Jump to content


Класация

 1. Balkandji1

  Balkandji1

  Ramaniacs


  • Точки

   32

  • Коментари

   294


 2. SG

  SG

  Ramaniacs


  • Точки

   19

  • Коментари

   10910


 3. meleto

  meleto

  Root Admin


  • Точки

   18

  • Коментари

   8768


 4. asylum

  asylum

  Rеspеct


  • Точки

   16

  • Коментари

   22597


Популярно съдържание

Показва съдържание с най-висока репутация на 14.12.2022 навсякъде

 1. Глория с половин милион за 5 дни, кво прайш, ма Глорио?
  5 точки
 2. Седя и се чудя дали осъзнаваш какви простотии пишеш. Камелия го била закъсала с парите, понеже си обичала сантиментално някаква дреха и й е любима. Момче, Камелия е една от най-богатите певици в държавата. Не е спирала да е с фул програма от участия, откак се е пръкнала на сцената. Ти нямаш ли си любима дреха? И другото - приличала на квартална лелка от Банишора. То и аз живея в голям град, ама кварталните лелки на 50 и кусур са дебели, повехнали и изглеждат дърти. Нищо от тези определения не може да се каже за тази красива жена. Че има кусури, има, но те не са тия, които ти изреждаш. Научете се да разсъждавате и да проявявате по-малко простотия.
  4 точки
 3. Коментирай, че ако Теодора не беше дебютирала с това име пред 2004-2005 вероятно Андреа щеше да го направи през 2006... 😁 Иначе до преди оттеглянето си не смятам, че Теодора е била много но-назад от изброените дами като тежест на името. Алисия реално влезе в лигата на най-нашумелите не-Пайнерци чак 2006, когато се хвана с Божинов и го сложи в клипа си. И чак когато след 2012 Ара-Диапазон заработиха предимно за нея се наложи като някаква най-голяма звезда, на която всичко по дифолт й става хит по клубовете. Емануела пък се присъедини към А листата чак 2008, по което време Теодора вече си беше голямо име. Но е факт, че връзката с Касъмов много й помогна. През цялото това време, разбира се, сред жените една единствена беше над останалите извън Пайнер като име и признание дори когато нямаше хитове.
  4 точки
 4. Когато единственото ново нещо, което кажеш е: "Обичам да мия чинии" Направо е станала като бабка. Едно време какво беше. За пенсия заговори. Не знам дали Митака още го държи напускането й, ама тя вече 8 години не може да се спре да говори едно и също. Сега числата не били важни, а като правеше милионите друго "пропя". И с какво космическо самочувствие, че може да пее. Че тая Ариа е точно същия калибър. И да, едни могат да разкопчават ципове, други да си веят зърната по концерти - не! Едни могат да са вулгарни, други да пеят... на кого и как са си го набили...или изцепката за педерас*а по време на участие. Тук ясно се вижда откъсване от реалността. Няма да я бъде.
  3 точки
 5. И аз мисля че 2003 - 6 беше най-силният период за попфолка, особено последните две години. Песните имаха достъпно звучене, повече клонящо към поп и се слушаха от бебета до баби, Хората се изливаха по турнета. Нямаше изпълнител без хит.
  3 точки
 6. Теодора си е сила! Имала е много яки песни през годините като тръгнем от "Желание за грях", "Граница", "Проба-проба", "Скрита рана" (ремикс), "Накажи ме" в първият албум и вече от втория албум нацели големи хитове най-вече "Някой като мен" и "Гаси тока", със "Смешна цена" направо размаза! "Пръста няма да си мръдна", "Адреналин", "Мой късмет" и още много други песни има които са й хубави и си ги слушам до днес! Дано пак да залага на такива хитове!
  3 точки
 7. Интересно е какво ще стане с Теодора. Тя навремето си беше голяма звезда в жанра от Ара, а и като цяло има немалко хитове, сред които има освен простотийки и готини неща останали. Мернах някакво интервю и звучи и изглежда доста добре. Дали ще успее да се набута до актуалните имена? Според мен в силните си години е била ако не по-успешна то на едно ниво с Алисия.
  3 точки
