Jump to content

bubolechka.

Ramaniacs
  • Коментари

    30
  • Регистриран

  • Последно посещение

2 Последователи

About bubolechka.

  • Рожден ден 16.03.1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Female

bubolechka.'s Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация

  1. Пантеон на възрожденците (Русе) Биосферен резерват „Сребърна" Военно гробище, Музей на дунавския риболов и лодкарство (Тутракан) ;д Национален историко-археологически резерват "Плиска", Голяма базилика (Плиска) Панорама „Плевенска епопея 1877 г." (Плевен) Мадара — Археологически резерват Паметник „1300 г. България", Литературно-художествен музей „Чудомир", Тракийска гробница (Казанлък) Храм-паметник „Рождество Христово" (Шипка - град) Национален парк-музей Шипка, Паметник на свободата (Шипка - връх) Русе — Мостът на Дружбата София — Национален дворец на културата Велики Преслав - Национален историко-археологически резерват „Велики Преслав"
  2. завърти коланаа, дончо и гергана, криза вече нямааа .... дай дайй дайй бейби

  3. bubolechka.

    Да израстнеш през 90-те

    Не сме съседки ;о тя живее в долната част на града, а аз в горната :1000 (29): далеч сме една от друга :Х
  4. велик е нашият войник ръгъдъдъдъдъдъдъъдъдъдъдд дак абе не моа се запраа

  5. bubolechka.

    Да израстнеш през 90-те

    Аз пък с брат ми като оставахме сами в нас (тъй като не ни даваха да играем на кеч, щото той все ми правеше нещо и аз все ревв) и сами си правехме кеч федерация в нас на леглото :1000 (29): :1000 (10): "И сега се качва Скалата, той ще се бие със Гробаряяяя" и почвахме да се тръшкаме и блъскаме в стената до леглото или в ръбовете на леглото :1000 (29): И тей като от цялата улица само аз бях момичето, и мен ме зарибяваха тези карти на Ю ги О и сме събирали с брат ми и на улицата играхме с другите :1000 (29):
  6. Божеее, като не ти харесва някой защо винаги трябва да се намесиш и да почнеш да го/ги сравняваш с Рики?! Някой да ти пише в темата мнението си за Рики? Не, нали? Не е нужно във всяка тема на всеки един изпълнител да ги сравняваш с Рики, и стига със спама и караниците. :1000 (24):
  7. bubolechka.

    Online: Nicki Minaj - Stupid Hoe

    Тази има такава талия, че ... :1000 (10): Иначе клипа... не ми харесва :1000 (29): то такъв грим, такива перуки..
  8. bubolechka.

    Да израстнеш през 90-те

    Темата е стара, от 2010, по-добре тук да се пише Всичко написано горе е абсолютно вярно. Мога да добавя, освен че помня игрите на улицата като криеница,стражари и апаши и другите, помня също игрите с дискети, всяка събота когато имаше пазар тук с брат ми всяка събота и купувахме по една дискета и после я играехме и 2мата, беше супер. Също помня и старите варфли "Морени" http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...7702_7233_n.jpg ;д също и другите неща.. сладоледите от 25 стотинки, дъвки "Турбо" (по едно време имаше и дъвки със фолк певици, когато излязоха аз само тях си купувах, и им събирах лепенките - тогава имаше само Петра, Славка Калчева, Ивана, Камелия, Мария, Пантерите и другите които в днешно време са забравени...) Помня "манджите" от листа, трева и кал, куклите, дори съм си правела с моите съседи и къщичка :1000 (29): те имаха царк (за царевица) обаче беше празен и не го използваха, и аз и съседите намерихме и събрахме черги, пердета, каквото се сетите, и си направихме къщичка и всеки ден бяхме там... Супер си беше, сега децата стоят само пред компютъра или ако са излезли в парка, се бият за играчки, викат си и т.н.
  9. vr1tni krachenca, zawyrti kolanche ;)

  10. Оф ма зайке ма, във всяка тема меруди я си, аман. Някой като те цитира, ти веднага трябва да цитираш и да почнеш да плюеш, и ако не кажеш нещо за Рики няма да си ти. Фуу.... НЕ МЕ ЦИТИРАЙ!!!! Иначе по темата: клиповете досега, които са правили са много добри, очаквам и този да е такъв, още не съм слушала песента, но скоро и това ще направя :1000 (29):
  11. но помни, че ще остана с пеперудена душаа, дуци ;*

  12. не ми излиза -тооо (рофл)

  13. защо по дяволите съм писала ОРАБАА, нали знаеш че е ОРАБА,ОРАБАА, АЙДЕ ВАРНЕНСИЯ ОРАБ "ОДЕСОС" dancee врти

  14. (rofl) ti si luda :*

×
×
  • Create New...