Jump to content


Майкъл Джексън: педофил или жертва на алчни родители?


Отговорете:  

29 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Не знам дали трябваше да има анкета, но все пак реших да рискувам...

 

Правя темата по повод нашумелият документален филм Leaving Neverland, в който двама мъже разказват за сексуалното посегателство от страна на Майкъл, когато са били деца. Става дума за класически случай на grooming, в който възрастният примамва децата, създава контакти с тях, настройва ги срещу родителите им и има сексуални отношения с тях- без те да са били "изнасилвани" и да осъзнават случващото им се.

 

Напомням, че те не са първите, които повдигат подобни обвинения - още през 1993 година семейството на Джордан Чандлър повдига обвинения за сексуално насилие срещу Майкъл Джексън, а делото е прекратено след извънсъдебно споразумение при което Майкъл заплаща на семейство Чандлър 23 милиона долара.

 

Мнозина обаче се съмняват в това, което двамата герои на филма - Джеймс Сейфчък и Уейд Робсън - споделят и твърдят, че искат само слава и пари.

 

Вие от кои сте - вярвате ли, че Майкъл е бил педофил или смятате, че е жертва на родители, които искат да спечелят пари на негов гръб?

 

Филмът Leaving Neverland можете да намерите в Zamunda с български субтитри. :) А ето и интервюто на Опра с участниците и режисьора.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

 

Решил да рискува, с кое, с няква тема за човек,който не е измежду живите.. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

 

Излишна тема. Нека се затвори.


 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Първо съм момиче. Второ "рискът" е в това, че много хора биха дали вот "не", без да са се информирали, но ми беше интересно да видя резултатите.

А относно това защо съм пуснала темата - изписахме няколко поста за това в общата тема тук в раздела, реших, че може да го отделим в отделна тема. Стига всичко се е събирало само по чатовете и скандалите.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Хората сме мръсни мекотели. Какво ли няма да направим, за да затрием по успелия и талантливия.

Изгледах филма. Направен е майсторски и много добре манипулира. Ако не бях фен на МДжей и не се бях поинтересувал от факти около въпросните 2 жертви, и аз бих повярвал на драмите им. Порових се у във форума на Мадона и Майкъл Джексън и там има доста интересни факти.

 

Аз не вярвам, че е бил такъв човек. И други хора, които са били деца и част от живота му, споделиха техните разкази, в които Майкъл е герой, но техните гледни точки не са включени във филма. Разочарован съм от ХБО. Дано МДжейЕстейт успеят да ги осъдят.

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Единственото, което леко ме смущава е въпросната рисунка на Чандлър. Ако наистина съвпада със снимките на п*ниса на Майкъл, то това ще означава, че момчето е виждало Майкъл гол ... което е странно и подозрително.

Това че е имал и книги с голи момченца също леко ме притеснява.

 

И все пак не вярвам, че е истина. Поне докато не се появи рисунката и снимките.

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Link to comment
Сподели в други сайтове

Попаднах на тези две видеа.

И аз вчера ги открих и изгледах. Много подробни, аргументирани и интересни, съветвам всеки, на когото му е интересна темата, да ги изгледа. Това, което ми беше най-интересно и не знаех, е, че ако Майкъл беше загубил гражданското дело (наказание: пари), след него следва криминално (наказание: затвор) и заради това на всяка цена са стигали до извънсъдебно споразумение.

 

Момчето между другото спечели първия сезон на "Къртицата" и още тогава блестеше с интелект, надявам се да успее да си развие канала, защото е нещо интересно за ютуб. Сега с клиповете си за Кобрата започна да добива популярност,

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...