Jump to content


Класация


Популярно съдържание

Показва съдържание с най-висока репутация на 5.07.2021 навсякъде

 1. 9 точки
  Мария си е сменила био-то в Инста с 22:22 и пръстен. Качила е снимка от новото си Ферари. Ами какво да ви кажа, все повече се убежадвам, че не трябваше да си развалям приятелството си с нея.
 2. 5 точки
  Леле, наистина е вкарала Рамзи кючек. 😂😂
 3. 4 точки
  Добър вечер само на девствените (Десита,знам,че четеш!) 😘
 4. 4 точки
  Под клипа пише: музика: Moisa Narcisa – Raluca А под клипа със снимката пише: Музика и аранжимент: Теди Александрова и Даниел Ганев Последно? 😄
 5. 4 точки
 6. 4 точки
 7. 4 точки
  Wow, много, много ми хареса, този път е високо нивото, особено текста супер добре е написан, силни рими, драма, не е наблъскан и в същото време не повтарят две неща. Накрая изпяването е изненадващо добро и за двамата, особено за Галин и вдига много. Видеото също е топ, и двамата изглеждат брутално, много може да съм анти към Галин понякога, обаче в това видео пръска, както и Симона, много яки визии, кадри, направено е малко тип латино сериал с ранчо, коне, а това винаги е печелившо, има и малко мазно. Наистина заслужават да имат хит с такава песен, да намалят продукцията и да залагат на такива неща. Браво, много ще го слушам.
 8. 4 точки
  Тоя пост е неоценен, как може да не е още топ?! За това ли си играх цели 3 минути на Фотошоп?
 9. 3 точки
  Е, те само една баба ли имат? Не се знае!
 10. 3 точки
  "С УТЕВЕТО като ме видяха и направо се хванаха за главата" "И специално за баба Рада за нея правиме специално тая песен!"
 11. 3 точки
  Уточни, коя имаш предвид? Кралицата е една и се казва Юнона Владева.
 12. 3 точки
  Това е мит. Изобщо не расте повече, ако я постригваш. Ама той готов, бе, Танче. Какво чакаш? Досега сто пъти да си го обяздила.
 13. 3 точки
  Галин как гледа с някакво отвращение, изписано на лицето му към Сими. А ако беше сам, свободно можеше да се качи в някои от сайтовете, в които прекрава свободното си време.
 14. 3 точки
 15. 3 точки
 16. 2 точки
  Поздрав за всички, които си намериха sugar daddy и си уредиха живота, без мен.
 17. 2 точки
 18. 2 точки
  Емануела вчера загатна, че ще пуска нова песен скоро, сигурно са записали дует. Ч.Р.Д. @Willy!
 19. 2 точки
  <Песен от Русия> HammAli & Navai - Хочешь, я к тебе приеду
 20. 2 точки
  Нали вече си приятел с Какво ти дреме за Мара ..
 21. 2 точки
  Деветнадесет. Седемнадесет.
 22. 2 точки
 23. 2 точки
  Сигурен ли си, че не си представяш Тоти клекнала в фитнеса?
 24. 2 точки
 25. 2 точки
 26. 2 точки
  Не мога да забравя онзи момент, в който Анелия се беше изхрачила в някоя салфетка, взета от земята. Още го сънувам. Моля, за съвети как да преодоля този шок, нанесен върху психиката ми.
 27. 1 точка
  Тъкмо ще ти върви по вода!
 28. 1 точка
  Не й е за сефте! Имаше концертна и клип версия на мегахита!
 29. 1 точка
  Бахти мазнотията. Има само един готин елемент в музиката - както започва в самото начало. В темата за забраните трябва да се включи и това "ръгададъгадада" и подобни нечленоразделни подвиквания. В цялата си кариера тази не спря да се вживява в песните си като терминаторка и едва ли не, че е над всички. Едва-две, пет песни - ок, но непрестанно да пееш как ги "мачкаш", "гърмиш", "трошиш" - Аре, бегай, както го изпя кака ѝ Ивана преди години. И само на мен ли Теда ми стои винаги пошло? Не се сещам и за една стилна визия от нея. Абсолютна повърня. Пуснах клипа оттук, без да го превключвам в самия YouTube, като го превъртях, разбира се. Това нали не е отчело гледане?
