Jump to content


Класация

 1. Emanuela.Carey

  Emanuela.Carey

  Ramaniacs


  • Точки

   16

  • Коментари

   2772


 2. DarkChild

  DarkChild

  Ramaniасs


  • Точки

   16

  • Коментари

   9136


 3. milesto

  milesto

  Ramaniасs


  • Точки

   10

  • Коментари

   3206


 4. Andrew Cunanan.

  Andrew Cunanan.

  Графикьор на форума


  • Точки

   10

  • Коментари

   18251


Популярно съдържание

Показва съдържание с най-висока репутация на 9.05.2023 навсякъде

 1. Татяна спечели лична награда в Сървайвър и я накараха да изпее най-известната си хит и тя взе че изпя "Я кажи ми, облаче ле бяло". Вика "Спечелих, защото си представих, че съм на сцената, а аз винаги на моите концерти съм имала такива платформи (съоръжения), в които съм участвала.
  7 точки
 2. Djena to have a new song DJENA (@djena_official_bulgaria) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 987 likes, 34 comments - DJENA (@djena_official_bulgaria) on Instagram: "Готови ли сте за нещо ново?!….Coming soon…⭐️⭐️ @ceco.andreev @..."
  5 точки
 3. Ма къф е тоя шеф Нагелов? Много се дразня, че на готвачи, чистачи и т.н. им се дава поле за изява? Роксана трябваше да му даде една циганска клетва и за децата му.
  5 точки
 4. Ами тя няма нужда от реквизит. Цял плаж има, джунгла, пространство за...изява. Но пък ще липсва акустиката, която фаянсовите плочки осигуряват. Ми, да не е лъжа? Няма концерти, няма и плейбек съответно!
  5 точки
 5. 2023, а още говорим за irrelevant boomers като Митю Пайнера. То дори имената Пайнер и Планета миришат на нафталин.
  4 точки
 6. Деса утре тува у Софията, мамооооо, гражданля стана и тя.
  4 точки
 7. Роксана я изгониха от Hells Kitchen Шеф Ангелов: В кухнята няма плейбек, не можеш да се правиш че готвиш Роксана: И на моите концерти няма!
  4 точки
 8. Какъвто и прякор да са му сложили фантазиите на Галин, фактите са, че Преслава е докарана наистина до положението Лапай. Next target: Ивайла да издуха Галена с едни 500k за денонощие. Галине, отменяй часовете за филъри и устни и действай по въпроса!
  3 точки
 9. Галин докога мисли да се излага така ? Не му ли омръзна всичко около Алфа Мюзик да е фалшиво с нереални гледания ?Гледам, че новия дует на Алфа вече е минал проекта на Преслава. И тук вече не ми важи това, че пуска реклама. И други певици са пускали реклама като Цура на ''Черните очи'' или Яница на ''Съвършенство'', но само при Алфа има някакви страшни аномалии. Само при Десита не беше имало, но последния и проект същата работа. Не помня кога за последно не са купували фалшив трафик. Жалка история.
  3 точки
 10. Did she lie? Една от най-наглите лъжи, които циркулират тук, е че Галена била красива.
  3 точки
 11. Рени също не бива подкрепена, когато искаше да изкара фолка от кръчмите и да направи концерт в зала 1 на НДК. Пайнера и е “изсмял” едва ли не, и и е казал, че не желае да участва и да се оправя както знае. Но пък Рени се стяга, прави първия по рода си концерт и за първи и последен път се пускат и правостоящи в залата, пръскаща се по шевовете. Не е подкрепяна и с награди, но пък им се услади моста с Гранд и връзките, които им направи. Ето тук направо си го каза - кога ли ще получа признание и за успехи у нас.. Рени - Не мога без тебе LIVE НФ 02 WWW.VBOX7.COM 5год Нов Фолк Награда за Успехи зад граница-РЕНИ Благодарение на iskra!
  3 точки
 12. Нова звездна двойка Галин и Десита споделят една и съща снимка в инстаграм. Или може би и двете са целували един и същ (охранител)
  3 точки
 13. И смяташ, че някакви незнайници в комплект с втора песен може да имат 600 к за 3 дни?
  2 точки
 14. Че Пайнер винаги са си били мръсна работа е факт, но бумът им до към 2006, 2007 е също неопровержим. Машина за пари си бяха, през една 2004 примерно нямаше българин, който да не знае за Пайнер и Планета, а хората, особено по-младите, масово жадуваха да ходят на концертите, купуваха и албуми и мърчове. Парите се лееха. Интересът намаля в следващите години, но Митака съумя да прати монопола в чалготеките и дълго време там се въртяха предимно звездите на Пайнер. Днес дори там нещата вече са зле за фирмата, но и за нея самата не сме сигурни до колко съществува още. И за да е още по-забавна равносметката за чалгата през годините, нека да я заформим като споменем ситуацията към 2023, на която и -А е отдал нужното внимание в преден пост, а именно, че... МИРЕЛА и АЛПАЙ са с по-голям хит от ПРЕСЛАВА!!!
