Jump to content



Препоръчани коментари

Ю

От 19.07.2019 г. от 1:04, adorable каза:

Ти си пишеш от години едно и също. Аз те разбирам какво искаш, но трябва да разбереш, че хората са на етапи в живота си. Всеки е различен. На Лили Иванова това ѝ е животът, но реално тя няма деца, не се грижи за никого, живее супер аскетски. Неин избор. Посветила се е на кариера. Аз съм бил на пет концерта на Лили - колкото и да е голяма, не ми се слушат всеки път едни и същи песни, а новите ѝ, извинявам се, не стават за нищо и приспиват публиката, която определено не идва там заради тях, а заради името ѝ. Нея това си я успокоява и реално си кара на автопилот. Даже и Веско се старае повече за клипове, песни, сценично представяне, сценография. Нищо, че и той няма актуален хит.

90-те са си 90-те. Минала работа. Пак ти казвам, разбирам те. Аз доскоро доста драпах да я убедим, че си струва да се бори, но не е длъжна да угажда. Когато трябва, ще се появи каквото трябва. Заради такива внушения, че всеки ако не пусне песен до еди-кога си и не е в еди-кой си калъп, ще изпадне от борда, затова музиката ни е на това дередже. Нито някой по света ни взима насериозно, нито самата аудитория в България, освен няколко изпълнители. А за чалга - аз лично почти не слушам новите неща. Още като пусна, знам какво ще чуя. А като се сетя, че преди следях всяка песен... Не стават вече, сами си го направиха.

И аз разбирам твоята гледна точка. И в двете ни позиции има по нещо вярно. Не знам, може би на мен просто ми се иска Глория да е на съвсем друго ниво към днешна дата и затова давам тези стари примери, които считам, че са възможни и в съвремието. Факт е, че освен стойностните песни и излъчването на 'кралици' Глория, и Лили ги свързва и още нещо- че са дръпнати и не допускат чуждо мнение. Също така е факт, че това в доста отношения е помагало на Лили да отстоява себе си и така да стигне до нивото, на което е днес. Същото не може да се каже за Глория. И двете вече не правят хитове, но разликата помежду им е повече от голяма.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Няма нито една певица, която да не е дръпната - това, че някои се правят на хрисими, е поза в повечето случаи. Пробвай да им дадеш съвет за кариерата и гледай сеир. А мога да кажа, че повечето певици имат за феновете Личности - хора, много по-интелигентни от тях, и би било нелепо, ако не ги оценят. Коя от тях влага мисъл и концепция? Не ми казвай само Галена, защото да, тя е амбициозна, но - първо, има екип, пари, само че за мен това е едно абсолютно разточителство. Да вложат пари в някой наистина сериозен проект, инициатива и хората да им кажат евала, а не просто изхвърляне и парадиране с марки.

Глория през годините успя да си задържа стила, да не залита в течения - не го е правила и през 1994, нито сега. Вече друг е въпросът защо вече не иска да се състезава със самата себе си. В момента е влюбена, ок, макар че на мен този Йордан Джермански... не знам, ще си запазя мнението за себе си, но и не мисля, че трябваше да го показва. Дано е щастлива, дано това я вдъхнови. Ето, пише си книгата.

Аз съм малко от типа фенове, които искат всичко - концерти, скъпи клипове, визии и какво ли не, но нас кой ни пита.

А Лили като човек в личния си живот не знам, но като обществено присъствие и поведение в медиите не е ок. Тя живее вече наистина в измислен свят. В последното интервю с Карбовски не знае къде се намира. Тя не е сред хората, не се вълнува от настроенията им и заради това не може и да не прави нова песен, която да ги докосне. Изачака Гаргов да почине и започне да пее "Детелини". Много яко. За концертите пак казвам - евала, ама едно и също. Веско наистина е по-креативен, макар че и той е темерут. Правят се на раними, фини, но реално са си особняци. Няма как да искаме всичко от тези хора.