 30. 1 точка
  Илиян снима клип на Кики бийч, само не знам самостоятелна песен ли е - Емануела и тя е там в момента 🤷‍♀️ пее "Айс, айс, чика", значи сигурно спонсори са Айс Вейп 😂
 31. 1 точка
  Виждам, че тройките са на почит в чалгата. Въобще свещено число, повечето с три са завършили, после с 3 са правили пари, а когато вали с два или три всички дупки запуши. Въобще всичко над 3 е бонус, но не е задължително. Но квото дойде както каза Преслава.
 32. 1 точка
  И двете изперкаха, затова.
 33. 1 точка
  Последните изброени неща от теб, не ги консумирам. Аман от чуждопоклонничество. Имаме си чесън, лук, сланина, богат набор от зеленчуци, яжте тях. Аз "за" защита на родното производство и консумирането на същите продукти. Извинявам се за лирическото отклонение, но във времена на Ковид - 19, считам че подобни теми, не следва да бъдат подминавани.
 34. 1 точка
  Аз, @BobiTo и @Hurricane. Хъри кейн е Ивон!
 35. 1 точка
 36. 1 точка
  @AndreaForever добре дошла скъпа! 💋
 37. 1 точка
  Борисов при Ердоган?! Месец след като и Карадайъ ходи на крака при Ердоган?! Каквото и да води лидерите на ГЕРБ и ДПС при турския президент дни преди изборите у нас, то буди притеснения. И въпроси: Ако лидер на някоя от партиите на промяната си пуснеше видео как отива на крака на Ердоган, какво щеше да коментира ГЕРБ днес? Извикан ли е и лидерът на ГЕРБ след Карадайъ в Турция? И защо? А защо не е в САЩ на крака при президента? Посещението в Турция е планирано за седмица преди изборите като ПР акция ли? Или е отчаяна акция в търсене на избиратели с помощта на чужд президент? Това законно ли е? А морално ли е? Как пътува Борисов за това посещение? А колко струва ходенето на крака при турския президент? Колко хиляди лева плати ГЕРБ на медии от парите на данъкоплатците, за да излъчат Борисов с Ердоган в платени репортажи тази вечер? Не питам в ЕС какво мислят за това 3-минутното видео от днес с благодарности за 'Турски поток". Смятам, че това посещение поставя под въпрос възгледа на ГЕРБ за отечество и националната независимост. И се чудя днес при Ердоган Борисов за ГЕРБ ли работеше или за България. пс'.Ако някой още се е колебаел дали да гласува за ГЕРБ, след този резил трябва да е решил категорично!
 38. 1 точка
  Много еднотипни песни изкарават аклфите . Нищо ново . Клипа ... овци, крави, коне, вейп, парфюм ... манджа с грозде .
 39. 1 точка
 40. 1 точка
 41. 1 точка
  Добре че е Малката в тази песен еднъчи е...
 42. 1 точка
  Може би най-силното и свежо бално/лятно предложение засега. Браво!
 43. 0 точки
  Пътуваме с дъжд, страшен късмет.
 44. 0 точки
  Имам си всичко това. Мама ми казА да не слушам дрисни!
 45. 0 точки
  Само да споменем, че Еврофондовете за програмен период от 6 години са около 10 млрд. евро. Бюджетът на страната за същия период е 200-300 млрд евро. Та, наистина ли смяташ, че икономиката се върти около еврофондовете? На всички частични избори има брутално ниска избирателна активност. И положението по населени места не е представителна извадка за националната политика. Ще е смешно ако БСП победи на балотаж Но в Благоевград май си падат по червените комуняги по принцип.
 46. 0 точки
  Първо BIRD.BG??? Влизам да видя кои са тез птици и виждам кого? Атанас ЧОбанов. Консомолският секретар. Черната птица на фейк журналистиката. Въпросната статия е супер заблуждаваща. Значи като има легло и шкаф е стая за секс. Че тая аптечка може да са я махнали за снимката. Все едно никога не сте виждали как става дори от чалга гърли като Андреа. Вие наистина изперкахте. Ако това са опорките... много ниско ниво. Пък да не говорим как Б.Б има отношение към всяка една стая, барака или АД в тая държава. Сякаш той работи във всяко звено и огрява навсякъде. Не ми пука за Б.Б. Поведението на Борисов и ГЕРБ е тролско. Общо взето дразнят опонентите и отвръщат със същото. Калят се взаимно. Докато не видя някой от тия сигнали на служебното правителство да отиде в съда и да се докаже вина, за мен са просто предизборна постановка. Колкото повече недоказани компромати изваждат, толкова повече ме убеждават да гласувам за ГЕРБ. Жалко, а през годините бях антиГЕРБ и винаги гласувах за десните утайки (наречени и по-известни като столична десница).
