Jump to content


Класация

 1. milesto

  milesto

  Ramaniасs


  • Точки

   29

  • Коментари

   3381


 2. Emanuela.Carey

  Emanuela.Carey

  Ramaniacs


  • Точки

   12

  • Коментари

   4868


 3. DarkChild

  DarkChild

  Ramaniасs


  • Точки

   10

  • Коментари

   10130


 4. asylum

  asylum

  Rеspеct


  • Точки

   10

  • Коментари

   22833


Популярно съдържание

Показва съдържание с най-висока репутация на 7.05.2023 навсякъде

 1. Признавам, че визията с тигровото ми е топ и е брутално яка. 😍🐆
  3 точки
 2. Не искам да бъда разбран погрешно. За мен нито един от тях не е творец-артист, а просто занаятчия.
  3 точки
 3. В на Преса новата песен тоя краткия народния отсвир дето е точно преди куплетите напомня на рекламите на лютеница по телевизията
  2 точки
 4. Кога и с какво пък Андреа е била върла християнка? Та, тя направи цял богохулен клип.
  2 точки
 5. Така е. Браво, Джина.
  2 точки
 6. Друго си е на Гергьовден да пееш за Димитър ❤️
  2 точки
 7. По - голямата причина е, че ромите имат специален афинитет към Софа. Това я прави апетитна хапка за такива като Слави и други подобия. Самата тя извлича гигантски дивиденти от техните интереси. Това е просто непобедимо от другите в чалгата, защото те нямат нито телевизионния, нито политическия гръб зад себе си. Респективно Преслава паразитира около нея. Винаги е била със силните на деня.
  2 точки
 8. Родата на Софка е голяма, феновете още повече. Може да го е писал някой братовчед на Лоренцо. И като го споменахме си помислих защо Преслава не направи един дует с него.. Време е да подкрепи синкото на приятелката си. В затвора много ще се слуша и сред бежанците. 😁😁😁😁😁
  2 точки
 9. Янева никога не е била певица, тя си го е правила за хоби. Активен значи да бачкаш, не да мутрееш. Няма хитове, няма фенове, тя си е за себе си.
  2 точки
 10. Ани в Тази Неделя (от 24 минута) говори за Любо. Само не разбрах - той бил подарил песента на нея, а не тя на него? Идилия в Ани стил. ”Според мен, смятам че две души се срещат… и трябва нещо да се случи.” - да я викат за жури в Гласът на България за да изгледам и аз един сезон.
  2 точки
 11. Счетоводителката като възражда стари песни, що не вземат да възродяят това. Звучи много по-добре от всичко, което пускат двете в последно време...
  2 точки
 12. Аууу Мименце Emilia - Мименце,желая ти успех на новата песен❤️ | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Мименце,желая ти успех на новата песен❤️
  2 точки
 13. Ми Тото й направи реклама на баба ти, но макар да разби в Бачиново в Благоевград където продаде всичко, хората не са останали много доволни бТВ. Пак си е пяла нейните песни за скитници, бивници и тема подобни мегахитове. Кажи за другите как са?
  2 точки
 14. Сърбите просто не са фенове на циганските вокали, които Оцко ползва във всички песни. Чисто от звукова гледна точка Ганев е по-добър. Но и Ганев и Пашев са имали период където са копирали Оцко преди да си направят свой стил. Към днешна дата мисля че и тримата се изчерпват. Щом и Ганев вече масово рециклира отсвири.
  2 точки
 15. Ганев направи и сръбски кариери. Няма какво да се лъжем. Сливенския безличник е по-добър от македонския джендър.
  2 точки
 16. Негова е, както и Вземай задължително и Върнах ти го. После спряха да работят с него, но около и след 2018 има един-два флопа с него.
  2 точки
 17. Наистина броя на хитовете които направи тогава наведнъж не могат да бъдат достигнати от никой композитор. Като цяло песните му си бяха най-зарибяващите още когато беше в Ара. Не знам дали целия скандал с Гергана беше причината и той да си загуби усета.
  2 точки
 18. 1 точка