 8. И за мое учудване се появиха много хубави песни! Фаворит ми остава тази:
  3 точки
 9. Да, зарибява много след няколко слушания. Яница е с 20 годишна кариера, Даниел Ганев й е на 5км сигурно и вече това коя песен й е от него - 20та? А тая сръбска кифла.....да лъже 10-те си фена в сръбско. Пък и не я видЕх на новогодишни програм у ДЕ ЕМ Сату... каква звезда е изобщо.
  3 точки
 10. Това е хит, другите да мълчат в блъскащите се колички!
  3 точки
 11. Хейтърите на чалгата се възползваха от наличието на тези песни, за да плюят и отричат целия жанр. Бяха гневни, че Глория, Нелина, Дачева, Деси Слава, Камелия ги изместват по продажби и хитове. Най-големите хитове обаче бяха по-стойностните песни.
  2 точки
 12. Губя те бавно направо на поп биеше. На Надя Супер е живота пък на денс. Интересни песни имаше, конкретно през 2003-2005. Никога не зная на Валя, един куп на Мая и Магапаса като Не вярвам, Ще остана, за Софи и първите хитове на Преслава няма да отварям реч.
  2 точки
 13. И то най-големия хит от актуалните издадени на първата генерация. Надали някой беше очаквал, че ще се стигне дотук. 😄
  2 точки
 14. Глория, ако обичате - те ви плюят нощ и ден, а вие изкарвате хит!
  2 точки
 15. Преходът на Десислава в българската музика на демокрацията е безпрецедентен. Но това вероятно ще се признае от масата след много години, както попринцип се получава при някои артисти, които не са били оценявани по-рано. Жалко, че част от тази картинка ще бъде и тоталното й уеднаквяване с другите, за да може на средна възраст да се задържи при бързата пара. По въпроса кой е най-силния период за фолка колебанието за мен винаги ще е голямо. Между 2000 и 2006 са по-одобрени и се правят повече стойностни песни, но реално погледнато истинския най-голям бум за този жанр си е през 90те. Това е период, в който чалгата буквално има и историческо значение като отражение на новата действителност.
  2 точки
 16. Приликата е с Голямото пиле или Мишел Обамова?
  2 точки
 17. Глупости на търкалета. И на мен в последно време ми е досадна, но точно тук беше много нормална, адекватна, "реална", може би самото евтино студио предразполага да си по-истински. Много естествено се изразява и изглежда перфектно. Явно в други предавания осветлението е гадно, ъгълът ли, що ли, а и операциите бяха пресни. Сега си е топ мацка. Никой не би казал, че е минала 50-те, тъй че стига глупости за бабки и пенсии... Просто си я хейтиш по навик и за спорта. Интересни неща каза и специално за Пайнера за първи път ми се стори да бъде по-директна. Глупости на търкалета. Това, че преди 2000 не е имало много изпълнители, е най-големият мит. Всеки ден излизаха нови и то директно с касетка с 10-на песни. Бълване на поразия. Конкуренцията беше жестока и много по-голяма от който и да било следващ период. Отличиха се най-интересните и продължиха напред. Другите отпаднаха по естествен път или се върнаха по заведенията. Не всеки има харизмата на звезда.
  2 точки
 18. Тя вече и прилича на квартална лелка от Банишора.
  2 точки
 19. "Искaх дa си тръгнa по-рaно, не ме пуснaхa", хъ-хъ
  2 точки
 20. Новата любимка на форума и стара лидерка покорява всички медии и предавания:
  2 точки
 21. По-гъвкaви сa, a явно вече имaт и някaквa визия.
  2 точки
 22. FEN TV ще излезе големият победител след толкова години..
  2 точки
 23. https://www.youtube.com/channel/UCxeMrViqXdLty51nKv3x-bQ/community?lb=UgkxQB84XXSNddlDgGrIB2bpmIHZ1u30FYAG FEN TV19 hours ago Чухте ли вече "Честит рожден ден" на Галена? 😏
  2 точки
 24. След около 5 години моце и да се сети. Тя загрява бавно, а е и на неверен Пайнер вярна.
  2 точки
 25. Добре си пее, женичката. Може да се възроди. Ако продължи да пуска песни и да са поне на нивото с Кеба. И да забрави денс че* иите. А какво стана с Ивана?
  2 точки
