Jump to content



Като две капки вода


Препоръчани коментари

Очаквам с нетърпение Десиното изпълнение на Гълъбо. Четох , че ще я пее като себе си без да се напъва и променя тембъра си. Това беше и моето желание. Да се съсредоточи върху образа. Тембъра не е важен. Люси изобщо не звучеше като Лили Иванова и Аксел,но добре овладя маниера им на пеене и поведение.

Гледах отново Шер. Да, липсва и енергията на Шер в изпълнението, но това поначало си липсва в Деси. Тя по принцип си е мудна, бавна и никога не е изпъквала с динамични движения и енергично поведение. Смятам, че след последния концерт бях твърде критичен и краен в мнението си. След като изгледах отново ипълнението не смятам, че се е изложила. Нито е паднала на сцената, нито е била освиркана и плюта, нито се оправдаваше като предните пъти с цел да и вдигнат оценката. Отчете си грешките в началото на изпълнението и каза, че няма да се обяснява излишно.

 

Обаче много се изкефих как постави двата клоуна на мястото си след тъпата им шега за участията и. Тогава не зацепих какво точно се е случило, но после ме светнаха Десовите. Общо взето зад кулисите е споделила, че не и стига времето за репетициите и че за Риана и Шер е нямала нито един свободен ден само за репетиции заради поети участия в цялата страна. Тя и без това не е много инициативна, а камо ли без никакво свободно време... А тези двамата си направиха бахти плоската шега на гърба на професията и публиката и. Добре ги смъмри. Пролича, че се почувстваха неудобно. Тези двамата малко са обикаляали същите клубове със същата публика, но като водещи, а и за ПО НИСКИ ХОНОРАРИ. Не пропуснаха да я заХАПЯТ и за най високия хонорар. Те 10 сезона требвало да водят за същата сума...Не се наядоха... Добре, че е шегата, та да си кажем истината.Много лукаво се възползват от ефира. Едва сега се замислям колко е важно свободното време , за да се подготвиш добре. Люсата хем е несемейна, хем бездетна, хем безработна, хем с прекратена музикална кариера, че отгоре на всичко тясно свързана с журито и продуцентите.

 

Башар и той селски таРИКАТ ИЗЛЕЗЕ. Като не го харесват журито и публиката, ще драпа с вота на другите участници. Всеки път по 3-4 от другите участника му дават петици. Обувките ли им ближе, обещава ли им нещо в замяна...

 

 

 

 

Ако Гласът на БГ имаше дори 500 000 зрители,нямаше да получава по едва 50-100 лайка във ФБ . Аз събирам повече... Това доказва, че не се гледа в реално време, а на другия ДЕН в нета, и то само избрани изпълнения. Мислете малко... Така беше и с Айдълите едно време, но във Вбокса.

При Капките е точно обратното. Публикациите за минути събират стотици коментари, хиляди лайкове, което доказва, че се гледа в реално време. Освен това НОВА имат договорени отношения с Вбокс. Всяко предаване от НОВА си има собствен канал във Вбокса и се качва на секундата след излъчването му. Едва след няколко дни ги качват в тубата и за това гледанията там са малко. Нали виждаме, че изпълненията от миналия сезон също са с по 30 000 гледания в тубата, тка че не се опитвайте да го интерпретирате какво ви се иска. Освен Сашо и Фокси не вярвам друг да мисли, че Гласът е по гледан. Нито по медиите се пише много з формата, нито хората се интересуват. Капките е топ риалити последните години. Всеки ме пита дали гледам Деса в него и се коментира масово.

 

 

Деса далеч не е била в по слаб сезон на Гласа. Дори се конкуририршаше с Брадъра и Екс фактора по НОВАи не се излъчваше в събота и неделя, от което прозира страха и несигурността на продуцентите на Гласа. Това е изтъркан и жалък телевизионерски трик.

В сезона с Деса БТВ отново си надуваха рейтинга, че Гласа е по гледан от Екс фактор като цифри, но странно защо ли тогава всики знаеха и обсъждаха екс факторите. Има ги статиите още в нета. БТВ надуват балона...

 

Близо 1 250 000 зрители гледаха финала на Гласът на България

Гласът с 1 200 000 и 50% дял

 

Един месец повтаряхте поредните лъжи , че сезона с Деса не бил гледан... сега увиснахте като мръсни гащи на простора...

Не , че са важни. никой освен камелотите не им вярва... Десовите години наред сме гледали нашата в национален ефир, така че си имаме представа...

