Jump to content



Препоръчани коментари

Поста на това момче е пълно с лъжи! Рени почти до края на формата имаше 60% позитивни коментари и 40% негативни защото лавираше между лагерите, но не го правеше толкова очевидно. Накрая като подкрепи тези които месеци наред казваха, че нейния жанр е гнусен и че повечето изпълнителки са прости и почна да говори глупости за Емануела от завист народа тръгна против нея. Толкова беше жалка да проси внимание от Ирини за да изглежда и тя интелигентна, че направо гнус ме хваща. Ако си беше застанала зад думите и подкрепила жанра които и е дал много тя реши да отиде в стадото за да се спаси от номинации! Много добре помня, че като подкрепи Емануела веднъж за ''Таралежа'' имаше супер позитивни коментари за Ренесита и народа дори я искаха на финала в топа.

На Рени абсолютно винаги всички други са виновни, но не и тя самата. Поради този факт не и върви особено.

 

Тя подкрепи правилната за нея страна. Какво, да се обиди, че са обиждали представители на жанра, които си го заслужават ли? Нея не са я обиждали. Защо да завижда на Емануела? На дискографията ли, или тежестта на името и в обществото? А актуална беше и Орнела, но къде е тя сега? Всичко е преходно, важното е какво си оставил след себе си, а такова Рени е оставила, заради което може и повече да не прави песни, но Емануела трябва да пуска песен на два месеца, да се чуди с кой да направи дует, интрига или поредната интересна визия, за да бъде в топа и да се говори за нея, иначе ще е поредната с песни, чиито годност рядко минава година, и ще мине и замине.

 

Извинявай много, не не може през годините да се навъдят сума ти "певици", които нямат никакви гласови данни, пеят пошли и вулгарни песни, снимат се голи в клипове и спят за пари с продуценти и спонсори, и тя понеже е от поп-фолка да се чувства длъжна да ги оправдава и да се опитва да промени мнението им за тях? Всеки си носи кръста, тя си отговаря за нейното творчество и кариера, другите като пускат ч*кии си е лично техен проблем. Лошото е, че заради такива се слагат всички под общ знаменател. Може да са в един жанр, но не всички са еднакви, тя няма как да заложи името си над нещо, което самата тя не одобрява и мисли за нередно. Ако ти се развиваш във сферата на PR-а, ще тръгнеш ли да оправдаваш например Евгени Минчев, само защото сте колеги, нищо че не смяташ постъпките му за правилни? Ами че той с какво го е заслужил?

 

Въпреки всичко, както каза ти, подкрепи Емануела за "Таралежа" и когато първите дни видя, че се нахвърлят срещу нея, започна да я приобщава, да си говорят и станаха приятелки. Но колкото и да знаеш, че някой е актуален и можеш да намажеш покрай него, като не се чувстваш в свои води и виждаш по-подходящи и близки до теб и натюрела ти, естествено, че ще предпочетеш компанията на хората, с които имате повече общо. Всички видяхме отношението на съквартирантите и към Рени, и към Емануела, а то бе видимо различно, дори Жана, която е от конкурентен жанр, изразяваше доброто си мнение за Рени. Те самите вътре се убедиха, че от певица, до певица има разлика. Защо Рени да е виновна, че Ема се напи и отиде с Христо в тоалетната? И въпреки това, е помогнала да я оправят после, а в следващите си интервюта каза, че не таи лоши чувства към нея. Който каквото си е надробил, да си го сърба.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Естествено, че много хора познават само Рени Нобела, а не голямата певица, защото аудиторията на брадъра са били малки дечица по времето в което е била актуална. И това че се изложи във въпросното предаване си е лично неин проблем и грешка! Не показа нито характер, нито класа, дори не зае страната на поп-фолка. Просто тя си мислеше, че отвън Ирина е супер одобрявана и нашата се въртеше покрай нея въпреки, че лагера на "интелигентните" не я признаваше за нищо. Една Емануела за която е всепризнат факт, че е дива селянка показа повече характер и принципи от Рени.

 

Тони Дачева и Нелина със сигуност са други ключови фигури в развитието на чалгата, но нито една от двете не е тръгнала да си пусла клипчета как си мачка циците във ваната или да пее песни за боклуци на нивото на Яница и Татяна. Приели са че към днешна дата няма как да се съревновават с младите, правят едно-две парчета на година и са уважавани навсякъде макар и изобщо да не са в топа на поп-фолка. Рени просто се прави на млада и вървежна, каквато не е и за това е масово подигравана.

