Jump to content

GSA

Rеspеct
  • Коментари

    4510
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    12

Последно GSA беше ТОП потребител на Март 27

GSA имаше най-харесваното съдържание!

3 Последователи

About GSA

  • Рожден ден 16.02.1995

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Пловдив

Последни посетители в профила

26198 посещения в профила

GSA's Achievements

Ентусиаст

Ентусиаст (7/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • Posting Machine Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

6,6k

Репутация

  1. Всъщност да. Дори не помня кой беше последния цигански хит на кака. Хайде стига фалшив морал. Време е за един мазен гюбек.
  2. Такива балади ми се слушат.
  3. Дано да изпее и “Откраднат миг”. Престъпление ще е, ако я пропусне отново. Вярвам, че “Най-щастливата жена” и “Не мога без тебе” ще забие, след като и по участия ги пее. Трябваше да е в Античния театър обаче. Може и да отида на концерта в Пловдив.
  4. Браво. Концерт в Пловдив е добър ход. Може би, трябваше директно в Античния да го направи. И билетите все още не са в продажба.
  5. Не е лоша песента, но за мен това си остана ненадминато, макар и не най-големия хит:
  6. Ще ходиш ли на концертите на Преси и Глори или чакаш този на Кама, за който слушаме от 10 години?
  7. Преслава е звезда. Стораро е дуетен изпълнител и балон, който се спука. Трябва да ги раздава безплатно тези билети, че да напълни нещо. Хората предпочитат да попаднат случайно на негово участие в дискотека на вход свободен, да си купят пиячка и да се надрусат. За какво им е да ходят, ако последните 2 ги няма?
  8. Съгласен съм напълно. Къде е пуснала втората дата? Иначе се радвам се дуета на Анелия и Илиян. Те са си култов дует и ще е супер якото парче отново, сигурен съм.
  9. Напълно очаквано. Не може през по-голямата част от кариерата си да караш на дуети, кючеци еднодневки, кавъри и да искаш някой да се вълнува от творчеството ти, което се изчерпва с първите няколко албума и до края на 2010 година. Да не говорим, че има 10 гост-изпълнители. Поредното доказателство, че ходещите по дискотеките не ходят конкретно заради даденото име, освен с малки изключения. Чакаме да видим и Кама, Азис и Деса с концерти в арената, за да видим и при тях какво е положението, но очаквам сходна ситуация с тази на Стораро. Поздравления на Преси. Нека се учат от нея и Глори!
  10. Галин щял да отиде на концерта на Преслава ако тя му дала покана? Алоо - за кого се взе? Ми купи си билет да покажеш малко колегиалност. Голяма наглост, голямо чудо…
  11. То е демо версия и крайния вариант може да няма нищо общо
  12. Каква е тази песен на Анелия, която изтече - “Тръгвай си”? Явно е една от клипираните. Не звучи лошо
  13. GSA

    VANE$$A ft. Тони Стораро - 100

    Тая Ванеса от както подписа с Пайнер една нормална песен няма. Всичко е за размазваме, смачкване, отпрашваме с мръсна газ. Толкова е талантлива а си пилее таланта с такива безсмислици, които за 1 месец отминават и никой не се сеща, че са излизали. Музиката е отсъстваща при нея. За изкуство дори ме може и да става въпрос. Жалко, че Пашев има такава стратегия за нея. Нека прави купонджийски парчета, ама то само едно и също. Дайте и нещо по-стойностно. Ни текста текст, ни музиката музика.. и така почти вече 10 години. А в Ара какви яки песни правеше..
  14. Според мен Гери и Токича ще избухнат с двоен албум: един бест с най-големите хитове в нови аранжименти и един диск с чисто нови песни. Тогава ще се реве и режат вени:
×
×
  • Create New...