 47. 0 точки
  точно казано! един ми каза.... чух,че на някой му казали.... една жена казала.... знам един дето го подслушвали.... и накрая кво-нищо. мръсни,долни комунистически номера и клевети. ГЕРБ имат за дялане доста,но след бай Тошо те направиха нещо за България.
 48. 0 точки
  По-притеснително е, че останалите партии не успяват да убедят избирателите на ГЕРБ да се откажат. Аз не мисля, че има партия, на която да дадеш гласа си и някак да е елитен избор. При всяка има различни проблеми. ИТН - чалгарят Слави с комбината Митова (дето тръгна да чете ЕГН-та на ПК, а била юрист... ле-ле), Тошко Йорданов дето се държи като настъпан петел. Самият Слави дето пише ФБ послания, плю 5 години Пеевски, че не ходи в НС, а той направи същото. Не се яви нито веднъж в 45-тото НС. ИМВ - коалиция, пълна с политически номади. Плюхме хората на Кунева и самата нея, а днес те са основното оръжие на Манолова, защото ползват тяхната регистрация, за да се явят на избори. Като добавим червената Дончева, която е достатъчно добре позната - като ненадеждна личност. Та, кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС? Опс, това беше Манолова! ДБ - коалиция със сгрешени ценности. Микс от ляво, дясно, център. Съмнявам се, че знаят точно какви са. В комбинация със зеленото движение и откровено лобистка програма, в която все още залежава стара информация. Не веднъж вече споменах, че те все още предлагат да въвеждат (не да подобрят, а тепърва да ги създават) еРецепта и др. услуги, които вече са въведени в експоатация и то от ГЕРБ. Тоест те не познават най-малко здравната система, а иначе имат претенции. Като добавим също новите лица от ДСБ и нашия любим Христо Иванов от ГЕРБ (за който никой не пита какъв е трудовият му стаж, а иначе плюхме разни други, че нямали един работен ден). ГЕРБ, БСП, ДПС са партиите на статуквото. При тях въобще няма какво да говоря. Та, нима е авторитетно да гласуваш, за когото и да е?
 49. 0 точки
  Санкциите са политически акт. От тях не произтичат съществени вреди за тези в списъците. Нима не прозира, че се случват в момент, в който се пренарежда политическата карта, за да помогнат на дадени партии и да дискредитират други? За корупцията е тотално ясно. И все пак не мога да приема, че цялата Прокуратура зависи от един човек. Ако генерално не работят правораздавателните институции, то въобще защо мислим, че политическата класа може да промени това? Относно Антикорупционния фонд. Гледах това: Мутри викат дръжте мутрите. Заличени били имена от съображения за сигурност. Лесно е да изопачиш половината история. И като гледам... "Корупцията не е едностранен акт", така казва Бакалова, която предлага парите. Не виждам защо на нея да й вярваме, а на адвоката - не. И двамата твърдят, че само са си предлагали невъзможни суми. Положението и тук ми напомня на историята с Божков. Той бил рекетиран, не бил корумпиран. Финансират се от Фондация Америка за България, които уж не били политическа и има за цел да насърчи сътрудничеството между двете страни. Въпросното съдържание, с което са се заели въобще не подкрепя ценностите им. Каква работа има фондация с чуждо финансиране да прави "разследвания"??? Не казвам, че няма корупция, но ако въпросната информация имаше правна стойност, трябваше да я подадат в съответните институции. Няма как всички съдии и прокурори да са зависими. Гешев, Борисов, Пеевски и тн не могат да уволнят всички под тях. Честно казано - вече не вярвам на никого. Всеки клепа другите. На 11 отивам да гласувам с отвращение към цялата политическа каста.
 50. 0 точки
  За нито 1, на почивка в чужбе сАм. А и ми дребе за гласуването. Сички са уроди, да пукнат!
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Create New...