Jump to content


Класация

 1. NazzkO

  NazzkO

  Графикьор на форума


  • Точки

   22

  • Коментари

   3450


 2. WindWalkerMonk

  WindWalkerMonk

  Ramaniacs


  • Точки

   16

  • Коментари

   7391


 3. pacho

  pacho

  Графикьор на форума


  • Точки

   10

  • Коментари

   8208


 4. SG

  SG

  Ramaniacs


  • Точки

   9

  • Коментари

   11041


Популярно съдържание

Показва съдържание с най-висока репутация на 1.12.2022 навсякъде

 1. Рокса що не е у Де Ем сату на новогодишен прОграм?
  6 точки
 2. Почти съм сигурен, че може да си го позволи. Така се прави бизнес, а надявам се си съгласен, че това е по-представително от гримьор и ветеринар в случая. То и с жестове ще я разберат, но не е в това въпросът😀😀😀😀 Щото иначе мяза на подмокрена фенка на прехвалената драгана, а не на равен с нея изпълнител примерно. Аз като цяло не го разбирам целия този патос и припадане по тез сръбски лели. На някои моменти драгана прилича на ваня великова с тъмна коса, а сека и някои други на зле поддържани травестити. Трябва да ѝ признаем на гло, че поне откъм визия е много по-издържана от грубоватите сръбкини.
  5 точки
 3. И аз така мисля, но по много груб начин, а там е по-хрисима. Ненавиждам чуждопоклоничеството, а доста българи в чужбина го демонстрират по всевъзможен начин. Общо взето поредното доказателство, че глориевият образ е един от най-големите балони в българския шоубизнес. Нито е толкова широкоскроена, нито така намахана и отворена🤓 Пасивно-агресивна средностатистическа лели общо взето. На всичкото отгоре и неискрена 🥲
  4 точки
 4. Галин просто гледа бърза печалба, не бъдете наивни. В пъти по-евтино е да им прави сборни проекти, вместо да ги мъчи поотделно. Същевременно не смятам, че някой от неговите изпълнители има шанс да е величина ниво Галена или Преслава, например. От след тях излезлите изпълнители само Меди е стабилен индивидуален изпълнител, който успя да изпъкне.
  3 точки
 5. Пачи, заеби езика, ако наистина смяташ, че не може да се справи по-добре с или без преводач. Виж я пак в интервюто на кеба, стои като адреналинка видимо притеснена до него и се подсчихва нервно пускайки някой лаф отчасти. Това ли ти е представата за голяма звезда и човек със самочувствие? На мен със сигурност не. Езикът на тялото ѝ говори. Именно това показва комплекси, защото тук се държи по съвсем друг начин на интереюта и тн. Къде е онази респектираща осанка и тн, за която вечно се говори? Видимо я няма, както и самочувствието и себеоценката. За това говорим. Виж Рени колко по-намахана е там примерно, че и една Преслава беше в тяхно шоу и по друг начин стоеше. мяу мяу
  3 точки
 6. Дори не става въпрос, че някой , който толкова хвали сръбската музика и тн не може да се справи с 10-20 елементарни изречения. Все пак я питат едно и също - Как е в Сърбия, как е в България и малко за музиката. Въпрос на ниво, но то не става само с чупки и стойки все пак. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Жена, която в родината си демонстрира безгранично самочувствие, държи се сопнато на интервюта стои като наказана ученичка. Очеизбодна комплексарщина и пълна бутафория. И на всичките възможности… като не са ти осигурили преводач си плащаш на някой за двата дена у Београде и стоиш по съвсем различен начин, а не мъкнеш застаряващи феи, които само допринасят за това картинката да изглежда и звучи още по-трагикомична. И това го констатирам не с цел заяждане, а защото е прекрасен пример как като живееш в балон от хора, дето нямат топки и си нефлексибелн какво става като се докоснеш с реалния свят. И защото не виждам чалга скандалите да го поместя там 😅🤓
