Jump to content

Diamondboy

Members
  • Коментари

    8
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Diamondboy

  1. В класацията има много песни, които не отстъпват по нищо на "Финални думи", явно не слушаш нови песни, а само милееш по отминали неща. Стойностни песни има и винаги ще има. Как "Ало, ало" или "Името ти" отстъпват по нещо на "Финални думи"? Говорейки за Преслава, "Беден в сърцето" е една от най-добрите и песни въобще и е от по-миналата година.
  2. Хващаш се за отделни мои думи, всичко е обяснено в статията. Гледанията и и дали песните са хитове също имаха значение, но не бяха единствен критерий. За първото място на Галена това далече не беше единствен аргумент. За "Турбуленция" съм обяснил, че текстът е слаб, но музиката, клипът и аранжиментът компенсират. Освен това е иконичен проект и огромен успех за български изпълнител. А трите песни посочени от теб дори не са от певици... Това са аматьорки, поне Ваня и Айви, третата дори не съм я чувал.
  3. Да, добър въпрос, но съм обяснил в статията, че исках да има разнообразие, "Автомата" е много обичана песен и от песните кючеци има най-хубав и стойностен текст, особено частта на Илиян, която съм цитирал.
  4. Ако ми кажеш коя част от текста можех дам за пример за стойностен и незабравим текст, ще те черпя едно питие. "Дърпай я" видимо не отговаря на критериите, които съм изложил в началото.
  5. "Нека някой който наистина слуша тази музика и я разбира, да го направи! " Точно това съм аз, ако прочетеш цялата статия, а не гледаш само номерата на песните, ще го усетиш и разбереш. За НЕВЯРНОТО обвинение свързано с ТикТок вече обясних.
  6. Благодаря ти за хубавия, аргументиран и подробен коментар, макар и да не си прочел/а добре условията и идеята на моята класация. Пак повтарям, тя е за качествени/стойностни песни, а не за най-хитови. Отговорих на повечето ти въпроси в по-предния ми пост. За песните на Джена, да, "Моят номер" е по-хитова и популярна, но "Чуй ме" е по-стойснотна и качествена, самата Джена е на моето мнение, затова кръсти албума си - "Чуй ме"... А Меди не разбрах защо не искаш да го коментираш, ако се базираме само на хитови песни, то Меди трябва да има не само двете песни, които аз включих - "Рана" и "Да си тук", но и "Скандал" в топ 10.
  7. Благодаря ти за хубавите думи. Радвам се, че цялостно сме на едно мнение. Подредбата винаги ще варира. За "Аномалия" вече обясних защо я няма.
  8. Аз съм авторът на статията, не знам коя е потребителката, която е направила този threat, но и благодаря. Само бях чувал за този форум, току-що се регистрирах, моя приятелка ми каза, че статията ми се коментира тук. Не искам да подхождам агресивно или отбранително, но определено повечето от вас не четат: -НИКОГА не съм обиждал фолк певици в ТикТок, ама НИКОГА. Предполагам, че този юзър говори за Боби Борисов, който е собственикът на сайта StarReporters, макар че и него не съм виждал да ги обижда в ТикТок, той по-скоро води война срещу плеймейтки, и да, понякога е по-остър. При всички случаи, аз съм отделна личност и съм независим журналист. Името ми фигурира в статията, има и моя снимка , казвам се Иво Стоянов. Човек, който не обича поп-фолк не би написал статия като моята, изпълнена с уважение към жанра. -Написал съм още в първото изречение, че това е топ 20 за най-добри и стойностни песни, а не за най-хитови песни. За най-хитовите песни имаме гледания, имаме Сигнал и други класации. Уточнил съм, че и много от най-добрите песни излязоха декември месец, това е положението, не мога да не ги броя. Както и че държа песните да са или на нивото най-доброто, което изпълнителите са правили или поне на нивото най-доброто им досега (затова я няма "В твоето легло", не отговаря на тези критерии). -"Аномалия" не влезе защото Робов не може да пее и си личи дори в професионалния запис. Мое мнение зад което заставам с името си. Не харесвам и сценичното му поведение, красив е мъж е и дотам. Песента има страхотна музика и аранжимент, но нито текстът, нито изпяването ме впечатляват.
×
×
  • Create New...