Jump to content

Axel

Members
  • Коментари

    17
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Axel

  1. За 2019 г. приходите на "Пайнер" ООД (звукозаписната компания) са малко над 9.8 млн. лв., а на "Пайнер мюзик" (телевизионното дружество) - 2.7 млн. лв. Четете на: https://www.capital.bg/biznes/kompanii/2021/08/02/4204155_muzikalniiat_hit_ot_dimitrovgrad_-_imperiiata_painer/?ref=cheteno24
  2. Аз се учудвам,че дойде толкова силно време за ретро фолка... Софи Маринова с 26 участия през Август????! Деси Слава и Камелия и те постоянно обикалят. Някак пак чалгата стана музика номер 1! Глория да тръгва по кръчмите,че с тия безлични концерти съвсем ще бъде забравена,а и няма да изкара нищо. Боже,какъв късмет си е да взимаш по 5-6 бона за едното нищо .... Нито имат бендове,нито балети,нито програма. Постоянно попадам на лайфове...не вършат никаква работа.
  3. Axel

    Хонорари и участия

    Ето това се казва зает график.....Тази жена е милионерка..
  4. Първа снимка на Гергана !
  5. Нещо за Гергана разбра ли се в крайна сметка? Наистина не е в Пайнер, но какво се случва? Как още никой не е направил колаж с Гергана зад касата? :Д Жената си направи безплатен ПР с тази новина. Интересно, че всички се вързаха. Едно фенче беше писало под една статия, "толкова ме е яд за Гергана, че работи като една проста касиерка в Лидъл"!
  6. Така е..Но все пак можеше да използва славата си от едно време за да припечелва нещо. Като певица е много слаба,залагаше повече на обработен от Токича глас, но имаше някакъв чар и харизма,много лесно се предаде още 2008 г. Може би в един момент се отврати от жанра,така и не я видяхме с богато гадже,дори изобщо с гадже.
  7. Някой знае ли какво наистина се случва с Гергана? Тази жена потъна в дън земя. Няма я нито в социалните мрежи,нито в каталога на Пайнер. След Токича, така и не успя да издрапа дори за малко...Много я мързи и няма никакви идеи.. Поне да знаем в кой супермаркет е?! (Пълна глупост ще да е това хаха)
  8. Аз се опитах да го напиша в страницата й. Те ми изтриха мнението. Глория не търпи никаква критика и очаква постоянно да бъде хвалена. "Турнето" й изглежда нелепо и съм сигурен,че хората съжаляват,че са си дали парите за плейбек и празна сцена. Аз очаквах бенд,пеене на живо,купон. Тя не е дала никакви средства за този концерт. По-добре да не прави други.
  9. Axel

    Хонорари и участия

    Има ли актуални хонорари? Знаете ли колко % взима Пайнер от хонорар? Не мога да си представя, че се дават по 5-8 000 лв. за 1 час плейбек.... Това е нелепо! Тази година гледам, че Приморско и Китен пръснат с чалга певица всяка вечер...
  10. Някой знае ли какъв е хонорара на Рени?
  11. Според мен голяма грешка от страна на Деси Слава. Вървеше доста добре в Пайнер и върна голяма част от славата си и хонорара си. Просто самата тя не знае какво иска. Изпусна силните години в Пайнер, хвана трудните, просто лош късмет. След толкова напускащи сега щеше да е кралица в Пайнер и да се работи доста за нея, но живеем във време в което старите изпълнители нямат голяма нужда от продуцент. Те имат старите си хитове, изградено име, връзки. Оцко е лош избор, нямам идея как е решила да отиде при него, но явно има някаква уговорка. Още повече, че напуска в труден период, след раждане, занемарен външен вид, пандемия. Гледам, че има много участия, значи се справя,пуска и продукция. Не знам, самата тя винаги е била пълна каша, дано успее да се справи, много я харесвам.
  12. Така подредени, изглеждат много слаби песни това лято... Деси Слава може би е най-добре, Емилия също става,
  13. Какво се случва с Камелия? Определено запази популярността си и има доста участия, но... Излгежда доста зле, напълняла, надути бузи, носа е най-лошия, сравнение с всички нейни колежки, а облеклото от 90-те. Постоянно попадам на клипове от нейни участия по ресторантите, подвикване, много фалшиво пеене, лоша визия. Но пък поне прави купон....
  14. Това лято ми прави впечатление, че масово ТОП имената са на участия предимно в кръчми по морето, така както беше зората на поп-фолка. Хората си хапват и пийват, а звездите обикалят масите. Няма вече турнета, няма концерти, няма тв изяви, всички приемат каквото имат. Разбира се 90% от участията са на пълен плейбек (Преслава, Галин, Емануела и т.н) или с много ниско качество на живо пеене пеене (Камелия). Какво е вашето мнение, какви са причините за все по-ниското качество на участия и ограничаването му само до кръчмите и чалга-дискотеките?
  15. Рени излезе доста хитър изпълнител. Постоянно има работа, участия и тв изяви. Не подбира и това и донесе много успехи. Може да пее и някак си остана класика.
  16. Много харесвам Глория, но съм разочарован от "турнето" й! Плейбек, скука, празна сцена, няма бенд? Така ли се прави платен концерт с билети?
  17. Здравейте и от мен в този форум! Някой коментирал ли е концерта на Глория? Каква е тази пародия с плейбек и постна сцена? Излага се много...
×
×
  • Create New...