 

Не, тя много добре знаеше, че актуалната е Емануела, а не Ирина, но именно с нея те останаха приятелки и до днес, което е показателно, че не е било заради облага. А за характер и принципи явно имаме различни схващания. Какви принципи са, въпреки че имаш две деца и фенове, които ти подражават, да се напиеш до козирката и да влезеш в тоалетната с мъж, който си има приятелка, и се познавате от няколко дни? Не уважава по-възрастните, не се съобразяваше, а когато се опиташе да каже нещо, беше цинично. Рени показа, че не трябва да се под еталон и бланка - ти тук, ти там. Въпреки, че те двете бяха фолкпевиците, и се очакваше да си лицемерничат до края на формата, тя усети, че няма какво да търси повече там и избра личната си позиция, без Миглена да я насочва какво и как да прави и говори.

 

Клипчето не е пуснато от нея, а от човек от големия екип, присъствал на снимките, който си е получил заслуженото. И именно защото подобни певици наложиха провокацията като начин на оцеляване, Рени избра подобна визия, която се връзва и с текста на песента. А клипчето не е пошло, а се опитваше да ги прикрие още повече с пяната. Това което показа и представи на хората е важно, а там е естетически красиво и нищо не се вижда, само буди фантазии. А до всичко като готов продукт си има процес на направа до крайния резултат, но ако пуснат клипчета как "правят" клиповете си някои "певици" и с цената на какво, вярвай ми, няма и да се сетиш за работния процес на Рени. А това, че се хващаш за една дума от една песен, с която съдиш за творчеството и, показва колко повърхностно гледаш. Дори въпросната песен е със замисъл.

 

Правенето на подобни песни не е от болни амбиции да се съревновава с младите и да я мислят за млада и вървежна, а за да има работа, от която изкараните средства да вложи в отглеждането на децата си. Самата тя признава, че и се пеят други песни, защото е музикант по душа и за нея музиката не е бизнес, но вече е невъзможно да живееш на "Пусни това парче" - оцени ли се като е умерена, мелодична, със стилен клип и смисъл в текста - не. Ами тя добре, започна да си позволява и по-комерсиални неща в последно време, но има повече от 10 албума, които и дават тази база, да си позволи да се покаже и в тази светлина. Ами някои като зад гърба си имат само комерси какво ще оставят?

 

 

С какво през годините Рени показа, че е проста, от къде го знаете пък всички - такова всеобщо мнение не помня да е имало? И акъла в какво го измерваш? А и далеч не получават такова признание всички от "златните" години на жанра, само защото са от тогава. Колко имаше, колко се признаха?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Уважавам певицата РЕНИ защото тя проправи път на фирма "Пайнер" към продуцкията на "Гранд" .

Певица с опит и железен професионализъм , певица която може да пее наистина добре на живо и по живото изспълнение си личи ,че тя няма нито един филтър в гласа си .

Рени дълги години издаваше музикални проекти в музикална компания "Пайнер" тя направи и добра кариера след като реши по свое желание да напусне фирмата . Тя не е просто певица а човек които можем само да ценим и уважаваме за онова ,което постигна извън пределите на държавата ни .

Рени има издадени албуми в сърбия , стотици хитове и невероятни видеоклипове които феновете гледат и слушат ,онези фенове като нас които не плюят защото тя еди какво си казала по предавания , еди какво си е поведението и мисленето а онези които ценим истинския талант на един можещ изспълнител .

 

РЕНИ ще остане в историята на поп фолк музиката с вечните си хитове като " Като птица съм свободна ""Влюбих се опасно "" Горчиво и сладко""Балът свърши ""Луда за любов""Не мога без тебе"" Вик и зов""Не се страхувам ""Искам те""Плакала съм нощем дълго ""Водопат от любов ""Шепот на сърцето "" Прости ми мамо "" И за теб ли е така " и още много други . Нека да ценим качествените неща и да спрем с този спор кой какво казал и направил в еди кое си предаване и те са хора като всички нас и те могат да допускат грешки и да не знаят някой неща това не е грях , това не е нещо което не може да бъде освоено . Моля за повече умажение към първите дами на поп фолка !

Link to comment
Сподели в други сайтове

Рени да вземе някой от тук за свой PR веднага, ако има с какво да му плати. Ама веднага.

 

Пишете си я каквато искате -стойностна, златна, гласовита, каквато си щете. И тя като Татяна с двата фена.

