Jump to content


Online: Крум и Анелия - Обичам те


Препоръчани коментари

Дали Шононо няма сестра-близначка, която успоредно с нея снима клипове и записва песни, за да се покрива нормата от поне една нова клипирана песен на седмица?

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

"Искам, искам, искам да ме гледаш все така, как умираш да ме имаш точно тук и на мигаааааааааааааааааа....." - Андреа - Искам, искам!!!

Вече започнаха да се повтарят! Песента им е почти същата като на Андреа, която пък е с в пъти по-силни отсвири, тук тия са гадни, но важното е, че точно "Искам, искам" си запях на припева, който между другото не е никак лош, но просто звученето е като от 2013 и нещата се изтъркаха. Смятам, че е опит на Крум да направи някаква по-известна песен покрай Анелия която пуска страшни песни и хитове, но едва ли ще се получи..... Иначе добър, но познат опит!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Биолчев много го харесвам и песента не е лоша, ама Крум винаги ми е бил противен. Разваля всичко. Анелия е топ! Да взема и аз да й предложа един дует, като гледам няма да ми откаже.

Link to comment
Сподели в други сайтове

На припева Анелия ми харесва, но останалото е някакво... слушано, изтъркано. И Анелия наистина е полудяла, не е като да свърши света и да трябва да издаде още един нов албум до края на лятото. :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента е много добра!!!Така не ми харесвала песен на Крум от периода му в Ара "Нищо не знаеш","Майната ти"...,а при Анелия от "Дай ми още"!
Link to comment
Сподели в други сайтове

Нова седмица, нова песен на Анелия :D

 

Изненадан съм, нискобюджетно, но ефектно и приятно видео, приятна песничка, която прилича на смеска между "за да ме имаш" пак на Анелия и Андреа, и на "Искам,искам", отново на Андреа. Но в никакъв случай не е лоша.

 

Анелия и Крум имат опит в обръщението на "бе", не е случайно това в текста - в "Забрави" на Крум ft. Анелия тя пее "виж момче, пак по мен, ще тичаш, БЕ", та не е случайно и новото "трябваш ми БЕ, ей!" :D

 

Хареса ми песента. Не е брутален хит, но е умерена и приятна. Егли има готини, живи аранжименти, Биолчев е топ композитор. Дето ми викате, че съм негативен.

 

Ми ето, тук не съм. Хареса ми. Предната със Сузанита беше отвратителна, мазна и безсмилена, само заради името на малката пикла.

 

А някой да има номера на Анелия да и звънна да направим дует? Виждам не отказва...

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Изпяла е един наглед супер клиширан текст, а му вкарва такова чувство тази жена... Магия има в гласа, на това се дължи успеха, който е с нея вече 16 години.

 

Крум е по-обикновен, но става. Доста хубава песен.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 11 months later...
  • 4 weeks later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...