Jump to content



Препоръчани коментари

От 10.01.2021 г. от 8:06, Runevski каза:

Като пропагандираше сръбска музика у нас не беше ламтеж по чуждо. Двуличница.

Link to comment
Сподели в други сайтове

От 10.01.2021 г. от 15:06, Runevski каза:

Вече са достъпни интервютата за радио “Гама” и вестник “България днес”. Както и “Вечерта на..”:

 

 

 

 

От Рени лъха естраден ентусиазъм, а Борис ще заспи всеки момент... Потрес. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Рени продължава промотирането на “Момино цвете”, която за месец генерира 300К преглеждания общо от FB и YT, 3К споделяния и близо 15К харесвания. Отново в трите ни национални телевизии, че и в словенско радио.

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

От 30.05.2021 г. от 18:55, adorable каза:

Примерно, колкото и да ми е анти Мон Дьо, вчерашното му интервю с Рени имаше и интересен дискурс. Като захапа темата за мъжа си, вече ми призля, но после стана дума за войната между Израел и Палестина, за Хамас... - каза доста интересни неща в тая връзка. Значи можело. Ама той самият я попита.

Пусни си на 14:10 предходното и интервю. Има доста интересни интервюта, дори изцяло посветени на тематики, различни от музика, които дори аз съм намирал случайно - като това например. Но в повечето случаи използва ефира за реклама на новите си проекти, иначе с тези лични впечатления от света и богат житейски път, съвместно с дар-словото и, може да излезе от рамките на типичното интервю.

преди 32 минути, DarkChild каза:

Още нещо се сетих. Рени е била беквокалистка на Ритон навремето. Дали не може да я видим на Евровизия скоро с продуцент ФилиПП? Ще разбие с нещо а ла Искам бебе от тебе.

Преди години я поканиха да е част от журито, избиращо песента ни за Евровизия, коментирай! Малко след това щеше да участва с тази песен, но тогава не участвахме и мина между капките, а е уникален проект. 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, pacho каза:

Но по-добре в края на рециатал си Глория да изпее "Ти си мой грех" и тогава да се качи Брена на сцената. Искам я в Гранд.

Ти я искаш, но те нея не! Шегувам се, просто намерих една тематична статия. Коментирай, че Пайнер са се натискали да издадат сръбски албум и на Глория, но са им казали че нямат интерес! 

ABCDBA9C-3EC1-4146-B498-B7D700FFE724.jpeg

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Runevski каза:

Ти я искаш, но те нея не! Шегувам се, просто намерих една тематична статия. Коментирай, че Пайнер са се натискали да издадат сръбски албум и на Глория, но са им казали че нямат интерес! 

ABCDBA9C-3EC1-4146-B498-B7D700FFE724.jpeg

Защото всичко в Култ е самата истина.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Andrew Cunanan. каза:

Много харесвам Ренет като творчество, но това, че си оставила кариерата едвали не в зенита, за да замине в Израел, е много далеч от истината. Последната й силна година в творчески и кариерен план е 2007-ма, в резултат на което напълни два пъти НДК през 2008 и направи доста добро участие във Великолепната шесторка, след това е тотал щета отвсякъде. Нито имаше дори средно популярна песен, жанрът много се измени, дойде времето на дискотечните комерси, а след това и на ютюб ерата, а тя беше доста отдавна изпаднала зад борда. Така че и да не беше заминала за Израел - пак щеше да е на горе долу подобно ниво. Ивана и Глория са по-адаптивни дори от нея, макар и с не популярни песни правят около милион гледания и си имат участията и феновете. Докато Рени ги загърби.

Рени отиде в Израел точно в подем. Тъкмо задвижваше колелото отново и се беше разработила. От август 2010 до април 2012 има една детска песен и две неклипирани - стара нейна сръбска балада с български текст и опит за комерс. Оттърсването и от поредната пауза беше, когато пя в Арена Армеец първа от жанра, записа 5 нови и различни песни и направи ефектна фотосесия. Две от тях са балада и социална песен. Точно когато се премести излезе цялостния продукт - последния и албум. Пролетта прави поредно турне в САЩ, а у нас се зашумява, че се е омъжила тайно след което се появява като булка на живо по Нова ТВ. 
 