 

Нищо няма да я отърве от същността и , а именно - проста, пухкава лелка, която я помнят само няколко души в поп-фолк форум, и нищо повече. Лелчето е тъпа, ама зверски тъпа. Да не се прави на стойностна, само защото е дебела и това не и дава голяма възможност да се оцицори. Не, че пак не се мъчи да го прави, ама гледката е жалка.

Това не ти е Камелия с тяло на 30-годиша, това е конкуренция на Ивана. Ама не в творчество и стойност, а в сланина.

Само, че Ванча беше умна, изигра си картите много правилно, троянски кон ли е, магаре ли е, факт е, че направи някаква кариера, пък било то предимно копирана от тази на Индира и сръбските и колежки.

 

Рени го докарва на нереализирана Ивана - пухкава лелка с афинитет към сръбското (вкл. и скарата), ама 20 пъти по-проста и ограничена от леля Ванче.

 

Да направиш тема за Рени е като да направиш тема за Татяна. Два фена и останалото смях. Направо се чудя вие в неин ущърб ли я направихте тая тема, като ви е ясно, че само 2-ма я помнят коя и изобщо я слушат тая сбърканата?

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Рени да вземе някой от тук за свой PR веднага, ако има с какво да му плати. Ама веднага.

 

Пишете си я каквато искате -стойностна, златна, гласовита, каквато си щете. И тя като Татяна с двата фена.

 

Нищо няма да я отърве от същността и , а именно - проста, пухкава лелка, която я помнят само няколко души в поп-фолк форум, и нищо повече. Лелчето е тъпа, ама зверски тъпа. Да не се прави на стойностна, само защото е дебела и това не и дава голяма възможност да се оцицори. Не, че пак не се мъчи да го прави, ама гледката е жалка.

Това не ти е Камелия с тяло на 30-годиша, това е конкуренция на Ивана. Ама не в творчество и стойност, а в сланина.

Само, че Ванча беше умна, изигра си картите много правилно, троянски кон ли е, магаре ли е, факт е, че направи някаква кариера, пък било то предимно копирана от тази на Индира и сръбските и колежки.

 

Рени го докарва на нереализирана Ивана - пухкава лелка с афинитет към сръбското (вкл. и скарата), ама 20 пъти по-проста и ограничена от леля Ванче.

 

Да направиш тема за Рени е като да направиш тема за Татяна. Два фена и останалото смях. Направо се чудя вие в неин ущърб ли я направихте тая тема, като ви е ясно, че само 2-ма я помнят коя и изобщо я слушат тая сбърканата?

 

 

Не е хубаво и редно да пренебрегваме първите , не мисля че РЕНИ е на нивото на Татяна , двете са коренно различни като глас и като стил на песни !

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз разбирам, че всеки си има симпатии и антипатии, както и че злобата в тоя форум е пословична и взима връхни размери, но не може да отричате постиженията на Рени. Писна ми в тоя форум да чета за неземни гласища, за топ терминаторки, за секссимволи и още разкази по картинка, а други да биват брутално оплюти... и да се коментират килограми на раждали жени от мъже, чиито килограми не сме виждали. Рени има 3 концерта в НДК. Повтарям - ТРИ!!! Другите освен нея и Глория колко имат? Колкото и кратко да е траел пикът на Рени, тя имаше бомбастичен такъв. Успехите в Сърбия кой ги има освен тя? Благодарение на чии връзки в Пайнер от 20 години се взимат легално кавъри от Гранд? За един прЕятел питам. Кой имаше супер успешен фолк клуб - един от първите в онези години с редовно гостуващи звезди? Хитовете „Плакала съм”, ”Като птица”, ”Влюбих се опасно”, ”Искам те”, ”И за теб ли е така”, ”Луда за любов”, ”Не мога без тебе” чии са? Биг брадър няма да го коментирам. Това не беше нейният формат. Колко трябва да си ограничен, за да съдиш по един формат, при това толкова манипулиран? Рени е наивна до глупост, но не е лош човек, куха лейка или разпоретина като някои други, които стигнаха до финала в същото това предаване. Рени е супер мил човек, супер красива усмивка, добра певица, с прилично творчество и много авторски песни, написани специално за нея. В годините 1998-2001 си беше от водещите имена и трябва да си живял в пещера или много да я мразиш - незнайно защо, за да го отричаш. Да не говорим, че първите й три албума са златни, но както и да е. Да, изгуби много заради мъжа си и сама си е виновна. Да, прекалено е директна и емоционална, затова не бе разбрана правилно дори когато единствена каза онези истини за Пайнер. И не, не беше неблагодарно, защото Пайнер взе от нея, но тя сама изгради себе си тогава. Нито концертите в НДК са й плащали, нито песните са й продуцирали, нито награди са й давали, нито в Сърбия са я завели. И алисали - ако поиска, Рени може да изглежда умопомрачително. Пусни си я в „Йерусалим” и я виж. Ще свали тия кила пусти някога... Само че тя има естествен чар, има харизма, има и коса дори, за разлика от всички ремонтирани к*рви. Има си и школовката още от 80-те години по кораби, вариететни програми, собствена група, на която е била работодател и е правила договорите на английски, приета в Консерваторията, израснала в семейство на интелигентни хора. Така че, хайде малко по-уважително, а? Когото не го кефи, да не пише.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Съгласен съм с предходния коментар. Трудно е на по-класните изпълнители от едно време да се внедрят в курвенската вълна. Не е и необходимо. Нека си продължава в своя стил - достатъчно фенове има. Предубедени нови и временни не й трябват.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Наистина е так, Рена в момента е дъно и се излага, нямала е хит от 2003 насам, но фактите са си факти. 3 супер успешни албума, 2-3 вечни хита н лицето на Като птица, Плакала съм и Искам те. Има дори и още хитове, които за времето си бяха върхове. Винаги са й давали рецитали, като голяма звезда на всякакви събития - Златния Мустанг, Трякия фолк, Пирин Фолк, Нов Фолк. И нека не забравяме, че има дует с Орлин Горанов, който е от най-признатите певци на БГ вече над 30-35 години.