  3 точки
 7. @-A. искаш ли да ходим на тоя изрод на концерт: по цици се метнала на баща си. И другите трансподобни уроди около нея, една няма нещо женско. Сички са некви долни твари, ама да го чуем тоя транс.
  3 точки
 8. Галин никога не е знаел какво да прави с Лидия. А от тази година, в която тя вече дори и дуетно не нацелва големи хитове явно е решил просто да изцеди каквото още има у нея по отношение на участията. А там всъщност има хляб за още години. Просто продуцентството на Галин за жалост е колкото успешно, толкова и се оказа в рамки, които към днешна дата по-скоро зациклят схемата. Самия Гальо си изгради неговата кариера с комерси и визия, но без да мисли за устойчивост в дългосрочен план. Явно реши да пробва същия метод върху Алфите, но при тях го има и този фактор, че те не са един единствен човек, който работи сам за себе си и имиджа си, а няколко млади певци, които заради неговите неадекватни стратегии по-скоро се превръщат в едно уеднаквено цяло във възприятията на хората. На мен иначе Лидия още ми е най-любимата от всичките, да речем. Да видим до кога.
  2 точки
 9. Ти обаче ме разби, аз го познавам Даньо от поне 10 години, колко пъти се е клел пред мен, колко морал е изчел. Ако се шляпа с чичковци във Франсето е срамота.
  2 точки
 10. С второто съм съгласен, но тя и самата Преслава е сред виновните, които докараха жанрът дотам да се консумира предимно за еднодневен кеф на първичните сетива. Убеден съм, че ако беше пускала балади по-често поне тя щеше да е с малко по-добър имидж и щяха да й стават хитове и те. "Мълчете си" е балада в типичният обичан нейн поп-рок стил и преди години щеше да е много любима на публиката. А това последното е твърде голяма провокация към Гло секта, надявам се да осъзнаваш какво правиш. Не че има лошо форумът да се раздвижи леко благодарение на стойностни хитове.
  2 точки
 11. Яд ме е на Преслава. От толкова зор да е вървежна с комерс хитове, накрая излиза, че през годините значително е убила интереса на хората към това, с което едно време беше най-позитивно прославена - баладите. Дано и Десислава да не се докара дотук.
  2 точки
 12. Дора е в НБУ май. Онзи ден нали снимала някакъв филм уж. Българската Лейди Гага!
  2 точки
 13. Галена блокира фен който я сравнява с Преслава. https://vm.tiktok.com/ZMF46LPA8/ Гера от години не е никакъв фактор за нищо. След няколко години ще е компания на Дора в натфиз.
  2 точки
 14. Ама тя и тука по интервюта избива комплекси. Това насрано поведение не е случайно.
  2 точки
 15. Ама тоя ще може ли да плаща холивудските клипове? Чета статии имал кръвоизливи в мозъка от бой - той затова си търси (зависими) баби за да са заедно в един хоспис…
  2 точки
 16. Е верно си е, ама тва си е модата. Мина времето на слабия и нежния пол, сега е момента на мъжките момичета!
  2 точки
 17. Колко му е и с Галена да е срещу заплащане. А и както е почнала да бие и тя на траверс ...
  2 точки
 18. Тия двамата сто процента се поебкат не знам какъв брат ѝ е
  2 точки
 19. Успех с кариерата в Сърбия - на краставичар краставици не знам дали някой е успял да продаде, сигурно тя ще е първата. Разваления сръбски няма нужда да се коментира, но ще отбележа, че когато сърбин е в българско тв предаване, обикновено му осигуряват преводач българин. Тя не се чувства на място там и се вижда, че езикът допринася много за това. Ама нека си потроши главата втора година в тоя филм, има достатъчно "доброжелатели" тук, да й се порадват.
  2 точки
