Jump to content

gacobqco

Ramaniacs
  • Коментари

    194
  • Регистриран

  • Последно посещение

gacobqco's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация

  1. Много по разумен вариянт е този които иска да сваля да пише в темата за да види линка,в по интелигентните форуми където се споделя музика едно от правилата е линкове задължително да се пускат скрити ,но явно чалга наблягащите форуми са далеч и в страни от европа и начините за споделяне на музика.
  2. Това е ясно че никой никого не кара,но по този начин няма да се развива по добре форума а ще намаляват потребителите,тези които не влизат редовно тук ще спрат нацяло да го посещават,а една част ще са принудени за да видят линковете да ръсят щяло и нещяло във темите.
  3. Мисля че тези правила са пълна глупост!!! Смятате ле че форума по този начин ще се развива по добре,ще се трупат повече безсмислени постове,модовете ще имат много повече работа и т.н. премерно имам рег в 5-6 форума нужно ли е постоянно да пишеш за да не губиш някакви права,че има хора които само си четат разглеждат и т.н.,някой само свалят,не вииждам смисъл в цялата работа или държите само една определена група да са във форума и да накарате всички останали да пишат,защо трябва да пиша за да мога да видя линкове или прочее,тези звания също са глупост и много голяма заради тях някй пишат ли пишат.
  4. това се изтърка да се повтаря вече ,но явно никой не обръща внимавие на такъв дребен проблем,аз ако бях мод след толкова плюене бих се отказал сам
×
×
  • Create New...