Jump to content

vency_88

Ramaniac
  • Коментари

    12
  • Регистриран

  • Последно посещение

3 Последователи

vency_88's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация

  1. Елена Паришева се завръща в попфолк бранша. Певицата, която преди няколко години преустанови музикалната си кариера, сега отново ще пее, като вече е ясно, че първо ще запише дуетно парче с Мария. Видеоклипът към песента пък съвсем скоро ще се появи и в ефира, пише Lifestyle.bg. "Всеки ден и всяка нощ си мисля какво да бъде новото ми предложение към вас, за да отговоря на вашите вълнения и емоции...... Как да ви изненадам и дали ще успея... Е, малко по малко... Броени часове до нашия летен подарък към вас...... Песента е на Costi Ionita.... Текст Тина Денчева... Много скоро ще се радваме и на видеото...... За сега просто Мария и Елена Паришева... "Тихо"..." - разкри Мария пред феновете си в социалната мрежа. Преди няколко години Паришева се отдалечи от музикалната сцена, когато заживя с футболния национал Ивелин Попов - Попето. Двамата нямат подпис, но се радват на сина си, кръстен на своя баща - Ивелин-младши!
  2. Коя песен посветена на феновете предпочитате? Глория - "Благодаря" Галена - "Истински щастлива" Джена - "Моята награда" Знам,че не си приличат почти по нищо,но все пак! Ако има и други песни с такава тематика,моля да бъдат написани!
  3. Здравейте! Искам да Ви върна малко назад във времето(може и да не е малко) и да Ви попитам коя Ви е любимата ретро песен! Със сигурност няма да е една,но нека започнем с една! Ако темата не се харесва и не е за тук модераторите си знаят работата!
  4. vency_88

    Кога сте родени?

    Аз съм есента - октомври месец
  5. vency_88

    "Виртуално приятелство"

    И според мен е възможно има виртуални приятели където са ти повече приятели от тези,с които се виждаш всеки ден на живо,поне аз така мисля де.
  6. 5 звездички от мен

  7. 5 звездички за Ангел

×
×
  • Create New...