Няма смисъл да отричаме - Рена беше звезда беше плътно зад Глория, Камелия и Деса в онея години. Хубави песни е оставила, до 2003 - след това всичко е боклук.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Рени да вземе някой от тук за свой PR веднага, ако има с какво да му плати. Ама веднага.

 

Пишете си я каквато искате -стойностна, златна, гласовита, каквато си щете. И тя като Татяна с двата фена.

 

Нищо няма да я отърве от същността и , а именно - проста, пухкава лелка, която я помнят само няколко души в поп-фолк форум, и нищо повече. Лелчето е тъпа, ама зверски тъпа. Да не се прави на стойностна, само защото е дебела и това не и дава голяма възможност да се оцицори. Не, че пак не се мъчи да го прави, ама гледката е жалка.

Това не ти е Камелия с тяло на 30-годиша, това е конкуренция на Ивана. Ама не в творчество и стойност, а в сланина.

Само, че Ванча беше умна, изигра си картите много правилно, троянски кон ли е, магаре ли е, факт е, че направи някаква кариера, пък било то предимно копирана от тази на Индира и сръбските и колежки.

 

Рени го докарва на нереализирана Ивана - пухкава лелка с афинитет към сръбското (вкл. и скарата), ама 20 пъти по-проста и ограничена от леля Ванче.

 

Да направиш тема за Рени е като да направиш тема за Татяна. Два фена и останалото смях. Направо се чудя вие в неин ущърб ли я направихте тая тема, като ви е ясно, че само 2-ма я помнят коя и изобщо я слушат тая сбърканата?

 

Не ми отговори на базата на какво толкова години "всички" знаете, че е проста? И кой говори за килограми изобщо? Знаеш ли кой, отчаяни хора, опитващи се жалко да наложат за истина нещо, в което вярват само те. Та твоите упреци са само тези, как пък дума не написа за нещата, които Adorable и аз написахме? Концерти, пълни с хора, златни албуми по продажби, уважението към нея и от естрадни легенди, дори президента.. Ами нямаш факти, а говориш празни приказки, и повтаряш едно и също вече много време. Да беше професор-учен, да бъде упреквана, че няма нужния капацитет, да бъде модел-манекен, пак с право ще си понесе критиките. Обаче заради подобни, хвърлени в пространството глупости, да отричаш всички успехи на успешна певица като Рени? И това фен на Адриана, на къде отива света..

 

Наистина е так, Рена в момента е дъно и се излага, нямала е хит от 2003 насам, но фактите са си факти. 3 супер успешни албума, 2-3 вечни хита н лицето на Като птица, Плакала съм и Искам те. Има дори и още хитове, които за времето си бяха върхове. Винаги са й давали рецитали, като голяма звезда на всякакви събития - Златния Мустанг, Трякия фолк, Пирин Фолк, Нов Фолк. И нека не забравяме, че има дует с Орлин Горанов, който е от най-признатите певци на БГ вече над 30-35 години.

Няма смисъл да отричаме - Рена беше звезда беше плътно зад Глория, Камелия и Деса в онея години. Хубави песни е оставила, до 2003 - след това всичко е боклук.

