Jump to content

Ivan_Kozarev

Ramaniac
  • Коментари

    96
  • Регистриран

  • Последно посещение

Последни посетители в профила

Информацията за последните посетители на профила ти е изключена и не се показва на други потребители.

Ivan_Kozarev's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

263

Репутация

  1. @Blueberry повечето от тези песни на Преслава които си сложила са много хубави и бяха сезонни хитове. Ако не друго поне не пее за кучки в тях, за разлика от последните си две песни. Гадни песни за мен са "Без теб" и някои от първия ѝ албум имаше едни "Първа шпага", "Готина и готин" и други - тях не съм ги слушал от години, даже не им помня текстовете. "Режим Неприлична" също не ми харесваше. Беше като скелет в клипа. Тук повечето я харесвате. А за дуета с Лидия все си мисля, че не е било по желание на Преслава. Замислете се - тя каква полза би имала да направи дует с ... Лидия? По-скоро обратното има логика. Сигурно Галин е натиснал Преслава за дуета като е платил песента и клипа и тя се е съгласила.
  2. Връщам се от баба Въчка. Ходих специално до тях да ѝ пусна народната песен на внучките ѝ Много се разстрои жената, още на първите секунди започна да плаче, после пя с тях цялата песен. Оказа се че я знае. След това ме помоли да я пусна още един път и пак пя. Пита ми дали ще я предават по радиото, но не знаех какво да ѝ кажа. Тя по цял ден върти народни песни на радиото и грамофона и ги е научила на изуст. Каза, че Преслава пее по-добре фолклор. Като била малка ходила по фолклорни фестивали в Генерал Тошево спечелила награда. Вчера ѝ звъннала за именния ден, но не знаела за песента. Днес каза че пак ще ѝ звънне да си говорят за песента. Бабето не усеща че пак става досадна и внучка ѝ пак ще спре да ѝ вдига телефона Попълни ми пълномощно на 7 юли да ходя до пощата в Каварна да ѝ взема пенсията, че е много жега, а тя върви бавно и едва ще стигне.
  3. Въчка Тинчова Велева харесва това!
  4. Денис Теофиков - ти сериозно ли? За него с пълна сила може да се каже, че няма хит от 2 години, а не за Преслава. Имаше един бум при Денис около дуетите с Цветелина Янева и Емилия. След това потъна. Последната му песен има 900 хил. гледания за 1 месец. Преслава и Лидия със смотания си дует ще го минат още след два дни. Сега си направих труда да видя как са се движели по-предните му песни. "Локдаун" има 3,6 млн. гледания за 6 месеца. За сравнения - великия флоп (според теб) "В твоето легло" има 5,8 млн. гледания за по-малко от 2 месеца. И като имаш предвид че на Денис Теофиков песните са в канала на Планета. Ако бяха в негов канал като песните на Преслава щяха да са още по-малко гледани. После пак ми обяснявай кой говори глупости. И ходя в дискотеки във Варна и Добрич - последък никъде не са го пускали Теофиков освен с дуетите с Емилия, от които минаха 2 години. Топ 3 го оформят Галена, Преслава и Меди. Това е! Тук-там някой друг се намества в топа, но за кратко.
  5. Много си озлобен към ПРеслава и понякога говориш тотални глупости. Последният ѝ хит скоро ще чукне 2 години - ти сериозно ли? Вероятно говориш за "Пиян", да вярно от 2 години не е имала хит от такъв мащаб, обаче това никак не е последният ѝ хит. След него излязоха "Не те забравям", дуета с Галин "Така ни се пада" и "Беден в сърцето", които със сигурност са си хитове, най-малкото сезонни. "Беден в сърцето" е с почти 15 милиона гледания и специално за мен е в топ 5 на хитовете за 2020. "В твоето легло" също може да мине за сезонен хит. Това че изкара гадния дует с Лидия изобщо не трябва да омаловажава успеха на предишните песни. Като нищо съвсем скоро пак може да избухне с хит като "Да гори в любов" или "Пиян". Аз също не одобрявам много черти в характера ѝ, както и еднообразните песни, но по показател хитове копче не може да ѝ се каже. Направи един флоп веднъж на 5 години и почваш да раздухваш някакви лъжи и да я изкарваш на едно ниво с Биляна или Тройниците.
  6. "Сийке, Сийке, Петя ми отговори ..." (Сийка е баба ми) - гласът на баба Въчка ме събуди. Викаше от улицата още. Сутринта звъннала на Преслава и този път вдигнала телефона. Плачеше от радост жената, дошла у нас да търси баба ми да ѝ сподели радостта си. Стана ми жал. Донесе ни зарзали от нейната градина да ни почерпи за рождения ден на Преслава. Няма пари да купи нещо от магазина, а и краката не я държат не може да стигне до там. Да е жива и здрава Преслава, но да дойде поне един път, че на баба Въче не ѝ остава много
  7. Не знам. Не съм я виждал от три дни. Утре ще ида да я видя и да питам дали внучка ѝ е вдигнала телефона най-сетне.
  8. Според мен самата Преслава си поръчва такива мелодии и текстове. Преди все пееше за пушене и пиене, напоследък - за кучки. Банална е до втръсване и си направи лицето на маймуна, но все още има хора които я харесват. Имам чувството, че и човек да убие пак ще се намерят поддръжници които да ѝ симпатизират.
  9. Отвратителна песен изкара Преслава. Чух я точно два пъти. Това никога не е било с нейна песен. Пълна шитня изложи се този път. Искрено се надявам да не стане хит. Ако стане поне малко популярна ще е единствено заради името Преслава, което винаги ѝ е давало първоначална засилка пред останалите певици.
  10. Този дует ми е на едно ниво с дуета на Преслава и Лидия - боклук! Слушам истински хитове. Времена които никога няма да се върнат.
  11. И тази Лидия е същия прилеп. Тия новите хич ги не различавам. Навъдиха се сто имена на куп. Еднакви са ми. Еднакво безлични. Преслава няма ли малко самочувствие да си знае мястото? Прави дуети със знайни и незнайни. Не са ѝ на нивото.
  12. Как може да е толкова грозна бе дейба такова хубаво момиче беше ПРЕВЪРНА СЕ В ИЗРОД
  13. Аз не съм много наясно коя песен от кой композитор е, но мисля че Преслава имаше големи хитове от Ганев преди години. Не са ли негови "Мръсно и полека", "Лудата дойде", "Да гори в любов" и другите от този период?
  14. Съгласен съм с теб. Но погледни че цялата чалга се превърна в едно блато. Всички с пластмасови лица и оперирани носове. Не остана и спомен от някогашните чалга диви. Щом и Камелия се ремонтира.. от нея не го очаквах. И всичко това на фона на ужасна деградация в песните. Накрая даже пияниците по кръчмите няма да ги слушат.
  15. Мисля, че защото "Без теб" беше брутален флоп и след това Преслава не работи с него.
×
×
  • Create New...