 

 

а сезона с Деса, Азис и Венета си остава най гледания в историята на ББ. Второто и участие бе в Олстарс сезона, който поначало няма рейтинга на Випа, така че Деса не е виновна, а продуцентите

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 855
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Журито се ебава със зрителите. Вие Руслана виждали ли сте я някога... Толкова да се усещат семейните взаимоотношения на Люси, Данчето и Фънки, че чак ми се повдига. Това не беше пеене, а викане с един ужасен акцент напомнящ краварките на село. Гримьорите се стараят всеки път за Люси. А другите често ги съботират и правят абсурдни... Грим и танци добре. Пеене, излъчване и темперамент - нулеви. Почва да ми става антипатична от толкова бутане.......

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Миро беше страхотен, 10-ка! И на другите им хвърлих едно око, и те бяха ОК, особено Башар и Коцето. Чакам Деси и все още не знам какво да очаквам... :D И Михаела ще ми е интересна, според мен ще се справи чудесно като Адел.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Михаела сгази всичко живо... брутална!

 

Дано спечели!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Михаела пя супер, но като образ ми беше комична и неадекватна. Пренави образа, нещо се клатеше и ръкомахаше нервно, при Адел няма такова нещо.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много добра Михаела, на журито ще му е трудно в избора между нея и Миро. Но може би от двамата той е крачка пред нея заради външния вид, който наистина го бяха докарали 'като две капки вода'. Адел в лицето ми изглеждаше на позастаряла Барби. :roll1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Михаела беше най-добра.. няма какво да си кривим душите.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Кирил Маричков да не го бяха нападнали бежанци преди да излезе на сцената? Баси визията бяха докарали...

А на Деса мустака без коментар. В муцуната приличаше на стар перверзник.

Михаела беше жестока, особено на визия. Люси крещеше.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не съм много доволна от Деси отново..Изпя го божествено-безспорно!Но като себе си и нямаше допирна точка до Миро освен нескопосания опит на гримьорите с нелепия мустак и грозната перука.Бях сигурна , че миналия път се разстрои и ми стана много мъчно,но създава много лошо впечатление в неутралния зрител , а именно на една лигла,която я мързи да се внедри в образа си и знае само да се вайка как са я обидили и на следващия път журито да и се извинява..Това не прилича на Деси,която ме привлече към този жанр,моята Деси е борец и не се влияе от мнението на разни дебелогъзовци.Наистина все кофти персонажи и се падат,но това не е оправдание-с много репетиции се успява.Жалко,че не е предвидила заетостта си с "Като две капки вода", че да се освободи от някои участия!Казвам пак,обичам я и винаги ще я обичам , но истината трябва да се казва, за да има градация в нейните изпълнения. :Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много добро изпълнение от Михаела, но тя тази песен си я пее брутално добре по принцип. От към визия обаче беше покъртителна...в лице ужасна, за тялото също не се бяха постарали.

 

Интересно как Фънки никога не се интересува от пеене, но като пее Деса все се изказва за пеенето...

Добре се представи, песента е жестока, изпя я много добре. Ако я бе изпяла като себе си щеше да е още по-въздействаща. Нали пеенето не е важно, да си пее с нейния си тембър и да не се напряга толкова хаха

 

А Люси беше потрес...........такова квичене, такова преиграване........

 

Деси Слава има ли я в бутона на късмета :D

 

Трябваше на нея да й се падне Емили.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Хаха, не знам защо Люсе толкова я бутат - доста беше крива тая вечер.

Иначе ДесиСлава се справи много добре според мен, но просто какво да имитира в клип, в който изпълнителят дори го няма.

Другия път да дръпне две водки преди шоуто и ще направи страшна Шакира :D

Link to comment
Сподели в други сайтове

Деси може да пее страхотно като Шакира, да се стяга и да си научи текста и танците!

Но наистина трябва и на нея да й се падне някоя като Емели- ще разбие!

На мене ми се иска да я чуя като Адел :girl_witch:

Link to comment
Сподели в други сайтове

На мене ми се иска да я чуя като Адел :girl_witch:

Много би й отивала някоя такава с изявен вокал и без много танци, и Барбра Стрейзънд например също много ще й лежи.

 

Накрая колко човека отиваха на финала? 3 или 4?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Деси се спрви страхотно. Не е пяла като себе си. Ако пееше с пълниЯ потенЦиал на ВИСОКИЯ СИ ГЛАС щеше да разбие. Защо очаквате да си преправи гласа на мъжки. Коя го е правила??? И все пак го докара като техника и тоналност. Защо журито вместо да коментира Деси , коментираше колко незаменим е Миро. Деси да не би да е заменима. Голямо неуважение към таланта и. Срамота е на такова изпълнение да кажеш само, че Миро е незаменим. Вменявате глупавото си мнение в зрителите

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...