 26. Брей, Кама захапа Ариа за това, че качвала разни голи мъже на сцената и разкопчавала панталоните на клиентите по дискотеките. Евала. Иначе спомена за албум. Имала песни, дано го доживеем.
  2 точки
 27. Иронично, но и аз имах сходен случай тези дни. Моята беше разбрала както за излизането на баладата, така и за Брутален, но я убедих да си пусне само първата. Остана много впечатлена от всичко. По-възрастните си се кефят на Деси заради гласа. И на Азис също. А каквото и да си говорим, в парчето им си има пеене. В най-слабата година за Бг музиката Фики действително успя да изпъкне с някое и друго нереално милионче, но и със съвсем реален същевременен интерес от меломаните. Както сме си говорили, и при него също като при ДС, Азис и други го има този важен фактор с широкото одобрение на народа. И все пак не смятам, че за масовия Българин има някоя по-известна негова песен от Бум... и Is This Love.
  2 точки
 28. В горния си пост забравих да добавя и са коментираш факта,че колежки на майка ми са й препоръчали Брутален “като много хубава песен” та ме накара да й я пусна онзи ден. Беше изключително неловко да слушам песен,в която се пее “в секса си брутален” с майка ми😭😭 Иначе да,песента на Симона ще излезе около Коледа.
  2 точки
 29. Те все жените се бутат.... льольовците, дето им е разкопчан ципа са вечно невинни.... Любовницата е виновна по закон у нас. Българските жени не блестят с много акъл в главата. Да си пускат по-често химна!
  2 точки
 30. Теодора за Диапазон беше съвсем същото като Алисия за Ара. Добри и успешни продукти като за ерата на Пайнерския монопол, но твърде агресивно лансирани за сметка на други. Но пък си беше готина Теди, а като гледам и до днес се е запазила добре визуално и новата й песен е на ниво. Напоследък наистина се издадоха доста разнообразни, макар и не съвсем иновативни, песни. Доволен съм от жанра. Нищо не става масов хит, но поне се опитват да не тъпчат на едно място.
  2 точки
 31. То май май всичките изброени са си хитове. Имаха и забавен дует с Алисия. Като цяло има добра дискогеафия. Спомням си, че Мой късмет, Недовършена целувка и един дует Събота доста ги слушах преди.
  2 точки
 32. Преди години това което я спираше да бъде сред най-големите имена беше външният ѝ вид. Масово бе определяна за най-грозната чалга певица. Сега обаче всички започнаха да си правят лица по неин модел - скули, тънък нос, брадички и тя с нулевите си корекции прави впечатление. А и освен това за разлика от колежките си Алисия, Емануела, Кристияна, Дебора не беше толкова скандална и рядко се мяркаше по жълти списания. За нея се чуваше само ако издаде хубава песен. Сега също не мисля че ще се бута толкова, за да се наложи и ще разчита да изкара хит.
  2 точки
 33. На Глория и Кеба гони 600К от двете клипчета. Не само на дуета, но и на другите песни, по-гледани са тези в нейния канал. Крайно време е да започне да си ги качва само в личния. Още повече гледания ще има и няма да се разпокъсват.
  2 точки
 34. Изцяло загубено време е за прочит книгата. Историйки, намазани с мед, общо взето.. най-чаканото в книгата беше разказа за Георги Илиев, на когото беше отделено точно 5 реда място, в което казва, че е нямала никакви интимни отношения с него.
  2 точки
 35. Ето този световен хит слушаме!
  2 точки
 36. Брутално видео... толкова малки детайлчета и символи има. Там с памука, дето е клекнала като малко дете.... да се разплачеш направо. И жената, която прави памука са я подбрали перфектно, сцените на люлките, първите сцени, клоунът, който я посреща, последната сцена с куклата.... сигурно в топ 3 на Галена се нарежда. Страхотно. Мен версията на Таня не ми хареса толкова, но на Галена много ми допада. В сръбският текст са ползвали много гадни твърди думи, а иначе езикът им добре звучи в песни. Сигурно заради това нашата версия ми харесва повече. А и много емоция е вкарала Галена. Много жени ще се припознаят в тескта.
