Jump to content

TSARvul

Ramaniac
 • Коментари

  81
 • Регистриран

Репутация

19 Good

1 Последовател

Последни посетители в профила

77 посещения в профила
 1. TSARvul

  Поп фолк скандали

  Мит е и е много удобно на анти-Галеновите да я обвиняват за всяко световно зло. Дори и да й е казала "Вкарвай по 1-2 шота преди участие, за да се отпуснеш", Деси Слава е зряла 40-годишна жена, предполага се, че сама може да взима решенията в живот си. Нито Галена, нито някой друг е виновен, ако човек е завеян, живее в собствен свят, оставя се на течението и не е борбен. Деси Слава е в труден и объркващ период. Нещата при нея окончателно ще се развиделят идната пролет. Значително ще подобри и визията тогава.
 2. TSARvul

  Поп фолк скандали

  "Believe" беше солова песен, подплътена със силен албум и поне още два голем хита. Емилия да вземе да изкара 1-2 самостоятелни резачки или да направи мегахит от колаборация с Диджей Живко Микс - тогава ще й сваля шапка. То и баба ми да направи дует с Денис Теофиков, ще види хит. От хора, които харесвам, изисквам максимума и то не по лесния начин.
 3. TSARvul

  Поп фолк скандали

  А в този форум има ли маслодайни рози? Или тук сте от скромните?
 4. TSARvul

  Поп фолк скандали

  Че три топ певици малко ли са? И Емилия й е близка. Преслава и Андреа с колко близки приятелки от жанра могат да се похвалят по отделно? Кой е тоя педал Кичка?
 5. TSARvul

  Поп фолк скандали

  Спри да живееш в 2007. 5 години, ама Галин го търпим вече 8-ма. Зависи как се съхрани момчето.
 6. TSARvul

  Поп фолк скандали

  Галена не би застанала в любовни парчета рамо до рамо с момче, което може да й е син и на половината на нейните килограми. Има някакво усещане за нещата все пак. Емилия явно е непукистка, леко уплашена от факта, че кариерата й беше зациклила. По интервюта съм сигурен, че ще обяснява, че е била силно впечатлена от таланта на Денис и е нямала как да устои на този глас-ала-бала-ница-дай-си-ми-ХИТА.
 7. TSARvul

  Поп фолк скандали

  Емилия колко хитра лисица е да яхне Теофиковата вълна, уреди се два грандомански хита на годината за нула време. Топ кучка! Ненапразно бях влюбен в нея 2003-2004. Аз в случайници не се влюбвам.
 8. ХИТА НА ГОДИНАТА!!! С изкопитан отсвир от хита на 2013 - "Кой" на Галена и Фики.
 9. TSARvul

  Поп фолк скандали

  Жо суи лааа, жо суи лаа, реви зу ла-ла-ла. Средна на хубост песен, която да се чуди човек как стана чак пък толкова успешна. Неадекватно ми е тя да е с над 10 милиона, а соловата й песен от миналата зима - "Само тебе искам" да е с 3 мила.
 10. TSARvul

  Поп фолк скандали

  Не е каприз, а съвсем закономерно явление, което дори закъсня. Наистина АМАН от еднакво звучащи песни. Пробутват ни едно и също по 10 пъти. 3 композитора носят на гърба си 50 изпълнителя, еми няма как да станат нещата... Оцко се лапаше като топъл хляб до едно време. След това видя какво стана - пак със закъснение - и днес вече той е синоним на бездарие. Като топъл хляб се лапаше и Кости - пак до един определен момент. Като няма интересни композитори тук (в което се съмнявам), да ходят по другите балкански държави да търсят нови имена. Алисия, Галена, Джена, Камелия имат песни от чужденци. Имат и възможност да го правят. Галена е обсебена от тоя Ганев!!
 11. TSARvul

  Поп фолк скандали

  Глория да й направи кавър: Heartbreak RAMANIA 💔
 12. TSARvul

  Поп фолк скандали

  Слави, и преди сме водили такива процентни справки, когато сегашния сайт беше с друг дизайн, преди година-две някъде. Трафикът от чужбина варираше между 15% и 27-28%, различен за всяка песен, но като цяло средното беше към 20%. Много фактори би могло да има. По-кючекчийско-селските парчета може да не се тачат от сънародниците ни в Англия, после след масовото изнасяне на мангалите към Германия пък тази тенденция може да се е променила. Със сигурност има значение и колко участия навън има конкретния изпълнител. Мисълта ми е, че 25% чужбински гледания за "Феноменален" не са нещо невероятно, нито съмнително. И ти, и pinkprincess сте прави. Абсурдно е голям изпълнител като Миле Китич да не е пробудил някакъв интерес сред сънародниците си, пък макар и малък. Вижда се, че има коментари на сръбски, значи нещата са ясни. Тезата на pinkprincess е, че дори и да има интерес от Югославия, той по-скоро е бил curiosity views ("Дай да видим Китич какво е сътворил"). Песента не е хит в Сърбия, очевидно няма и да бъде. Докато не добавят "Добре ли си" в системата, няма как да знаем нещата с абсолютна точност. Ако 20% от гледанията на песента идват от чужбина, това означава че песента не е такъв хит сред българите, както други песни, чиито чужбински трафик е 20%. По простата причина, че наистина няма как сърбите да не са цъкнали поне да видят за какво става въпрос. Това е все едно Преслава да направи дует с Мустафа Сандал и никой от Турция да не кликне да чуе парчето.
 13. TSARvul

  Поп фолк скандали

  OMG, и този вече замяза на анимационен герой. Трябваше вместо Десита той да изпее "Боже мой" с Лидия. Въртиии-сучиии
 14. TSARvul

  Поп фолк скандали

  Пфф, ти вече си дала линка. Крий го от Слави бързо - само Галенови трябва да знаем кои гледания от къде идват. Един въпрос: Как точно се разбира, че 1-2% от гледанията на повечето попфолк хитове идват от Сърбия?
×
×
 • Create New...