А за Глория... чакаме по-добри времена. Щом е могла преди години, може и сега - има данните, въпрос на избор в случая.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Човек, когато си публична личност може да си позволиш да си дръпнат. Но за едно здр да се озъбиш, ми не е дръпнато ст, а дебилизъм. И знаеш ли какво почвам да си мисля, че на а Глория песните се знаят, но хората просто не й ги пеят защото самата тя им е неприятна. При мен случая е такъв!

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 12 часа , WindWalkerMonk каза:

Човек, когато си публична личност може да си позволиш да си дръпнат. Но за едно здр да се озъбиш, ми не е дръпнато ст, а дебилизъм. И знаеш ли какво почвам да си мисля, че на а Глория песните се знаят, но хората просто не й ги пеят защото самата тя им е неприятна. При мен случая е такъв!

Ами... добре. Аз ти казвам пък, че съм бил на много нейни участия и никога след това не е отказвала снимка или автограф, винаги е оставала и да поговори, но разни "певачки на народа" са се изпарявали яко дим. Никога не съм я виждал на черешата, пияна, дрогирана. Колкото до озъбването - тя е мнителна и сама си го казва. Това е поведение на нараняван човек, който вече няма търпимост. Не да правя психоанализ, но така ми се струва. Тя също преживя доста предателства - и от хора в семейството си, и от хора от шоубизнеса като Стоян Апостолов и т.н. Даже в интервюто с Патрашкова каза, че заради суетата в България и заради лицемерието да те търсят, когато си на върха, а после - не, заради това се е отдръпнала и си подбира хората и изявите. Иначе да, и на мен ми се е стрелкала - такава си е просто, не е лично, инстинкт някакъв. Какво трябва да направя - да я отпиша или да я псувам?

Освен това участията ѝ са най-добрите на фолк изпълнител, като изключим, че понякога пее тъпотии като "Кралица", но си пее на живо, не се чекне като ненормална, не налива шотове. Може да е скучно това, ама знам как хората гледат, като излезе Глория и като излезе някоя друга. Толкова неща е правила през годините - участия с бенд на живо, например в Биад... Участия по морето само съв световни и естрадни евъргрийни. Пяла е на сцени, където друга фолкпевачка не е пяла, защото е имала уважение на по-широк кръг хора. Пяла е и десетки пъти в чужбина винаги първа, а там няма как да излъжеш хората. На последното турне в САЩ има снимки и ясно се вижда. Старае се да прави различни песни, ето и фолклорен албум има и  се забеляза, върти се по заведенията. Не е толкова черна, колкото я изкарвате.

Да, и тя като Преслава си има свои предпочитания и понякога се повтарят като звучене. И аз искам експерименти като в "Илюзия" - различни инструменти, аранжименти. Тогава тя си е участвала в този процес, песните тя си ги е поръчвала и плащала. А другите какво правят... харесат си кавър и хоп. Или отидат при Пашев, Ганев и айде давай. Много пъти се надцакват. Тия хора нямат ясна мисъл в главата. Нямат ясен стил. След години по какво ще ги помните. Кой е стилът на Цветелина Янева например? Докато кажеш ли Глория, приятна, неприятна, хората се сещат за песните за майката, за България, за "Феникс", за приятелката, "Ако бях се родила река", "Ако те няма" и какво ли не.

А това, че в момента не иска да се занимава - сигурно си има причини. Ако това не ѝ носи щастие по една или друга причина или иска да дръпне ръчната - има това право. Трябва да ти ви кажа, че поне до 2013 г., когато бях в Студентски, тя си имаше интензивно участие, покрай "Пясъчни кули" нямаше клуб в Студентски да не е пяла редовно. Оттогава - по едно участие на месец. Тя си знае.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Хайде малко настроение, стига сте се задръствали с негативни емоции, че в тоя форум, като вляза вече, иии направо... някакви духове, призраци и демони блуждаят. Дайте по-позитивно, лято е.

Глория си е Глория. Ще се събуди пак. Тя е скрита лимонка, така че ще има изненади, не я подценявайте.

Жалко, че тъпите диджеи не направиха хит от това парче, имаше всички данни, ама по-важно е да въртим песни, дето само след година не ги въртим, за да сме в тренда - поне на концерта си имаше избухване. Поне има концерт и може да се види, а при другите какво има, да попитам пак?