  2 точки
 37. А бе тя уж не мълчи, но да видим какво би поднесла конкретно. Все пак мисля, че не може да слага истински имена, но може да го завоалира достатъчно добре, че хем да няма шанс да я съдят например, хем да не спестява истини, които са я наранявали например. Много зависи и разбира се кой ще ѝ помага с писането, кой ще я редактира и издава след това. Ами малко е похабена хартия според мен, но аз съм доста критичен към автобиографии като цяло. Сещам се на прима виста за няколко странни неща, като например корицата беше изкопирана от книгата на Мишел Обама, после шрифтът беше доста голям и имаше много страници, които са с примерно три изречения на цяла страница, но да кажем това са подробности, на които не всеки би обърнал внимание. Като цяло за мен е някакъв сбор на истории и случки, разказвани по интервюта през годините. Като историята как са нямали бензин веднъж в Югославия и тн. Май единственото ново за мен в книгата беше как разказва за някакъв доста по-млад мъж, с който е имала връзка около 2017 или 2015 беше, който не е бил достатъчно сериозен на дела, та трудно го е преживяла. Мисля и имаше твърде много други хора, които се включват с истории, но хваленето за нейната особа ми дойде в повече. Общо взето нещо в стила на медийния образ на Глори. Просто една такава автобиографична книга е всъщност едно необятно поле за изява, където може да извлечеш много ползи и да накараш хората да заговорят още за теб, но вероярно не е била такава и целта де. Аз я прочетох доста бързо, то не е и кой знае колко висок или труден стил. Нещо като разширено издание на онези броеве на Нов фолк за изпълнител.
  2 точки
 38. Вторник: Галена оглавява класацията с новата си песен. 1. Галена - Честит рожден ден 294К 2. Фики и Емрах - Любовта е гадно нещо 224К 3. Анелия - Наранихме се 129К 4. Фики - Чупки в кръста 122К 5. Глория и Кеба - Jace, Jace/Обратно в рая 82К
  2 точки
 39. Какво очакваш от тая застаряваща баба. Мина й времето и на нея, дори тя го усеща.
  2 точки
 40. Всъщност фолкът не се плюеше чак толкова и БНТ снимаха фолкпрограми всяка седмица, имаха си седмично предаване за попфолк и едновременно канеха всички звезди като Глория, Нелина, Екстра Нина, Луна, Диана, Таня Боева, Деси, Елвира, Илиян Михов, Бойка Дангова, Милко Калайджиев, Еми Стамболова, Камелия и си танцуваха едни на други на песните. Ефир си имаха още тогава. Вече към края на 90-те малко изпростяха и ги разкараха от Канал 1, преориентираха се към кабеларките, до появата на София Кабел Фолк, Оникс и Планета.
  1 точка
 41. Тая топка тоалетна хартия е поредния провал за баба. Можеше наистина да стане сензация, ако беше една идея по честна, но на хората не им се чете за измислени или преувеличени истории, несъществуващи влакови линии и тем подобни. Сега за хваленето, няма как, във всеки такъв парцал го има, но останалото е зле. Нищо ново, нищо интересно, нищо истинско. За да си успешна медийна звезда, трябва да знаеш кога и как да се отваряш пред хората. Лъжейки и казвайки, че небето е зелено няма да стане, повечето не са толко тъпи и слепи - виждат. Иначе @Гальо и @Just_Me се оказаха прави, колкото и да ми се кълне Данката, наистина се ебе с чичовци от Франция и Дубай, не само това, но лапа и на съдии тук, за да не го проверяват за наркотици и анаболни вещества. Това е направо шокиращо, направо не е за вярване.
  1 точка
 42. Сестри Филатови си купуват гледания да се перчат в махалата, че днеска са ги гледали 60 000 пъти в youtube. Измекярска работа на махленско ниво.
  1 точка
 43. Ако си земат едностаен в дълбоката провинция и запишат албума на телефона в някой звукоизолиран гараж може и да им останат даже
  1 точка