 

Предполагам искаш да кажеш, че творчеството и след 2003г. не се доближава до масовите и хитове в пиковите и периоди, защото е далеч от определение като "боклук". "Вик и зов", "Искай ме", "Страст", "Да започнем от начало" са уникални балади излезли едва на следващата година, после "Скитници", "Фатална любов" и "Мъжете също плачат" - ако те са мерилото за песни не-боклуци. Може да не се сещате на момента за всички песни, но крайно определение като това не стои на място. Хитове от ранга на "Като птица" и "Влюбих се опасно", която пропусна, трудно се правят и точно те останаха визитките и, да. Но като най-големите хитове на Камелия, например, остават "Луда по тебе" и "Ти си", това значи ли, че всичко следващо не се брои? Още преди да напусне Пайнер се забелязаха "Искай ме" и "Сърцето ми тиктака", можеш да видиш от концерта, но "Горчиво и сладко" и "Йерусалим" станаха хитове, като "Джурджевдан" не го броя, да кажем. Оцениха се, макар и не напълно, и "Магия", "Бях на ръба" и "Губиш ти". Така, че не е живяла на стари лаври от 2003.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Адриана къде я пишеш, кой я споменава? Адриана не съм я споменал нито един път - тя самата никога не е писала и не е казвала, че е интелигентна, че публиката и била интелигенция (пияници и мутри по кръчмите 2002 г. - интелигенция голяма). Адриана си призна, че е разкрепостена, снимала се е в порно, тя не го отрича, въпреки това си има приятел от 10 години и живее в Италия. Нито е правила такива изказвания, нито нищо. Дори за Азис се е изказвала много ласкаво, "Лошо ти се пише" е кавър на "Евала" и също е на Биолчев.

 

Докато Рени твърди , че е интелигентна, компания само на умни и интелигентни (лицемерната Ирина?!) били за нея, не такива като Емануела, после пък и била симпатизирала, после пък - не, иди да разбереш. Хем отпред, хем отзад.

 

Дебела лелка се опитва да си възвърне кариерата с 2-та .. то не са хита, ами популярни мелодийки , и понеже е свиня и не може да се разголва така (не, че не мъчи да го прави, и не, че не изглежда брутално зле), решава да запише 2 балади и да тръби каква е стойностна, пък неоценена.

 

Как пък все всички дебелогъзи лелки с 2 балади не спират да се обясняват как са неоценени, подценени, как ку*вите им вземали бизнеса...

Ма какъв бизнес, по нейно време такива като Петра и компания късаха от хитове, после Камелия късаше от провокация, Рени кой ти помни? Айде тука 2-3 фена (2 повече от Татяна) тръгнали да тръбят каква е стойностна.

 

Всеки като не може , или реши, че не иска да развее гръд (и не, че не иска, онова списание между циците точно тя си го търка, не бях виждал турския ч*кия със списание, правена от лелче) почва да реве как бил стойностен и интелигентен, ама публиката искала "чака-рака" и "лей,лел", и как била певица, а не моделка.

 

Всъщност няма какво да ми промени мнението - нещастното лелче, ако не го беше зарязал Борис ли как беше там мъжо и си беше преместил "бизнеса" там (как пък се мести току-така бизнес от БГ в на майка си... в Израел не знам), нямаше и да хване микрофон повторно. Ама видя зора, като ония тръгна по к*рви тука, заеба я и оная принудена да си търси хляба, реши да го играе недооценена стойностна певица.

Публиката и била интелигентна, е коя публика бе, оная , която заряза именно тя ли? И то в т.нар. "пик". И какъв пик имаше тая, ако това нейното е пик, то вярно Адриана с "А ти си марка" е имала по-голям пик, отколкото Рени изобщо е виждала.

 

Интелигентни може да се много хора, но не и трътлестата про-сръбска лелка Рени. Че има глас не отричам, но това и единственото хубаво. А, и се хили там. Успява да изнуди и да прекара "Сашка Ангелчето" да и намери някое участие, че и тя да има повод да се ухили, че иначе - зор. Ке се хили Борис с любовницата си.

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не ми отговори на базата на какво толкова години "всички" знаете, че е проста? И кой говори за килограми изобщо? Знаеш ли кой, отчаяни хора, опитващи се жалко да наложат за истина нещо, в което вярват само те. Та твоите упреци са само тези, как пък дума не написа за нещата, които Adorable и аз написахме? Концерти, пълни с хора, златни албуми по продажби, уважението към нея и от естрадни легенди, дори президента.. Ами нямаш факти, а говориш празни приказки, и повтаряш едно и също вече много време. Да беше професор-учен, да бъде упреквана, че няма нужния капацитет, да бъде модел-манекен, пак с право ще си понесе критиките. Обаче заради подобни, хвърлени в пространството глупости, да отричаш всички успехи на успешна певица като Рени? И това фен на Адриана, на къде отива света..

