Jump to content


Online: Симона Загорова - Достъп забранен


Препоръчани коментари

Първата и песен, която си пускам втори и трети път, дори влизам да коментирам. Грабна ме. Явно природата е действала copy/paste и приликата с майка си е плащеша - визия, движения, глас, маниер, 1:1 буквално. Но пък и е майка, на кой да мяза. Има нужда да се различи малко, но ще го преглътнем.

 

Не разбирам защо в някои кадри са закрили на мерцедеса логото, като на волана си личи, също и в някои начални кадри. Всички знаем, че е мерцедес.

 

Както и да е, приятен клип и песен, тегля си я и ще я слушам. Допадна ми.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Горката,никога няма да стане звезда.Грам нюх няма за песни.

Банално,скучно,изтъркано .... това са и всичките проекти,включително и този.Продължава да копира майка си,на която времето и мина преди 20 години и няма да стане актуална отново ...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Определено това е най-доброто, което е издавала до сега, текста обаче куца. На мен много ми харесва това, че прилича на майка си визуално, но се надявам да се поразчупи от към поведение за в бъдеще.

Не знам до колко може да намери място където да пее такъв тип песни и съответно да изкарва пари от тях.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента всъщност е доста приятна. ОБАЧЕ стойки, движения, чупки, муцки, мятане на коса, поглед, резките движения, кривенето пред колите/диваните/пейките/какъвто-и-друг-декор-да-се-сетите - всичко крещи Глория. Разбирам, че й е майка, но иска ли да има собствен образ или иска да е копие на майка си?За да има изразен собствен път, трябва изобщо да се разграничи от поведението на майка си както в клиповете си, така и на сцената. Иначе винаги ще бъде просто копието на Глория. Важно е Симона да осъзнае сама за себе си какво иска и каква иска да бъде. Иначе пак казвам, песента е доста приятна и е далеч от естрадно-фолкаджийския жанр на предходните й песни.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много хубави кадри има във видеото. Местата и песента с в унисон. Обаче текстът е банален, клиширан и това малко обезсмисля цялото парче. Иначе е похвално, че тя е автор. Не е лесно.

Симона, също като майка си, явно мисли, че като е направена и натокана и всеки кадър е запълнен с коса, поглед и поза всичко е точно. Но това отдавна не се търси и не се котира.

Ще има успех рано или късно, талантлива е и се вижда, че бачка - с майка си, без майка си, няма значение.

В крайна сметка кога родителят не е давал хляба в ръцете на детето си? Нормално е така трябва и така е редно.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Да продължава да пробва. Талантът ѝ е неоспорим - то се видя в Гласа. Песента чисто музикантски е добра, но... де да знам - аз си представям нещо друго като за Симона, нещо по-ударно - без значение бърза или бавна песен. Тя е младо момиче. Не знам защо при големите гласища от новите имена в поп музиката има тенденция за някакви по-мудни песни - примерно при Филева, Маринова, Пламен Денчев.

В клипа няма кой знае каква драматургия, но пък има красиви кадри. А за визуалните прилика с Глория - вече не знам дали е търсен ефект, или Симона въпреки опитите си не може да избяга от тази си прилика, просто през годините и несъзнателно е попила прекалено много от нея. Може би след време... Но определено трябва по-младежка визия. Тия тежки гримове, прави коси, тия тоалети... Не знам.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Абе, почна да ме зарибява тази песен. Особено на хубави слушалки или в колата, баса и е някак мек, самата песен е лека, много е приятна. Текста е смислен , пък и клипа е приятен, това със сърцето в началото ми харесва.

Колата ми и тя червена, ама не Mercedes.

 

Супер, на песента съм и фен, днес поне 30 пъти я слушах. Кефи.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...