Пилотен сингъл беше “До зори”, която като песен не се открои, но пък клипа е попадение - сменя десетина визии и има не драматичен сюжет. След това пусна клип на “И нея купил си с пари”, която се забеляза и хората си по припомниха за нея. Отдавам го на интересната комбинация стойностен текст за наболял обществен проблем и игрива мелодия с жив инструмент - Гъмзата с трумпета. Паралелно хората харесаха и Бях на ръба, на която към края на годината пусна и клип, но малко закъсня с него заради разстоянието от Израел.
 

И така в разгара на лятото, когато повечето полета за изява са в лятна ваканция, а организира преместване в друга държава, албума остана без никаква реклама и промоция. Но реално толкова активна година не е имала от 5 години (2007). Така че ако беше продължила в този дух щеше да е в неин плюс, но тя си причини поредна пауза, този път фатална. Всъщност това беше и фаталният и 13 диск в кариерата 😀

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 51 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ако Рени имаше възможността да бъде на Пайнерските турнета и акъла да прави по някой тук-таме хит, сигурно щеше да е в една лига с Камелия. "Като птица" и "Влюбих се опасно" щяха да са много по-големи хитове днес. Ама пуст късмет!

Ако имаше турнета през 1999, 2000, 2001 и 2003 не ми се мисли колко по щеше да бъде. Но тя сама си правеше изявите. ‘99 е на турне с Деси и Петра, ‘01 има самостоятелно турне, а скоро четох и за такова година по-рано. Като прибавим и двата самостоятелни концерта, смятай. По това време сборните концерти бяха супер успешни, но тя избягваше масовостта и търсеше индивидуалност, като дори не ходеше да си вземе наградите. Но с това вечно тичане срещу вятъра направи доста погрешни стъпки. 
 

Дори на две ако беше участвала, да кажем ‘01 и ‘03, и първия микс да беше “Искам те”, “Плакала съм”, “Сърце ревниво”, “Като птица” и “Не се страхувам”, а втория “Влюбих се опасно”, “И за теб ли е така”, “Раздяла”, “Луда за любов” и “Не мога без тебе”, щеше да е в топ 3 на най-добре приетите. Тя трябваше да участва и на турнето на Фен ТВ, но отново прояви его и не направи обратна връзка. Но пълно щастие няма. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 46 минути, SG каза:
Да, Мерцедеса все още е със завидна цифра там- най-слушаната ретро песен (след Луда по тебе, разбира се, ама тази на Рени все пак не е гърмяла като нов хит в Сърбия в последните години).

Тя до скоро беше над Луда по тебе, но както казах- новия хит си е нов хит, прави си повече. Интересно е да се види, че вече не Мерцедес е най-популярната на Рени в платформата, а Папагал- явно и тя се е засилила да си докаже позициите.

За 2001 съм напълно съгласен, колкото повече се замисля човек- толкова повече се вижда, че Рени си беше за Певица тогава.

Screenshot_20210610-141237_Spotify.jpg.58fc513e97b4f96d34038827dbd6fcc4.jpg

От нейните албуми са качени само сръбските + Виж ме.

Разликата с Луда по тебе е минимална, не съм очаквал. При целия бум покрай филма и новия живот, който изживя, една Рени с неклипирана песен диша във врата и. 2001 просто е нейната година :yes:

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, pacho каза:

"Луда по тебе", когато излезе, изобщо не беше хит от ранга на тези на Рени и в БГ.

