Jump to content

Shushan

Members
  • Коментари

    5
  • Регистриран

  • Последно посещение

Shushan's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

11

Репутация

  1. По БНТ вървяха битови халтурки а-ла "Комиците", по БТВ ни мъчеха с изчерпания си преди 5 години формат с крещящи Wanna-be Кристина Агилера, а по Нова телевизия гледахме всички рекламни лица на хазартни игри и неуспешни актьори как си слагат топки в гащите. На целия тоя фон не бяха учудващи нито концерта на Пайнер с отдавна забравени песни, нито кефа за мъртво пияни фенове на югофолка след полунощ. Как никой не направи хубава новогодишна програма със забавни скечове, интересни гости или видео от посрещанията по света... И чисто информативно, винаги ли с Преслава трябва да се влачат и Софка и Коце?!?
  2. БТВ в новогодишната нощ с концерт на Планета от коронацията на Константин Велики.
  3. Само Галин е способен да направи такава песен за дебют на жертвата на най-обсъжданото престъпление в България. Ненормалник, буквално налива вода в мелницата на нейния насилник.
  4. Ужасно дълга тема. Определен брой стриймове се броят като за 1 покупка на физически сингъл. Проблемът е, че стриймовете са практически неограничени за тийнове и младежи с достатъчно свободно време, което изкривява данните и реално фенските бази на Тейлър, Дрейк и БТС могат да надуват техните цифри без да плащат допълнително за музика, което ощетява артистите с по-заета, но по-платежоспособна аудитория. Друг е въпросът, че в САЩ последните няколко години животът е силно променен, хората просто не са същите и до голяма степен и животът им стана по-труден и напрегнат, което неминуемо води и изкривен вкус за музика. Аз съм музикално прасе и въпреки това има случаи, в които Хот 100 звучи като плейлист от котка с ангина, прахосмукачка без торбичка и Андреа на демо запис. Постоянно се семплират стари хитове, постоянно се подгрява старата, проверена манджа и това само доказва колко е изчерпана индустрията, която подобно на нашенския поп-фолк сама се наби в generic RnB или поп песнички за фон на клипчета в ТикТок за гримове. Тия дни ми попадна Ray of light на Мадона, от 1999 г. Ами извинявайте много, албумът унищожава всичко, издадено през последната година в световен мащаб, включая претоплената Адел, тупса-тупсата на Бийонсе и hype- for-what-a на Тейлър.
  5. Изпуснали сме политическата кариера на бившия на Джена, вързан от Преслава във "Феномен".
  6. Билборд станаха нелепи. Когато бях дете, да имаш номер 1 в Хот 100 означаваше, че имаш най-големият хит на най-големият пазар в света. Сега просто означава, че фенчетата ти стрийват непрекъснато. Стига се до абсурди песен да дебютира в топ 5 и след 3 седмици да я няма в чарта въобще. Пък Тейлър Суифт да окупира целия Топ 10 с мяу-мяу песнички - дуета с Лана дел Рей дебютира на номер 4, а дори няма сертификация.
  7. Работи в H&M в Сердика Център.
×
×
  • Create New...