 20. Да, точно затова нещата не са съвсем наред. Не се мисли за създаване на индивидуалност при изпълнителите, а когато има такава - като при Симона в началото - тя бързо се претопява. С единствената цел да се угажда от дискотеки, вместо ди джеите да си вършат работата и да превръщат и от най-некомерсиалната песен клубен бангър. Не че едни Лидия, Десита, Симона не са се откроили с все някаква своя си индивидуалност въпреки всичко. Но биха могли да постигнат много повече ако някой екип работи за тях. Представяте ли си около 2000 примерно Камелия да се правеше на Глория, а тя пък да се правеше на Десислава или пък някоя от тях на Ивана. Никоя нямаше да може да изпъкне без да е показала индивидуалност.
  1 точка
 21. Галин е казвал не веднъж че идеята му за Алфа е музикално семейство, така че винаги ще наблягат повече на общи проекти. Особено сега с три нови певици май солота рядко ще виждаме. Според мен тази година загубиха инерция заради Асенов. Той продуцира Пайнер, Алфа, Ра и всеки друг знаен и незнаен който реши да е певец. Последното такова бълване е било на Оцко и дори тогава не беше до такава степен. Но Оцко поне пак нацелваше хитове с Пайнер и Ара дори като рециклираше. Време е Алфа да започнат да работят пак с Ганев, а и с други композитори.
  1 точка
 22. Галин каза че следващата песен ще е на Симона. Брутален за мен го спасява аранжимента. Ако текста беше на Мавродиева и го нямаше Азис сигурно нямаше да имам забележки.
  1 точка
 23. Ама не е лъжа, Кен ли е доста по лесно запеваема от другата. До ден днешен си я спомням: Кен Ли, тулибудибудау чу
  1 точка
 24. Е като цяло не е само до това, че е глупва и пуска само кючеци и цигании😀 1. Самата балада не е тип мега комерс пауър балада, което обяснява отчасти. 2. Май просто хората са на много много ниско ниво откъм забавленке и искат само бързо мазно и неангажиращо. Съдя и по най-младите си приятели, които иначе се занимават със сериозни унивеситети и тн, но искат да отпуснат без ангажимент. Чалгаджийките там правят пари и предлагат такава музика, но в един момент може наистина да се окаже, че връщане назад няма. И все пак Брутален > Кадифр
  1 точка
 25. 😳 това момиче пък колко анти е станалo. Винаги е била по-наперена от необходимото, но онзи ден чекнах инстаграма ѝ ииии всичко туш. Мислех, че само музикално издиша, но визуално също 😀😳 А някои обработки са по-страховити и от тези на андри
  1 точка
 26. Вярно си е, така се издържа. Доста подвизи има във Франция главно😆 Това за Галена не е вярно обаче.
  1 точка
 27. Гледайки през 2022-ра как се износват рокли от 2016-та, не знам вече динозаврите какво могат да си позволят. Според мен и тя леко го е закъсала или много внимателно гледа какво ще харчи.
  1 точка
 28. 1 точка
 29. Мара има Крисмаса поне, и дори да продължи нищо да не прави още няколко петилетки, децата и внуците и няколко поколения правнуци гладни няма да останат. Гюрга такива екстри няма.
  1 точка
 30. Ами българите ги е срам да говорят на български пред чужденци. Комплекс за малоценност.
  1 точка
 31. Едно кубче л...нафталин отишло в гардероба. Иначе кой е този? Гаджето ли?
  1 точка
 32. Като човек който никога не е слушал Мария Кюри, до мен от нейната дискография са стигали и знам как звучат само Without u, We belong together и AIWFCIY. Сравненията с Гло в Бг според мен са си точно на място, дори и по също време изпадат от играта и след това ги държи една единствена песен по независима от тях причина.
  1 точка
 33. Че прича, де че оди.... все пак е по-добре от Рокса.
  1 точка
 34. Марайчето е яка, не знам защо отнася чак такъв хейт. И мен някак ме дразни, че и тя като Гло не си запази почти никакви хитове във времето, но поне няколко й се знаят и до днес. Встрани от Коледната. На кеф съм предпразнично да си купя евентуално някоя и друга плоча на световни фолк диви от старите ленти. Феновете й може да препоръчат някоя нейна.