Предполагам искаш да кажеш, че творчеството и след 2003г. не се доближава до масовите и хитове в пиковите и периоди, защото е далеч от определение като "боклук". "Вик и зов", "Искай ме", "Страст", "Да започнем от начало" са уникални балади излезли едва на следващата година, после "Скитници", "Фатална любов" и "Мъжете също плачат" - ако те са мерилото за песни не-боклуци. Може да не се сещате на момента за всички песни, но крайно определение като това не стои на място. Хитове от ранга на "Като птица" и "Влюбих се опасно", която пропусна, трудно се правят и точно те останаха визитките и, да. Но като най-големите хитове на Камелия, например, остават "Луда по тебе" и "Ти си", това значи ли, че всичко следващо не се брои? Още преди да напусне Пайнер се забелязаха "Искай ме" и "Сърцето ми тиктака", можеш да видиш от концерта, но "Горчиво и сладко" и "Йерусалим" станаха хитове, като "Джурджевдан" не го броя, да кажем. Оцениха се, макар и не напълно, и "Магия", "Бях на ръба" и "Губиш ти". Така, че не е живяла на стари лаври от 2003.

Ами за мен са крайно слаби песни, ВСИЧКИ след 2003. Отделно не е, като да не е пускала бози ш боклуци. Щом грам не са се забелазли, а ги е лансирала - какви са?

Камелия не я сравнявай, защото тя след 2003 е вадила, та вадила и хитове и силни песни и клипове. Дори и без Пайнер, виждаме, че при нея спад няма. Рени се сгромоляса.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Няма как и не е нормално да гледаме старите постижения на Рени, които са били преди повече от 10 години. Никой не ги отрича, за тогава си беше топ и повечето песни се харесват и днес, бяха хитове. Имаше много успехи, включително и в Сърбия. евала за това и за концерта, но към днешна дата не може да се похвали, че е сред харесваните имена. Последните и песни са нищо на фона на това, което беше преди. Не и се получават нещата.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ами за мен са крайно слаби песни, ВСИЧКИ след 2003. Отделно не е, като да не е пускала бози ш боклуци. Щом грам не са се забелазли, а ги е лансирала - какви са?

Камелия не я сравнявай, защото тя след 2003 е вадила, та вадила и хитове и силни песни и клипове. Дори и без Пайнер, виждаме, че при нея спад няма. Рени се сгромоляса.

 

Не, ти каза, че всичко е боклук. А за Камелия казах, че не е извадила по - голям хит от Лудата и Ти си, както и Рени от Птицата и Влюбих се опасно. Златните времена на жанра отминаха безвъзвратно и хитовете, които останаха във времето в последното десетилетие се борят на пръстите на едната ми ръка. Сега всичко е бизнес и се вадят песни за работа или задържане на позиции, пак за да не намалява работата, с изключение на тези със спомоществуватели. Тези които са изпели подобни емблеми, изпели, вече край. Опита Рени със стойностни песни, като си мислеше, че ще завари тази музика, която остави преди Израел, но тя се измени тотално в посока, в която не се ценят точно тези песни, следователно няма и възвръщаемост. И настана време за по - комерсиални и провокативни песни, от които се запази 18 години, за разлика от други имена.

Link to comment
Сподели в други сайтове

В никакъв случай не бих могъл да зачеркна постигнатото от Рени.Никога килограмите и не са били критерии за мен - обръщал съм внимание само на продукцията, която е предлагала на публиката.Имам любими песни от нейната дискография, които слушам до днес.

Има неща от написаните до тук, както и нейни изказвания, с които обаче не мога да се съглася и за това реших да пиша в темата.