 19. Не, но това че аз като мъж/жена не мога да имам деца значи, че имам проблем. Т.е. не съм пълноценен индивид в биологичния смисъл на думата, което си е вид дефект при живите организми. Чисто и просто е това, тогава има етични алтернативи - да си осиновиш, това за мен е най - етичния подход, за домашен любимец също апропо, най - добрия вариант е да си вземеш от приют. За тези които не искат, там със сигурност има причини и те могат да са обективни. Това ни прави разумни същества. Този тип животни например ги раждат и изоставят. При нас има и такива, но те също са по - скоро изключение.
  1 точка
 20. Тя е ФАЙТУН! ❤️ Както винаги е казвала, нещата при нея се случват по естествен начин! Разбираш ли? И преди Преслава да пусне "Ти да видиш", само повтаряше "Ти да видиш", май е била голяма фенка на песента! 😮
  1 точка
 21. А, не, не! Нека си върне розовия цвят на косата или пък лилав и да възроди мега хита "Река на счетоводството"
  1 точка
 22. Това си е един вид мюзикъл. Иноваторки в жанра
  1 точка
 23. Черния топуз никой никога няма да го надмине по ужасност. Но не е готина сцената, да и е твърде малка. Добре, че поне LED екран има.
  1 точка
 24. Оцко беше легенда, правеше хит от всичко дет мърда❤️
  1 точка
 25. Напомня ми по мелодия на някоя песен, но точно в момента не се сещам точно на коя! Иначе е добре, смислен текст!
  1 точка
 26. Хит микс стартита ударно с първите две песни на Лорена, която така и не можа да им повтори успеха, колкото и песни да изкара в следващите години.
  1 точка
 27. Аз точно 2012-13 започнах яко да слушам чалга и за мен Оцко беше топ. Нямаше негова песен, която да не ме кефи. Дори за треторазядните правеше тупалки. Тази на Димана ми е любима. Но той много си повярва и сгреши с Хит Микс. Имаше още хляб за него в Пайнер
  1 точка
 28. Това беше една от хитачките на лятото. Кристиана във всеки клип има поведение и визии на топ звезда, дори и без гласови данни.
  1 точка
 29. Оцко 2015 е за учебниците по история. Никога и никой няма да мине неговата ера!
  1 точка
 30. Мненията за фолкаджийката Джия от Бг мама. Ами прави са, тя още като влизаше в Ергенът и запя направо ме хвана срам за нея.
  1 точка
 31. И най-бруталната песен да пусне тоя никой няма да я слуша, просто е изключително противен.
  1 точка
 32. Абе щом вече се тиражират тъпи оправдания като "не била обявила премиерата", флопа е уникален.
  1 точка
 33. Това че има некви цифри в YouTube нищо не значи. Мангава Тут има 17 милиона, а е тотален флоп. Това ако не е доказателство, не знам какво е. Тва не е никъф хит. А що не дадеш последната й балада за пример, или супер успешния й морски концерт? Кво се правиш на ударен? Ако някой си мисли, че няма разлика с Преслава от "Беден в сърцето" значи да ходи на психиатър. Сладкото зло не се сещам дори как звучеше, беше хитченце.
  1 точка
 34. Борката пак изневиделица смаза:
  1 точка
 35. 1 точка
 36. Като цяло не виждам нищо лошо и Преслава и Ивана да експериментират и да пускат неща извън рутината си - стига това да не им е единствената песен за половин година. И двете имаха проблем с това че се забиха в един и същ креативен поток в продължение на години. Сега на този кючек и аз не съм голям фен, но ако след 2-3 месеца пусне нещо по-клубно не виждам проблем. Все още чакаме песните ѝ от Драганински все пак.
  1 точка
 37. То беше ясно, че каквато и помия да сътвори, критика и негативни коментари за съжаление ще има само тук, а във Фейсбук и Ютуб ботовете ще припадат както винаги. Щом вече й говорят на "како", процедурата за приемане в ромското общество явно върви добре.
  1 точка
 38. Аз на опашката за леща:
  1 точка
 39. Носят ми подобно настроение - вайб, не съм казал че я копира или имат нещо общо. Кадрите с огъня даже повече напомнят на това ако гледаме така:
  1 точка
 40. Мен Преса ме блокира, че нарекоха Паола мата космата и Джена, че я питах кога ще пусне песен с текст на сестра и.
  1 точка
 41. Ее тази песен е неуспорим хит. Това “Галине, Галине” го повтаряха всички.
  1 точка
 42. Разбира се,беше си стабилен хит.
  1 точка
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Create New...