  2 точки
 15. Също Роксана от вчерашния епизод на Хелса: Знаете много добре че аз не ям тесто! А на лайв в Тикток мажеше филии с маргарин и шарена сол.
  2 точки
 16. Джулия абсолютно всеки ден си рекламира профила в Тикток и едва е събрала 142 последователя. А разни деца събират по хиляда за месец. Наистина ѝ падна звездата на нея. Иначе е качила този надпис, явно официално се е развела с бабуна. Много жалко че заради него си развали кариерата. Дали Пашев ще я прибере обратно под потното си крило или Малката Дърта е забранила?
  2 точки
 17. Не, просто Тв Минета и Нов Фолк създадоха илюзорна представа у всички вас колко са напред Пайнер и как са монопол, независимо дали отговоряше на истината или не. Пайнерци бяха по-добри в манипулиране на мнения и нагласи, отколкото реално в продуциране и подбор на изпълнители и творчество. За жалост инструментите за вменяване и оказване на въздействие вече са несостижими за тях, защото всичко сенчесто излезе наяве и те нямат пръст там.
  2 точки
 18. Проблемът на Рени е, че не е тропала с крак, когато е било нужно. Можеха да й дадат големи награди за 2000-ната и 2001-ва. И дори да я сложат на турне 2004-та вместо някоя от младите недодялани натегачки. Иначе Митю е типичен провинциалист, който гледа само финансовите постъпления, кое ви очудва и изумява?! Следите тая музика от толкова много време, а още продължавате да се възмущавате на съвсем нормални неща, присъщи на неговия манталитет и душевност!
  2 точки
 19. Е тя го е пресъздала това многократно, всеки ден. Вече са я видяли и нямаше да ги изненада. Виж, с новината, че има хит е друго нещо. 😁
  2 точки
 20. Разбираемо. Как да изпее това в национален ефир
  2 точки
 21. А защо трябва да пее? Най-голямата й изява в кариерата не е на музикалната сцена, а в банята на фитнеса? Трябвало е да пресъздаде това представление отново.
  2 точки
 22. Ми какво да изпее Татяна? Тя хитове няма, извън южните софийски квартали, очевидно с тоя рикуест се гаврят с никогата неизгрялата но все пак позалязла фолкаджийка ...
  2 точки
 23. Мисля, че се водят барабанни ролки. Това туп-туп.
  1 точка
 24. Ако изключим камерния размер на сцената, нали. Поне няма черен топуз кат миналата година.
  1 точка
 25. Аме вместо Фрийк шоуа гледаме Реал- Сити
  1 точка
 26. Норвегия отпада. Фалшиво пеене, никаква хореография. Песента бива, ама просто тая не става. САм ли ще си пиша 😮
  1 точка
 27. Прекалено съсухрена и плоска е. Повече шансове има за транс. В клипа с Меди (първия дует) е по-мъжествена от него.
  1 точка
 28. -А. не е казал това! Преслава за пореден път доказва, че е една от малкото, която не купува фалшив трафик за да симулира някакъв несъществуващ интерес. Песента върви средно, но по-добре от другите премиери (Анелия, Алисия, Емануела и т.н.). От друга страна виждаме един комплексиран Галин който бута някакъв фалшив трафик на изпълнителите си за да симулира интерес към тях, но не мисля, че никой над 18 години знае коя е Мирела или Алпай.
  1 точка
 29. Да объркаш Ричи с Рокса.... това си е равносилно на 2-ка.
  1 точка
 30. Сещам се и за случая как й взел буквите от концерта... На пръв поглед забавен повод да се посмеем, но всъщност е жалко като си представим как в пиковите години на тази фирма шефа е бил толкова стиснат, че да не иска едни нови надписи да купи. Как Митко Пайнера издигна и после прецака жанра (и в двата случая с помощта на други) не е нова тема, но е добре да се чегърта отвреме-навреме, то и без това като няма почти никакви хитове остава главно да чоплим миналото, което поне беше интересно.
  1 точка
 31. Тая чупи тъпометъра братко...
  1 точка