Изключително много ме дразни факта, че докато тя беше част от Пайнер всичко беше цветя и рози, а щом ги напусна не спря да повтаря, че "не Димитров я е направил певица"!Ясно е че той няма как да я направи певица, ако тя самата не може и не иска да пее, но реално той е човека, който чрез бясно лансиране я направи достатъчно известна, за да може тя да има фенската маса, която и пълнеше залите!Тя има едно изключително неблагодарно отношение към тая фирма, а реално до ден днешен си изкарва хляба с песни записвани предимно в периода, в който е била част от Пайнер, тъй като след това не е попадала на хит.На няколко пъти тя самата подема темата за договорните им отношения и процентите, които е взимала и обвинява нейни колежки, че заради тях е трябвало да се съгласи на по-лоши условия - отново пълна лъжа и глупаво оправдание!В договорите винаги има две страни - ако си съгласен се подписваш, ако не си, се опитваш да договориш по-добри условия.Тя иска хем да взима голям процент, хем да и плащат всички клипове и песни - е как ще стане тая?Една от глупостите, които прочетох по-горе е че тя си плащала всичко сама и че от Пайнер не са я спонсорирали по никакъв начин - помислете малко преди да пишете такива неща!Ако наистина тя си беше плащала всичко, щеше да е в същото положение, в което е Андреа в момента - тоест щеше да държи всички права върху песните и клиповете си и да ги даде на други медии да ги излъчват.Това обаче не се случи след напускането и, което ясно показва, че цялата и продукция издадена от Пайнер е и платена от тях и съответно те единствено имат права върху тези песни и клипове.

Да не говорим, че въпреки, че плюеше по фирмата, първите песни, които издаде като самопродуциращ се изпълнител се въртяха по Планета - тоест те са си затворили очите за нещата, които тя изприказва по техен адрес и пак и подадоха ръка, но тя не се спря!Години по-късно имаше наглостта да коментира в медийното пространство защо не я били поканили на концерта 20 години Пайнер!?!

Биг Брадър беше огромна хапка за Рени и с участието си там тя си вкара абсолютен автогол.Беше си изградила един фалшив имидж, който рухна буквално дни след като влезе в къщата и то не защото нещата са изкривени и монтирани, а защото тя направи изказвания и постъпки, които показаха що за човек е!Не харесвам Емануела нито като певица, нито като човек, но само защото двете са колежки в един жанр, трябваше да бъдат единни и да се защитават взаимно.В началото се получи, но после Рени се нагоди към другия отбор, само за да не я изгонят.Не знам какво е излъчено и какво не, но тя повтаряше неколкократно и по различни поводи колко успешна кариера е имала, как била призната повече в Сърбия от колкото тук и как в България всички музикални продуценти били едни кожодери.Независимо дали е монтаж или не, ако имаш класа, каквато се опитваш да вмениш на хората, че притежаваш, никога не трябва да си позволяваш да се хвалиш сама.Ако си толкова успешна, хората ще го знаят и без да го тръбиш по медиите!

Относно коментара, че тя била изкарала Поп-Фолка от кръчмите - поредна глупост!Рени беше собственичка на едно от първите заведения в София, които започнаха порочната практика да канят певци след 02:00 часа през нощта.След Планета Клуб почна инвазията на подобен тип заведения, защото за времето си формулата беше печеливша.Така че не само не е изкарала Поп-Фолка от кръчмите, ами напротив - тя положи основите на бетонирането на тая музика в кръчмите и нощните заведения!

Относно Гранд - Рени беше забелязана от тази музикална компания именно поради популярността, която придоби в България в следствие на масираната реклама, която Димитров и направи.Иначе никой нямаше да е чул в Сърбия за нея!Едва ли Рени е човека договарял легализирането на кавърите - това е въпрос на договорка между двете музикални компании.В този момент Гранд са искали да популяризират продукцията си у нас, тъй като тук се слуша сръбска музика, и им е трябвал официален представител за България.Кой по-добре би се справил от Пайнер, като те имаха собствена магазинна и разпространителска мрежа?Така се е стигнало до договора между двете фирми - Пайнер стават представител на Гранд за България и съответно могат да купуват легално песни издадени в Сърбия от тях.

Прочетох по-горе че имала достойнство и не искала да се срамува от децата си когато порастнат - сигурно за това не спря да плюе в национален ефир бащата на тия деца, възпя го с песен за "боклуците", а от както се разведе качва постоянно снимки в социалните мрежи на който се е разчекнала полугола все едно е на 25 години!

Дано се осъзнае, защото е качествен изпълнител!Трябва да изпъква предимно с качествена продукция и да не си позволява излагации!Фотошопираните и голи снимки са меко казано смешни и гротескни!Няма ли кой да и каже да се спре и да прави това, което умее най-добре - да пее!?!