По-скоро Рени беше по-голямо име от Камелия, но "Луда по тебе" си беше доста силен хит. А това беше и годината, когато Рени беше възприемана като естрадна прима (с повече тежест, както Глория), направи дует с Горанов, а и успя навън. НО продукцията й не беше най-масово консумираната у нас. В Сърбия беше по-известна дори.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз точно с обратното впечатление съм останал. Като 9-10-11 годишен пишлигар помня как по разни детски сбирки и рожденни дни се пускаше главно Рени и Десислава, а на Камелия помня като голям хит само Яхабиби. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, pacho каза:

Аз точно с обратното впечатление съм останал. Като 9-10-11 годишен пишлигар помня как по разни детски сбирки и рожденни дни се пускаше главно Рени и Десислава, а на Камелия помня като голям хит само Яхабиби. 

...и Огън момиче също - това бяха песните на Камелия в онези години.

Рени - да харесваха я, ама то на тези времена тогава всеки си имаше публиката - всеки почитател харесваше всички и паралелно с това си имаше така една, към която беше с малко повече симпатии от останалите.

Много трудно ми е да си спомня за някакво съревнование - те толкова сладки и задружни бяха всички, че беше като някаква фантастика това някой да е във вражда с някого от другите.

 

 

6590227P.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

По мои спомени първата ера на Рени беше най-успешния дебют в съответната година. Камелия мачкаше с Огън момиче песента и албума, но Рени имаше поне 2-3 такива хита от "Искам те", а и повечето песни вътре в албума си бяха широко известни. После и през 2000 не беше по-назад от ГКД, през 2001 пък си беше направо Певица на годината, както вече коментирахме днес. Понякога и на мен ми става тъпо като гледам как тези факти се отричат само защото днес я няма никаква. Тя си беше мега звезда.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Огромен бум беше с първите 2 албума, именно за това и направи концерти в НДК. Аз даже с някакви събрани стотинки ходих от един пазар да купя "Искам те", а съм бил на 8-9 години, което си е показателно. Беше набрала някаква инерция, хубава промоция беше направила в същото време с колеги и заснета от Пайнер.

Изобщо не виждам в тази картинка Камелия къде е била. Може би в по-големите градове в страната.. нямам идея.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ние за радост в семейството си я харесвахме тогава Рени и не ми се налагаше аз да събирам пари да й купувам нещо, винаги си имахме заредено всичко нейно. :D Даже като излезе първия сръбски албум го давахме на роднини да го слушат, сами проявяваха голям интерес (днес същите нямат и минимален интерес към новата чалга). По същото време станах фен и на Камелия, но и до ден днешен ме е яд, че не съм си взел Огън момиче, а направо Златна рибка. Никъде ги няма вече- и тия, и на Рени.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Рени беше титан по онова време. И сама си е направила и концертите в НДК, инициативата за Сърбия също е нейна... Въобще тя си беше в супер форма като човек и професионалист, преди да срещне мъжа си.

Мисля, че заслужаваше повечко и по-големи награди. Даже на една церемония на НФ беше казала: "Надявам се някой ден да получа награда и за успехи в България". Но те нали от фирмата са казали: "Е, ти нали си над тия неща"... Смятайте какви тъпотии още от едно време.

За 2001 - чак за Певица не смятам, че е, но мисля, че хитът на годината трябваше да е при нея -  "Влюбих се опасно", по-голям хит е от "Къде си ти". За певица според мен е Глория - тиражът на "Илюзия" и броят на хитовете в него са доказателство.

Иначе кой е по-по-най винаги може да се спори, що се отнася до онези години. Десислава и Камелия дръпнаха през 2000, Рени още 1999 беше супер разнознаваема с "Плакала съм" и "Като птица".

Link to comment
Сподели в други сайтове

След гостуването в ДС ТВ и в-к Телеграф, Рени бе и в На Кафе. 
Изглежда страхотно, в сравнение с Гала и много други нейни колежки. И най-важното - прилича на себе си 😄

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не мисля, че изглежда по-добре от Гала. Гала е голяма свежарка. От 20-30 години е на 50 и си е все същата. Рени точно в това предаване не ми допада. 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...