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

О, Глория си е качила на стори в инстаграм една страничка от книгата й - началото на осма глава, която, както се вижда е за ТВ Планета... :) 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, dj_delmundo каза:

О, Глория си е качила на стори в инстаграм една страничка от книгата й - началото на осма глава, която, както се вижда е за ТВ Планета... :) 

Някой да скрийншотира, моля.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Глория е постигнала каквото е искала ,  няма нужда да се напряга за каквото и да било . Радвам се ,че откри любовта в личния си живот,че е щастлива и оценена от човека до нея . Харесват ми нещата ,които е направила до момента и зная ,че скоро ще ни зарадва с нещо хубаво и стил"Глория" ,което да успее да задържи вниманието на слушателя .

Глория през тези успешни 25 години на сцената е доказала своя професионализъм и труд . Сега е време да се отдаде на личния си живот и на това да бъде щастлива . Ще се зарадвам ако пусне нещо ново като песен , но едва ли след тази толкова тежка загуба на близък човек и е до песни и тн. Моите искрени съболезнования на Глория !  

Link to comment
Сподели в други сайтове

Е какво толкова е постигнала особено последните години ?

Какъв професионализъм - всичките й проекти са на конвейр от китайската фабрика последните години и са 5 за левче.

А стил Глория е нещо, което младата аудитория като чуе дори няма да си пусне, та не знам колко е положително.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Каквото и да пусне няма да ви угоди, защото всички имате предразсъдаци за нея и песните й.

Иначе нека е щастлива и влюбена, ама все пак да бачка. Едното не изключва другото, всеки обикновен човек го прави. Плюс това не е в пенсионна възраст, за да си зареже кариерата. 

Нали все още не беше "изпяла най-хубавите си песни"?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз просто си коментирам и си казвам мнението. И между другото не мога да разбера, нейна фейсбук страница ли е, или на Симона Загорова. И двете са пълно дъно, съжалявам ако феновете й не сте съгласни. Глория в момента е кота 0. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 5 weeks later...
преди 5 часа , DarkChild каза:

Коя е жената на 5-та минута?

 

Мисля, че беше класната и. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , DarkChild каза:

Коя е жената на 5-та минута?

 

Ето че могла да бъде й човек. Тук няма как да кажем на черното бяло. Ако такова ниво имаше във всичко щеше да е топ.  Жалко, че тотално посредствена във повечето неща и ги прави по - скоро от задължение. 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

От 6.09.2019 г. от 15:55, WindWalkerMonk каза:

И това има общо с Глория по кой начин ?

Глория е дала стимулиращо не на песента, тя такива не ги харесва и не одобрява. :D

А това е топ на топовете! ❤

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Stela каза:

Глория е дала стимулиращо не на песента, тя такива не ги харесва и не одобрява. :D

А това е топ на топовете! ❤

Тва й е една Пт най - яките песни Евър между другото! 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, WindWalkerMonk каза:

Тва й е една Пт най - яките песни Евър между другото! 

Да, жалко е, че сега няма и помен от тази Глория. На "Очакване" дори клипа е свеж и готин, а тя няма много такива. 

Останахме си със спомените ... 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Stela каза:

Да, жалко е, че сега няма и помен от тази Глория. На "Очакване" дори клипа е свеж и готин, а тя няма много такива. 

Останахме си със спомените ... 

Стелче кака Глория за мен си остава номер 1,тя беше от първите поп фолк певици.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, djmuri каза:

Стелче кака Глория за мен си остава номер 1,тя беше от първите поп фолк певици.

Има страхотни песни, незабравими. Дълги години беше номер 1 и хората я обожаваха. Албумите й се продаваха като топъл хляб. Нооо... аз говоря за сега. В момента няма нищо общо с това, което беше, песните са далеч от това ниво. По тази причина резултата е такъв. Да се благодари на едно време и на гласа си, че я канят по концерти. Та тя дори не успя да наложи старите си песни като златни хитове, както примерно направиха нейни колеги. А не са били по-слаби като популярност тогава.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...