Jump to content

Повече за Клуба

Рамания е музикален форум, създаден през 2007 година като отговор на затворените форуми за "пиратска музика" в същата година. Редица таблоиди, изпълнители и продуценти използват дискусиите във форума като съществен източник на обратна връзка.

Година на създаване

7.03.2006
 1. Какво ново в клуба
 2. Статистики от последните 30 дни.
 3. Никаква идея... 28,11,2023 в 20:15
 4. Между другото на 28.11.2023 сме постигнали най-големият пик на посещения в сайта за всички времена - 222 едновременни.
 5. Когато напиша Рени в Google вече не ми излиза нашата звезда, а това 😭
 6. Хубаво, че сме аз и Райна този форум да съществува. Пожелавам на всички диви котки тук на това прекрасно място, повече красота, стил и естетика. Бъдете здрави и прекрасни. Обичам ви.
 7. Да си припомним момента когато спечелих Потребител на годината и някои като Джанер се възроптаха, че "не съм бил достоен" за тази престижна награда.Като всяка звезда, и аз си имах хейтъри!
 8. Ауууууууууууууууууу! Благодаря ти, Скъпа! 😘 Чест е за мен да получа такава голяма статуетка от Най-добрата и най-любимата ми певица! Хайде да изпълним форумния хит с Пърдино и Пачата! Аз АКО ТИ ВЪРНАААА, ще взема веднага НАГРАДАТАААА! ❤️
 9. по-добре Ломска, щото Яни:
 10. бялото определено е твоят цвят! червеното е определено твоят цвят!
 11. Kaju Ha Me/\emo ga ce u3BuHu Ha Maūka mu!
 12. Не и аз да съм една бетер счетоводителка и на 11-та си година във форума да додрапам до върха, не че не е имало спорни години, когато съм заслужавал да взема потребител на годината, но Кондомчо все ми я отмъкваше под носа 😘
 13. Tu cu Apua/guoH😉 A3 caM /\oMcka/QHuza🤭 3aBujgaū😋
 14. Те пък всичките в топ 5, аз пА съм в топ 10.
 15. @meleto Един поне ти се върза, мисля може да свалиш поста с фалшива класация и да пуснеш реалните резултати с реалните търсения във форума с реалните им заглавия. Гюрулту заслужава да се види под номер едно, нека празнично и направим тази благотворителност
 16. А Рени както винаги е на първо място! И в България, и в Сърбия и в Рамания! България, Събрия, Рамания - Ренииии! Мой, мой, мой, целувките не брой! Нощите не брой!
 17.  
×
×
 • Create New...