 32. Причините за отказването на Доня Десс да прави нещо смислено в кариерата си са ми ясни. Това не значи, че трябва да се примирявам с тях. Като нейн истински фен не се задоволявам с това, което й е внушено, че е достатъчно. Експерименти и рискове тя е правила дори в години без гръб зад себе си, просто защото си й беше в кръвта. И макар и да е била най-изявената, съвсем не е била единствената. Жанра се превърна само в бизнес главно във времената на такива като Преслава и Галена, които отключиха пред шефа опцията да се къпе в пари без да прави нищо. Но в предишните години не беше така. 1994 същия този все още не много влиятелен шеф не е подкрепял Глория, когато като един истински творец е записала албум, който е чувствала и който в последствие се превръща в един от най-продаваните евър и му вдига компанията до висините. И Камелия не е подкрепил 1999, когато е искала да предложи продукт, създаден на база интереса на българина към сръбското, но представен от една съвсем нова българска призма. Кой знае колко още явни и не явни примери за истински отстояващи позицията си творци можем да открием в първите 10-15 години на жанра, когато дори и разкрепостените изпълнителите малко или много изразяваха себе си и бунта си. Преди Митака да се самозабрави заради монопола, който му създадоха най-големите имена евър и да започне да налага изпълнители, на които целта им да не е нечие изразяване, а само и единствено $$$.
  1 точка
 33. Изобщо не говорим за страх. Говорим за бизнес. Чалгата никога не е била сфера на изкуството и чалгарките с малки изключения никога не са пели това, което душа им сака, а това, което е тренди и ще им донесе приходи. В романтичния период почти не е имало чак такива фрапантни експерименти с изключение на такива от няколко имена. Мислиш, че на всички им се е пеело как с тъжни очи са чакали любовта, а не как ги сърби п*тката?! Имиджът е важен само когато има непрестанен поток от кинти да го захранват, труженичките в жанра се борят да оцелеят финансово - ти ми говориш за експерименти и имидж?! Крайно време е да зарежете тези романтични представи през розовите ви очила и да погледнете нещата в цялост по начина, по който са в настоящата действителност, а именно - всеки прави това, което ще му изкара пари. Нормално е Деса да спре да прави експерименти поради тези причини: а) липса на финансов гръб и възвръщаемост; б) разочарование, че експериментите не са се оценили подобаващо; в) липса на автори, които да създадат нещо различно; г) липса на вдъхновение при нея самата, поради куп проблеми - здравословни, с партньор и др.; д) липса на интерес от страна на публиката към нея; е) липса на трибуна за промотиране; Неслучайно Деса беше най-идейна и експериментираща когато имаше Галин/Пайнер зад гърба си, защото беше сигурна, че поне ще има някаква реклама на музикалните си продукти и ще стигнат до повече хора. Деса е ужасно уморена и това е нормално, това са 27 години активна кариера, тя страшно се промени като човек. Музата не е ключ за осветление, когато искаш да я включиш на пълни обороти и да твориш. Със сигурността заобикалящата среда, фалита на телевизията й, връзката с Благой и Зарко, майчинството и още един куп неща, които не са ни известни са я потиснали и смачкали. Иначе туй, заедно с "Токсичен", са ѝ най-добрите песни след второто напускане, от всичко останало би могла да ни лиши:
  1 точка
 34. Поздрав с най-големия хит в един не -масов жанр🫡
  1 точка
 35. Това също е хубав въпрос, но явно сценаристите не са наясно с този факт, и съответно не са нагласили необходимия реквизит за целта.
  1 точка
