Jump to content


Класация

 1. DarkChild

  DarkChild

  Ramaniасs


  • Точки

   21

  • Коментари

   10022


 2. Emanuela.Carey

  Emanuela.Carey

  Ramaniacs


  • Точки

   19

  • Коментари

   4547


 3. Lelqtian

  Lelqtian

  Ramaniасs


  • Точки

   18

  • Коментари

   13659


 4. DevilWish

  DevilWish

  Moderator


  • Точки

   15

  • Коментари

   17855


Популярно съдържание

Показва съдържание с най-висока репутация на 29.11.2023 навсякъде

 1. Толкова ми е смешна тази песен, че няма накъде повече... Ако я беше изпяла преди 10 години, щеше да е една идея по-приемлива. Та нейните фенове вече са големи хора на около 40, 50 години...Как си представя да им пее този банален текст и те да подскачат като малките деца на изпятото - "такива фенове имам аз"... ?! Инфантилна история....
  7 точки
 2. Много яка песен. Най-накрая Глори да се посъбуди малко. Напомня ми на старите и хитове. И няма как да не отбележа, че Глори винаги се занимава с най-яките дадита. В личния си живот и в клиповете си.
  5 точки
 3. Андреа пак е пуснала монтажи с Кубрат в Тикток и сълзлива музика за фон. Сутринта като изтрезнее сигурно ще ги изтрие.
  5 точки
 4. Зимни гуми се слагат най-късно до 15ти ноември, не като завали и не разбрах за какво ги вметва в историята, жалва се че са й откраднали с новите гуми ли?
  5 точки
 5. Няма странични ефекти, най-много да заприличаш на Каспър и да ти пораснат веждИ, ако го приемаш на гладно.
  5 точки
 6. Антонио: "приливат на енергия е впечатляващ" Кристиана: "в комбинация с здравословен начин на живот" Андон: "Детокс чая на Татяна ми дава перфектният прилив на енергия" Борис Дали: "Очудващо за мен" Цветина: "Татяна Лайф е вашия избор" ;D Иначе не намерих къде са описани страничните ефекти
  5 точки
 7. Абсолютно излишно е, дано не повлияе на вчерашната песен.
  4 точки
 8. Аз в клипа видях каращ трактор върколак в рокля на дивани, някъв пумияр и Бате Шеф, съвсем обичайно за клип на гордостта на Две могили.
  4 точки
 9. Тва не е ли най-уникалната обида? Най-добрите, а малко приличали на нея? Вечно недоволна и имиграрища бабичка, творчески и изобщо изостанала някъде около 1995та?
  4 точки
 10. Брех, брех. В Две могили няма ток и вода, а Гюра вади хит.
  4 точки
 11. Отворихте ли си Спотифай Wrapped за годината?
  3 точки
 12. ga be nycHa/\a HoBama noc/\egHa, Ma yM 3a kpy6u
  3 точки
 13. То и Кокаин участва сега, но те нямат фенове тук. Аз говоря за големите чалга звезди, феновете на които омаловажаваха концерта в Арената.
  3 точки
 14. Гроздето е кисело, а на Графа му е дебел...юмрукът 😆
  3 точки
 15. Уинамп!??? Теглиш мп3ки ли ххх Аз пък съм в потрес, че на 92-ро място видях Балканско за разкош, а нямам спомен да съм я слушал много, а на 47мо... ВНИМАНИЕ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ Как???? Разочаровах се от себе си. Има ли как да се види колко слушания има всяка в топ 100? Къв сям як ми е на 16то място. Буквално в Топ 100 имам 47 чалги и 53 нечалги
  2 точки
 16. Абсолютно. Виолета е топ, но Денислава... като се върна Мартин не посмя да му каже в очите, това което каза на останалите за него в племето. Жалка работа. Толкова обичаше Мишенцето, а една крокодилска сълза не пророни за него. И в игрите не е нищо особено. Една Виктория беше по-комплексна. Естествено ако сравняваме Виолета и Денислава, дъщерята е по-добра, освен в силовите компоненти.
  2 точки
 17. Денислава ми е супер анти. Не мога да разбера какво му харесват на Мартин във ФБ. Вярно, хитър е, но е кофти личност. Всички го номинираха с причина. Да, куцият кон трябва да си ходи..., но поне ги въртеше на малкия си пръст.
  2 точки
 18. Знаех си. Щом чалгарите не слушат чалга, смятайте колко е пропаднал жанрът през 2023!
  2 точки
 19. По гласа я познах, но едва ли ще има по-добро от това.
  2 точки
