъдеш с мен. Антилопа е гига хит все още. Една от най-добре приетите.

Михаела Маринова. Визията й беше покъртителна. Такъв тежък грим. Ужасно изглеждаше. Пя каквито песни имаше, като Стъпка напред липсваше. Но пък беше набутала Тиемпо, Очи в очи. Еми... не са някакви съществени хитове. Слабо се пееше на тях. После излезе с Павел и Венци Венц да пеят Листата падат. Една от най-добре приетите песни.

Дара. Тук беше избухвацията на вечерта. Много по-различен прием от миналогодишния. Нямаше нито една песен от микса й, на която да не се пееше с пълно гърло. Дарби си е стабилен хит. Тя се отличи с най-силен прием. Но и тя като визия беше доста мършавичка.

Павел и Венци Венц. Същата сценография. Същият микс. Всичко, което пяха е отпреди 2019 година. Само по татуси, Фейк профил, Се таа брат им е най-големият хит и беше с топ прием. Изглежда, че са заложили на стари песни, за да си осигурят добър прием. Поне спестиха висене половин час, просейки си бис, както миналата година стана.

Криско. Най-силният прием на вечерта, безспорно. Въпреки, че Дара беше много близо. Всичко му е хит - Базука, дуетът със Слави, Да или не, и тн. Имаше бис, първо по име и после за още. Герой я изпълни с Павел и Венци Венц и също е здрав хит все още. Но като, че ли Да или не не беше с топ прием.

Като цяло:

  1. Криско
  2. Дара
  3. Тита
  4. Павел и Венци Венц
  5. Чоко

Песни:

  1. Се таа брат
  2. Листата падат
  3. Антилопа
  4. Дарби
  5. Късай
  6. Базука / Да или не / дуетът със Слави
  7. Герой
  8. Анаконда
  9. А дано, ама надали
  10. Вечерай Радо

 

На живо бяха: Ева, Йоана, TRF, Choko, двете Михаели, Павел и Венци, Криско, Дара, Алекс и Влади. Другите на плейбек.

Посещаемостта беше поне 2 пъти по-голяма от миналата година. Дори на Криско нямаше велико изнасяне, както миналата година. Ако миналата година имаше 5-7 хиляди души... Този път беше по-голяма блъсканица, несъмнено. Имаше доста хора, които стигаха почти до Президентството (естествено те бяха групички, но миналата година площадът беше наполовина пълен, какво да говорим  посещаемостта да стига до извън него). 

Що се отнася до аудиторията - предимно 8-16 годишни. Естествено, прокрадваха се и по-големи, дори и 60+. Доволно пушеха трева и смърдеше. По едно време се чудех дали миризмата на пържена риба или марихуаната ми бяха по-противни. Но си се забавляваха децата, няма спор. Даже въпросното освиркване беше така за забавление.

Концертът беше по-добре от миналата година, но като песни - няма актуални топ хитове. Масово стари песни бяха с топ прием.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Току що, Vancho каза:

@meleto затвърждаваш наблюденията ми, че тая година Дара и Гери са над Тита.

Чоко на колко години е? Изглежда някъде 25+...

За Гери-Никол нямам наблюдения, но е факт, че Тита няма хит тази година. Може би само забравената песен с Боро 1. Чоко е на 19 или 20. Пикпук също е на толкова.

Link to comment
Сподели в други сайтове

От 15.09.2019 г. от 17:15, meleto каза:

За да изпълни цели 2 песни, трябваше да направи кавър на песен, която само тя си знаеше коя е.

Да не е тази?

Чоко прави 20 другия месец, но прилича на по-голям, да.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Blueberry каза:

Да не е тази?

Чоко прави 20 другия месец, но прилича на по-голям, да.

Оле да... това е. Никой не я знаеше. Някога съм я пускал, но я бях забравил. Помислих, че кавър пее, защото миналата година Йоана и няколко други изпълняваха кавъри.

Освен това, балетът беше потресаващо зле през почти цялото време, но прическите им напомняха на Адриана, докато беше с розова коса :D 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...