 36. От бизнес гледна точка изключително нерентабилно е да се влага в нещо, което изобщо нито ще си избие парите, нито ще има някакъв смисъл от него. Веднъж осран пейзажър, колкото и да мажеш по-него и да го лъскаш, в очите на хората се е запечатал такъв. Много трудно и в продължение на поне 10 години би могло евентуално да се промени възприятието за него и нагласите съпъстващи думата "поп-фолк". Десислава, Преслава и ко като направиха балади в края на миналата година изкараха ли си дори вложенията в тях от трафика в тубата? - силно се съмнявам! Спечелиха ли нова аудитория? - не! Лъснаха ли си имиджа? -не! Позитиви натрупаха ли? Чалгата се консумира от един и същ кръг хора, дори утре всички да спрат да правят цигании и матрични тупса-тупса песнички и започнат с по-тежки песни, което естествено няма да се случи поради безидейност и липса на композитори, пак няма да си върнат престижа в очите на възрастните кръгове, които бяха непременно фенове до 2008. Там успеха на романтичната вълна на фолка се дължеше на това, че е близка до естрадата като мелодичност и настроение, като песните, които въпросните са слушали през младостта си. Имахме и безброй проверени и леснозапеваеми кавъри. Настоящите хора са толкова отрудени, измъчени и съсипани, че хич не им е до музика. След този кошмарен имидж, които в последните 15 години заобикаля жанра, ако ще само мелодии класики да се произвеждат никой извън кръга няма да ги забележи, а тези, които потребяват жанра, ще ги ебават в забвение, както се случва с новата песен на (х)Анче. Чалгата никога няма да бъде това, което е била. Примирете се вече и спрете да чоплите една и съща плоча от 12 години!
  1 точка
 37. Те даже са две хубави събития. Брак и бебе. Каквато и ще да е ситуацията с бебето, мисля, че ще са грижовни родители, след толкова години чакане и желание за дете. Дано Камелия прекарва повече време с тях, вместо да се засилва да ходи на участия.
  1 точка
 38. млади и стари слушат Разбирасе
  1 точка
 39. Ами ето дори ти не им обръщаш внимание. Повечето песни на Милко и други от първото поколение чалгари,които все още пускат песни са предназначени именно за по-зрялата публика. Наскоро видях че има тема и за някаква песен на Сашо Роман надали и тя е предназначена за 20 годишни. Преди да ми кажеш че това са изпълнители,към които отдавна няма интерес ще ти кажа че и повечето песни на Азис и Трифонов също са за по-зрялата аудитория,но колко от тях са оценени подобаващо? Нека не се лъжем,че замислянето ти идва от факта,че Десислава е изгубила усета си за хубави песни и единственото адекватно,което е пуснала откакто напусна Пайнер е Токсичен. Ако беше нередила няколко хитачки надали щеше да недоволстваш толкова. Ти как си представяш концерт на Камелия? Дори самата идея звучи леко абсурдно. За всички ни е ясно,че Кама се задържа толкова дълго само заради Луда по тебе и скандали,а не с хитове. Та тя в новата чалга ера има една 3 или 4 песни,които могат да се нарекат хитове. Дори на Фокси вече не му се занимава да я защитава. Поне разбрахме защо свали нивото на продукцията си😀
  1 точка
 40. Оцко 2015 е за учебниците по история. Никога и никой няма да мине неговата ера!
  1 точка
 41. Реакцията ми като чух и видях това творение на Пресли - 😂😂😂Е, много е смешна в клипа. 😅 Така последно се смях на Джена в Хулиган. Въобще не им отиват тези руси коси и нахакано поведение на двете. Много криндж е целия проект. Все едно някой си е направил бъзик с Пресли и й е сложил главата и гласа в песен на онази Сашка Рико или Софка, когато се правят на модерни.😄 Дано се реваншира със следващата, защото напоследък нищо от жанра не грабва. Плашещо е, че вече и най-големите големите имена предлагат такива неща.
  1 точка
 42. Влизаш в темата на Преслава и като прочетеш коментарите си мислиш, че е пуснала боклук на нивото ''Без теб'' а накрая се оказва една доста музикална песен, с инструменти и т.н. Мисля, че вече тук тя масово си се плюва по default. Песента е доста различна като за нея, не е имала нещо подобно от ''Дишай'', тоест 13 години. И като цяло в чалгата все по-малко се залага на песни с живи инструменти. Началния интерес е наистина нисък, но според мен в дългосрочен план ще стане стабилен хит. Иначе никога не е била толкова усмихната и разчупена в клип. Гледанията вече не са това което бяха, много малко проекти стигат цифрите от периода 2015-2019.
  1 точка
 43. Супер саунд! Вокалите на моменти леко звучат кофти... Иначе напомня на:
  1 точка
 44. Най-слабата песен на Преслава...
  1 точка
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Create New...