 20. От година на година чалгата има все по-слабо присъствие в Wrapped-а ми. Тази година за първи път нито една чалгаджийка в топ 5 изпълнители, а песните се свеждат до: 58. Къв си ти, бе? 67. Ти не си за мен 82. Да си плащал 93. Горчиво 98. Еротична машина Три от пет дори не са от последните 15 години, лол.
  2 точки
 21. За радост тази година почти съм изгонил чалгата от Топ 5. Само обичайната баба съм допуснал по традиция в класацията за артисти, ама тя пък е една от най-долните и компенсира.
  2 точки
 22. Аз не слушам музика само от тази година. Има песни от 2015-2018 които слушам все едно са пуснати вчера. А Оцко/Пашевия ѝ период си беше златен. На Преслава и Галена също не съм им слушал нещата от тази година толкова много освен Абракадарба.
  2 точки
 23. Затова пък червата блестят.
  2 точки
 24. O6me He ciM ce Hac/\agu/\ Ha k/\una, 4e ce noaBq, 4e ba4kaM, Ma 4yBaM neceHma HayM u B ekcma3, omu Mu e /\iobuMa! nepuogu4Ho q gupex u3 YouTube
  2 точки
 25. Веднага да се покаеш. Клеа е единствена и неповторима, пък и още си е тука поне няколко бъдещи хилядолетия. Нова не ни трябва! Тъкмо се чудех защо ми харесва това, а то защото е добре забравено старо!
  2 точки
 26. Taq neceH e om 2003-2004 om 3Be3gHomo Bapueme no Bece/\uHa TB 😍
  2 точки
 27. Преслава докато гледа лидерската си позиция. ❤️ Доволна съм! Ще се почерпя с това червило. ❤️ 😘
  2 точки
 28. Мисля че за годината сега е най-силния момент на чалгата, с толкова последователни Топ позиции.
  2 точки
 29. Ще има да се ака (тактично казано) цял ден! Този чай предизвиква Не АВАРИЯ, а ДИАРИЯ !!!
  2 точки
 30. Тя цялата история е да може като и намерят каручката да вдига олелия "Дека са ми зимнити гуми" ...
  2 точки
 31. Харесва ми! Най-сетне нещо, с което да я заслушам...
  2 точки
 32. Прибавил си поне една излишна 2ка в година, ама карай. А ако спрем да хейтим Гюрултията по дифолт, да закриваме форума направо.
  2 точки
 33. Интересно. С това "Райско" явно ще се аутва официално като извънземното от неизвестна планета, което е, а "газ" е явна правописна грешка. Или не са и дали да рекламира така директно предлагания стока гъз.
  2 точки
 34. ХИТА НА 2023 НАЙ-НАКРАЯ С ВИДЕОКЛИП! Песен на 2023 - Най-добрите Клип на 2023 - Най-добрите Дует на 2023 - Звезда на вечерта! ❤️❤️❤️❤️❤️ Глория - "Нима мислехте, че и трите клипа ще са на нови песни? Естествено, че съм подготвила клипове на Скъпи, купи ми нещо с Устата и хита на годината Най-добрите" Шегата настрана! Втори опит за клип подобен на "Благодаря" не трябваше да има. Поне да беше някакъв анимиран и по-интересен. Но й прощавам! "Вълк" компенсира за това безумие! Предпочитам клип на "Скъпи, купи ми нещо" с Устата, поне песента си го заслужаваше и така целия албум "Любовта настоява" ще бъде с клипове!!
  2 точки
 35. Пенко Драганов - КЛАСИКА! Гюра се сети да смени малко тоя Калин Димитров само бози й правеше. Това е много добро!
  2 точки
 36. Ми да вземе пример от Малина. Нали се натискала на мъжа на Маги Желязкова за нови гуми?
  2 точки
 37. Глория - Вълк - в канала на Планета - 10к - в канала на Глория - 20к А имаше време, когато беше обратното. Явно никой от родата на Митака не желае да продължи с продуцентство.
  2 точки
 38. Като Кюфтеслава Франклин.
  2 точки
 39. Силни цифри накрая 5ти в трендинга, и с 18К лайка и 400 коментара. Абсолютен смях. Монопол и тя така бързо умря, а гледам над 5М
  2 точки
 40. Не й е лоша песента, става.
  2 точки
 41. Дуета на Симона и Джена от 53к скача на 139к. Няма ли някакъв начин този канал вече да бъде изтрит ? Галин прекалява.
  2 точки
 42. Това звучи като песен на Марияна Калчева/Кристали от преди 20 години Музиката е добра, въпреки лошото качество.
  1 точка
 43. ХИТ! ХИТ! ХИТ! @asylum @Lelqtian това е новата КЛЕА! Поздрав!!! ❤️
  1 точка
 44. @i810 поздрав с тази ужасно любима песен за мен: the roof by mimi
  1 точка
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Create New...