Jump to content

benz1129

Ramaniac
  • Коментари

    40
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от benz1129

  1. Има ли изпълнение на концерт на "Присъда", което да е изцяло на живо - не акапела, не на плейбек? От всички нейни концертни изяви (общи и самостоятелни) тази песен винаги е била на плейбек.
  2. Благодаря ти за потвърждението. Открих я във Vbox7 - https://www.vbox7.com/play:20952ef0
  3. Някой да се досеща коя беше песента на Пайнер от периода 2008-2011, в чийто клип в началото едно момиченце казва: "Когато порасна искам да повярвам в любовта". ???
  4. Бъди коректен и актуализирай информацията си - форумната кралица не е от тази крайна дупка Меден рудник, а от престижния жилищен комплекс Изгрев!
  5. Нямам представа кой я брои за жива и не ме и интересува кой каква оценка дава на политическия инженеринг, единствено коментирам темата, за да допълня информацията и тя да бъде актуална - в случая текущото състояние на бившата коалиция “Изправи се.Ние идваме”.
  6. Партията на Мая Манолова "Изправи се България" със сигурност няма да се яви в коалиция с "Ние идваме" на Хаджигенов и Бабикян. Веднага след последните избори те се разграничиха от проруските изказвания на Манолова.
  7. В пълна противоположност на твоя сън гранд дамата вече е тъмна нещо тъмно лилаво към черно - за съжаление нямам нужната компетенция, за да дам точна оценка за цвета, все пак не съм посещавал салона на нейната фризьорка в края на ж.к. Изгрев в Бургас.
  8. Кой е този Balkandji? Какъв е този постоянен спам и жалване за тормоз от банални чалгаджийки, които си остават обикновени кръчмарки, независимо от опаковката.
  9. benz1129

    Всичко за сръбската музика

    Някой по-запознат със сръбския музикален пазар може ли да разкаже какво се е случило с Emir Dulovic i Andreana Cekic и песента им и защо има нова версия с друга певица? https://youtu.be/tmV1ixGh_ps
  10. Да, но малцинственият представител се е писал за автор на музиката.
  11. benz1129

    Survivor 6: Филипините

    Фаворит ми е Зоран, като в последно време симпатизирам на Бо. Всички останали са напрягащи и се надявам скоро време да отпаднат Ганка и Ванко. Иначе последният съвет беше топ в типичен сървайвър стил. Радвам се, че Бо и Зоран успяха да завъртят играта на голямата коалиция.
  12. Как могат хората във форума да са сигурни, че разказаното от въпросния потребител е реалният му живот и истински събития, а не плод на въображението на този потребител. В тази връзка тълкуванто на правилата на форума и прилагането им към случая с въпросната дама е нон сенс.
  13. Е как да няма как всички прокурори да са зависими. Прочети закона за съдебната власт и ще разбереш структурата на прокуратурата и че главният прокурор, който и да е той, е ръководител на абсолютно всички прокурори, тоест един човек контролира цялото държавно обвинение. А този довод "Ако имат информация да я предадат на съответните институции" е тотално изхабен от стойност. Множество сигнали са подавани до прокуратурата и никой прокурор не се наема да разследва тези сигнали, предполагам няма нужда да обяснявам защо.
  14. Ако от Алоха мюзик четат тук, ще трябва да поискам заплащане за консултацията по интелектуална собственост, все пак "уникалнто" им лого е свободно и някой ден Галин ще изреве в инстаграм, че му нарушавали правата
  15. Напълно възможно е да съществува идентично лого и наименование, но ако не е регистрирано в европейската агенция по интелектуално собственост е позволено да се използва на територията на ЕС. При справка на търговската марка на галиновата Алфа, не излиза да има регистрирана в ЕС, т.е. всеки един може да я използва и да я регистрира ако иска.
  16. Някой има ли идея коя беше другата бг версия на Vasilis Karras - Poia nomizei pos einai?
  17. benz1129

    Всичко за сръбската музика

    17 милиона гледания на cover
  18. "Дразни ме" авторска ли се води?
  19. 1. Композитор на годината Даниел Ганев 2. Аранжор на годината Николай Пашев 3. Текстописец на годината тандемът Мавродиева/Димитров 4. Режисьор на годината Павлин Иванов - Bashmotion ("Всичко забранено", "#TheBo$$", "Дай ми още") 5. Дебют на годината Тереза 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител Лорена 7. Успехи зад граница Камелия 8. Оригинално медийно присъствие Луна (Big Brother: Most Wanted) 9. Оригинално сценично присъствие Галена 10. Най-добро изпълнение на живо Анелия - Дай ми още (16 години Планета) 11. Кавърверсия на годината Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея 12. Балада на годината Константин feat. Деси Слава - Аз бях тук 13. Дискотечен хит на годината Галин - #MeGusta 14. Сензация на годината Наско Ментата - Шушана 15. Артистично присъствие във видеоклип Галена - #ПростоШоу 16. Видеоклип на годината Галена - #TheBo$$ 17. Колаборация на годината Галин и Емануела - 5, 6, 7, 8 18. Солова песен на годината Преслава - Не се изтриваш 19. Певец на годината Галин 20. Певица на годината Галена
  20. Някой би ли постнал линк за клип от концерта във Варна това лято и по конкретно на Галена представянето.
  21. benz1129

    Online: Indira Radic - Zivim sad

    Ави Бенеди отново се е вдъхновил от други песни.
  22. Не манияче, на предните страници с дълбока умисъл си си споделил снимка с Десислава от дискотека, в опита си да се изтъкнеш как си посетил едно от вървежните заведения в София. Пак ти казвам ти и всичките подобни болни фенчета на една милфка, която беше забравена от масовия потребител и благодарение на два дуета се чу за нея в последните години, не успявате да изфабрикувате всеобщото мнение, че Десислава не става за нищо в клубовете.
  23. Десова подлога, спри се. Много им се ежиш на форумците и се вживяваш в ролята на главен секретар на окръжния комитет. Поспрете се малко с Десислава и лизането и на дебелия задник, който между другото е изпрала, и не се превръщайте в болните до крайност глориеви. Шуменска псевдо батка.
  24. Манияк, малко се спри да ми се изказваш като крайна инстанция, защото дори лапетата тук те бият по коректност и по посещения на дискотеки. От 10 участия на Десислава в София в последните 3 месеца съм бил на половината от тях и подобно неадекватно поведение дори от пияната и надрусана Галена не съм виждал. От както се е върнала в Пайнер всички Десови излязохте от нафталина станали на по 30 години и докато сипваш на Галин по повод неговата ориентация, не успяваш да прикриеш своята латентна хомосексуалност. По-конкретно ти шуменска псевдо-батка лъхаща анална податливост от снимките,в опита си да докажеш как си бил веднъж на половин година на дискотека.
  25. 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Боби Павлов 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Bashmotion 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Теди Александрова 7. Успехи зад граница - Галена 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Цветелина Янева 10. Артистично присъствие във видеоклип - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Малина - Не те забравям 13. Дискотечен хит на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 14. Дуетна песен на годината - Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 15. Видеоклип на годинатa - Деси Слава - И на всички като тебе 16. Албум на годината - Фики - Is this love 17. Песен на годината - Галена - #МамаУраган 18. Фийчъринг на годината - Галин ft. Азис - На Египет Фараона 19. Певец на годината - Галин 20. Певица на годината - Анелия
×
×
  • Create New...