 44. Не може най-добре приетата ти песен на турнето да е Рамзи кючек и да я бутаме за ''Певица на годината''. Ако не се лъжа ''Знам диагнозата'' излезе окт. или ноември 2008. Далеч няма как да я броим за по-голям хит от ''Новата ти'', която към днешна дата има двойно повече гледания от ''Дозата''. От много време се води теорията, че ''Знам диагнозата'' е някакъв брутален хит, но в пика на кариерата си Галена я изпя на общ концерт и приема не е нищо особено. Не казвам, че е лош, но далеч от на запазен златен хит. Галена може да я броим за топ от 2011/2012 насам защото дори 2010 с хитове пак беше зад Преслава от гледна точка на любов и одобрение от масовата публика. А всички помним закриването през 2011 на концерта на Пайнер.
  1 точка
 45. Именно. Говоря общо като образи. Иначе като продукция още 2007ма Галена бие Преслава. Особено ако гледаме клипове. Даже и като брой хитове. Преслава просто забиваше 1 хит в годината, а Галена по няколко. Но не беше достатъчно. Ако гледаме хитовете е съвсем друго. Аз коментирам на база на наградите, концерти и всичко което се е случвало. Някъде да съм казал, че Преслава не са я налагали (в историята на фирмата Ивана, Преслава и Джена са най-натрапваните от Пайнер, а Галена постигна благодарение на много продукция, бълване и вероятно спонсорства)? Темата беше за развитието на Галена, а то винаги се е преплитало с Преслава щото бяха като двете страни на една монета и така е вече 2 десетилетия. Спри ме и Лудата дойде едва ли се помнят от масата. И двете бяха брутални хитове, но на Преслава се задържа по-дълго (като по-комерсиална). В онези години не се ставаше номер 1 само с хитове или клипове. Безспорно е, че Галена имаше много хитове, правеше по-добро шоу по концертите, но все й се разминаваха бисовете. На концертната сцена не й се получаваше. Затова писах, че харизмата/гласът на Преслава я държеше толкова години над Галена. Вече няма къде да си мерят харизмата и гласовете и нормално Галена я детронира.
  1 точка
 46. Вярно е. Галена макар и с по-голям талант от Андреа е от нейния тип певици - с голяма амбиция и финансов ресурс, с който разполага за трамплин в кариерата си. Разликата е, че Галена успя в крайна сметка да се наложи и успя да задържи лидерството си вече дълги години.
  1 точка
 47. Галена стартира през 2003 и до 2006 беше на ниво Даниела. Първата песен, която й се открои е Душата ми крещи през 2006. Оттам нещата потръгнаха - дали заради порното или свежата пара от Галин, въпрос на интерпретация. Реално през 2008 пробваха да я наложат над Преслава. Както изместиха Ивана през 2006-2007. Помним, че Преслава раздели наградата, макар да нямаше нужда, защото в залата подкрепяха повече Преслава. Нека да си спомним, че през 2008 Галена издаде сума ти песни (6-7 ако не и повече). Новата ти беше по-голям хит от Знам диагнозата, която беше безспорно най-доброто попадение на Галена от началото на кариерата й. Тихо ми пази беше 2-3 сезона хит и в последствие когато я пя на концерт беше с не особено впечатляващ прием. Дори Запали-За пари и Аларма бяха повече в тренда. Съгласен съм, че 2010 Галена > Преслава, но втората беше с по-добри приеми, въпреки по-слабите песни. Истинската доминация дойде през 2011. Тогава общо взето се изравниха с Преслава. Но втората пък почна годината с Как ти стои, която стана тотален хит. Иронично в същата година нямаше турне. Сигурно и това спомогна да не се сравняват приемите между двете. Към днешна дата Галена > Преслава. И това е така откакто няма награди. Преди това с малко, но водеше Преслава (най-вече заради харизмата). преди 2007 - ниво Даниела 2008-2010 - бясно налагане с продукция и качество, но винаги с малко не й достига да детронира Преслава 2011-2014 - изцяло равни с Преслава след 2014 - лидерка, с малко превъзхожда Преслава
  1 точка
 48. Първият й истински хит беше Знам диагнозата.
  1 точка
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Create New...