  1 точка
 35. Марая е ТОП тОпалка. Аз сефте я видях и чух с Honey, мега видео и парче.
  1 точка
 36. С известно закъснение да добавим, че 90те са успешна ера за музиката най-вече заради падането на режимите по всевъзможни страни. Хората естествено се повличат по 'забраняваната' американска музика, което само по себе си се отразява и в позициите на същите изпълнители в САЩ.
  1 точка
 37. Не е назад, не е централно, а е в страни. Ще пусна клипчета сигурно. Дано само всичко мине ок, това ще е единственото хубаво нещо там се. Другото ще е зле - хората, офиса, пътя, ама няма как.
  1 точка
 38. Казвам квото мисля за негърката и се ебавам като гледам как се палиш. Много готина дума, нали фаст.
  1 точка
 39. Естествено че ще се гордеем, в крайна сметка да бъдеш политически коректен значи да си идиот, който бива манипулиран. Но да, безнадеждно е да ти се обяснява на такъв като теб. Например, ти никога няма да разбереш защо е проблем изкуствено да се слагат черни и жени на места, където те изостават. Или защо не трябва насила да се бута някой за номинация или постижение, ако не го заслужава.
  1 точка
 40. Ох, колко си ограничена, а тръгнала да говори за мен. Ти също пишеш във форума, а и да е легенда, тва никой не й го оспорва на маймуната. Аз нямам претенция да постигам нищо, имам право да коментирам и го правя. Па и като е постигнала кво е останало, няколко мийма и една коледна песен. Тя е по популярна с изцепки и миймове, отколкото с песни. Научи се, че не всеки е длъжен да харесва това което ти. За теб е легенда, за друг е маймуна. И такива сърцераздирателни постове колко сме злобни у вас. Никой не обижда теб. Инфантилно е, че имаш претенции и поучаваш, а скачаш така за некво шимпанзе от щатите дето дори не знае, че съществуваш. И за финал, да видиш, че нямам нищо против теб. Пусни една анкета: коя песен знаете Кен Ли или without you във форума:D Ама котенце, дай линк към оригинала да разберат хората за какво говориш. https://youtu.be/LKaXY4IdZ40
  1 точка
 41. Не е голяма загуба и за мен, че човек дето харесва нафталини като Глория и Мера ще ме игнорне Преди това обаче ме цитира. И ква дискусия трябва да водим с човек дето се прави, че не вижда песента на Бренда и е вманиачено болен по некъф рандъм изпълнител. Кралицата на Коледа дето не мое си изпее песента, и титлата й беше отказана. Коледна маймуна е по добра титла, тя и без това си има малко визия на шимпанзе без грим. https://youtu.be/E8gmARGvPlI
  1 точка
 42. Когато няма къде другаде да отидеш
  1 точка
 43. Как не Ви е срам да говорите така за възрастните хора като Бренда ? Вие баба нямате ли? Грях на душата Ви! Предполагам, че няма никакъв проблем да става от леглото, но виждам, че Вие имате такъв с възрастните хора. Единственото което разбива Марая Кери от две десетилетия е кантара в тоалетната. Да сравнявате Шер с тази дама е смешно. Шер е една истинска феминистка и революция, докато втората спеше с най-влиятелния мъж за да има хитове! Продажница! Виждам, че за плейбека нищо не казвате, но ви разбирам. Последното лайф изпълнение на Марая беше на ниво Селена Гомез, нито един верен тон. Едната обаче всички си я знаят като “бездарна” с другата уж с рекорд на Гинес за глас. Смях в залата!
  1 точка
 44. Разбира се! Марая е една! Велика!
  1 точка
 45. Мале, Рири е била само на 18 когато е пуснала този masterpiece! В момента е най-слушаната й песен от вторият албум и в Споти и в тубата - с повече от SOS.
  1 точка
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Create New...