Link to comment
Сподели в други сайтове

 

Първо, не попита как така не са я поканили на "20 години Пайнер", а коментираше, че би следвало на подобна годишнина да се изпеят златни хитове и познати песни, положили основите на фирмата. И изведнъж излизат Янева с "Момиче за всичко" и Димана с "Приключих с теб" - WTF? Каза, че според нея не трябва да се забравя от къде са тръгнали и да се опитват да заличават Десислава, Вероника, Весела, Цветелина, Екстра Нина и др. Бъди сигурен, че на такъв сборен ретро концерт щеше да има минимум двойно повече интерес. Второ, защо не махнаха пайнерските и песни от 3тия концерт, който излъчваха по BTV, по Фен ТВ и дори издаде на DVD, което бе толкова продавано, даже ги пя и на Пирин Фолк 2010 и Великолепната шесторка, които също бяха излъчвани, както и на "Мост на Балканите" и двата концерта на Брена, защо няма забрана да ги пее по участия и защо си взе проектите в архивно качество и толкова години стоят непокътнати, качени в канала и? И малко несериозно ми звучи, че Рени няма пръст във връзката Гранд-Пайнер, след като миналата година писа, че именно тя е причината.

 

Даа, такова бясно лансиране, че нито и признаха златните албуми, нито я включваха в номинациите поне (с изключение на "Искай ме" за клип), нито и помогнаха за концертите, че даже и взеха и буквите от първия концерт за техния тогава. А за Сърбия вече, че Пайнер и е направил и тамошната кариераа, пък нали си запознат - какви са тези глупости? Ако зависеше от Пайнера, да е направил Глория, Камелия или друга отдавна, не стига, че за там няма заслуги, ами и намаза и той. Рени дълги години работеше в сръбски заведения и имаше познати. На промоцията на първия и албум, когато едва ли е стигнал до Сърбия, Рени казва, че има предложение от сръбски композитор, който и присъства на промоцията. Гости там са и нейни "колеги и приятели" - Гоца Божиновска и Миле Игнатович, с които работят отдавна.

 

Всъщност Гордана запознава Рени със Саша Попович, ходила и и на гости. Рени тогава му пуска "Плакала съм" и чак тогава тя разбира, че това е песен на жена му, той я харесва и така тя му прави много добро впечатление. А самите песни са били подбрани и записани, тоест целия албум е бил готов, когато Митко я забелязва и решава просто да издаде албума. Говоря ти с факти, сега чета "Дотогава не бяха виждали българска продукция", което трябва да ти говори достатъчно. Рени си е пуснала познанствата и връзките доста преди Пайнера да реши да я издава.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Подочух, че Рени била доста зле финансово и дори освободила чистачката си... :3fdb8960598fa63e:

Чак пък толкова зле, днес, утре, други ден има участия.. А от къде го подочу? Склонен съм и да повярвам де, защото беше наела въпросната жена сигурно при раждането на Борис, като се грижеше и за децата и за чистотата, а през това време и двата и сина пораснаха, пък и майка и е там - няма смисъл. Иначе самата тя каза, че апартамента е огромен и не може да се справя сама, наред с ангажиментите и, особено до преди няколко години, когато беше и по-заета. Но по-добре да влага парите си в пансиона на Борис, дори и в почивки. Е, в Мармалад ще видим дали се усеща липсата и 1000%20(29).gif

Link to comment
Сподели в други сайтове

Чак пък толкова зле, днес, утре, други ден има участия.. А от къде го подочу? Склонен съм и да повярвам де, защото беше наела въпросната жена сигурно при раждането на Борис, като се грижеше и за децата и за чистотата, а през това време и двата и сина пораснаха, пък и майка и е там - няма смисъл. Иначе самата тя каза, че апартамента е огромен и не може да се справя сама, наред с ангажиментите и, особено до преди няколко години, когато беше и по-заета. Но по-добре да влага парите си в пансиона на Борис, дори и в почивки. Е, в Мармалад ще видим дали се усеща липсата и 1000%20(29).gif

Ами самата Рени го е споделила. :3fdb8960598fa63e:
Link to comment
Сподели в други сайтове

Майтапа ще е пълен. Лелчето с песен от Оцко, който ми беше любимец до последно, но дори аз, който е имало дни, в които само Оцково съм въртял признавам , че тотално издиша и в последните 2 години е тотал щета.

От сега си представям и клипа, и песента. Ужасно ще е, но за сеира като я пусне ще я видя.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ето и последните интервюта. В тях Рени споделя за почивката си в Дубай и за предстоящата в Тайланд, дали са верни писанията, че е намерила любовта, какво още и е подарила Лепа Брена и с кой работи по новата си песен.

 

"Мармалад" на гости в дома на Рени

Рени в студиото на "Преди обед"

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...